Dr. Worker Anmeldelser 1.507

4,7

Makkelijk in bestellen, duidelijke uitleg. Ook het "maatje" minder als je twijfelt tussen twee maten en het klopt. Schoenen ontvangen, grappige tekst op de doos, aantrekken en de hele dag op lopen en... Se mere

Na aankoop snel mijn bestelling ontvangen, helaas waren dat wel de verkeerde maar na E-Mail contact te hebben opgenomen heb ik meteen andwoord gekregen en werden de juiste DR Worker’s bij mij aangek... Se mere

Prima schoenen en snel geleverd Wel erg jammer dat ik dag later “ na bestelling “ mail krijg dat er nieuwe serie zijn met een betere rits voor dezelfde prijs 🥲 Had ik liever die natuurli... Se mere

Snel geleverd en zitten zelfs beter dan mijn normale wandelschoenen. Ik voel me geen "standaard" bouwvakker meer, maar "Premium" installateur.

1. Arbejdstøjbutik
  2. Ortopædisk skomager
  3. Leverandør af beskyttelsestøj
  4. Skobutik

Om Dr. Worker

Dr. Worker, Het best beoordeelde werkschoenen merk op Trustpilot!

30 dagen gratis retourneren

Je krijgt van ons 30 dagen de bedenktijd. Niet tevreden binnen 30 dagen? Geen probleem, retourneren is altijd gratis!

Stijlvol & comfortabel

Onze werkschoenen combineren stijl met comfort. Je hoeft niet te kiezen tussen veiligheid, comfort en stijl – bij ons krijg je het allemaal!

Jij als klant voorop

Bij Dr. Worker staat de klant altijd op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat je altijd de beste service en producten krijgt die je nodig hebt om jouw werk net ff wat leuker te maken.

Info over Dr. Worker

Ons doel is om jouw werk net een stukje fijner, leuker en comfortabeler te maken. Want, het belangrijkste gereedschap; dat ben jij! En daar moet je dus goed voor zorgen. We houden van eerlijkheid en transparantie. Dat merk je door onze goede communicatie, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ook zorgen we voor gratis verzendingen en retourneringen om het zo makkelijk mogelijk te maken.

Zo maken we jouw werk net ff wat leuker. Dus Werkse!

Bekijk de website Contact

Onze garantie

Niet goed? Geld terug!

Bij Dr. Worker kun je altijd gratis retourneren. Zitten je schoenen niet naar wens? Dan stuur je ze kosteloos terug. Je kunt kiezen voor een omruiling of je krijgt je geld teruggestort!

4,7

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Unbequem

Bestellung und Lieferung war einwandfrei.
Leider sind die Schuhe sehr unbequem. Nach einer Woche in den Schuhen schmerzen meine Füße und ich muss auf eine Alternative umsteigen. Sicherheit ist gut, Komfort schlecht. Dafür sind sie viel zu teuer

8. april 2026

Prima schoenen en snel geleverd , wel opmerking over de rits

Prima schoenen en snel geleverd

Had ik liever die natuurlijk besteld

Vind het vreemd dat wanneer je dat al weet, mensen nog laat bestellen ( met klachten dat rits kapot gaat)

Gaat mogelijk nu ook bij mij gebeuren

Graag contact hierover gewenst

13. april 2026

Helemaal top!

15. april 2026

Maat te groot.

Schoenmaat te groot teruggestuurd, wordt zo vlug mogelijk weer veranderd zonder bijkomende kosten....top geregeld.

6. april 2026

Besvarelse fra Dr. Worker

Dankjewel voor je mooie review Dick :) Werksee!

Werkschoenen.

Een aanbod van degelijke werkschoenen. snelle service en levering.

10. april 2026

Besvarelse fra Dr. Worker

Thanks voor de mooie review Etienne! Werksee!

Sieht gut aus

Sieht gut aus, passt sehr gut, beste Qualität.

Besvarelse fra Dr. Worker

Vielen Dank für Ihr tolles Feedback! Freut uns sehr, dass alles perfekt passt und Ihnen die Qualität gefällt!

Sehr schnelle Lieferung

Sehr schnelle Lieferung. 🚚 Absolut zufrieden mit den neuen Arbeitsschuhen. Besonders der Reißverschluss an den Innenseiten. Top Qualität 👍🏻

Besvarelse fra Dr. Worker

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Freut uns sehr, dass Sie zufrieden sind.

Uitmuntende service

Nadat ik heb gemeld dat ik de pasvorm niet goed vond kreeg ik gratis een set inleg zooltjes geleverd. Nu zitten de schoenen idd een stuk beter.

Besvarelse fra Dr. Worker

Fijn om te horen dat je schoenen nu goed zitten! Werksee!

Fijne schoenen

Fijne schoenen. Lopen lekker.
Na 4 maanden gebruikt te hebben problemen gekregen met de linkerschoen. Na wat mailtjes over en weer de gebruikte schoenen terug gestuurd en nieuwe opgestuurd gekregen.

Zeer nette oplossing en een goede service.

10. april 2026

Besvarelse fra Dr. Worker

Hey Jorg, fijn om te horen. Bedankt voor je review!