Wijverkopentweedehandsfietsen Anmeldelser

4,3

Ik wilde graag een goede 2e hands fiets kopen maar ik kwam er online op marktplaats niet helemaal uit. Toen kwam ik Wijverkopentweedehandsfietsen.nl tegen, en ik dacht ik wip even langs bij de showr... Se mere

Ik ben via de website geïnteresseerd geraakt in een mooie Koga fiets en ben vervolgens vandaag langs gegaan in Houten. Daar erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Heb een fijne testrit in de... Se mere

Topervaring. Kreeg alle tijd ok rond te kijken en wat fietsen te proberen. Ruim assortiment en prettig advies.

Communicatie met de klant. Bedrijf maakt niet duidelijk waarom het later wil betalen voor de inkoop van een fiets. Navraag bij het bedrijf leidt tot afzien van de inkoop door het bedrijf. Het is niet... Se mere

Svarer typisk inden for 24 timer

Probleem goed opgelost

DHL pakket is zoek geraakt. Ik heb hetzelfde product opnieuw besteld, dat heb ik omgeruild omdat er per ongeluk een verkeerd exemplaar werd geleverd. Ik heb uiteindelijk het juiste ontvangen. Heden, 11 augustus, heb ik een reactie van Wijverkopentweedehandsfietsen ontvangen: ik krijg het bedrag van het zoek geraakte artikel terug betaald plus de verzendkosten.

7. juli 2023

Veel keuze, maar….

Er waren voldoende goede fietsen om uit te kiezen. De verkoper gaf weinig to the point advies.
De betaling verliep wat vreemd, want dat moest ik via de site doen, ik kon niet ter plekke pinnen.
Ik had de indruk dat de fiets behandeld was met iets als WS40 want alles voelde erg vettig/glad aan. En mijn handen voelden ook vettig aan. Thuis eerst de fiets goed gereinigd, waardoor alles weer normaal aanvoelde. Voor dat alles vond ik het prijsniveau aan de hoge kant.

9. juni 2023
Wijverkopentweedehandsfietsen-logo

Besvarelse fra Wijverkopentweedehandsfietsen

Dag Pieter,

Bedankt voor de plaatsing van je review.

Jammer dat je het zo ervaren heeft.

Voor de duidelijkheid betreft wijverkopentweedehandsfietsen.nl een webshop en is dus een online verkoopplatform alle fietsen dienen gekocht te worden en afrekening via onze webshop. Het kan soms zijn als je zelf de limit van je bank niet op tijd om hoog zet dat kan gedoe opleveren. Helaas kunnen wij daar niks aan veranderen maar je bank wel.

Onze fietsen worden altijd geheel nagekeken van A tot Z. De fietsen krijgen een schoonmaakbeurt + wax. Ook word de fiets geheel door gesmeerd zo staan wij 100% achter ons product!

We bedanken je voor de bestelling en hopen dat u veel plezier mag hebben van je fiets!

Met vriendelijke groet.
wijverkopentweedehandsfietsen.nl

Goed Advies

Goed en vriendelijk advies bij aanschaf fiets middelbare scholier. De verkoper Chris is heel vriendelijk en behulpzaam en raadde fietsen aan, maar anderen ook af voor het doel van de koop. Met paar testritjes waren we er snel uit. Topaankoop. Ruim aanbod ook.

29. april 2023