Woodindustries Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een half jaartje geleden hebben we uitstekende service gehad tijdens onze aankoop van eetkamerstoelen. Ik lees dat er momenteel een achterstand is in levering. En dat de winkel tijdelijk gesloten is,... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 21 maart hebben we een tafel besteld, met als afgesproken leverdatum in de week van 15 juni. In de winkel hebben we het volledige bedrag betaald en zijn we fijn geholpen. Op 19 juni hadd... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een prachtige tafel ontvangen met barkrukken. Dit heeft even geduurd ivm prive problemen van het bedrijf maar Rob heeft ons prima geholpen en we zijn erg tevreden!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Half mei een tafel en twee lange planken gekocht. Super aardige mensen, mooie showroom. 600 euro aanbetaalt en toen was er geen communicatie mee. Een x telefonisch contact gehad over dat er prive o... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelforretning
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

Stoer en robuust wonen, met aandacht voor de klant. We maken tafels op maat en we zijn leverancier van suar boomstambladen. Alles kan op maat gemaakt worden en ook onze onderstellen hebben we in eigen beheer. U kunt uw eigen boomstamblad uitzoeken samen met een onderstel naar keuze en dan maken wij er een mooi geheel van. Naast onze prachtige tafels van diverse soorten eikenhout in de vormen rechthoek, ovaal en rond hebben we ook eetkamerstoelen van echt leer en werken we samen met Towerliving als leverancier van onze stoelen. Wij staan ook bekend om onze aparte accessoires en het hergebruik van materialen zoals hout, houten wandbekleding en golfplaten. Kom een kijkje nemen in onze showroom 3000 m2 woonplezier. Industrieel, scandinavisch, vintage en landelijk!

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 76 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

36 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Love our new table!

Staff gave us a warm welcome. They had lots of knowledge and they were able to combine this with our ideas. In the store are many different sorts of wood on display and there are great options for altering. The delivery was quick and smooth. Really happy with our new table and chairs :)

18. maj 2024

Besvarelse fra Woodindustries

Hallo Bo, wat een fijne review. Dank je wel en heel veel plezier van je tafel. groetjes Michelle

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Tafel niet zoals wij wilden, wel goed afgehandeld

Wij hebben eind augustus in de winkel een tafel met een betonlook tafelblad besteld. Hierbij hebben wij expliciet vermeld dat het tafelblad zwart en helemaal glad moest zijn. De tafel die werd geleverd (oktober) was lichtgrijs en zat vol met putjes, krasjes, ribbels, etc. Totaal niet wat wij hadden besteld. Na hiervan melding te hebben gemaakt, zou er een nieuw tafelblad komen. Het tweede tafelblad dat werd geleverd (december) was donkergrijs en wederom vol oneffenheden. Weer gemaild en er zou weer een nieuw tafelblad worden gemaakt. Het derde tafelblad dat werd geleverd (februari) leek in eerste instantie prima. Donker en met wat kleine oneffenheden, maar dat namen we voor lief. Maar na een paar dagen sprongen alle bubbeltjes open en zat het tafelblad vol witte puntjes en spikkels. Onder de open bubbels zat gewoon een grijs tafelblad. Toen hadden we er geen vertrouwen meer in en hebben we ons geld teruggevraagd.

De terugbetaling ging vlot en het omruilen en ophalen van de tafel ging prima en is netjes afgehandeld. Ze reageren niet heel snel op e-mail en ik moest vaak na een week een extra e-mail sturen, maar ze zijn wel vriendelijk.

Ik snap alleen niet dat er niet wordt nagekeken of het product voldoet aan de eisen van de klant vóórdat het wordt geleverd. Nu is het drie keer verkeerd gegaan en dat hadden ze al kunnen weten voordat het geleverd werd. We hebben nu een half jaar gedoe gehad en uiteindelijk geen tafel. (edit: na mail van verkoper heb ik begrepen dat dit kwam door burn-out).

Wij hebben nu zelf via een webshop betonciré besteld en dit op een tafel gesmeerd. We hebben nu de perfecte tafel zelf gemaakt en dat voor de helft van het geld dat we hier hadden besteed.

10. februar 2024

Besvarelse fra Woodindustries

Beste Maud, bedankt voor de feedback, we hebben inmiddels email contact gehad hierover. Fijn dat u wel tevreden bent over de afhandeling groet Michelle

Houd het simpel

Ik vind het jammer om te lezen dat het zo vaak goed gaat, maar mijn ervaring is het tegenovergestelde. Dus houd het simpel met de onderstaande punten:
- Betaal niet bij levering voordat je de hele tafel geïnspecteerd hebt en tevreden bent!
- Vraag niet op de koopovereenkomst om een bepaald deel van een tafelblad specifiek te zagen. Want er wordt gezaagd zoals de timmerman het mooi vind, zelfs al heb je het op het blad zelf uitgetekend waar gezaagd zou moeten worden.
-Verwacht ook niet dat je tafel vlak, recht en netjes wordt afgewerkt. Krom is het nieuwe recht!
- Denk niet dat een bevestigend bericht van eerder gemaakte afspraak, de avond voor levering, van een bezorgtijd van 07:00-09:00 veilig is omdat je dan de eerste aan de beurt bent, want 14:00 is ook prima.
- Ga er ook niet van uit dat er adequaat gereageerd wordt op vragen zoals: Hoe gaan jullie de gebreken verhelpen? en Kan ik compensatie krijgen voor de onherstelbare zaken? Pas na 4(!) mailtjes wordt inhoudelijk alles helder genoeg beantwoord.
Uiteindelijk wordt er wel actief een alternatieve oplossing aangeboden, maar het was fijn geweest als die actieve houding gelijk aanwezig was.

Herstel wordt acceptabel uitgevoerd binnen de afgesproken termijn. Leveringstijden zijn nog steeds erg lastig, maar ik had expres niets ingepland die dag.
Echter tot mijn verbazing is wel een extra tafeldeel alsnog aan de verkeerde kant ingezaagd. Hierdoor is de zichtzijde onherstelbaar beschadigd.
Gelukkig wordt dan wel snel mijn verzoek tot restitutie voor ingewilligd en kan het extra tafeldeel bij het grofvuil.
Conclusie: vraag niet om maatwerk, kies gewoon een plank uit, geef op waar het ongeveer aan moet/mag voldoen en kijk maar wat er opgeleverd wordt.

13. april 2024

Beste Erick,
Bedankt voor de review en jammer dat u teleurgesteld bent. Ik heb u een mail gestuurd met de vraag of we nog iets kunnen betekenen voor u.
groet Michelle

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een ontzettend leuke winkel!!

Wat een ontzettend leuke winkel!!
We hebben een prachtige boomstamtafel gekocht met daarbij een bank en drie stoelen.
In de winkel kregen we goed en bruikbaar advies. De aflevering was ook helemaal prima!

24. marts 2024

Besvarelse fra Woodindustries

Hallo Birgit, bedankt voor de enthousiaste review en heel veel plezier van jullie aankoop. groet Michelle

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via internet hebben we jullie gevonden

Via internet hebben we jullie gevonden. Wat een fantastische leuke zaak hebben jullie en wat een super service! Wat zijn we leuk geholpen door de eigenaar en de eigenaresse. Ondanks dat ze het druk hadden nemen ze de tijd voor je. We hebben een heel mooi tafelblad met onderstel uitgezocht. Deze werd snel bezorgd en in elkaar gezet door een vriendelijke man. Kortom, we zijn er erg blij mee en we zijn enorm blij met de goede service! Echt een aanrader! Groetjes, Wilco en Deborah uit Lopik

2. december 2023

Besvarelse fra Woodindustries

Beste Wilco en Deborah, bedankt voor de mooie review en foto's de tafel staat geweldig bij jullie!

Prachtig vakmanschap!

Prachtige tafel en bankje, vriendelijke service en erg sympathiek.

Het was heerlijk om tussen de verschillende houten tafelbladen te kunnen kiezen en vergelijken. We werden goed begeleid in onze keuzes en de levering verliep heel erg vlot. Blij met onze keuze !

10. december 2023

Besvarelse fra Woodindustries

Bedankt voor de fijne review, veel plezier van jullie tafels en bankje.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettige service en goede producten

In december een eikenhouten tafel gekocht. De hele communicatie verloopt erg soepel, kon goede afspraak maken voor de levering. De tafel ziet er echt heel mooi uit. Kortom, een zeer prettig en goed bedrijf!

5. januar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfect and beautiful table, great service!

We received tremendous help from Wood Industries in finding our perfect table.
Because we were given time and space to take a look around and received very good advice, we felt comfortable buying our table here.
Now, a few months later, we are still not tired of the beautiful drawings and the shapes of the table.
The quality of the table is also perfect; no scratches or cracks visible.
We will definitely come back to Wood Industries when we are looking for new tree trunk furniture!

5. august 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Schitterende boomstamtafel én bankjes! Bedankt!!

In augustus in de showroom in de Woerdense Verlaat rondgelopen. Wat een keuze aan boomstammen! Alle soorten en maten zijn er! Superfijn geholpen en geadviseerd en een prachtige tafel van 3 meter aangeschaft met twee bankjes van hetzelfde hout. Keurig op tijd geleverd en in huis gemonteerd. Toen het onderstel toch niet zo goed paste, is deze op korte termijn omgeruild voor een smallere maat onderstel, waardoor de tafel echt perfect is. Wij zijn enorm blij met onze tafel en met de service van WoodIndustries!

27. oktober 2023

Besvarelse fra Woodindustries

Beste familie, bedankt voor de review en de mooie foto's! Heel veel plezier ervan groet team Woodindustries

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

The product is fantastic and most…

The product is fantastic and most important the communication was excellent . Michelle went out of the way to help me out and I really appreciated , the commitment and cooperation. Will definitely buy again in the future and will share with friends my experience with this company. A company which you can trust , eyes closed!!

6. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Woodindustries heeft mij na een kapotte…

Woodindustries heeft mij na een kapotte lamp netjes een nieuwe gestuurd en die heb ik heel gekregen ,,Dus meer dan 1000% Een heel blij mens die z’n vriendin nog blijer had ,Bedankt Woodindustries toppers….Michelle netjes gedaan ✔️ Jij bent ook m’n topper 🤗

5. oktober 2023

Besvarelse fra Woodindustries

Graag gedaan, fijn dat het allemaal in orde is gekomen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Het materiaal van de tafels is oké

Het materiaal van de tafels is oké, de keuze ook.
helaas laat de afhandeling soms te wensen over. Komt soms wat chaotisch over op een ouderwetse manier van ingevulde formulieren. Hierdoor ontstaan mis verstanden! Afgesproken frame hoogte wordt niet bij de 1ste keer geleverd, bij de 2e keer wordt het onderstel vergeten en bij de 3e keer is gewenste hoogte van 68 cm weer niet afgeleverd.(70 cm). Jammer en totaal onnodig😤

30. september 2023

Besvarelse fra Woodindustries

Beste Peter, bedankt voor uw review. Door wisselend personeel en een ongeluk van een van onze bezorgers afgelopen zaterdag is het meenemen van de juiste hoogte van het onderstel niet goed gegaan. Wij nemen u punt van feedback mee, want het stond wel goed op de lijst vanuit ons planningsprogramma. Onze bezorger die zaterdag reed werkt er net dus we zullen de feedback bespreken, dank daarvoor. groet Michelle

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend goed en vriendelijk geholpen…

Ontzettend goed en vriendelijk geholpen vandaag! Een breed assortiment met keuzes zat voor ieder wat wils. Op zeer persoonlijke en attente manier te woord gestaan en advies ontvangen.

Vandaag heb ik de tafel ontvangen. Hij is prachtig en fijne hulp gehad bij de montage.

13. august 2023

Besvarelse fra Woodindustries

Beste! Bedankt voor de leuke review. We gaan aan de slag voor u. groet en fijne dag Michelle

De Buffel

Vandaag een bezoek gebracht aan deze prachtige industriële woonhal, vol met hout, waar met psssie gewerkt wordt. Een supermooie tafel aangeschaft, van Suar-hout. Je ontwerpt er, samen met de medewerker, je eigen tafel. Tijdens het rondlopen in deze zaak, werden we op slag verliefd op een uit één stuk hout gesneden, handgemaakte buffel. Dus die krijgt een mooi plekje bij ons thuis. Mooie zaak, vriendelijk, kundig personeel. 👍🏼👍🏼👍🏼

9. august 2023

Besvarelse fra Woodindustries

beste Andre, bedankt voor deze leuke weergave van jullie bezoek aan onze showroom. We gaan er wat moois van maken voor jullie. groet Rob en Michelle

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige suar boomstamtafel en een erg goede service

Wij zijn erg blij met onze Suar boomstamtafel die we hebben gekocht bij Woodindustries! Tijdens ons bezoek aan de winkel zijn we erg vriendelijk geholpen door Michelle. De grote hoeveelheid tafelbladen in de winkel maakte dat er ook naar onze wensen een tafelblad gekozen kon worden. Het verdere contact per mail verliep uiterst vriendelijk en Michelle reageerde telkens erg snel. De tafel was ook erg snel klaar en kon op de door ons gewenste dag geleverd worden. Nogmaals dank voor jullie goede service!! We zijn erg blij met onze tafel en hebben er al erg veel plezier van gehad!

22. april 2023

Besvarelse fra Woodindustries

Beste Eliane, bedankt voor deze mooie review. Altijd leuk om te lezen als onze klanten tevreden zijn, daar doen we ons best voor. groet Rob en Michelle

Niets meer dan lof

Na enige zoektocht naar DE Suar boomstamtafel kwamen we terecht in de woonwinkel van Rob en Michelle en wowwww...zodra wij de winkel binnen stapten wisten we het. Hier gaan we slagen. Ondanks dat Michelle met klanten bezig was, konden we tussendoor onze wens kenbaar maken en wees ze ons op een prachtig Suar boomstam blad achter in de winkel. Wij waren direct verkocht en de koop was meteen rond. Super vriendelijk geholpen, geïnformeerd, geadviseerd in zeer huiselijke sfeer. Wat ontzettend fijn!! Ook voor de bezorging van onze tafel niets meer dan lof. Wat een vriendelijke en enthousiaste bezorger. Wij hebben dit vanaf het rondkijken, het uitzoeken, de koop tot aan de bezorging als een feestje ervaren. Bedankt lieve mensen!!! Barry en Sharon

1. april 2023

Besvarelse fra Woodindustries

Beste Barry en Sharon, Leuk om te lezen dat jullie tevreden zijn en het als een feestje hebben ervaren. Daar doen we in ieder geval altijd ons best voor. Fijn om te lezen dat het dan ook zo ervaren wordt. Groet Rob en Michelle

Karaktervolle boomstamtafels

Superleuke, stoeren en eigenwijze winkel om te snuffelen, maar vooral om je nieuwe boomstamtafel zelf uit te zoeken en samen te stellen. Wij hebben een prachtige Suar boomstamtafel uitgezocht. Het onderstel is op maat gemaakt op de hoogte die we wilden en hij werd supersnel geleverd en gemonteerd. Helemaal top!

5. juli 2023

Besvarelse fra Woodindustries

Beste Imke, bedankt voor de fijne review. Veel plezier van jullie boomstamtafel.

Uitstekende service!

Super goed geadviseerd door meneer, waanzinnig veel keuze uit mooie tafel bladen. Zeker de moeite waard om langs te gaan!

25. juni 2023

Besvarelse fra Woodindustries

Beste Julliët, bedankt voor deze leuke review van jullie bezoek.

Geweldige klantgerichte service

Geweldige klantgerichte service. Ze willen dat je als klant echt tevreden bent en komen met goed flexibel advies. Prachtige tafel!

2. juni 2023

Besvarelse fra Woodindustries

Beste Inge, bedankt voor je bericht! Leuk dat de tafel prachtig is!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.