Fijne ervaring bij Woonsquare Almere. We werden vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Daarna kregen we alle rust en ruimte om rustig rond te kijken, zonder dat er meteen een verkoper achter je... Se mere

Videostraat 21, 1322 AA Almere, Flevoland, NL
Virksomheden har svaret
Bank aangekocht, maar het leveren met de transporteur Brenger is ronduit slecht in service.Steven was tegen het brutale aan en arrogant. Deze man hoort zeker niet in een service beroep terecht. Woonsq... Se mere
Virksomheden har svaret
Een konden eerst al lekker op ons gemak alle potentiële banken uitproberen. Daarna heeft de verkoper ons verder goed geholpen. We voelden ons thuis. Enige jammere is de wat lange levertijd. Maar ja da... Se mere
Virksomheden har svaret
Zo'n beetje de enige meubelzaak waar ze nog open en eerlijk zijn. Na een paar hele nare ervaringen bij andere woonwinkels besloten wij toch maar langs Woonsquare in Almere te gaan. Wat on... Se mere
Videostraat 21, 1322 AA, Almere, Flevoland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 81 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijn en snel geholpen door Jos!
Prettige service, gaat ook echt een stapje extra.
Mooie bank uitgekozen voor de gezinsuitbreiding!

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Een top service en fijn advies. Bedankt Ilse voor je hulp!

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Na een periode van twee jaar vertoonde het bankstel aanzienlijke tekenen van slijtage. Het gebruikte materiaal, het zogenaamde buffalo leer, begon te verpulveren, niet alleen op de plekken waar wij gebruik van maakten, maar ook op de armleuningen De kwaliteit van het gebruikte materiaal voldeed niet aan de verwachtingen die gerechtvaardigd mochten worden op basis van de aankoop.
Hoewel wij begrijpen dat het mogelijk is dat de leveranciers af en toe eens een product van mindere kwaliteit levert , is de wijze waarop de winkel met dergelijke situaties omgaat van groot belang. . Zij kwamen weliswaar ter plaatse om de situatie te inspecteren, maar er werd geen structurele oplossing geboden. Het aanstippen van de bank, verdween binnen enkele weken weer, zonder enige verbetering in de algehele staat van het bankstel.
Als "coulance" werd ons uiteindelijk de mogelijkheid geboden om een nieuw bankstel met korting uit te zoeken. Tot onze verbazing bleek deze zogenaamde korting echter niet te bestaan, aangezien wij nog steeds het bedrag moesten betalen, gelijk aan de prijs die voor iedere klant geldt.
Gezien zowel de gebrekkige kwaliteit van het bankstel als de inadequate klantenservice, hebben wij besloten elders een nieuwe bankstel aan te schaffen. Wij zullen in de toekomst dan ook geen aankopen meer doen bij deze winkel. Uiteindelijk draait het niet alleen om de kwaliteit van het product, maar vooral om de manier waarop een bedrijf omgaat met de klachten en problemen die zich voordoen. Ik had graag fotos gepost dan kunnen jullie er zelf over oordelen

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Vandaag een onwaarschijnlijk slechte ervaring gehad bij Woonsquare Almere. We waren serieus geïnteresseerd en hadden zelfs al een bank en eetkamerstoelen uitgekozen. We wilden graag een offerte om er thuis rustig over na te denken.
Toen kwam er een tweede verkoper bij (man met zwart haar, blauw pak) die de druk enorm opvoerde. Hij begon een spelletje te spelen door de prijs steeds verder te verlagen. Elke keer kwam hij met een "betere" aanbieding om ons te laten tekenen. Uiteindelijk noemde hij een bedrag en zei dwingend: "Dit is echt de laatste prijs."
Toen wij voet bij stuk hielden en beleefd aangaven dat we er nog steeds eerst over wilden nadenken en dus 'nee' zeiden tegen direct beslissen, sloeg hij volledig om. Terwijl we daar stonden, snauwde hij: "Jullie komen toch niet meer terug" en scheurde hij de offerte agressief voor onze neus kapot.
Meneer in het blauwe pak: u heeft nu uw zin. Wij waren oprecht van plan om terug te komen, want we wilden de meubels graag hebben. Maar door uw kinderachtige woede-uitbarsting en intimidatie gunnen wij Woonsquare nu geen enkele cent meer.
Wij raden iedereen af hierheen te gaan. Zodra ze merken dat je niet direct toehapt op hun prijsspelletjes, word je hier als vuil behandeld.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Prima service, goed uitgelegd alles en goed advies gekregen

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Wij zijn goed geholpen in almere door akin. Hij was vriendelijk en niet opdringerig. Wij konden eerst op ons gemak rondlopen en kijken.

Wij zijn heel
Goed geholpen door Iris in Almere, zij gaf ons een gevoel van thuiskomen. Ontzettend fijn en vriendelijk geholpen en we gaan nu wachten op onze prachtige bank!

Heel behulpzaam en vriendelijk geholpen door Ilse Terpstra

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Nooit iets kopen bij dit bedrijf nadat er een aantal keren een monteur en meubelmaker zijn wezen kijken.
Grote ellende een bank waarvan de stof met een half jaar al kaal werd stof lijkt nu op een jutezak
Gekraak nieuwe poten hoek ging van de bank af 2 x nieuwe beugels
Nogmaals gekraak voering eronderuit blokken hout eronder gezet.
Maar dat deze bank na een half jaar kaal werd en niet meer om aan te zien is DAT SCHIJNT BIJ DE STOF TE HOREN WAS HANDIG GEWEEST ALS ONS DIT IN DE WINKEL WAS GEZEGD.
Maar niet met de dooddoener komen dossier gesloten.
Dus iedereen die besluit een meubelstuk te kopen doe dit NIET bij Woonsqare.
Weggegooid geld.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Prima service vriendelijk Joshua die ons geweldig heeft geholpen, top.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Goed door Ilse geholpen en een goede prijs.

We zijn geholpen door Ilse,
Vriendelijk & denkt erg met ons mee! Heel fijn.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Wij bestelden op 31-7 2025 2 bankstellen en eetafel met stoelen. Afspraak was levering december.2025 week 51. Wij deden een aanbetaling en spraken af bij levering het restant te betalen. Op 8 januari kregen wij een mailtje van Woonsquaire dat we eerst alles moeten betalen en anders kunnen wij geen aflevering afspreken. Woonsquaire blijft hierbij in gebreke met betrekking tot tijdige levering en in het bijzonder maakt Woonsqaire misbruik van haar machtspositie en houdt zich eenzijdig niet aan gemaakte afspraken. De medewerker bij de afdeling bezorging was bijzonder onbeschoft en legde de telefoon neer. De medewerkster bij de klantenservice verkoos ervoor om eerst mert hem te overleggen en herhaalde vervolgens zijn verhaal. Beiden stonden op geen enkele wijze open voor een oplossing.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Hele goeie ervaring gehad. Akin heeft ons goed geholpen. Bedankt Akin!

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Vandaag heel vriendelijk en deskundig geholpen door Ilse in Almere!

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Gesolliciteerd maar nooit iets gehoord van dit bedrijf.
Toen een tweede keer gebeld ook niets gehoord.
Slapen ze daar
Gisteren contact gehad en een fijn gesprek gehad met Andreas.
Top

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Een relax hoekbank gekocht en naar wens samengesteld. Ik werd vriendelijk verwelkomd en geholpen door Ilse bij Woonsquare Almere.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.