Var i dag forbi Wolf-Eyes og få udskiftet pæren i min Super Storm-II uden beregning. Fin og høflig service / betjening, som altid de få gange jeg har haft brug for at gøre brug af denne. Kur... Se mere
Modtog batteriet leveret til min entredør meget hurtigt- pris kr. 59,oo. I forhold til batteriprisen kr. 169,oo var det MEGET dyrt. Hvis jeg skulle afhente batteriet på en adresse i min nærhed kost... Se mere
Min 2 år gamle Wolf Eyes 6 af var holdt op at fungere, sikkert pga. et par ture på gulvet. Den lyste kun meget kort , 1-2 sekunder, og jeg stillede selvfølgelig spørgsmålet, hvorfor??, på Wolf Eyes k... Se mere
købte en 9tx lygte, fundet under demovarer. selvfølgelig skal der tages forbehold for, manglende emballage, brugervejledning og brugsridser mm. meeen syntes nu godt man, som minimum kunne smide en d... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Lygter til de professionelle
Hørkær 28, 1. TV, 2830, Herlev
- kontakt@wolf-eyes.dk
- www.wolf-eyes.dk
SERVICE
Kurt
super
bestilte og modtog ca 30 timer sener rigtig god service kan godt anbefales til andre
Så er der blus på igen
Har en Explorer. Glimrende lygte. Ved batteriskift tabte jeg bundkontakten på gulvet - 70 cm var nok til at tage livet af den. Den blev kun et halvt år. Det er fa'me ikke i orden. En ellers robust lygte der har været med på vildsvinejagt flere gange er åbenbart meget sårbar hvad bundkontakten angår. Garanti var ikke på tale. Måtte købte en ny på nettet og hentede den i Herlev. God personlig service ved afhentningen. Har lidt svært ved at angive stjerner - men jeg tror jeg lander på 3
Køb trygt gennem Wolf Eyes, deres service er helt i top.
Købte en opladelig wolf Eyes løgte, med lysstyrke på 1400 lumen.
Og sikke et lys, nat bliver nærmest til dag. Glem alt om en almindelig lommelygte hvis du vil ha en lygte der kan lyse det hele op!
Levering ..
Jeg var utilfreds med at pakken ikke blev afleveret på den valgte adresse ..
Vi prøver et andet sted
Lygten kom hurtigt frem super.
Er dog ikke en lygte som vi i firmaet kan bruge da der skal trykkes flere gange for at få det rigtige lys ( skulle nok have læst noget mere på beskrivelsen ) Lygten er nu lagt på hylden og vi finder et andet mærke som kan bruges.
Top kvalitet og hurtig forsendelse
Hurtigt og nemt at finde frem til den rette pære til min wolf-eye lommelygte og hurtig forsendelse
Hurtigt og effektiv behandling
Produktet blev leveret hurtigt og lampen kunne alt det som der var beskrevet på siden. Ingen bøvl og ingen skuffelse over at modtage et produkt der ikke lever op til forventningerne.
For store købsomkostninger
jeg synes, at 59,- i fragtomkostninger står ikke i forhold til mit køb af et batteri til min lygte. Jeg ville have foretrukket en forsendelse med postvæsenet til 28.- i stedet for.
Forsendelsen kom i en almindelig størrelse kuvert, der kunne være afleveret i postkassen. .
Er iøvrigt tilfreds med forløbet.
Hurtig levering og billigere end andre steder.
Det jeg skulle bruge var billigere end andre steder på nettet. Hurtig levering :-)
Alt i orden
Nem bestilling; mails med info undervejs i forsendelsen; hurtig levering.
Uproblematisk.
Varen leveret som forventet
Wolf eyes hjemmeside er fint funktionel og let at have med at gøre, varen leveret som oplyst, så kan absolut anbefales.
en to tre - så var min bestilling her
Gode orienteringsmails, hurtig levering, kvalitet. Kan varmt anbefale siden.
God betjening - hurtigt og nemt!
Jeg ringede til dem torsdag eftermiddag og havde nogle spørgsmål vedr. en lommelygte til min far.. Betjeningen var sød og venlig og han hjalp med at finde det jeg skulle bruge:) Jeg bestilte på nettet samme aften og jeg havde varen mandag formiddag..:) Nemt og godt..
En rigtig hurtig betjening, fra dag til dag
Jeg kan godt anbefale at handle hos Wolf Eyes. der er en god service,
under en opringning angående en forespørgsel om et batteri der ikke stod på listen,
fik jeg en ualmindelig god hjælp til hvordan det skulle bestilles.
ikke iorden '
hej her er lidt skuffe over jer for det første da vi havde bestillet det vi skulle have komme det ikke så skulle man ring over til og i skulle ring tilbage men det gjorde i ikke også har man betalt 59 kr for at det skulle komme gla men i havde sendt det med posten og til 25 kr det er bare ikke iorden synes jeg ikke hilsen gitte olesen
hurtig hjælp
fik hjælp til at finde det rigtige produkt til mit behov.