alcohol was van goede kwaliteit. ik zie klachten van mensen die niet snappen dat alcohol lichter is dan water, negeer die mensen want dit is gewoon goed spul voor een voordelige prijs. ik had wel... Se mere
Virksomheden har svaret
Door een administratieve fout was mijn bestelling twee keer geleverd. Na het retour melden van deze tweede levering kwamen ze met een mooie oplossing, ik mocht het product kostenloos houden. Dat vind... Se mere
Virksomheden har svaret
Snel geleverd, helaas bleken 2 van de 3 emmers met het product tijdens transport gescheurd te zijn. Even een telefoontje gepleegd, e.e.a. uitgelegd en 2 emmers met hetzelfde product zijn diezelfde da... Se mere
Virksomheden har svaret
Vandaag onze 1ste order, via 3de partij Candex geplaatst. Alles verliep naar wens: Order was snel geaccepteerd, dezelfde dag verzonden en binnen 24 uur geleverd in stevige verpakking. Rekening was o... Se mere
Virksomheden har svaret
Werken met Merken is een complete online bouwmarkt dat kwaliteitsproducten aanbiedt voor een vaste lage prijs voor zowel particulier als zakelijke klanten. Werken met Merken heeft een ruim assortiment en voorziet klusproducten en benodigdheden in de volgende categorieën: lijm en kit, beschermingsmiddelen, huis, auto, boot, tuin, garage en industrie, elektra, smering, chemicalien, verf, bouw en installatie. Wij zijn gevestigd in Oosterwolde in Friesland.
Waardeel 2, 8431ND, Oosterwolde, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel makkelijk te bestellen en super snel met leveren
Snelle correcte levering. Goed verpakt prima!!
Snelle levering,goede verpakking en prima communicatie.
Helemaal top binnen 24 uur ontvangen
Prijs /kwaliteit super Raad het iedereen
aan
Er wordt beloofd volgende dag te leveren en na 5 dagen nog steeds niks

Besvarelse fra Werken met Merken
Super snel geleverd. Keurig verpakt en bezorgd. Uitstekende prijskwaliteit verhouding. Blij mee.

Besvarelse fra Werken met Merken
Goed bedrijf ,duidelijke overzichtelijke site met veel producten.
Perfect van bestelling tot levering.

Besvarelse fra Werken met Merken
Snelle verzending, meerdere betaalopties mogelijk, producten in orde. Netjes en goed verpakt

Besvarelse fra Werken met Merken
Echt supersnel, gisteren besteld en nog geen 24 uur later al binnen!!

Besvarelse fra Werken met Merken
Uitstekende service, mijn bestelling was niet compleet, na 1 telefoontje, de Dag er na netjes bezorgd.

Besvarelse fra Werken met Merken
snelle levering. Product was echter niet goed verpakt. Doppen ingedeukt waardoor bij 1 fles een gaatje was ontstaan en inhoud de doos aan binnenkant kletsnat had gemaakt. Omdat het een zuur is dus niet als prettig ervaren. Dop en hals waren ook niet meer goed "uit" te trekken waardoor het "spuitstuk" door mij ook niet meer aangebracht kon worden. Beter verpakken , met name aan de bovenkant om beschadiging te voorkomen wel aanbevelenswaardig.

Besvarelse fra Werken met Merken
Spraypompjes pompen niet meer.
Na 1 dag al niet meer.
Zat enkel kunstofcleaner in.

Besvarelse fra Werken met Merken
Super snelle levering van de leer kleur wax. Makkelijk te bestellen en de juiste kleur aan te klikken. Ook zeer zorgvuldig verpakt. Volgende keer absoluut via werken met merken!

Besvarelse fra Werken met Merken
Goed dat ze vragen welke digitale post je wil ontvangen en je tot niks verplichten. Ook kun je een bericht voor de bezorger achterlaten. Dat vond ik zeer netjes. Snelle levering. Een tevreden klant.

Besvarelse fra Werken met Merken
Meerdere keren bij Werken met Merken iets besteld, altijd supersnel geleverd en prijstechnisch prima.
Niet twijfelen, gewoon bestellen daar.

Besvarelse fra Werken met Merken
Supersnel geleverd: de volgende middag al. En keurig verpakt.
Een prima eerste ervaring met dit bedrijf. Een aanrader!