Wolf Eyes Anmeldelser

4,5

Var i dag forbi Wolf-Eyes og få udskiftet pæren i min Super Storm-II uden beregning. Fin og høflig service / betjening, som altid de få gange jeg har haft brug for at gøre brug af denne. Kur... Se mere

Modtog batteriet leveret til min entredør meget hurtigt- pris kr. 59,oo. I forhold til batteriprisen kr. 169,oo var det MEGET dyrt. Hvis jeg skulle afhente batteriet på en adresse i min nærhed kost... Se mere

Min 2 år gamle Wolf Eyes 6 af var holdt op at fungere, sikkert pga. et par ture på gulvet. Den lyste kun meget kort , 1-2 sekunder, og jeg stillede selvfølgelig spørgsmålet, hvorfor??, på Wolf Eyes k... Se mere

købte en 9tx lygte, fundet under demovarer. selvfølgelig skal der tages forbehold for, manglende emballage, brugervejledning og brugsridser mm. meeen syntes nu godt man, som minimum kunne smide en d... Se mere

1. Jagtbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Lygter til de professionelle

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Seriøs, og effektiv.

I ville have fået en ekstra stjerne, hvis man kunne vælge og få det tilsendt med postdanmark.
Da jeg syntes det er lidt dyrt og få et batteri sendt til 50 kr. og selvom postdanmark ikke altid er lige pligtpofyldende med afleveringer, så tror jeg dog godt, at de kan løfte opgaven, og få et enkelt eller 2 batterier her ud til mig.

Ellers har jeg været glad for, at handle med Wolf-Eyes, de er hurtige seriøse, og pligtopfølgende.
Da der var noget jeg var i tvivl om, og jeg skrev til dem fik jeg hurtigt svar.

9. november 2011

professionelt

God rådgivning inden køb.
Produktet helt i top. Professionelt.
Rigtig god service. Det genopladelige batteri var endda ladet op, da jeg modtog lygten dagen efter bestillingen.
Pakken kom med GLS og jeg kunne følge den hele vejen.

1. november 2011

Super god

Super hurtig levering efter bestilling. super god service, ingen klager herfra!

11. oktober 2011

Rigtig god service !

Tog kontakt til Wolf Eyes pr. mail, og blev derefter kontaktet pr. telefon af sælger, som hurtigt kom med nogle gode løsningsforslag til mit problem. Fik derefter varen sendt hurtigt og smertefrit. Alt i alt en god oplevelse.

29. september 2011

fungerer

Er vant til, fra andre internet sider, at jeg løbende er opdateret om; ordren modtaget, ordren ekspederet og sendt.... f.eks. Måske i plejer at gøre det - men jeg modtog intet.
Pakken kom frem og er bund og grund tilfreds!

27. september 2011

Skuffet over service

Den 23. oktober, 2009, bestilte jeg en lygte af typen 6TX - 100 lumens, med UV-lys i trykkontakten. Lygten kom hurtigt frem og jeg var fint tilfreds; dog var prisen på batterierne lidt pebrede, men det var jo også godt lys.
Her for cirka 2 måneder siden, holdte den pludselig op med at lyse, ud af det blå. Jeg selv og en kollega har tjekket alle forbindelser og er kommet frem til at det er pæren der er røget sig en tur. Jeg tjekker derfor deres hjemmeside for at finde en ny pære, og ser at den koster utroligt meget, i forhold til lygtens pris fra ny. Jeg kontakter kundeservice via mail, for at høre hvorvidt de mener at pæren er dækket af de 2 års reklamationsret og afventer tålmodigt svar. Her sidst i september, har jeg endnu ikke fået svar fra dem.
Deres hjemmeside er heller ikke længere noget at råbe hurra for; designet er blevet pænere, men visse af deres produkter kan ikke findes via deres menuer eller søgefunktionen, deriblandt min 6TX. Hvis man derimod søger efter den på google, kommer Wolf-Eyes frem som nogle af de første, med lige netop den lygte og mulighed for at bestille den. Det er bare ikke i orden.

Jeg er nu endt med at bestille en ny pære til min lygte ved dem og det bliver vidst også sidste gang jeg handler ved dem. Efter at have læst anmeldelser herinde, er jeg utrolig overrasket og skuffet over at jeg endnu ikke har fået det mindste svar fra dem.

26. september 2011
Wolf Eyes-logo

Besvarelse fra Wolf Eyes

Hej Jimmi

Beklager at du ikke har fået et svar på din henvendelse - vi svarer normalt alle henvendelser og gør rigtigt meget ud af vores kundeservice.

Fremsend venligst din mail igen med et ordrenr. så vi kan hjælpe dig.

Du er også meget velkomme til at ringe på vores tlf. 43668099 her kan vi også hjælpe dig.

vedr. vores nye design på vores webshop er vi glade for at du synes om - vi er i fuld gang med at få vores shop opdateret med nye produkter - så man kan opleve de næste par dage at der mangler produkter.

Vi håber at høre fra dig.

Utrolig imødekomne

De er venlige og imødekomne, i tilfælde af fejl er de meget intresseret i at få en afvikling som du er tilfreds med, de ringer tilbage som de lover, alt i alt et sted jeg handler igen.

9. september 2011

God service og hurtig levering

Jeg bestilte en ny lygte de havde på tilbud og en pære til min Surefire. Lygten var desværre udsolgt, men de ringede og tilbød en bedre lygte til samme pris.
Super fin service og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der, når der skal lys over land :o)

19. august 2011

God Service

Jeg skulle have en oplader og bestilte den på deres hjemmeside søndag mandag ringer de og siger at den er udgået men de vil sende en anden model til samme pris. Tirsdag kom gls med pakken så super service og hurtig levering.

17. august 2011

Dårlig kommunikation

Jeg ringede 4 gange på 2 dsage for a komme i kontakt med en dennis, da jeg skulle have lavet en ordre om, men blev ALDRIG ringet op som lovede.. Der blev bare sendt en sms om hvad jeg ville og da jeg svarede den, igen ingen svar.. så jeg købte mig en lygte et andet sted og sparede samtidig 400kr..

1. august 2011

Er dette din virksomhed?