Bij mijn baboe bakfiets leek het tandwiel kapot. Deze werd helemaal uit elkaar gehaald en weer terug gezet. Bleek echter het probleem niet verholpen. Uiteindelijk blijkt het toch te maken met de conne... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Onlangs een Vogue longtail aangeschaft en vanaf het eerste moment top service. Proefrit, bestelling op maat en konden onze fiets al snel rijklaar ophalen. Eigenaar denkt van a tot z aan alles!
Stay away from Wheelerz stay away Read below from their website a way to get away with guarantee, they mandate 3 month service to be able to use warranty period. Voor lang fietsplezier heeft i... Se mere
Goed en kundig geholpen door de heer Oussama. Vanaf moment dat ik de winkel binnenliep tot en met het moment van bezorging van mijn bakfiets aan huis. Zeker aan te raden. Meneer denkt mee in oplossing... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Overtoom 423 H / twee de hugo de Grootstraat 18 H , 1052 LC , Amsterdam , Holland
- 020-3635444
- Info@wheelerz.nl
- www.wheelerz.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Kwam binnen met en lekke band ben…
Kwam binnen met en lekke band ben meteen geholpen omdat ik onderweg was ongelofelijk dat ze dit hebben gedaan
voordeel vd twijfel
Na een negatieve ervaring met een verkeerd gelopen bestelling , is vandaag alles afgehandeld. Had dit niet meer verwacht, en daarom toch de 4 sterren, vanwege de open communicatie.
Super goeie service
Super goeie service, en advies gekregen ik raad het zeker aan iedereen aan. Bedankt
Medewerker was heel professioneel
Medewerker was heel professioneel
En ben heel tevreden over de fiets die ik heb aangeschaft
Top winkel
Een goede welkom gehad toen ik binnen kwam heb een oma fiets 28 inch met een gratis ketting slot gekocht top personeel
Great service and great price
Great service on my scooter and great price.
A trustworthy store, they do what they promise
Very cheap materials used for the bikes…
Very cheap materials used for the bikes that break down quickly.I needed replacement parts for 3 different items on the bike within the first year. Everything was rusted within 3-4 months of owning the bike. I would strongly recommend not going to this place.

Besvarelse fra wheelerz.nl
ik heb mijn fiets gekocht en hij was…
ik heb mijn fiets gekocht en hij was snel geleverd en ze hebbem ook snele bezorging
Online besteld volgende dag geleverd…
Online besteld volgende dag geleverd top. Winkel

Besvarelse fra wheelerz.nl
Ik heb mijn fiets gekocht en hij was de…
Ik heb mijn fiets gekocht en hij was de zelfde dag geleverd en ze komen ook hun afspraaken na.
Waar ben ik toch aan begonnen
Waar ben ik toch aan begonnen. Na een slechte ervaring met een ebike van Velo.... dacht ik om toch maar eens een merkfiets bij een "echte winkel" te kopen.
Ruim aanbod en alles op voorraad. Ja een bestelling bleef het stil. Het bandje van de klantenservice staat op repeat. Van 10.00-17.00 is het ontzettend druk, dus moet ik op een later moment terugbellen. Op mails reageren ze niet.
Nu maar mijn betaling terugvorderen via een externe partij

Besvarelse fra wheelerz.nl
Ik heb 1,5 jaar geleden een bakfiets…
Ik heb 1,5 jaar geleden een bakfiets gekocht die met defect achterlicht werd geleverd. Volgende dag gebeld en als er monteur in de buurt was zou er contact opgenomen worden. Gebeurden natuurlijk niet. Opgegeven moment gemaild en gebeld en werd er gezegd moet je oplossen met 'vogue' kan je hun aansprakelijk stellen als ze de bakfiets komen maken voor de controle. Uiteindelijk duurden dit maanden en kreeg uit eindelijk een brief dat er geen controle wordt uitgevoerd en dat mijn fiets goedgekeurd is. Maar ondertussen heb ik nog steeds geen achterlicht. Telefoon wordt ookal maanden niet opgenomen. Ik ben ten einde raad. KOOP HIER GEEN FIETS!

Avoid at all costs
Avoid at all costs! I ordered an Altec bike through their website, but they sent me the wrong model (branded as "Wheelerz") and have been ignoring my repeated requests for return&refund. They never pick up my calls, and I sent them over 10 emails over the past few months - no reaction. A couple of times they called me right after I sent a particularly angry email, both times they apologized and promised to arrange a return right away - of course that never happened. I thought this is simply gross incompetence but looking at all other negative reviews, it seems they routinely scam people. I'm reporting this to the police and ACM ConsuWijzer, and recommend that other victims do the same.
Update: I reported this to the police online; next day Wheelerz contacted me and then picked up the bike and issued a refund in a few days. Hope this helps those who end up in a similar situation.

Slechtste service ooit
Ik probeer mijn fiets al twee maanden binnen de garantie periode van 1 jaar gerepareerd te krijgen. Mailen, bellen niets helpt. Ze wilde mij 180 euro laten betalen voor het transport van de fiets. Inmiddels reageert en niemand meer op mijn mails en wordt de telefoon al twee weken niet beantwoord als ik bel. Deze zaak is niet te vertrouwen.
Defect wordt niet vergoed
Defecte koplamp (van nieuwe fiets). na veel mailen en bellen (eerste reactie: kunnen we ons niet voorstellen. We doen niks) mocht ik nieuwe kopen en dan kosten declareren. De kosten heb ik ondanks meerdere verzoeken NIET teruggehad en krijg ook geen reactie meer.
Moeilijk contact
Ik heb hier een damesfiets besteld. Ik werd een paar dagen na de bestelling gebeld, omdat ik niet kon opnemen heb ik geprobeerd terug te bellen maar kreeg geen gehoor. Daarna de klantenservice een paar keer geprobeerd te bellen maar ook daar kwam ik niet doorheen. Toen ik het uiteindelijk via de chat probeerde en ik erin had gezet dat ik anders hier een negatieve reactie zou plaatsen, kreeg ik meteen een reactie. En kon er meteen een afspraak gemaakt worden voor de bezorging. Een paar dagen later werd de fiets bezorgd. Een prima fiets waar ik erg blij mee ben. Uiteindelijk is het goed gekomen, maar ik zou hier geen 2de keer wat bestellen.
het is dat ik 1 ster moet geven
het is dat ik 1 ster moet geven, anders had ik een 0 gegeven. Nog nooit zo'n waardeloos bedrijf meegemaakt. Fiets besteld, word veel later geleverd als afgesproken (was geen probleem, want ik had hem ruim optijd besteld), verkeerde fiets geleverd! Het is onmogelijk om in contact te komen. Chat, meerdere mails verstuurd, gebeld er word aan de telefoon gezegd dat het druk is, ander tijdstip nogmaals proberen en opgegooid! We moesten met 6 personen een nieuwe fiets, maar je zult mij hier niet meer zien! Super slecht!
Wheelerz fietsen
Prachtige herenfiets besteld bij Wheelerz. Op voorhand deze kunnen bezichtigen op één van hun locaties, een testrit gemaakt in de drukste fietsstad van Nederland. Snelle levering aan huis, met de optie deze zelf in elkaar te zetten. Zeer tevreden over de kwaliteit van de fiets en service van het bedrijf. Ontzettend veel keuze mogelijkheden via de webshop, top geregeld mannen!
Slechte ervaring!
Helaas een slechte ervaring met deze winkel. Wij hebben een elektrische fiets (Altec Montana) via de website besteld, de fiets werd met een defect geleverd. Al na 3 maanden viel er een trapper vanaf en binnen een jaar laadt de fiets niet meer op. Accu is na 12 km leeg en nu dus ook niet meer op te laden. Wanneer je meerdere keren contact probeert op te nemen via mail, komt er geen enkele reactie en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. We zitten nu met een elektrische fiets van inmiddels 1,5 jaar van 1800,- waar we niks meer mee kunnen. Garantie hebben we dus niks aan, want we krijgen geen contact met de winkel. Zo’n spijt van deze aankoop.
Læs mere om andre typer anmeldelser.