Bank geleverd met schade direct gebeld en klacht aangemaakt op de site wacht al meer dan 14 dagen om ingepland te worden. Geen enkel telefoontje gehad. Diverse malen gebeld en gemaild. Hoor steeds h... Se mere

Koedijkerstraat 4, 1823 CL Alkmaar, Noord-Holland, NL
Virksomheden har svaret
Samen met vrouw en schoonzuster deze zaak 2 maal bezocht de afgelopen maand en geholpen door adviseur Tinus. Kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden waren met zijn advies, hulp en diensten. De... Se mere
Virksomheden har svaret
Als 1e aller hartelijkst ontvangen. Heel behulpzaam en meedenkende mevrouw die ons kundig zonder poespas heeft geholpen. We hebben hier al eerder een bank gekocht en waren en zijn nog steeds superte... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn eerste gaan oriënteren samen met Chantal en zijn 3 dagen later bij haar terug gekomen met een besluit. Chantal heeft ons geweldig geadviseerd met het bepalen van de juist afmeting en stof. Ze... Se mere
Koedijkerstraat 4, 1823 CL, Alkmaar, Noord-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 88 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top winkel, goed geholpen door dhr. Sharif. Top gozer, zeker een aanrader.

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar
Op 23 februari een bank gekocht in Alkmaar. Levering 8 tot 10 weken, is mij gezegd.
Het is nu 11 juni ... dus bijna 16 weken later. Nog steeds geen bank.
Verder is er totaal geen communicatie. 'Koop hier nooit een bank!', is mijn advies.
Gewoon een waardeloos bedrijf; geen enkele ster waard.
Ronduit beschamend!

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar
16 januari een bank besteld, verkoopster geeft aan 10/12 weken levertijd. Prima! Echter zijn we bijna 5 maanden verder en heb de bank nog niet! Al 4 weken op rij gebeld en het enige wat ze zeggen: als de bank binnen komt krijgt u een mailtje... zowel afgelopen week als de week ervoor zou ik terug gebeld worden, is niet gebeurt. Ik vind het ronduit schandalig, na bijna 5 maanden wachten is er nog steeds niet bekend wanneer m'n bank geleverd wordt... Dit is de 1ste keer en meteen de laatste keer dat ik iets gekocht heb bij Woonsquare... hopelijk krijg ik hem dit jaar nog, aanbetaling heb ik uiteraard gedaan... Wat een waardeloos bedrijf!
Ordernr is 10296436
Klantnr 427836
Afgelopen vrijdag nog telefonisch contact gehad, er werd beloofd dat ik vandaag einde ochtend begin middag terug gebeld zou worden, dit is nu voor de 3de keer gezegd de afgelopen 3 weken maar er wordt niet terug gebeld... dit kan toch niet???

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar
Ik heb ondertussen enkele keren contact gehad. Ik zou diverse malen teruggebeld worden maar ben meestal degene die de telefoon maar weer pakt. Ik ben totaal niet te spreken over de service. Om mijn relaxstoel gerepareerd te krijgen ben ik nu al vanaf begin april bezig. 2 weken geleden werd mij verteld dat het onderdeel onderweg was. Nog steeds niets.
Ordernummer 10225422

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar
Fijne ervaring en vriendelijk geholpen door Chantal.

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar
Prettig geholpen! Gelijk geslaagd voor een bank, bed en eetkamerstoelen! Heel fijn!

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar
Hele fijne service! Fantastisch geholpen door Chantal!!!
We kijken ernaar uit om jarenlang plezier te hebben van onze prachtige nieuwe bank!!!

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar
Vandaag uitstekend geholpen door Tinus in de woonsquare. Hij dringt niets op en neemt alle tijd om alles rustig te laten zien en duidelijk uit te leggen. Daarnaast geeft hij je de ruimte om na te denken over je keuze en denkt hij echt met je mee. Ook kregen we een mooie prijs aangeboden. Al met al een topervaring en zeker een aanrader!
Bedankt, Tinus

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar
Tinus heeft ons prima geholpen! Super vriendelijk en meedenkend! Niet opdringerig en geeft je de tijd om na te denken als je niet direct wilt beslissen.

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar
Bij deze pas ik mijn review aan. Hoewel ik nog steeds niet tevreden ben over uw service. Jullie stuurden een monteur, de rugleuning zat op de verkeerde plek. Zij waren zo vriendelijk dit recht te zetten. Alle andere onderdelen hebben mijn zoon en ik gevonden (pootjes verstopt in de zitting, een kapje zat over de afstandsbediening in de zitting). Let op alleen de bank monteren is niet mogelijk, de bank is te zwaar om in elkaar te schuiven. Hiervoor moet je een bijrijder boeken bij het transportbedrijf. Het lijkt mij handig als de verkoper of planning je hierover inlicht. Wat de service betreft: geen rechtstreeks nummer wat je kunt bellen, wel een formulier waar je de klacht kwijt kunt en waarop je terug gebeld wordt; een bank die door het transportbedrijf in elkaar wordt gezet tegen meerprijs van 200 euro. Wat als zij schade veroorzaken wie is dan aansprakelijk? De betaling via IN3 met een app die niet werkt, de vele telefoontjes met lange wachttijden bij de planning terwijl je op vakantie bent. Een bank waar je 17 weken op moet wachten. De slechte service wordt goed gemaakt door de vriendelijke monteurs, maar dit kan beter. Dus ook al koop je een dure bank en wordt je vriendelijk geholpen door de verkoper en planning, de service blijft minimaal.

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar
Fijn geholpen door Chantal.
Bank Avalache gekocht.

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar
Leuke winkel, groot assortiment en heel goed advies gekregen.

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar
Hele fijne service, avalance bankstelsel. En de esperanca stoelen aangeschaft.

Besvarelse fra Woonsquare - Alkmaar
goed geholpen door Tinus en Mark. Gezellige mensen!