Vi købte en aircooler til over 300 kroner. Vi modtog den, men den fungerede ikke, så vi reklamerede til Wish. Vi skulle returnerer for at få pengene retur, hvilket koster næsten det samme for varen.... Se mere
Jeg har i flere år været glad for Wish, men har de sidste gage fået denne besked i stedet for pakken fra Wish: Din pakke opbevares til afhentning. Kontakt venligst dit lokale ransportfirma, men uden... Se mere
Det billigt og man får hvad man betaler for. De formår gang på gang at overraske mig med hurtig og præcis levering. Jeg har altid fået hvad jeg har bestilt. Har kun oplevet en gang en vare var defekt... Se mere
Jeg syntes at de har virkelig mange gode sager, nogen nyttige nok og andet not so much, men det er lidt for alle derinde. Og efter de er begyndt at sende med dao, så modtager man varerne sådan rimelig... Se mere
Om Wish
Shopping Made Fun!
Wish is a leading e-commerce app that brings affordable products to shoppers around the globe.
How are our prices so low?We’re glad you asked! Wish connects you directly to the manufacturers of all your favorite products. With no middleman, there’s no markup!
Wish has everything from computers to clothes to things you’ve never seen before, all for 60-90% less than our competitors.
Download the app to see what our 500 million users are raving about.
San Francisco, USA
- www.wish.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Elsker wish!!
Levering til pakkeshop
Jeg oplever, at varer fra samme ordre levers delvis på hjemadressen og delvis til pakkeshop. Jeg har forelagt både Wish og DAO problemet. Wish har ikke svaret, og DAO henviser til, at det er leverandøren, altså Wish, som har bedt om levering til pakkeshop. For mig er det bøvlet, for jeg er handicappet, og har ikke mulighed for at afhente varen.

Besvarelse fra Wish
I gør det at i sender flere ting samlet…
I gør det at i sender flere ting samlet og det er ikke altid så heldigt.Min sidste bestilling endte helt galt,forde jeg havde købt et par sko,men på en eller anden måde,er der også kommet et tæppe med på den ordre,men jeg har ikke bestilt det og vil ikke have det.Af samme grund bliver forsendelsen også ALT for dyr,da den overstiger toldreglen i vores land,da forsendelser skal ligge UNDER 300.00 kr,for så kommer du til at betale told på varerne.

Besvarelse fra Wish
Billige ting men meget lange…
Billige ting men meget lange leveringstider
Nogle ting koster 1/10 af hvad de koster i Danmark

Besvarelse fra Wish
Spændende, men være opmærksom.
Det er meget god app med en masse spændende ting, men der er også meget bras, og man skal holde sig fra at købe makeup og elektronik. Men den er god til vist har en hobby som diamond painting osv.

Har bestilt mange gange
Har bestilt mange gange. Det er dejligt at de tager det seriøst, når man har modtaget noget bras! Vil fortsat handle der.
Kauf gerne ein
Bra priser.
Husk at tjekke hvad du køber
Husk at tjekke hvad du køber
Søgning er elendig
f.ex.fiskenet=er blandet med biludstyr/sexlegetøj og meget andet 🤬
Ellers er Wish en inspirerende side🤓
Værste møg ever
Værste møg ever, man kan ikke logge ind og man kan ikke tilføje ny betalingskort.

Besvarelse fra Wish
Super sted at handle med utroligt mange…
Super sted at handle med utroligt mange gode varer

Besvarelse fra Wish
Har altid oplevet god service fra Whis
Har altid oplevet god service fra Whis. Kundeservice er top kvalitet. Tak for god oplevelse 💐
Et sted jeg kan anbefale at handle
Et sted jeg kan anbefale at handle, de har en god kundeservice, og hvis man ikke er tilfreds får man pengene tilbage
Altid levering som lovet og fast fragt…
Altid levering som lovet og fast fragt er genialt
I august bestilte jeg omkr
I august bestilte jeg omkr. 20 ting hjem.
KUN 1 ting dukkede op, og den var ødelagt pga dårlig indpakning.
Siden har jeg rykket forhandler - rykket wish support - for at få de omkring 500 kr tilbage, som jeg ikke havde fået varer for.
Men de har gjort det meget besværligt at få pengene tilbage - og vejledningen duer ikke. De beder om et ordrenummer, men jeg har aldrig fået nogen ordrenumre, kun betalingsnummre og fakturanumre. Men pengene blev jo trukket med det samme.
Så fra at være meget godt tilfreds med wish - har jeg nu handlet der for sidste gang. Det har kostet mig SÅ mange timers arbejde, at finde frem til kun at få en del af beløbet retur - der mangler stadig knapt 200 kr. og først i dag - har jeg kunnet finde det frem, som de bad om....... mail er sendt til dem igen igen igen
Så NU håber jeg at modtage de sidste penge retur.
Men HVORFOR kom alle de varer aldrig frem??????