Weekday Anmeldelser 669

1,5

Jeg købte en trøje til black friday 27.11 og modtog med det sammen en mail med bekræftelse fra paypal. Modtog aldrig trøjen og weekday siger ordren ikke er gået igennem. Pengene er trukket fra min ko... Se mere

Elendig retur service, pakken jeg sendte retur slut september er stadig ikke refunderet, muligvis modtog Weekday adrig pakken, men returlabel viste dem som afsender, så de skal stille Postord ansvar... Se mere

Magen til inkompetente ansatte, .køber en bluse værdi 350, den skal byttes til nummer størrer, den har de så ikke, b'er om at få mine penge retur, da jeg skal købe den andet sted, jeg kan ikke f... Se mere

Jeg bestilte den 14 aug to par bukser fra jer. På jeres hjemmeside står der at leveringen er 2-3 hver dage. Nu er det den 27 august og bukserne er stadig ikke sendt. Jeg kontaktede jeres chatbot og fo... Se mere

1,5

Dårlig

Superfint køb!

Fin overskuelig hjemmeside, gode varer og absolut rimelige priser! Rabatkupon, som lige tog 10% af prisen. Nem bestilling, sikker og meget hurtig levering (2 dage!), med kvitteringer og orienteringer om levering undervejs. Jeg er ovenud tilfreds med det bestilte - Lula bukser, Ganza bluse og ikke mindst en skøn stor Cove taske. Jeg anbefaler varmt Weekday!

28. maj 2019

Jeg kommer i weekday i Århus

Jeg kommer i weekday i Århus, og er flere gange blevet mødt af en ung høj mand, som virkelig yder en god service id over det sædvanlige! Det er så dejligt at det følger med, selvom man ikke betaler mange penge for jeres tøj og det er desværre en sjældenhed i mange butikker i Århus.
Det er virkelig en fornøjelse og altid rart med et smil og lidt smalltalk ved kassen. Jeg er desuden glad for jeres fokus på recycled materiale og økologisk bomuld!

16. maj 2019

Værste oplevelse nogensinde

Værste oplevelse nogensinde, jeg bestilte over deres hjemmeside, og så blev jeg spurgt om at logge ind på mit nem-id omkring 4 gange, fik ingen mail eller kvittering og de har trukket penge fra mig!!!!! ALDRIG BRUG WEEKDAYS HJEMMESIDE😡😡😡

14. maj 2019

Handler ikke hos Weekday igen

Weekday glemte at sende en returlabel med pakken. Da jeg bad om at få en tilsendt pr. email, var svaret, at de desværre ikke kunne sende en ny! Jeg skulle sende pakken til en adresse i Holland, selv betale fragten i første omgang, derefter skrive til dem med bevis på, at jeg havde sendt, oplyse alle mulige bankoplysninger, jeg ikke umiddelbart har. M.a.o. bruge en masse tid på noget, der skyldes en fejl fra deres side. Har i al den tid jeg har handlet på nettet (og jeg har handlet meget) aldrig oplevet, at det firma jeg handlede med, ikke blot kunne sende en ny returlabel via mail, som man kan printe ud. Jeg handler aldrig hos Weekday igen. Thats for sure.

26. april 2019

Hjemmesiden er elendig, brug den aldrig

(Kun baseret på deres hjemmeside, ikke butikkerne)

Elendige oplevelser. Bestilt en gang til dansk adresse, endte i Sverige og jeg fik ikke mine varer. Nu har jeg to gange bestil til to forskellige spanske adresser og begge gange er varen blevet væk, efter deres tracking sagde de var klar til afhentning. (skal siges jeg bestilte et par sko, fra et britisk firma som bruger samme fragtfirma og de kom til tiden uden problemer). Bliver så tilbudt i kompensation en rabatkode, som jeg ikke kan bruge, da jeg ikke kan logge ind på min profil på deres hjemmeside. De forklarer at de har fikset det, men kan stadigvæk ikke logge ind og de vil ikke sende mig en rabatkode der kan bruges uden at skulle logge ind.

Bestiller aldrig fra deres hjemmeside igen.

3. april 2019

Helt igennem god oplevelse

Helt igennem god oplevelse. Bestilte 4 trøjer, til min kæreste og jeg, hvor 3 af dem var fra deres udsalg. Bestilte torsdag i sidste uge, og modtog ordren tirsdag genne uge (i går), og tracking var nøjagtig.
Trøjerne er i god kvalitet, og til en fornuftig pris specielt til udsalgspriserne).
Kan helt klart anbefale weekday.

23. januar 2019

Alt i alt god oplevelse med Weekday

Alt i alt god oplevelse med Weekday. Tøjet er absolut lækkert og i god kvalitet. Super flot og design.
Bestilte i den periode hvor de også kærte udsalg, hvilket gav en virkelig lang leveringstid, som jeg synes trak ned i min vurdering. Men det skal dog siges at de både havde gjort opmærksom på det på forhånd ved at skrive på hjemmesiden at leveringstiden i perioden var forlænget.
Efter jeg havde afgivet min bestilling blev varerne yderligere forsinket, men de kompenserede med at sende en god rabatkode til næste levering.
Var lidt ked af at min levering skulle blive så forsinket, det var ikke engang udsalgsvarer jeg havde bestilt, men ellers var alt i orden.

18. januar 2019

Elendige retuneringsforhold!

Virkelig elendig returnerings politik. Det er ikke muligt at bytte den købte vare i en fysisk butik. Ønkser man at bytte den købte vare til en anden størrelse, så skal man sende varen ind, vente på at få sine penge retur, og først der bestille en ny vare i korrekt størrelse. Vær i sær opmærksom på at købes en vare på udsalg i forkert størrelse, så er det ikke muligt at få samme vare i en anden størrelse, til den samme pris. Intet service niveau.

11. december 2018

Ringe returnering!

Tøjet fra Weekday er efter min mening i rigtig god kvalitet, men de er forfærdeligt dårlige til at refundere pengene, når man har sendt en vare tilbage. Der går langt tid og der er ikke, lige som på Zalando, mulighed for at meddele online at man har sendt en vare tilbage.
Hvis man skulle være interesseret i Weekday's produkter, vil jeg anbefale at man tjekker, om de er til rådighed på Zalando, hvor de også forhandler mærket.

14. november 2018

Dårlig service, ikke til at stole på

Super dårlig service. Bestilte 2 stykker tøj, hvorefter jeg aldrig modtog en bekræftelses mail, dsv. De havde trukket mine penge, uden at sende mit tøj. Jeg skrev derfor til weekday på messenger, hvor de svarede, at jeg får mine penge igen fra min ordre, og jeg er velkommen til at bestille det igen. Går derefter ind for at bestille det igen, men da jeg ikke kan få det til samme pris pga. Rabat, skriver jeg selfølgelig til dem, at jeg vil have samme tøj, til samme pris. De giver mig dermed 3 ‘tilbud’, hvor alle 3 er dyrer end den oprindelige pris.
Virkelig dårlig service, handler aldrig ved dem igen.:/

6. november 2018

Er i gang med at købe et par levi's…

Er i gang med at købe et par levi's bukser. Da jeg så har betalt tager den mig til en side hvor der står at der er sket en fejl og ordren ikke gik igennem. Jeg kigger så på min konto og kan se at pengene er reserveret. Det tage lige godt 31 dage og adskillige mails før de penge ikke er reserveret længere. De påstod at de ikke havde nogle reserveret penge på min konto, selvom Paypal kunne bekræfte at de havde reserveret penge. Jeg sendte mails til dem af hvad Paypal skrev, hvorefter de fortsat benægtede. Det tager desuden også 4-5 dage før de svare på hver mail, så det er en rigtig lang dialog man skal forberede sig på. Bestiller aldrig derfra igen, forfærdelig ringe side.

6. november 2018

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gøre det! De har taget mine penge!!

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gøre det!!! Jeg bestilte for over en måned siden noget tøj fra deres webshop, og efter en uge hvor det stadig ikke var blevet sendt, sendte jeg en mail til dem, men da de ikke svarer, bliver jeg nødt til at ringe til dem. De oplyser så om, at der er sket en fejl i deres system, og derfor nok bliver nødt til at annullere min ordre. Der går endnu en uge, og jeg hører intet, så jeg ringer ind flere gange, hvor de siger, at afventer, at den bliver annulleret. Da den så endelig bliver det, får jeg besked om, at jeg vil få pengene indenfor 2-5 hverdage, hvilket ikke sker. Jeg ringer endnu engang, og jeg får fat i to forskellige medarbejdere, som ikke kan give mig et rigtigt svar, men siger, at jeg skal vente endnu 5 hverdage, og så får jeg pengene. JEG HAR STADIG IKKE MODTAGET mine penge, og jeg opgiver snart. Jeg vil ALDRIG mere handle på deres webshop, og jeg advarer alle andre om det!!! Hvis der sker en eller anden form for fejl i deres system, ser du ikke dine penge igen.

29. oktober 2018

Jeg bestilte 2 par bukser som aldrig…

Jeg bestilte 2 par bukser som aldrig ankom, efter at have skrevet 3 emails de aldrig svarede på ringede jeg ind og spurgte hvor de blev af, de sagde at de ikke var blevet send fordi ordren af en underlig grund var annuelleret. Så 3 uger efter at have bestilt pakken, fik jeg mine penge tilbage. De gav mig 20% rabat på min næste ordre, så jeg bestilte det samme igen. Da jeg fik ordren var det ene par bukser en størrelse mindre end dem jeg havde bestilt. Jeg ville derfor returnere hele pakken men returneringsinformationen er minimal og de havde ikke sendt nogen seddel i min pakke. Nu har jeg snakket med dem igen (telefonopkald på 15 minutter) og de siger at jeg nu selv skal lave en seddel, sende den for mine egne penge og at de så vil refundere det. De er ikke til at stole på og deres service er langt fra tilstrækkelig, jeg handler aldrig på nettet hos dem igen.

29. oktober 2018

Elendig service

Elendig service, købte en hue, som jeg goså fik en bekræftelsesmail på. 4 dage senere modtager jeg en mail hvor der står varen ikke er på lager. Fint, jeg forventer selvfølgelig at få pengene retur inden den næste uge. Jeg får intet tilbage, så jeg skriver en email, hvor jeg skriver om jeg kan få min penge tilbage. De skriver så jeg skal skrive min odrekode i en mail. Der gør jeg så, nu siger de så jeg skal skrive til dem fra den email jeg brugte til at købe huen, hvilket jeg allerede gjorde, men de mente de ikke. De skrev de intet kunne finde, og jeg har stadig ikke fået mine penge.
Handler aldrig på deres hjemmeside.

28. februar 2018

Jeg havde købt et par bukser for en uge …

Jeg havde købt et par bukser for en uge siden da jeg manglede nogle til en fest. Da jeg skal klæde mig på derhjemme er alarmen ikke taget af og jeg kan derfor ikke bruge bukserne. Super ærgerligt, men hvad der sker. Vi kører ind og for at få fjernet alarmen men det er meget besværligt at få lov til da jeg ikke gemte kvitteringen (bukserne skulle jo ikke byttes!). Det trods forevisning fra banken om at jeg havde købt det. Utilfredstillende og irriterende at det skal være så besværligt for os at rette deres fejl og flabet og uhjælpsomt personale .

23. juli 2017

God leveringstid og godt tøj

Tøjet kom til tiden og alt var som det skulle være. Helt klart et godt sted. Desværre kunne jeg ikke komme i kontakt med kundeservice, men ellers var alt godt

15. januar 2017

Er dette din virksomhed?