Banner for Woonsquare - Alkmaar

TrustScore 4.5 ud af 5

Koedijkerstraat 4, 1823 CL Alkmaar, Noord-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bank geleverd met schade direct gebeld en klacht aangemaakt op de site wacht al meer dan 14 dagen om ingepland te worden. Geen enkel telefoontje gehad. Diverse malen gebeld en gemaild. Hoor steeds h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Samen met vrouw en schoonzuster deze zaak 2 maal bezocht de afgelopen maand en geholpen door adviseur Tinus. Kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden waren met zijn advies, hulp en diensten. De... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als 1e aller hartelijkst ontvangen. Heel behulpzaam en meedenkende mevrouw die ons kundig zonder poespas heeft geholpen. We hebben hier al eerder een bank gekocht en waren en zijn nog steeds superte... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn eerste gaan oriënteren samen met Chantal en zijn 3 dagen later bij haar terug gekomen met een besluit. Chantal heeft ons geweldig geadviseerd met het bepalen van de juist afmeting en stof. Ze... Se mere

Virksomhedsoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 88 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2.567 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Leuk geholpen door Tinus

Leuk geholpen door Tinus, wat een service en echt mensen die met je meedenken, ik raad het iedereen aan, ontzettend veel keus 👍

7. maj 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Beste Lineke, dank u voor uw mooie review

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Winkel geeft goede service de landelijke planning en klanten service is ruk

Afspraken met klantenservice worden niet nagekomen ik wacht al 6 weken op de poten van mijn eettafel elke week bel ik en krijg elke keer te horen u word volgende week gebeld voor afspraak

29. april 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

[UPDATE] Beste Piet, inmiddels is er een afspraak gemaakt en worden de poten geleverd en voor u gemonteerd. Wij hopen dat het op deze wijze naar tevredenheid is opgelost en u de review daar op wilt aanpassen.

---

Beste Piet, dank voor het doorgeven van uw gegevens, fijn dat we elkaar even gesproken hebben.
Ik ga er achteraan voor u en houd zelf, zoals afgesproken, contact met u over deze situatie

Zeer vakkundig en gezellig geholpen

Zeer vakkundig en gezellig geholpen
Zou iedereen deze winkel aanraden.
Ze smeren je niets aan laten jou de keus.

4. maj 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Beste Sylvia, dank u voor uw review en mooie woorden. Dat is exact hoe het hoort te zijn! Veel plezier van uw aankoop en graag tot de volgende keer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijke ontvanvst gelijk koffie en…

Vriendelijke ontvanvst gelijk koffie en thee.
Super goed geholpen door Tinus en mooie set compleet gekocht Maverick.
Blij mee.
Bedankt

28. april 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Beste Rob en Anneke, gefeliciteerd met jullie nieuwe interieur! Het Maverick programma is ook ideal te combineren in huis met de industriële uitstraling, maar wel warm en sfeervol zodat het bij iedere woonstijl past.
Veel plezier van de nieuwe set en bedankt voor uw positieve review!

Super tevreden!!

Vandaag zijn wij in de winkel in Alkmaar geweest en zijn wij super goed geholpen door Chantal. Zij heeft ons meegenomen in het hele proces. Wij legde voor waar we aan zaten te denken en zij liet ons verschillende modellen, stoffen en kleuren zien. Uiteindelijk zijn wij heel goed geslaagd. Wij kunnen de winkel absoluut aanraden!

25. april 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Beste Talitha, dank u voor uw positieve review. Goed dat u zelf heeft aangegeven wat de behoefte is zodat Chantal met u mee kon denken.
Geniet van jullie aankoop!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij werden goed ontvangen wij kregen de…

Wij werden goed ontvangen wij kregen de ruimte om rond te kijken, als wij vragen hadden werden wij snel en zorgvuldig geholpen. Mevrouw had overal een passend antwoord voor ons. Fijne mensen leuke winkel

24. april 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Beste Luca, dank u voor uw positieve review, heel goed om te lezen dat u zo prettig bent geholpen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben geholpen door een zeer…

Ik ben geholpen door een zeer vriendelijke meneer, niet opdringerig , behulpzaam met kennis en bereid om met mij mee te denken.

23. april 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Dag Susanne, dank u voor uw review en compliment

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toffe bank gevonden en goed geholpen!

Zojuist een toffe bank gekocht en goed geholpen door Ilse. Ik gaf aan waar ik naar opzoek was en door haar advies kwam ik uit bij de bank die ik nu heb gekozen. Ze heeft ook goed geholpen bij de samenstelling, maten en stof. Dank je wel!

21. april 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Dag Cashmira, bedankt voor uw review, fijn dat u zo mooi kon slagen bij ons. Geniet er van straks!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Service en personeel klantenservice beneden peil

Goedemiddag, sinds begin dit jaar hebben wij al problemen met onze bank die wij september 2025 geleverd hebben gekregen. We wachten al sinds februari op nieuwe onderdelen. En recent is het 2e gedeelte van de bank ook stuk gegaan. Na 2x gebeld te hebben met de belofte teruggebeld te worden hebben wij tot op heden niets meer gehoord. Ik vind dit echt een zeer kwalijke zaak.
Wanneer krijgen wij antwoord op onze vragen? Of beter gezegd wanneer krijgen wij een bank die goed is?
Ik vind de manier waarop je te woord gestaan wordt al heel onbeschoft. Tijd om uit te zoeken wat er aan de hand is hebben ze niet want de telefoon staad roodgloeiend. Lijkt mij geen goede zaak!

20. april 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Beste Chantal, bedankt voor uw review.
Momenteel is onze Klantenservice inderdaad onderbezet waardoor er vertraging oploopt in het afhandelen van klachten.

Beloftes en toezeggingen dienen echter nagekomen te worden dus dat spijt ons dan ook zeer dat er niet zoals toegezegd eerder contact met u is opgenomen.

Via Trustpilot zijn uw gegevens opgevraagd door onze afdeling, zodra deze zijn ontvangen zullen wij even contact met u opnemen om uw order en melding na te lopen en hopelijk samen tot een oplossing komen.

Leuk geholpen door Tinus

Leuk geholpen door Tinus !
Mooie eetkamertafel en stoelen gekocht.

18. april 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Beste Sheila, bedankt voor uw review en veel plezier van de nieuwe eethoek

Zijn heel goed geholpen

Zijn heel goed geholpen. Veel kortingen
Vriendelijk gezellig personeel
Heel top alles!!!

26. december 2025

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Dag Corina, leuk dat jullie een mooie deal hebben gesloten, veel plezier ervan alvast