Jag tycker man får ett oerhört proffsigt och engagerat bemötande. Jag har haft kontakt med 2 olika läkare vid olika perioder och båda har varit jättebra. De är noga, och man får ett 10 gånger bättre... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jag är nöjd med det stöd jag fått. En bra och inkännande läkare som lyssnat på allt som påverkat min fysiska och psykiska hälsa, kopplat till klimakteriet. Vi har testat oss fram till en kombination a... Se mere
Efter att ha väntat på tid hos regionens mottagning i ett halvår sökte jag mig hit. Det var enkelt att boka tid och att fylla i underlag inför mötet. Jag fick ett jättefint bemötande av den läkare jag... Se mere
Väldigt professionellt och kunnigt bemötande. Jag kände mig lyssnad på och fick bra, tydliga svar på mina frågor. Det märktes att personen hade djup kunskap och kunde skapa en behandlingsplan som verk... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Womni är en digital vårdgivare som specialiserar sig på kvinnors hälsa genom livets alla hormonella faser, med särskilt fokus på klimakteriet. Här möter du legitimerade läkare och barnmorskor som lyssnar på dina behov och erbjuder individanpassade behandlingsplaner.
Kontaktoplysninger
Sverige
- www.womni.se
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fick hjälp snabbt
Fick hjälp snabbt! Väldigt bra bemötande och jag kände att de lyssnade på mig. Har fått kontakt och även receptförnyelse när jag behövt. Rekommenderar verkligen Womni.
Snabb återkoppling, bra bemötande, kunnig personal.
Hos Womni hittade jag det jag saknat hos vården när det gäller för/klimakteriebesvär. Snabb återkoppling, bra bemötande, kunnig personal.
Väldigt kunniga och lätta att komma i…
Väldigt kunniga och lätta att komma i kontakt med.
Jag har fått bra hjälp
Jag har fått bra hjälp och blivit lyssnad på. Det enda tråkiga är att det är dyrt, men det är ju inte företagets fel att kvinnovården ser ut som den gör..
Jag kan inte rekommendera womni
Jag kan inte rekommendera womni. Jag fick fel behandling och har aldrig mått så dåligt plus att jag gick upp 12kg.

Besvarelse fra Womni
Professionellt och smidigt
Det finns mycket kvar att önska i regionvården…. Jag är glad att jag hittade Womni och provade behandling. På några få dagar vände humöret till det bättre och urinträngningarna minskade, det var som en stressknapp som stängde av dem. Jag har haft behandling ett år och känner mig trygg med den. Nu rekommenderar jag andra att ta del av Womnis klimakterieinformation för att skaffa sig kunskap om klimakteriet och förstå sig själv.
Professionellt och smidigt är min bedömning. Dels att få skatta symptom och fylla i hälsodeklaration, men också via digitalt besök prata med någon som kan sin sak. Dyrt såklart men värt när det fungerar så lätt. Tack!
Alltid bra återkoppling på frågor och…
Alltid bra återkoppling på frågor och trevligt bemötande.
Fick prata med en super trevlig läkare
Fick prata med en super trevlig läkare, som lyssnade och fick mig att känna mig hörd. Rekommenderar varmt Womni
Kort och konsist när läkarna i vården…
Kort och konsist när läkarna i vården inte förstår sig på kvinnans klimakterie besvär fanns womni för mig. Tack.
Lätt snabbt och proffsigt och läkare…
Lätt snabbt och proffsigt och läkare med empati👌🏼
Bra bemötande
Bra bemötande, kunnig och förstående läkare. Snabb hjälp.
Tryggt, proffsigt, smidigt!
Inkännande, empatiskt och professionell gynekolog. Mycket användarvänlig webb och väldigt bra pris. Stor bonus med all information, inspiration och nyheter och skickas till mailen! Äntligt fått trygg och bra hjälp för att hantera (för)klimakteriet, SÅ tacksam!
Hormonbehandling
Har varit i kontakt med er i 3 år i samband med mina klimakteriebesvär. Jag får alltid ett kunnigt och vänligt bemötande vid mitt årliga återbesök.
Jättebra att kunna maila in frågor jag har haft utan att behöva boka en ny tid.
Fick tex hjälp att få annat hormonplåster utskrivet när det var lång restning på 50 mikrograms hormonplåster.
Så tacksam för det.
Jag rekommenderar alla jag känner om Wommni för jag är så nöjd.
Bara bäst!
Womni är enormt proffsiga, inkännande och med bästa bemötandet. Jag har fått ovärderlig hjälp utöver det vanliga.
Bara bäst!
Rekommenderas
Efter att sökt via allmänna vården och bollats runt där bland okunniga läkare så tog jag kontakt med Womni. Fått superbra hjälp av Naomi med det jag behöver utifrån mina symptom, jättebra bemötande och kunnig läkare som verkligen lyssnar och förstår. Kan varmt rekommendera Womni och tycker personligen det är värt vartenda öre. Har nu haft dem i flera år och tänker fortsätta så//
Ur ett patientperspektiv utmärkt…
Ur ett patientperspektiv utmärkt företag som erbjuder verkligt individanpassad behandling och uppföljning. Jag är så tacksam för att det numera finns privata vårdalternativ och det är oerhört smidigt att kunna diskutera symtom, doser och provsvar på telefon, det behövs verkligen inte fysiska möten för det. Värt varenda krona.
Womni är bra eftersom de tar kvinnors…
Womni är bra eftersom de tar kvinnors hormonella problem på allvar. Läkaren lyssnar empatiskt och kan skriva ut bioidentiskt progesteron, vilket var min räddning som bor på i en norrländsk stad med få gynekologer varav ingen vill skriva ut bioidentiskt progesteron. Självskattningstestet är jättebra och hela hemsidan har bra och tydlig information om kvinnans alla hormonella faser.
Trevligt bemötande och bra tillgänglighet!
Trevligt bemötande vid alla digitala besök. Smidigt att få tid inom några dagar till skillnad från min vårdcentral som gav mig en tid 3 månader fram!!!
Underbara!
Underbara!! Så otroligt skönt att kunna prata med någon som är kunnig och vänligt inställd till de problem man upplever. Fantastiskt att kunna ha samtal trots att man bor i en annan stad.
Fick precis den hjälp jag behövde
Fick precis den hjälp jag behövde! Kunnig och trevlig läkare, jag är glad att jag vände mig till Womni!
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.