Wijverkopentweedehandsfietsen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik wilde graag een goede 2e hands fiets kopen maar ik kwam er online op marktplaats niet helemaal uit. Toen kwam ik Wijverkopentweedehandsfietsen.nl tegen, en ik dacht ik wip even langs bij de showr... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Op marktplaast vond ik deze fiets Ik werd vriendelijk ontvangen en geholpen. Ook de winkel zager schoon en verzorgd uit. De fiets die ik uiteindelijk heb gekocht was goed nagekeken en ben heel blij... Se mere

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 87 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

55 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijke en goede service, uitstekende fietsen.

Ik wilde graag een goede 2e hands fiets kopen maar ik kwam er online op marktplaats niet helemaal uit. Toen kwam ik Wijverkopentweedehandsfietsen.nl tegen, en ik dacht ik wip even langs bij de showroom.

Dit was een goede keuze. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en super goed geholpen. Ik mocht meerdere fietsen uittesten, en ze dachten goed mee welke fiets het beste bij mij past. De fietsen waren allemaal in hele goede staat, en ik ben erg blij met mijn aankoop.

1. august 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Op marktplaast vond ik deze fiets

Op marktplaast vond ik deze fiets
Ik werd vriendelijk ontvangen en geholpen. Ook de winkel zager schoon en verzorgd uit. De fiets die ik uiteindelijk heb gekocht was goed nagekeken en ben heel blij met deze aankoop.

24. juli 2026

Communicatie met de klant

Communicatie met de klant. Bedrijf maakt niet duidelijk waarom het later wil betalen voor de inkoop van een fiets. Navraag bij het bedrijf leidt tot afzien van de inkoop door het bedrijf. Het is niet zo dat ik oneens ben met hun administratieve voorwaarden. Op hun website is over inkoopbeleid niets te vinden. Klantonvriendelijk handelen.

10. juli 2026

Hoi Wim.

Voor de duidelijkheid hebben wij ons te houden aan overheidsregels betreft inkoop van gebruikte goederen. Hier kunt u zelf alles over nalezen online op overheidswebsites. De afrekening vindt altijd plaats binnen 14 werkdagen. Dit betreft ons beleid ook gezien administratie voorwaarden. Hier was u het niet mee eens dus hebben wij de inkoop van jou fietsen geannuleerd.

Team
Wijverkopentweedehandsfietsen.nl

Vriendelijk, behulpzaam en professioneel

Ik ben via de website geïnteresseerd geraakt in een mooie Koga fiets en ben vervolgens vandaag langs gegaan in Houten. Daar erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Heb een fijne testrit in de omgeving gemaakt.
De fiets was tip top in orde. Ik hoop er vele jaren plezier van te hebben.
De medewerkers ter plaatse gaven me een heel goed gevoel, dat ze een eventueel toekomstig probleem, professioneel zullen oppakken met oog voor klantvriendelijkheid.

1. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas bij het uitpakken viel de…

Helaas bij het uitpakken viel de kettingkast al uit elkaar en kan ik er niets meer mee.

24. juni 2026

Beste Consumer,

Wat jammer om te lezen dat het pakket niet goed is ontvangen. Misschien iets misgegaan met het versturen bij de koerier? Ik zie alleen dat er geen melding dat je kettingkast verkeerd is ontvangen? Ik wil je daarom ook graag uitnodigen zodat wij het voor jou kunnen oplossen?

Names het Team
Wijverkopentweedehandsfietsen.nl

herenfiets

Op zoek naar een herenfiets kwamen we uit in Houten. Goed geholpen, veel keus en een gezellig team!

12. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ODO km stand is veel hoger dan aangegeven in advertentie.

Ik koop een 2e hands elektrische Gazelle ultimate met Bosch motor. De totale km-stand was volgens de advertentie 2974km dus nog geen 3000km. Ik heb een proefrit gemaakt, dit is mijn eerste e-bike en zag idd een overeenkomende km stand op het display. De proefrit ging prima en ik werd prettig geholpen en besloot tot koop. Twee dagen later heb ik de fiets opgehaald. Ik wil de fiets verzekeren en lees wat over de werking van het display, ik probeer wat uit en zie dat ik de km stand gewoon kan wissen, die km stand van 2974 blijkt die van de tripteller. De totaal ODO stand blijk bijna 3 keer zo hoog te zijn nl.8600km. Ik voel mij misleid en stuur een mail naar het bedrijf met mijn bevinding.
Ik krijg een mail terug met een opmerking dat mogelijk het display verwisseld is en dat de Bosch motor veel langer mee kan als die ODO stand.
Dit heeft niets te maken met de klacht die ik heb nl. de misleiding dat het om een weinig gebruikte fiets zou gaan. Ik voel me misleid en eis genoegdoening, ik heb nog geen bericht terug gekregen maar ben zeer ontevreden over deze behandeling. Het is overigens onzin dat het zou liggen aan een verwisseld display want de ODO stand wordt niet opgeslagen in het display maar in de motordrive.
15-05-2026, Ik ben in onderhandeling met de verkoper over een oplossing.
19-05-2025, Het is niet dat ik ontevreden ben met de fiets, maar dat ik me misleid voel omdat de fiets een hogere km-stand heeft als bij de verkoop is aangegeven.

8. maj 2026

Beste Ed,

Wat jammer om te lezen dat uw niet tevreden bent met de aankoop. Gezien het probleem dat de kilometerstand niet klopt mag de fiets bij ons terug gebracht worden en gaan we er naar kijken wat het probleem is.

Team Wijverkopentweedehandsfietsen.nl

Absoluut niet klantvriendelijk

Twee dure fietsen gekocht, ieder 1400 euro. 1 Fiets fietste toch niet lekker, bleek achteraf dat de framemaat niet klopte, op factuur stond framemaat 50, was echter 47, riekt naar oplichting. Wij wilden de fiets omruilen voor een met een grotere framemaat en eventueel wat bijbetalen. Wijverkopentweedehandsfietsen wilde 500 euro inruil voor geven voor een fiets van 1400 euro waar nog geen 5 keer op gefietst was, we hadden te lang gewacht vonden ze. Consumentenbond gebeld en die was het daar niet mee eens, ondeugdelijk product geleverd zei de Consumentenbond en adviseerde om een rechtszaak te beginnen. De verkoper reageerde niet op een e-mail van ons. Inmiddels hebben we de fiets voor een redelijke prijs kunnen verkopen en het verlies maar genomen. KlantONvriendelijkheid voert bij wijverkopentweedehandsfietsen wel de boventoon, onbeschoft zoals de verkoper reageerde. Voor ons NOOIT meer wijverkopentweedehandsfietsen.nl en 1 ster is al teveel.

31. marts 2026

Beste Abj,

Jammer om te lezen dat uw niet tevreden bent met de aankoop. Naar mijn wetende kan dit als nog gewoon opgelost worden en bent u welkom in de showroom

Team van wijverkopentweedehandsfietsen.nl

Topervaring

Topervaring! Echt een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en goed advies. We hebben in één keer drie fietsen aangeschaft en zijn erg onder de indruk van de persoonlijke aanpak. Er werd goed meegedacht met onze wensen en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. We komen hier zeker terug!"
Mirjam

1. maj 2026

Goede ervaring

Achterbanden van onze driewielfiets, tijdens een rit lek en kapot gegaan, supersnel (zelfde middag nog) en goed vervangen. Vriendelijke en hulpvaardige behandeling

30. april 2026

Prettige fietsenzaak

We zijn prettig geholpen bij onze aankoop voor een goede gebruikte damesfiets . We hebben een aantal fietsen kunnen uitproberen . Uiteindelijk een prima fiets aangeschaft voor een naar ons gevoel zeer redelijke prijs. Wij zijn tevreden .

3. april 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.