Var i dag forbi Wolf-Eyes og få udskiftet pæren i min Super Storm-II uden beregning. Fin og høflig service / betjening, som altid de få gange jeg har haft brug for at gøre brug af denne. Kur... Se mere
Modtog batteriet leveret til min entredør meget hurtigt- pris kr. 59,oo. I forhold til batteriprisen kr. 169,oo var det MEGET dyrt. Hvis jeg skulle afhente batteriet på en adresse i min nærhed kost... Se mere
Min 2 år gamle Wolf Eyes 6 af var holdt op at fungere, sikkert pga. et par ture på gulvet. Den lyste kun meget kort , 1-2 sekunder, og jeg stillede selvfølgelig spørgsmålet, hvorfor??, på Wolf Eyes k... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Lygter til de professionelle
Hørkær 28, 1. TV, 2830, Herlev
- kontakt@wolf-eyes.dk
- www.wolf-eyes.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
super
rigtig god service. Varen blev afsendt straks efter ordre... Jeg blev endda ringet op og fik en snak med en ekspediendt vedr. varen.
Bare i orden
Bestilling, bekræftelse og modtagelse af vare - alt fungerede perfikt.
Wolf Eyes plus GLS et stort Minus
Ok vare, men pakken forsvandt i leveringen med GLS.
Efterlysning pr. e-mail til Wolf Eyes gav et hurtigt svar med "sender en ny som du har i morgen"
Og den kom som lovet.
Vil gerne handle med Wolf Eyes igen, men håber på en bedre levering med GLS.
Fin betjening
Købte lygte til afhentning, og kunne allerede hente samme dag.
Effektivt køb!
Jeg var inviteret på Vildsvinjagt i Sverige og blev meget sent opmærksom på, at jeg havde brug for lys til montering på min riffel. problemet blev løst gennem Net-køb hos Wolf Eyes.
Tommelfingeren op til Wullfs eyes
Købte en lille Led lygte ved dem og den lever fuldt ud til mine forventninger
wolf Eyes
Købte en lommelygte hos Wolf Eyes, den blev leveret meget hurtigt så jeg er fuldt tilfreds :)
Fin handel uden bemærkninger
Wolf-Eyes.dk
Købt en Lygte Wolf-Eyes 9AX HO - 200 Lumens
Fin handel, løgten kom 2 dg efter den var bestilt
5 Stjerner for perfekt behandling
Jeg har fået en vare som lever op til mine forventninger, hurtig leveringstid, og en god personlig betjening.
Kun 5 stjerner er godt nok!
suveræn betjening
Har købt en lygte 9TX HO demomodel, den virkede ikke da jeg fik den, ringede til Wolf Eyes hvor vi snakkede om problemet, mente det var pæren, der blev sent en ny pære som jeg modtog dagen efter og så virkede lygten, bedre service skal man lede længe efter, jeg kan kun varmt anbefale Wolf Eyes til andre.
Super god service
Købte 12 batterier CR123A Fik det leveret dagen efter. Det er nemt at komme i kontakt med firmaet via telefonen og personalet yder en fremragende service.
Upåklageligt
Jeg bestiller nogle batterier CR123 1500mah til min Fenix PD20 lygte, som jeg iøvrigt kan anbefale, en lille satan med 190 lumens til det blotte øje..
En lygte der dårligt nok kan ses når du holder den i hånden, pga dens lille størrelse, dog kan man være sikker på folk kan se lyset kiliometer væk..
Alt i alt
God service og hurtigt levering på batterierne
SUPER SERVICE
Jeg havde en reklamation... dagen efter havde jeg nye produkter + et hyslter til min lygte.... det er sgu´super service
super service
Super hurtig ekspedition. Varen leveret dagen efter bestilling. Kan klart anbefales.
lækker lygte
Utrolig slid stærk, jeg har slet ikke tal på hvor mange lygter jeg ødelagde om årret af konkurende mærker, jeg har nu en wolf eye sniper 6AF til mit arbejde og den har holdt i et år nu ! den har været tabt på fliser fra 12-15m højde. tabt ind i varme brændefyr ja der var enda et tidspunk hvor en traktor lige rullede over den (godt nok på blødt underlag) og den køre bare stadig upåklageligt
det eneste minus jeg har er holderen og "gummie knappen", det simpelthent umuligt at købe en i feks læder !? jeg har nu slidt 2-3 holdere på et år og så gerne man lavet dem i noget svært læder feks og at man evt lavede gummie knappen i røven af noget tykkere matriale og evt noget der ikke kan brænde/smelte
ganske tilfreds
købte en 9tx lygte, fundet under demovarer. selvfølgelig skal der tages forbehold for, manglende emballage, brugervejledning og brugsridser mm. meeen syntes nu godt man, som minimum kunne smide en dansk brugervejledning med ;-) da dette er det eneste lille minus, giver jeg alligevel topkarakter, da pris og kvalitet bestemt hænger sammen :-)
vedr. betalingssystemet så, blev min betaling først gennemført, dagen efter jeg modtog lygten. så om systemet er "usikkert" skal jeg ikke udtale mig om ;-)
handler der gerne igen :-)
Super service.
Har købt 96 batterier + en lygte. Der var hurtig levering og god service.
ingen slinger i valsen
Jeg købte et våbensæt og nogle filtre, Jeg fik det jeg havde betilt og til tiden.