Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har lämnad in min bil hos dom och servicegraden är extremt hög. Resultatet blev bättre än bra. Mariana och hennes fantastiska kollegor i Helsingborg fick en verkligen att känna sig välkomnad. Reko... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lämnade in min bil för skadelackering, en bil jag pendlar med varje dag utan några problem, får tillbaka den trasig. Bilen går inte att starta och dom kommer fram och säger ”vet du om att bilen är svå... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

⚠️ Fara för liv & egendom ⚠️ Går inte att mer kortfattat & korrekt sammanfatta det hela. Här har man lyckats, att samla alla de minst kompetenta individerna under ett & samma tak. Jag ångrar dj... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Renault master MFB767 Det var skönt att höra (inga problem det löser vi) och den attetyden är det jag vill höra 1 ordning och reda 2 En kontroll på bilen och en bokad tid, när jag lämnade... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køretøjer og transport

Skrevet af virksomheden

Werksta är norra Europas ledande skadeverkstadskedja. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och hanterar professionellt alla slags skadereparationer av plåt-, lack– och krockskador på din bil.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 37 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Werksta Barkaby

Werksta Barkaby : Lämnade in bilen för ett försäkringsärende pga skadegörelse. När jag hämtade ut den var det repor på bakskärmen fortfarande kvar, vilket verkstaden lovade att. Tyvärr hann jag inte tillbaka då jag blev påkörd och bilen behövde lämnas in igen – till samma verkstad.

Efter att bilen återlämnats efter krockskadan såg jag att de hade fixat den tidigare repan, men bilen var mycket dammig och smutsig invändigt efter sliparbeten vid lackeringen- det bör ingå rengöring alt recond efteråt då det ingår sedan som debitering till försäkringsbolaget, nu har jag själv lämnat in den för recond 2 ggr .Dessutom upptäckte jag att dörren inte var ordentligt lackerad, dekalerna var felmonterade och en fälg hade målats med grundfärg.

Fick återvända igen för om lackering av dörren och byte av dekaler. När jag hämtade bilen denna gången var den ny lackerade skärmen repad runt dekalerna och dörren fortfarande inte helt okej. Sammantaget har det varit flera återbesök och bristfälligt utfört arbete.

Min upplevelse är att denna verkstad horribel och de bör se över sina certifieringar och jag kommer rekommendera att försäkringsbolaget ser över sitt samarbete med dem. Ingen återkoppling via mejl vid försök att kontakta dem. Hur skall man orka kämpa mot ett företag som skadar mer än hjälper - när tar det slut med felaktigheter. Troligen aldrig är min bedömning.

6. august 2025

Good service

I’m very satisfied with the service I received by Werksta Drammen. They communicated the estimated time for the repair clearly and kept me updated on any delays along the way. All my inquiries were answered promptly and with detailed information. The car was returned to me clean and fully charged — I really appreciated the attention to detail.

So far, everything looks good, although it's hard to say whether any hidden issues might appear later, as I only picked up the car yesterday evening. But overall, excellent service throughout the entire process.

4. august 2025

Bästa verkstan i Sverige

Bästa verkstan i Sverige. De är otroligt duktiga och dessutom väldigt trevliga. Jag fick problem med att lacken släppte efter drygt ett år och de åtgärdar det väldigt smidigt.

5. juni 2025

dålig service

dålig service, fixar inte de dom säger att de gjort. Inlämnad flera gånger… tvungen att använda denna skitverkstad pga försäkring… aldrig igen

22. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Håller inte vad dom lovar.

Lämnade in bilen på morgonen 14/7 för plåtskada Göteborg Tagene. Är väldigt beroende av bilen med tanke på mina hundar. Frågade flera gånger om jag verkligen skulle få tillbaka den samma vecka som han sa och det lovade han som skadebesiktigade den på fredagen 11/7. Ringer dom för att kolla hur det går eftersom det stod hos dom att den skulle vara klar 17-18/7. Får besked att jag inte får min bil som utlovat utan den 21/7. Varför lovar man om man inte kan hålla det? Hade jag visst detta hade jag inte lämnat in bilen nu. Aldrig mer Werksta Tagene. Eller ingen Werksta alls.

17. juli 2025

Varning för oseriöst företag

Kommer aldrig kunna rekommendera denna verkstad. Lämnade in bilen på service och får tillbaka den med en repa på ca 5 cm på ratten. Ansvarig på plats tar inte på sig ansvar och menar på att tekniker som utfört service inte har gjort detta. Varnar för sådant företag som inte tar på sig ansvar och är måna om sina kunder. Kommer aldrig mer lämna in bilen här. Håll koll på vad ni får tillbaka!

8. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Avråder från att lämna in bilen på Werkstad

Lämnade in bilen på ett försäkringsärende. När vi hämtade bilen var inte allt åtgärdat. Men trodde att den blivit påkörd igen på deras parkering. Troligen chansade dom och struntade i att byta plastdetaljerna. Fick komma igen och byta det som var repigt. Upptäcker när jag kommer hem att det är en spricka i skärmkanten som är av plast. Troligen bytte dom inte den utan försökta fixa till den med ett dåligt resultat. Blev nog billigare för dom.

2. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Skolboksexempel på utmärkt service och bemötande

Min ganska nyinköpta bil fick sig en tråkig påhälsning i början av juni månad, närmare bestämt den 7/6 på handelsplatsen i Ingelsta, Norrköping. Någon hade kört emot min h:a skärm och smitit utan att lämna någon somhelst info på min ruta... Det blev ordentliga skrapskador av vit färg mm på bakskärmen och stötisen. Polisanmälan gjordes då jag kom hem.

Rejält nedslagen tog jag sedan kontakt med mitt försäkringsbolag, Tre Kronor, i början av där man tipsade mig om plåtverkstäder som man har samarbete med. Bland andra företaget Werksta i Fiskeby... Jag ringde och fick snabbt svar från en Malek, där jag omtalade mitt tråkiga ärende. Malek var inlyssnande, empatisk och hajjade rätt från 1a början - och hans lugnande "det här ska vi ordna åt dig på bästa sätt" gjorde att mina förväntningar drog iväg. Det här kanske... blir bra, tänkte jag. Vi bokade en tid för en skadebesiktning. Malek tog emot mig på plats, han fortsatte att vara proffsig, trevlig och fokuserad på att min fina bil skulle återställas. Han ville inte lova något, då jag frågade hur lång tid jag skulle bli utan bil, i regel bör jag räkna med 5-7 arbetsdagar; MEN han utlovade att han kommer att höra av sig så fort bilen blev klar.

Döm om min förvåning; igår torsdag 26/6, fick jag så ett mss från verkstaden - din bil är klar för avhämtning. Hurra! Hela ärendet har tagit 3 dagar och bilen är som ny. Kanonfint jobb har man gjort!!!

Jag är grymt nöjd med ALLT; sättet att bli bemött på och sedan det som rullade på, under tiden jag var utan bil. Kort och gott ett skolboksexempel hur det hela K A N gå till, då man "ser kunden", gör ett ypperligt jobb och speglar en stolthet i att vara en viktig medspelare i ett välmående och seriöst, proffsigt företag.

Hit, anser jag, m å n g a företag skulle komma och göra studiebesök och utvecklas i den ädla konsten av hur ruggigt bra service och bemötande ska levereras. Werskta har koll på DLE... Det Lilla Extra... Behöver jag tillägga att jag fortsätter sprida denna good-will till bekanta, grannar och andra....?

En riktigt fin sommar önskar jag Malek och alla hans trevliga kollegor på Werksta i Fiskeby. Ni gör skillnad, den saken är glasklar! Avslutar jag mina rader, gör jag, en mycket nöjd Audi-ägare från Åby, Alexander J.

26. juni 2025

Undvik Werksta Danderyd

Fick tillbaka bilen med spolarvätska i kylaren. Werksta Danderyd vägrar ta på sig felet att motorn nu har skurit och måste bytas. De hänvisar till ARN, ingen återkoppling utan man får jaga dem och när man väl får kontakt är de hetsiga och avbryter och är helt ointresserade av att hjälpa en missnöjd kund. Riktiga clowner som jobbar där.

23. juni 2025

Skadebesiktning

Var inne med min Volvo i Haninge där jag fick proffsig hjälp av Anton.
Anton kollade på skadan och kunde snabbt konstatera att det inte var så allvarligt, han tog sig tid att avhjälpa problemet direkt på plats och jag kunde åka därifrån super nöjd :)

12. maj 2025

Aldrig igen!

Aldrig igen! Börjar med att dom ljuger för försäkringen att dom erbjuder fotobesiktning, endast därför jag valde denna verkstad. Lämnar sedan in bilen på bestämt datum för reparation av plåtskada, får fel adress till deras nya lokal som är nerstängd. Väl framme vid gamla lokalen uppger receptionisten att delarna för bilen är försenade och kommer om 3 veckor, får ingen kompensation för att jag redan ordnat med hyrbil inför denna lämning.
Vid nästa inlämning får jag information att bilen ska vara färdig v.16, hör inte något från dom den veckan. Ringer kundtjänst veckan efter och får information att teknikern håller på med fälgarna och bilen ska vara färdig idag men att dom hör av sig under em. Morgonen efter får jag ett samtal om att teknikerna inte får igång bilen, batteriet är helt dött och den startar endast med startkablar! Får frågan om dom ska beställa in ett nytt batteri då det nuvarande är svagt. Som tur är vet jag om att bilen aldrig haft några problem med batteriet och väljer att ta bilen därifrån omgående! Visar sig vid efter en lång uppladdning av batteriet att den fungerar som den ska, dom har laddat ur den och vägrar erkänna. Påväg hem dyker en massa felkoder upp på bilen som inte har något med reparationen att göra, dessutom har dom tagit sönder ventilen i däcket i samband med lackering av fälgar. Absolut katastrof, välj en annan verkstad innan det är försent!

24. april 2025

Sollefteå

Verkar inte utbilda sina mekaniker. Tar inte på sig att dom gjort fel. Skyller bara ifrån sig. Lovar att dom ska ringa innan räkningen skickas men ingen ringer. När räkningen dyker upp så har jag 5 dagar på mej att betala 2500 kr. Helt värdelösa och inte intresserade av att göra kunderna nöjda. Kommer aldrig sätta min fot där igen och kommer aldrig rekommendera någon annan att göra det heller.

30. april 2025

Första och sista gången!

Första och sista gången!
Lämnade in min bil till Werksta för plåtskada sen 2 dagar senare är bilen klar. Plåtskadan är reparerad, MEN så fort jag kör ut ur parkeringen så är ratten sne när man kör rakt alltså dom har förstört hjulinställningarna på bilen. 10 minuter senare så dök massa fel koder up. Fick lämna in bilen igen i 3 dagar. Sen var problemet löst. Med andra ord dom pillar på annat sk#t på bilen som inte har problem än att fixa bara problemet. Det va första och sista gången jag lämnade in min bil här. Och jag tycker att Folksam inte borde ha dom som rekommenderat verkstad!

11. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lämna inte in din bil på werksta i Sätra!

Lämnade in min bil för felsökning där de menade att det antingen var växellådan som var trasig eller mekatroniken. Sa direkt att vi inte var intresserade av en ny växellåda då det skulle vara för dyrt utan en begagnad. De återkommer sen och säger att det var växellådan som är trasig och ska leta efter en begagnad. Hör inte av dem på över en vecka så försöker ringa dem och de säger att de bara har en renoverad växellåda som ska gå på över 70.000 och då ingår inte ens garanti på detta om jag inte byter svänghjulet också men då kommer det hamna på i princip 80.000! Var jättesvårt att få tag på chefen som skickade mig till hans kollega hela tiden som också var svår att få tag på och riktigt otrevlig. Stod utan bil i 6 veckor och frågade efter lånebil vilket de inte hade men när jag läser på hemsidan står det att man kan få lånebil. Jag ledsnade till sist och ville hämta ut min bil och sa till dem att bilen måste vara i samma skick som när jag lämnade den dvs att den ska gå att köra vilket den inte var utan batteriet var stendött. Aldrig stött på en mer oseriös verkstad där ingen vill ta ansvar för något. Inte ens när jag hade bestämt tid med chefen var han på plats.

11. oktober 2024

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.