Dyr oplevelse.
Top model til 6.000,- brugt 5 gange, vasket og genladt efter hver dyk virker nu ikke. Wiseled har ikke reservedele til lygten så den kan jeg nu bare smide ud. DONT BUY WISELED!
WiseLED is to offer innovative handheld LED solutions with second to none quality and functionality in the forefront of the market development, based on state of the art technology and functional design.
Nellebakken 5, 3250, Gilleleje, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Dyr oplevelse.
Jeg har gennem 8 år brugt wiseled til dykning.
Jeg har lige købt lygte nr 3 som ombytter til min første wiseled. Den virkede stadig 100% og har aldrig haft fejlet, det har faktisk har ingen af de lygter jeg har fra wiseled som har fejlet.
Jeg har også kun posetive erfaringer med deres service, da min første lygte var 5 år tabte jeg den fra et stillads ned på et beton gulv og den ville ikke trænge igen. Jeg sendte den til wiseled som lavede den og sendte den retur. Alt uden beregning.
Hej alle!
ALDRIG! ALDRIG! ALDRIG! Køb noget hos WiseLed. Det er en rigtig lang historie om vores køb af deres dyre men elendig kvalitet dykkelygter. Det har været et dyrt og frustrerende bekendtskab.
Vi vil gerne advare alle mod at købe noget hos WiseLed.
Når vi læser tidligere anmeldelser om dette firma, har vi oplevet 100% den samme forløb og behandling. Vi kan genkende:
-ingen svar, når vi skriver til dem. Vi " truede" dem efter 10 mails uden svar med at gå til politi, så svarede de lige pludseligt
- hvis du skal sende ødelagt lygter, som stadig har garanti , til reparation eller ombytning, kommer du til at betale 1500 kr. for forsendelse til Luxemburg.
- vi har sender retur 2 af vores dykkelygter og det tog 1 år at få dem byttet med det resultat, at vi fik kun 1 lygeter tilbage. Resten var administrationsomkostninger m.m
- resultatet af vores handel med WiseLed var, at vi har købt 2 lygter for ca. 1700 euro. De gik i stykker indenfor garantiperioden (desto begge vand ind med få dages mellemrum). Sendte dem ind til reparation, og fik at vide at de ikke kunne reparer, men at vi kunne få to nye lygter hvis vi indbetalte ca. 2000 kr.
Efter knap to år falder batterierne i begge lygter sammen, men kan ikke reparer, da WiseLed har samlet lygterne med epoxy, hvilket gør det umuligt at skille dem ad igen.
Da vi fortsat var indenfor 2 års grænsen fra vi havde fået udleveret nye lygter, mente vi at de var omfattet af garanti.
Det afviste WiseLed, men efter lange og sejle mails frem og tilbage tilbød de os reparationspris's på 2000 kr. Tilbage og en ny lygte, fra en ny udviklet lygteserie, som ville være klar om 2-3 uger.
Men det tog op mod 3 måneder inden lygten endelig kom, angivelig fordi udviklingsperioden trak ud.
Personalet hos WiseLed bliver i hele forløbet ved med at love, at lygten kommer om en uge eller max to uger !!
Det er lidt for " smart" forretning WiseLed driver
Så.... vi køber aldrig mere deres sølle produkter. Vi opfordrer alle til at holde jer væk fra dette firma.
Vita Harbo
Denmark
da den virket var det den fedeste lygte, men efter ca. 50 timer brug skulle og igen skulle lade på den, efter end ladning virket den ikke og får at vide det min. kommer til koste 100 euro og det bedre kan betale at opgrader og det "kun" koster 300 euro
Super lygte til det går i stykker, her kommer problemerne. Efter indsendelsen af min lygte lykkedes det mig aldrig at få kontakt til firmaet hverken pr mail eller tlf.
Det lykkedes kun at få lygten tilbage efter jeg fik forretningen jeg købte lygten hot til personligt at møde på gentagende gange ved producenten.
Jeg vil på det kraftigste råde dig til at genoverveje om det er en lygte ved dem du skal købe.
Man kan ikke komme i kontakt.med firmaet, hverken tlf eller mail. 2/2 lygter gik i stykker inden for 1 år, trods god vedligeholdelse. Ingen fornyelse af reklamationsretten da jeg modtog en ny lygte(den anden stod ikke til at rede). Repartionstid= MEGET LANG TID! Jeg handler der aldrig igen..