Witgoedhulplijn Anmeldelser 10

2,3

2,3

Under middel

In november heb ik hier een tweedehands…

In november heb ik hier een tweedehands droger gekocht met garantie.
Bij levering heb ik direct gemeld dat de vinnen van de warmewisselaar gebogen waren en gevraagd of dit een probleem was. Er werd aangegeven dat dit geen groot probleem was en dat ik ze eventueel recht kon maken bij reiniging.
Na ongeveer vier maanden gaf de droger een foutcode. Ondanks reinigen bleef het probleem bestaan. In het contact hierover werd gesteld dat het mogelijk door onvoldoende reiniging kwam, terwijl ik het apparaat volgens instructie heb onderhouden.

Tijdens telefonisch overleg werd aangegeven dat de droger alleen zou worden opgehaald als deze op de begane grond geplaatst kon worden. Deze voorwaarde stond niet vooraf in de communicatie en de algemene voorwaarden zijn bij aankoop niet aan mij verstrekt.
Ik ervaar de afhandeling als weinig oplossingsgericht en had verwacht dat er binnen de garantieperiode constructiever naar een oplossing gezocht zou worden.

25. februar 2026

Zeer onbetrouwbare service – vermijden!

Ik heb dit bedrijf gebeld voor een reparatie aan mijn droger. De monteur rekende veel meer dan de prijzen die op hun website staan. Hij beweerde dat de motor kapot was en haalde me over om een gereviseerde Miele-droger van hem te kopen. Ik betaalde hem €347 – zogenaamd voor de diagnose en een aanbetaling op de droger – maar kreeg uiteindelijk helemaal niets. De machine die hij bracht was vies, te klein, en niet zoals beschreven. Ik heb hem geweigerd, maar hij hield toch het geld en probeerde zelfs nog meer te vragen. Hij verstrekt geen factuur. Zeer onprofessioneel en onbetrouwbaar. Vermijd dit bedri

14. juli 2025

Rip off

Rip off. Verkocht ons een "goede" tweedehands vaatwasser als alternatief voor het repareren van onze kapotte. Die deed het na een week niet meer - ze weigerden hem terug te nemen. Niet aan te raden!

12. februar 2025

Wat mij betreft -5!!

Wat mij betreft -5!!! Tijdens reparatie zijn, zoals daarna bleek, lagers van wasmachine stukgegaan. Kosten voor reparatie €340 en nu moet ik ook een nieuwe wasmachine kopen. GEEN ENKELE SERVICE van het bedrijf. Dat kan niet, was de reactie. Verder geen reactie op minstens tien telefoontjes en mails. Schandalig

18. oktober 2024

Monteur binnen 24 uur ter plaatse (heel…

Monteur binnen 24 uur ter plaatse (heel fijn), trommel van mijn droger draaide niet meer. Verholpen kosten € 320,- via tikkie betalen.
Droger aangezet, is er ineens iets anders stuk/afgebroken, wat niet stuk was, waardoor de droger nu niet meer werkt.
Zojuist onvriendelijke dame aan de telefoon die zegt: "Het is wat het is." En er kan een garantiemonteur langskomen die het probleem in gaat schatten, maar de kosten voor maken zijn dan wel voor mij. Eh...zo werkt het niet.

7. oktober 2024

0 sterren is helaas geen optie

0 sterren is helaas geen optie, maar dat zou ik wel willen geven. Meneer is langsgekomen heeft naar de wasmachine gekeken, paar keer deurtje open en dicht gedaan en me toen verteld dat de printplaat kapot was en ik het beste een nieuwe wasmachine kon kopen. Das dan 83,49. U kunt hier pinnen, fijne dag nog! Later van professional gehoord dat de motor kapot was (foutcodes kunnen verschillen per typenummer apparaat). Omdat ook de knop al slecht was, gaf hij het advies idd wel de machine te vervangen, maar dat advies was gratis.

5. september 2024

Topservice

Mijn wasmachine doet het nog prima, maar door een kapotte deurgreep kreeg ik het deurtje niet open en de schone was er niet meer uit… Woensdagavond gebeurd, donderdagmiddag gebeld (na geen reactie bij het eerste bedrijf en vakantie van het tweede) voor een afspraak en de monteur heeft het net binnen een kwartiertje opgelost. Wel even slikken dat zo’n simpel, plastic greepje nog best prijzig kan zijn, maar al met al zeer tevreden over de snelle service en blij dat ik weer kan wassen!

9. august 2024

Ze konden direct komen voor onze…

Ze konden direct komen voor onze defecte wasmachine op zaterdag avond. Monteur moest even zoeken naar het defecte maar vond dit vrij snel. Loopt weer als een zonnetje. Super aardige monteur! Zeker een aanrader!

8. juni 2024

Er dette din virksomhed?