Woodstock Guitars Anmeldelser

4,5

Sikke en skøn butik! Det må være den fedeste guitarbutik i København. Meget ubeslutsomme jeg, skulle finde mig en ny guitar, og den søde unge ekspedient, tog sig al tid i verden og lod mig prøve nær... Se mere

Virkelig god service, åben og venlig betjening. Let at tale med, lyttende og opmærksom. Meget vidende. Man havde god tillid til at sende sin guitar fra København til Århus for at blive lavet på værk... Se mere

Har handlet flere gange i Woodstock Guitars. Sød, venlig og seriøs behandling af både mine forspørgsler og andet. Masser af tid og råd fra Ejeren af butikken, og klart et besøg værd. M... Se mere

Ahhhhh endelig fandt jeg tiden og tog til Aarhus fedeste og hyggeligste baggårds butik - Woodstock. Hvor befriende at befinde sig i en butik hvor personalet brænder for de produkter de sælger! En... Se mere

1. Musikinstrumentforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Woodstock Guitars - nok Danmarks bedste rock 'n roll-gearkælder

Svarer typisk inden for 1 uge

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

EN KUNDE DER ER FULDT UD TILFREDS!

EN KUNDE DER ER FULDT UD TILFREDS!!

jeg to til århus (bor 100 km væk) i dag for at få justeret min guitar (har købt en SG standard for et halvår siden) Havde en gratis justering til gode. fik af vide den gratis justering kun var en måned og man oprigtigt skulle bestille tid. Ejeren sagde til mig at de ville lave det gratis og de gik nærmest igang med det samme!! Det kalder jeg sgu for kundeservice!! Hvis jeg kunne give flere stjerner på trustpilot, så havde jeg gjordt det =)

Overvejer du at købe en ny guitar, så gør det i woodstock!! =)

23. april 2021

Venlig og kompetent betjening

Venlig og kompetent betjening. Gedigent udvalg af middel til top brands hvor de i reglen også har de dyre modeller hjemme.
En fornøjelse at handle der!
Også 1. klasses job, rådgivning og vejledning fra værkstedet som jeg har benyttet et par gange til setups og en enkelt gang truss roden skulle skiftes på en strat. Ved sådan en operation måtte jeg stole på deres faglighed, som jeg vurderer er høj!

25. februar 2021

Virkelig god service

Virkelig god service, åben og venlig betjening. Let at tale med, lyttende og opmærksom. Meget vidende. Man havde god tillid til at sende sin guitar fra København til Århus for at blive lavet på værksted.
Resultatet er overlegen kvalitet (båndskift plus indstilling af guitar m Floyd Rose).
Utrolig dejlig at spille på, plus man mærker at guitaren har fået nyt liv.

24. februar 2021

Woodstock er en vidunderlig oase i en ørken af nethandel

Jeg ledte efter en Wah pedal (Ja, jeg var ung i 70erne), og fik at vide i Woodstock, at "Nej, der må vi melde pas - det har vi simpelthen ikke". Vi snakkede lidt videre, og jeg nævnte, at jeg havde været godt tilfreds med Carl Martin - og vi undersøgte, om de har en. Jep, der var gevinst, men den var lidt kostbar, så jeg måtte tygge på det. Efter at have tygget, skrev jeg en mail og bad, om de ville skaffe den hjem. Det gjorde de, uden forudbetaling, på trods af, at wah-pedaler ikke er en del af sortimentet. Den kom dagen efter (hvilke guder Woodstock i Kbh beder til ved jeg ikke, men at få Postnord til at levere dagen efter er ren magi!)

Den viste sig desværre, meget mod forventning, at have en defekt, så vi aftalte at jeg skulle komme ind med hele pedalboardet og gennemgå det. Det blev gjort, meget kompetent, pedalen adskilt, fejlsøgt og derefter røg den retur til Carl Martin.

Hos Woodstock i Kbh er der super betjening, gode vibes, fabelagtigt udvalg, tillid til folk, og ikke noget instrument-mærke-jegvednokbedst-musikersnobberi. Husk at handle i din Woodstock butik, gå ikke til tyskeren, for ellers forsvinder dette skønne, træduftende, vellydende vandhul i en ørken af nethandel, der breder sig mere og mere.

20. december 2020

Super god rådgivning, service og priser

Man får en fremragende rådgivning og service hos Woodstock Guitars. Priserne er fuldt konkurrencedygtige og de nævnte endda selv, at de har prismatch. Det kan med andre ord ikke betale sig at handle i udenlandske netbutikker og personligt vil jeg også meget hellere handle i en dansk butik, hvor man kan prøve og se den guitar man vil købe.

17. december 2019

Fremragende service!

Jeg har lige fået min første AMP, og købte den selvfølgelig her... ingen tøven. God service og vejledning, specielt for nybegyndere som mig:) Det er ikke sidste gang at jeg tager derind. Fem stjerner uden tvivl.

10. december 2019

Super fed forretning

Super fed forretning, masser af vintage guitarer, rigtig god betjening, Guitarene må prøves og spilles på....., De er altid villige til at tage brugte instrumenter i bytte, også til en pris der er god.....Klart Danmarks bedste musikbutik, også er der altid kaffe på kanden, Keep up the good Work, tror snart jeg skal have købt en ny guitar....

23. oktober 2019

Venlig og kompetent betjening

En fornøjelse at handle der!

23. oktober 2019

Amatør justering af en nykøbt guitar i…

Amatør justering af en nykøbt guitar i Århus. Stolindlægget som i forvejen bestod af ben og en roseshim, havde får yderligere en eller anden blød masse påført og derudover et lille stykke ekstra afknækket stykke roseshim, hvilket siger sig selv ikke er optimalt. Var faktisk overrasket over, at det kunne finde sted i en forretning der ellers plejer at stå for kvalitet.

EDIT:
Nedenstående kommentar fra Woodstock gøt jo blot tingene værre i den samlede oplevelse, her bliver man kaldt useriøs fordi man giver sin oprigtige oplevelse til kende, men okay det er vel sådan det her system virker, kun for de"gode" anmeldelser ellers er man useriøs :-)

15. oktober 2019
Woodstock Guitars-logo

Besvarelse fra Woodstock Guitars

Hej Silas! Vi står uforstående overfor din oplevelse, da vi normalt har stor tilfredshed med vores reparationer og justeringer, og vi kan ikke genkende det her forløb. Vi synes det er useriøst og ærgerligt at du giver os en negativ anmeldelse her på Trustpilot - noget som er direkte skadeligt for vores virksomhed - uden overhovedet at have taget kontakt til os først.

Vi laver over 1000 justeringer om året, langt de fleste til vores kunders fulde tilfredshed. En gang imellem kan der naturligvis være individuelle kundebehov der gør det nødvendigt at kigge en ekstra gang på et instrument. Hvis det er tilfældet her så gør vi selvfølgelig alt hvad vi kan for at du bliver glad, men vi synes ikke denne anmeldelse er fair og accepterer den ikke. Ring eller kom ned i butikken, så skal vi nok få tingene ordnet til din tilfredshed.

Fantastisk guitarbutik!

Fik super vejledning af en medarbejder over telefonen i går.

Har handlet i Woodstock i over 10 år, og har altid fået fremragende service. Dertil er deres techs super dygtige, så mine guitarer spiller i top. Woodstock har også det bedste guitar-udvalg, jeg har set i DK. De har alt fra unikke og sjældne vintage-guitarer til håndbygget dansk kvalitet og en stærk baseline af mid-range guitarer i super kvalitet.

Kan varmt anbefales!

19. februar 2019

Woodstock Guitars.. En musikers Nirvana

Hvor befriende at befinde sig i en butik hvor personalet brænder for de produkter de sælger! En "No bulls.it" politik der i dag er svær at finde.
Frank tog i mod og øste ud af hans mangeårige erfaring hvilket resulterede i et nyt Orange setup.
En stor tak til Woodstock Guitars for en fantastisk oplevelse, en god snak og en overordentlig god handel!
Psst... Fik jeg nævnt at de er billigere end Thomann!

8. december 2018

Woodstock KBH er THE…

Woodstock KBH er THE guitarbutik...Udvalget af guitarer er perfekt, og servicen er ekstra god. Uanset om du kommer for at kikke, købe eller, bytte, gør personalet hvad de kan for at få dig til at føle dig velkommen. Altid en fornøjelse at komme i Woodstock KBH.

28. juni 2018

Forført

Nu er jeg igen, som ført af en usynlig kraft, drejet om hjørnet
ned ad Odensegade i Aarhus. Jeg kigger lige på skiltet med
Jimi Hendrix og går ind i baggården hen til trappen og ned i butikken.
Det er et ydmygt sted, men alt indenfor er klasse.
De fineste guitarer både akustiske og elguitarer, ja i Woodstock finder
du også et stort udvalg i vintage guitarer samt fede forstærkere og
andet gear, men først og fremmest er der indehaveren Frank og
Steffen. De to er yderst kompetente og er altid parat til at give dig
en fin betjening.
Ja, der er selvfølgelig også også løven, som i mange år har stået ved siden af sofaen og lyttet til de mange kloge ord, der er blevet udvekslet
over en kop kaffe.
Det er nemt at komme i snak med folk i den sofa og derefter gå
rundt i butikken og snuse, blive fristet og inspireret.
Nogle gange sker det så, at jeg prøver en guitar, der siger:
" Wauw - tag mig - jeg vil være din!"
Det fede ved Woodstock er så, at de som regel tager gear i bytte, så du kan få din drømmeguitar til en fornuftig pris.
Woodstock er helt sikkert alletiders sted.....

Ligegyldigheden er ligegyldig
den har ingen plads i Woodstock.
Der finder jeg en guitar
mærker halsen og dens bånd
slår strengene an med min højre hånd
guitaren laver en ny melodi
selv lyrikken kommer hurtigt forbi .

5. december 2017

Perfekt justeret Yamaha el-guitar i Aarhus

Fik endelig taget mig sammen til at få justeret min ikke så dyre Yamaha Pacifica el-guitar her januar 2017 og hold nu op hvor er det godt udført! Det er for vildt, skulle have gjort det for flere år siden. Den er som ny, stemmer perfekt nu og strengene ligger lavt og godt nu. Virkelig godt arbejde.
Troede ikke en så "almindelig" og billig el-guitar kunne blive så god.
Så - tag dit instrument under armen og giv den et serviceeftersyn, du får kun spilleglæde tilbage :-)
Tak til Woodstock i Aarhus

9. januar 2017