LET OP!!!!! Geven geen garantie terwijl ik hier 100% recht op heb. Mijn hakmolen ging kapot na 8 maanden en hebben allemaal smoesjes om geen garantie te geven!!!!!! Zeeeer SLECHT bedrijf!!!!!

Helaas bestelde ik het verkeerde (slang en pistoolgreep voor stofzuiger). Onderdelen bleken niet bij elkaar te horen. Kreeg ze ook niet meer uit elkaar. Ik snap dat ik daar verantwoordelijk voor ben m... Se mere

Verkopen namaak/replica producten onder "origineel". Ging in dit geval om bosch scharnieren waar je 50 eu voor 2 stuks voor betaald. Klantenservice reageert vervolgens niet op vragen/mail. Volge... Se mere

Mijn bestelling onderdeel van combi magnetron Samsung, het glazen draaiplateau(origineel) keurig op tijd ontvangen. Heel goed verpakt, misschien iets te goed🤪 Voordat ik bij Witgoedparts terecht k... Se mere

2,4

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,4

Geen info bij vertraagde levering

Ik bestelde op 11/12/22 een onderdeel van een vrieskast dat volgens hun website een verwachte levertijd had van 1 à 2 werkdagen. Op het einde van de 3de werkdag (14/12/22) vroeg ik of het nog niet verzonden was. De dag nadien kreeg ik antwoord dat het onderdeel "vandaag of morgen" bij hen zou arriveren. Op 29/12 informeerde ik nogmaals naar mijn bestelling en op 30/12 kreeg ik weer het antwoord dat het "morgen" bij hen zou aankomen. Pas op 3/1/23 kreeg ik bericht dat het naar mij verzonden was en het arriveerde kort erna.

Van een online verkoper verwacht ik
1. Dat de vermelde levertijd op de website realistisch is en...
2. Dat wanneer er dan toch vertraging optreedt ik daarvan door hen op de hoogte wordt gehouden, zonder dat ik daar zelf om hoef te vragen.
3. Dat wanneer ze me per mail antwoorden dat het "morgen" bij hen binnen komt, dat geen loze belofte zou zijn...

11. december 2022

Alvast mijn ervaring

Alvast mijn ervaring, week geleden wat onderdelen besteld voor mijn koffieapparaat, waarom hier besteld en niet bij siemens zelf omdat deze niet op voorraad waren. Bij deze mensen wel alles op voorraad. Dus niet. Gebeld hoe het zat ? ja wordt vandaag nog gestuurd. Ben nog steeds aan het wachten. Kijk uit mensen voor je het weet ben je je geld kwijt zonder spullen.

28. december 2022

Bestelling ging vlot totdat ik het…

Bestelling ging vlot totdat ik het artikel ontvang en was helemaal anders dan die op de website. Die past ook niet in mij apparaat. Dus heb ik het laten terugsturen naar witgoed parts OP MIJN EIGEN KOST. Witgoed parts betalen alleen kost van artikel terug en wil niet verzendingskosten ook terug betaling wat ik schandalig vind. Op hun website staat zelfs dat ze zal alle kosten terug betalen als de artikel verkeerd is. Maar dat is helemaal niet zo! Ik ben niet verbaasd om andere slecht reviews te lezen. Zal nooit nog iets van witgoed parts bestellen. Blijf ver weg van die dieven!

7. april 2022

Na een maand nog steeds lastiggevallen

Een maand gelden heb ik een onderdeel besteld bij witgoedparts.nl.
Zij werken met de bezorgdienst DPD.
Deze heeft niet eens aangebeld bij ons, reed direct weg. We zagen het allemaal vanuit de woonkamer gebeuren.
Daarna het pakketje opgehaald bij hun Servicepunt.
Nu een maand later, na meerdere telefoontjes naar DPD en ook Witgoedparts krijg ik nog steeds emails en sms'jes dat mijn pakketje er ligt.
De eerste keer toen ik Witgoedparts erover belde zeiden ze dat ze er niks aan konden doen en dat de emails niet via hun komen.
Vandaag weer! En er staat toch echt hun naam op.
Ik vind het nu genoeg om al een maand lastiggevallen te worden door DPD en Witgoedparts. Is dit een nieuwe manier van pesten of zo?

10. december 2021

LET OP!! Slechte service, denken niet mee

Je zou verwachten dat ze meedenken als het niet helemaal goed gaat met bestellen maar nee hoor!

Omdat de site onduidelijk is, er staat alleen dat het voor een Bosch is, bestel ik een verkeerd onderdeel wat niet past. (net te kort moest zelfde mes zijn maar dan iets langer)
Onderdeel kost 13,46 verzendkosten zijn al hoog, 5,95 maar ok.
Nu moet ik op eigen kosten het artikel retourneren en neen nieuwe bestellen

Totaal 17,85 aan pakketkosten
Onderdeel 13,46

Geen enkele vorm van coulance of meedenken

19. oktober 2021

Plaat gesneuveld van Bosch koelkast (oudje)

Opnieuw een plaat gesneuveld van mijn Bosch koelkast en direct online op de website gezocht naar deze plaat en direct besteld. Binnen 3 dagen hebben wij de nieuwe plaat via DPD netjes en goed verpakt ontvangen. Chapeau Witgoedparts voor de snelle verwerking!

31. juli 2021

Afvoerpomp Miele

Zondagmiddag een afvoerpomp voor de Miele vaatwasser besteld. Dinsdag middag geleverd door DPD. Keurig op tijd. Goed verpakt. Pomp past en werkt. Precies zoals de duidelijke site beschreef.

24. marts 2021

Er dette din virksomhed?