Banner for Woonsquare - Alkmaar

TrustScore 4.5 ud af 5

Koedijkerstraat 4, 1823 CL Alkmaar, Noord-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden vriendelijk ontvangen, er werd direct een kopje koffie met koekje aangeboden. We gaven aan dat we eerst even wilde rondkijken en dat was geen enkel probleem. Nadat we een mooie hoekbank h... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb ondertussen enkele keren contact gehad. Ik zou diverse malen teruggebeld worden maar ben meestal degene die de telefoon maar weer pakt. Ik ben totaal niet te spreken over de service. Om mijn r... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie meubels, zeer klantvriendelijk maar geen opdringerig personeel, we zijn geholpen door Chantal die alle tijd voor ons nam. Met haar deskundig advies hebben wij een mooi bankstel gekocht.

Virksomhedsoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 71 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2.170 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Shad. Zeer aardige bekwame verkoper

Zeer aardige, nette verkoper Shad. Totaal niet opdringerig zoals menig andere verkoper. Helpt je zeer vakkundig.

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Wat fijn dat u in onze vestiging in Alkmaar zo'n positieve ervaring heeft gehad met Shad.

Shad

Shad, heeft goed geholpen. Fijn contact

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Wat fijn dat u in onze vestiging in Alkmaar zo goed bent geholpen door Shad.

Werd keurig geholpen

Werd keurig geholpen, veel mogelijkheden besproken en laten zien. Shad dank je!

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen, veel plezier met uw nieuwe aankoop.

Avoid This Company

On March 21, 2026, we purchased a sofa and were told delivery would take 8–12 weeks, with reassurance that it would usually arrive closer to 8 weeks. Unfortunately, as of July 16, 2026, the full 12-week period has long passed and we still have no sign of our order.

Every time I call customer support, they have no information whatsoever. If they can't provide their customers with a proper delivery date or any real updates, what is the point of having a customer service department at all? All they do is apologize for the information they can't give which is absolutely unacceptable.

At this point, I honestly feel like this company is misleading its customers. They keep people waiting for no reason and are never actually helpful.

It's now been 4 months with no sofa and no clear information, and to make matters worse, we're about to leave for an extended holiday meaning this delay is now causing even more disruption for us.

I would never recommend this company. If you need a sofa, do yourself a favor and buy from a more reliable retailer one with a customer service team that actually works and provides you with regular, honest updates. At least you can be able to know the process instead of -I don't know- types of things. ( Order number > 10300610)

21. marts 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Thank you for your review.

We are sorry to read that you are still waiting for the delivery of your sofa and that you are dissatisfied with the communication regarding your order. We understand that a longer-than-expected delivery period can be frustrating, especially when it affects your personal planning.

We have noted the order number you provided. Based on the information in your review, we are unable to assess the current status of your order or the communication that has taken place. Your feedback regarding the delivery process and our customer service will be forwarded internally for review.

Our customer service team will further investigate your file and the current status of your order.

Thank you for sharing your experience.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Koop hier geen bank, alleen maar leugens

Koop hier geen bank! Wij hebben voor een bank gekeken met het idee dat er twee weken korting was (volgens de folder). In de winkel gaf de verkoopster aan dat het toch echt alleen vandaag nog geldig was, ook toen ik aangaf dat ik wat anders in de folder gezien had. Ze gaf aan dat deze bank ook nooit meer met de acties mee zou gaan doen wegens een nieuwe prijsklasse afspraak met de leverancier. Dus dat ik maar snel moest leren beslissen. Omdat ik zelf nog erg twijfelde wat ik nou moest doen omdat we wel echt intresse in de bank hadden kreeg ik de opmerking je moet wel leren beslissen anders blijft je vriend niet meer lang bij je. Hele rare opmerking. Uiteindelijk toch wel de bank gekocht omdat de bank zelf wel aan onze wensen voldeed. Toen ik thuis kwam zag ik inderdaad dat ik wel gelijk had en de actie nog een week door liep. Ik ben toen op de maandag gelijk er weer heen gegaan. Ik heb de verkopers hiermee geconfronteerd waarna er een onzin verhaal kwam over het feit dat ze pas bij start van een nieuwe week te horen krijgen of ze wel of niet doorgaan met de actie. Toen ik aangaf dat er nadrukkelijk gezegd was dat dit echt de laatste dag was lachte ze het alleen maar weg. De manager wilde mij dan ook niet te woord staan. Ook vond ik een kleur muur mooi als verkooppraatje werd er gezegd dat ze zouden nagaan welke kleur er op de muur zit en dit zouden doorgeven aan mij. Wat uiteraard nooit meer gedaan is. De bank zou vorige week geleverd worden (ruim 4 maanden na de aankoop) echter nog niks vernomen. Volgens de site wordt er nagenoeg altijd binnen de levertermijn geleverd en indien dit niet zo is word je tijdig op de hoogte gebracht. Nou mooi niet dus! Nu al spijt dat we toch voor de bank zijn gegaan.

En dan word er bij je aankoop gevraagd of je even 5 sterren wilt geven voor de service zodat ze, bij de meeste stemmen, met ze allen uiteten kunnen. Nou die geef ik zeker niet

Ordernummer: 10299027
Als het goed is kunnen jullie met het ordernummer in jullie systeem de verdere contactgegevens opzoeken, ik ga het niet openbaar op trustpilot zetten

23. februar 2026

Dank voor uw review.

Jammer om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad tijdens de aankoop van uw bank en het vervolgtraject rondom de levering. Omdat wij niet aanwezig zijn geweest bij de gesprekken in de winkel, kunnen wij op basis van uw review geen uitspraak doen over wat er precies is besproken. Ook kunnen wij de actuele status van uw bestelling niet beoordelen zonder uw gegevens.

Wilt u via Trustpilot uw ordernummer en uw contactgegevens met ons delen? Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zal onze klantenservice uw dossier zorgvuldig bekijken, de status van de levering nagaan en uw melding intern bespreken.

Wij zien uw gegevens graag tegemoet, zodat wij dit zorgvuldig kunnen onderzoeken.

Leuk geholpen door Tinus

10. juli 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Wat fijn dat u zo prettig bent geholpen door Tinus in onze vestiging in Alkmaar. We geven uw compliment graag aan hem door. Bedankt voor uw review en voor uw bezoek aan onze woonwinkel.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vandaag is eindelijk na 22 weken (!)…

Vandaag is eindelijk na 22 weken (!) M'n bank bezorgd, op 2 weken na een half jaar moeten wachten! Ordernummer 10296436.
Ik heb 200,- euro moeten betalen voor de bezorging. Komt de chauffeur vanmorgen in z'n uppie, die krijgt een bank niet in z'n eentje opgetild, heeft dus aan mij gevraagd helpen te sjouwen. Ik heb dus 200,- euro bezorgkosten moeten betalen en vervolgens moest ik zelf gaan sjouwen, ditbis onacceptabel en ik eis dus ook een coulance hiervoor...

Postcode 1816PT
Huisnr 704

We zijn weer bijna een week verder en nog steeds niks gehoord... zo ga je toch niet met klanten om? Ik wil een coulance voor de bezorgkosten want heb de bank zelf naar binnen moeten sjouwen, hier heb ik geen 200 euro voor betaald!

Willen jullie dit nu eens oppakken! Onvoorstelbaar hoe jullie met klanten omgaan!
Krijg ik deze week geen reaktie en oplossing dan schakel ik m'n rechtbijstand in en de geschillencommisie!

1. juli 2026

Dank voor uw review.

Jammer om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad met de levering van uw bank. Op basis van uw review kunnen wij niet beoordelen wat er tijdens de bezorging precies is gebeurd en welke afspraken voor uw bestelling van toepassing waren.

Wij zien dat u uw ordernummer heeft vermeld. Wilt u daarnaast ook uw postcode en huisnummer via Trustpilot met ons delen? Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zal onze klantenservice uw dossier en de levering zorgvuldig beoordelen en uw melding verder in behandeling nemen.

Wij zien uw aanvullende gegevens graag tegemoet, zodat wij dit zorgvuldig kunnen onderzoeken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Shad heeft mij enorm geduldig en…

Shad heeft mij enorm geduldig en vakkundig geholpen. Ik ben hem meer dan dankbaar voor alle moeite en tijd die hij in mij heeft gestoken.

Ik kan namelijk amper Nederlands.

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Beste Ragda, toch fijn dat het u dan is gelukt om deze positieve review te schrijven, waarvoor onwijs veel dank

Uitstekend service

Shad heeft mij uitstekend geholpen bij Woon Square met het kiezen van de juiste bank. Hij nam de tijd, gaf eerlijk advies en dacht echt met mij mee. Dankzij zijn hulp heb ik de perfecte keuze gemaakt. Topservice, zeker een aanrader!

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Het kiezen van de juiste bank vraagt om goed advies en iemand die echt de tijd neemt om naar uw wensen te luisteren.

Mooi om te lezen dat u onze vestiging in Alkmaar zo positief heeft ervaren en dat Shad u daarbij uitstekend heeft begeleid. Eerlijk meedenken, de verschillende mogelijkheden bespreken en samen tot een keuze komen die perfect past, is precies de manier waarop wij onze klanten graag helpen.

Het grootste compliment is dat u dankzij zijn begeleiding met vertrouwen de juiste bank heeft gekozen. Dat is uiteindelijk waar het om draait: een bank die niet alleen mooi is, maar ook perfect aansluit bij uw interieur en wooncomfort.

Hartelijk dank voor uw mooie review en aanbeveling. Uw complimenten geven wij met veel plezier door aan Shad.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Was op zoek naar een bank

Was op zoek naar een bank, ik ben daar uitermate vriendelijk en goed geholpen door Sheriff, nu de levering afwachten, als dat net zo goed en vlot gaat als dat ik geholpen ben in de winkel is het perfect! Bedankt Sheriff!

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Beste Ruud, bedankt voor uw review voor onze woonwinkel in Alkmaar

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Shad heeft me ontzettend goed geholpen…

Shad heeft me ontzettend goed geholpen met het uitkiezen van mijn bank. Hij was eerlijk over de mogelijkheden, dacht echt mee en gaf advies dat bij mijn ruimte en wensen past! Daardoor heb ik met veel vertrouwen mijn keuze kunnen maken. Heeel blij al met me bank🥹 Super fijne service, bedankt Shad!🙌

24. juni 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Beste Maren, bedankt voor uw positieve review

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel fijn geholpen en een heldere…

Heel fijn geholpen en een heldere duidelijke uitleg gehad van Shad. Advies op een nieuwe bank met heldere uitleg over het product, afmetingen en behandelingen. Zeker een aanrader!

23. juni 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Bedankt voor uw review voor onze woonwinkel. Wij wensen u heel veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer terug te zien.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen en er werd goed naar ons…

Goed geholpen en er werd goed naar ons geluisterd wat ik heel belangrijk vindt Kortom zijn wij met een goed gevoel de winkel uitgelopen na een goede aankoop!

20. juni 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Dag Ank, goed om te lezen dat u tevreden de winkel uit bent gelopen. Veel plezier van uw aankoop en graag tot de volgende keer

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sharif onwijs leuk geholpen.

18. juni 2026

Beste Tiny,

Bedankt voor uw fijne review.
Sharif is een onwijs enthousiaste verkoop adviseur die klanten graag voorziet van advies, geduld en een goede kop koffie!

Wij danken u voor het delen van uw ervaring in onze vestiging in Alkmaar en wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop.

Graag tot ziens in onze woonwinkel!

Top winkel

Top winkel, goed geholpen door dhr. Sharif. Top gozer, zeker een aanrader.

16. juni 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar

Dank voor uw review voor de woonwinkel in Alkmaar

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.