Wish Anmeldelser

194.899

4,3

Vi købte en aircooler til over 300 kroner. Vi modtog den, men den fungerede ikke, så vi reklamerede til Wish. Vi skulle returnerer for at få pengene retur, hvilket koster næsten det samme for varen.... Se mere

Jeg har i flere år været glad for Wish, men har de sidste gage fået denne besked i stedet for pakken fra Wish: Din pakke opbevares til afhentning. Kontakt venligst dit lokale ransportfirma, men uden... Se mere

Det billigt og man får hvad man betaler for. De formår gang på gang at overraske mig med hurtig og præcis levering. Jeg har altid fået hvad jeg har bestilt. Har kun oplevet en gang en vare var defekt... Se mere

Jeg syntes at de har virkelig mange gode sager, nogen nyttige nok og andet not so much, men det er lidt for alle derinde. Og efter de er begyndt at sende med dao, så modtager man varerne sådan rimelig... Se mere

1. Online markedsplads

Om Wish

Shopping Made Fun!

Image Placeholder

Wish is a leading e-commerce app that brings affordable products to shoppers around the globe.

How are our prices so low?

We’re glad you asked! Wish connects you directly to the manufacturers of all your favorite products. With no middleman, there’s no markup!

Wish has everything from computers to clothes to things you’ve never seen before, all for 60-90% less than our competitors.

Download the app to see what our 500 million users are raving about.

Shop now
FAQ
Return policy
See what's new
Image Placeholder

195 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(194.899)

Brillerne er fine nok MEN bestilte 10…

Brillerne er fine nok MEN bestilte 10 og fik kun 1
Opdateret
Har kontaktet jer om dette, men intet svar
___

Opdateret 16/12. LAD NU VÆRE MED, AT BRUGE WISH. DU TAGER EN CHANCE. HVIS DER ER NOGET GALT MED BESTILLING ER DER IKKE NOGET AT GØRE

1. december 2023

Besvarelse fra Wish

Tak, fordi du gjorde os opmærksom på dette. Du kan kontakte vores supportteam på reviews@wish.com for at få dette løst med det samme.

JEG ER I CHOK 😡 JEG HAR IMELLEM MAJ

JEG ER I CHOK 😡 JEG HAR IMELLEM MAJ - OKT. HANDLET HOS WISH 4 GANGE, HVOR JEG MANGLER AT MODTAGE EN HEL DEL AF MINE VARER 😡
😡 JEG MANGLER AT MODTAGE VARER FOR I ALT 4.688,33 kr.
DET ENESTE WISH SKRIVER, ER AT DE GODT KAN FORSTÅ AT JEG ER FRUSTRERET, MEN AT JEG SKAL SENDE MIT ORDRE-ID. MEN DET ER IKKE NEMT, NÅR WISH HAR SLETTET MINE TIDLIGERE ORDRE, I ORDREHISTORIKKEN
DET ENESTE JEG HAR SOM BEVIS, ER KUN DET UDPRINT, SOM JEG PRINTEDE UD DA JEG HAVDE BESTILT ORDREREN.
DET ER SIDSTE GANG, JEG HANDLER HOS WISH 😡

Besvarelse fra Wish

Hi Benitta, thanks for letting us know this. We regret to hear that! We request that you please help us with your order or shipment number and screenshot of the order confirmation email to reviews@wish.com. We will respond to you as soon as we can.

feed picks !!!!!!!

feed picks !!!!!!!

jeg agter at få min vare retur jeg bestilte 99 feed picks men fik 98 så ringede jeg til wish og de sendte mig en dejlig dame istedet jeg forlanger et feed pick giv mig min gamle cookie dough fra coop eller jeg henter matematik fessors mega dildo cristiano ronaldo sewwwiiiiiyiyyiyiyiyi i show meat av for jeg blev stukket i nummien og bollde af matematikfessors 50 inch mega size dildo

Besvarelse fra Wish

Hej, kan du venligst dele en kort beskrivelse af problemet sammen med et ordre-id (hvis tilgængeligt) på reviews@wish.com for at hjælpe os med at forstå din bekymring. Vi ser frem til din opdaterede anmeldelse.

(Besked oversat ved hjælp af et oversættelsesværktøj, vi beklager eventuelle unøjagtigheder)

Efter at have ventet meget længe på…

Efter at have ventet meget længe på batterier samt oplader til videocamera, modtog jeg et sæt ørestickers.
Support består af en robot, hvor man kan vælge det svar, der er mindst forkert.
Må nu vente "2-3 dage" på et svar, men med den oplevelse, jeg indtil nu har haft, tror jeg nærmest det kan være lige meget.
OPDATERING: Ret skal være ret. Efter en hel del skriven frem og tilbage med en person, og ikke bare en robot, fik jeg pengene tilbage - af en eller anden grund minus kr. 8.25.
Jeg har opdateret til 3 stjerner, for det har godt nok været en gang bøvl for ingenting andet end en underlig oplevelse. For eget vedkommende vil jeg ikke handle her en anden gang.

Besvarelse fra Wish

Hi Lone, we are sorry to hear that! We request that you please help us with your order/shipment number at reviews@wish.com. We will get back to you at the earliest.

Forårsagede alvorlig kløe og ubehag

Forårsagede alvorlig kløe og ubehag

Jeg købte hårfiber fra dette firma i håb om at forbedre mit hår. Desværre oplevede jeg, efter påføring af produktet, en ekstrem kløe over hele hovedbunden, hvilket gjorde det umuligt for mig at bære det i længere tid. Kløen var så intens, at jeg var nødt til at gå hjem og vaske alt produktet af for at lindre ubehaget.

Jeg er virkelig skuffet over dette produkt, da det ikke kun var ineffektivt for mig, men det forårsagede også alvorligt ubehag. Jeg ville ikke anbefale nogen at handle hos wish! Da kundeservice tilbagemelder at det er ikke er noget de kan gøre for og beklage er virkelig en uprofessionel service at man heller ikke engang kan få en refundering eller sende varen tilbage der er en negative oplevelse, jeg havde. Det er vigtigt for mig at dele denne oplevelse for at advare andre og forhindre dem i at opleve lignende problemer.

19. november 2023

Besvarelse fra Wish

Hej med dig! ContextLogic er ansvarlig for forsætlig eller grov uagtsomhed samt for skader på liv, krop eller helbred forårsaget af dets adfærd. Wish er en markedsplads. Det betyder, at vi ikke fremstiller, opbevarer eller inspicerer de varer, der sælges af tredjepartshandlere gennem vores tjenester. Vi leverer simpelthen platformen til disse forhandlere, og kan derfor ikke og giver ikke nogen garantier om deres produkters kvalitet, sikkerhed eller endda deres eksistens og/eller lovlighed. Vi foreslår, at du kontakter forhandleren direkte vedrørende det problem, du oplevede med produktet.

Købte en smeltedigel der var total…

Købte en smeltedigel der var total ødelagt. Efter flere dages tovtrækkeri fik jeg kun 40% tilbage. Jeg handler der ALDRIG igen

25. oktober 2023

Besvarelse fra Wish

Hi Christian, we are sorry to hear that! We request that you please help us with your order/shipment number at reviews@wish.com. We will get back to you as soon as possible.

Handler ikk hos Wish mere bestiller…

Handler ikk hos Wish mere bestiller vare og betaler og de har ikk varen og får man pengene tilbage næh de skriver de kommer på Wish kontoen inden ti dag men nej nej snak og snak og skriven frem og tilbage uden held der os andre steder man kan handle der bedre end Wish🤮🤮🤮

3. november 2023

Besvarelse fra Wish

Hej, vi er her for at hjælpe! Vi vil gerne sikre os, at du modtager den støtte, du fortjener, bedes du sende en e-mail til reviews@wish.com, så vi kan hjælpe yderligere.

Jeg handler ikke mere hos wish.

Jeg handler ikke mere hos wish.
Deres support er virkelig dårlig, når jeg skriver til dem vedr. garanti på et wifi overvågnings kamera og forklare problemet til en medarbejder for jeg et standardsvar tilbage fra en man skulle tro var en robot. Når jeg forsøger at forklare dem problemet igen, for jeg svar fra en anden medarbejder / robot og skal forklare problemet igen.
Sådan har det forgået en hel måned indtil at jeg blev træt og har ikke fået noget på garanti selv om jeg var berettiget til dette.
Så derfor kommer jeg aldrig til at handle hos Wish mere.
Palle

31. oktober 2023

Besvarelse fra Wish

Hej, vi er her for at hjælpe! Vi vil gerne lære mere og give dig en løsning. Send venligst en e-mail til reviews@wish.com, så vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Ingen ordrehistorik, forkert vare

Bestilte en vare, modtog aldrig en ordrebekræftelse og der findes ingen historik i wish's system på min ordre.
Modtog en vare der ikke passede. Har snakket med support 10 gange og hver gang er det som at snakke med en robot. Ingen hjælp. Sælger har indvilliget i at refundere, men kundesupport er så inkompetent til at hjælpe at det gør ondt.

22. september 2023

Besvarelse fra Wish

Hej, vi er her for at hjælpe! Din erfaring er vigtig for os, og vi vil gerne have chancen for at gøre tingene rigtigt. Så vi bedst kan hjælpe dig, bedes du sende en e-mail til reviews@wish.com.

kort email…

jeg havde lidt vanskeligheder med at få et betalingskort accepteret, og et mindre email problem, det blev løst i en fart, super go feedback fra wish, og løsning omgående, nice oplevelse

26. oktober 2023

Jeg skulle købe en kinesisk trøje men…

Jeg skulle købe en kinesisk trøje men jeg fik i stedet for en kineser heldigvis var han made in China

24. oktober 2023

Besvarelse fra Wish

Hej, vi er her for at hjælpe! Vi kan se, at du har givet os en stjernebedømmelse. Vi vil gerne lære mere om din oplevelse, så vi kan arbejde på at vende den. Send venligst en e-mail til reviews@wish.com, så vi kan hjælpe.