Weekday Anmeldelser 669

1,5

Jeg købte en trøje til black friday 27.11 og modtog med det sammen en mail med bekræftelse fra paypal. Modtog aldrig trøjen og weekday siger ordren ikke er gået igennem. Pengene er trukket fra min ko... Se mere

Elendig retur service, pakken jeg sendte retur slut september er stadig ikke refunderet, muligvis modtog Weekday adrig pakken, men returlabel viste dem som afsender, så de skal stille Postord ansvar... Se mere

Magen til inkompetente ansatte, .køber en bluse værdi 350, den skal byttes til nummer størrer, den har de så ikke, b'er om at få mine penge retur, da jeg skal købe den andet sted, jeg kan ikke f... Se mere

Jeg bestilte den 14 aug to par bukser fra jer. På jeres hjemmeside står der at leveringen er 2-3 hver dage. Nu er det den 27 august og bukserne er stadig ikke sendt. Jeg kontaktede jeres chatbot og fo... Se mere

1,5

Dårlig

Snotdumme pakkemedarbejdere

Jeg er sikker på at dem der pakker varerne og sender ud ikke engang kiggee hvad de pakker… Jeg har bestilt et par jeans som så viser sig at være de helt forkerte. Jeg sender dem retur og får mine penge igen efter 14 dage. Jeg køber dem igen fordi de endelig er kommet på lager igen, og så får jeg, de samme par bukser som jeg returnerede for 14 dage siden. Det må være en stor fed joke

15. januar 2025

Ingen penge retur

Jeg købte en zip hoodie fra dem, og alt virkede fint – indtil jeg fik den. Den var for stor, men jeg tænkte, det var okay, jeg kunne jo bare sende den retur. Der fulgte et papir med i pakken, hvor jeg skulle udfylde mine oplysninger. Der var ingen online returmulighed. Jeg tænkte ikke så meget over det, så jeg sendte den til den adresse, der stod på papiret.

Der gik et par uger, men jeg havde stadig ikke fået mine penge retur. Den 5. december kontaktede jeg dem, og de svarede først den 9. december. De bad om mit fulde navn, mail, land, return tracking number og returdato.

Problemet var, at jeg ikke havde noget trackingnummer, fordi returprocessen bare bestod af at udfylde et papir og sende det med pakken. Jeg forklarede dem det og gav alle de oplysninger, de bad om.

Den 14. december svarede de:
"Thank you for confirming these details. We apologize for the delayed response, as we’ve been handling a surge of customer inquiries. Do you happen to have the return tracking number for this return? It will help us gather information about the returned parcel. Thank you!"

Her har jeg allerede gjort det klart, at jeg ikke har noget trackingnummer. Jeg svarede dem:
"Where do you find the return tracking number? I just got a label sent to me and I filled it out, sent it back. I’ve given you all the information I have."

I dag er det den 9. januar, og jeg har stadig ikke hørt fra dem. Konklusionen? Jeg har betalt for en hoodie, jeg ikke har, fordi jeg har sendt den retur uden at få mine penge tilbage.

Jeg vil kraftigt fraråde alle at handle herfra.

5. januar 2025

Fik ikke afhentet min pakke

Fik ikke afhentet min pakke, klart min fejl.
Ringer derfor til det nummer der er vist og får efter lang tid en meget hurtig talende engelsksprogede kvinde i røret som bekræfter det skete, hun tilbyder at undersøge om de stadig har varene så venter jeg igen, hun "konstatere" at de kun har en af to bare hvorefter jeg ønsker pengene retur de skulle komme 27/12-24 nu er det den 5/1-25 og har stadig intet fået retur

23. december 2024

Trods alt en god oplevelse

Vi havde bestilt en julegave til knægten den 25/11. Vi fik en besked om at pakken havde forladt Sverige den 26/11, og på Post Nord app kunne man se at pakken var på vej, så gjorde vi ikke mere inden den 20/12 hvor jeg skrev til Post Nord, de kendte ikke noget til den pakke. Den 21/12 skrev jeg til weekday, at pakken ikke var kommet, den 23. de undskyldte og sagde at de heller ikke kunne finde pakken nogen steder og at vi naturligvis vil få pengene tilbage efter 3-5 arbejdsdage, trods alt en god oplevelse

23. december 2024

fik ingen ordrebekræftelse og mine…

fik ingen ordrebekræftelse og mine penge er trukket. Nu står der min pakke skulle være leveret af postnord men den er ingen steder på min adresse som den er bestilt til og kan hverken få fat i weekday eller postnord.

18. december 2024

Køb ikke herfra

Virkelig dårlig købsoplevelse.

Bestiller et par bukser, men der går ged i den ved betaling med mobilepay. Får ikke bekræftet ordre i browser, men kan se at der er lave reservering i mp. Tjekker mail over det næste kvarter for at se om ikke der dukker ordrebekræftelse op, hvilket ikke sker. Opretter et sign in, og der kommer mails med det samme, så tænker ordren er gået på fejl.

Er dum nok til at lave ordren igen som går igennem som den skal.

Så går der 2 minutter, og så kommer der ordrebekræftelse på begge ordrer.

Nå ja, så sletter jeg bare den ene ordre, hvilket man ikke kan. Så nu skal jeg modtage Begge ordrer og returnere den ene. Og det går der sikkert også ged i, med de erfaringer der er herinde :-D

Der er ingen kundeservice funktion whatsoever, hverken mail eller telefonnummer. Jeg kan se de er en del af H&M gruppen, så er virkelig skuffet over så ringe en platform i 2024

9. december 2024

Utilfredshed med kundeservice og håndtering af rabatforespørgsel

Kære WEEKDAY,

Jeg ønsker at dele min oplevelse omkring et køb hos jer, som desværre har været skuffende. Jeg købte et par jeans til fuld pris, blot 3 dage før de blev sat ned med 25 %. Samme dag som rabatten blev annonceret, kontaktede jeg jer for at anmode om en refundering af differencen.

Det tog mere end 48 timer at få et svar, som desværre ikke imødekom min forespørgsel. I stedet blev jeg tilbudt en mindre rabat eller muligheden for at returnere varen. Jeg finder det utilfredsstillende, at der blev sendt et standardiseret svar uden personlig henvendelse eller forståelse for min situation.

Jeg havde forventet en mere kundevendt tilgang, hvor I kunne have anerkendt situationen og imødekommet min forespørgsel ved at tilbyde de 25 % rabat. Det er trods alt under 72 timer efter mit køb, at varen blev nedsat, og jeg havde på det tidspunkt endnu ikke modtaget den.

Det er nu tre dage siden, jeg svarede på jeres mail, og jeg har stadig ikke modtaget en opfølgning. Jeg valgte derfor at returnere bukserne, på trods af at de passede perfekt.

Denne oplevelse har været skuffende og kunne let være undgået med en mere fleksibel og kundevenlig tilgang.

26. november 2024

Ja det bare dårligt

Ja det bare dårligt. Har kun modtaget en ordre bekræftelse, men intet ydeligere🤷‍♀️ Så mine penge står bare i venteposition. Og har ventet en uge nu. Man kan ikke komme i kontakt med dem. Og når man gør sker der intet.

1. november 2024

Kære weekday

Kære weekday
Jeg bestilte et par bukser 30/9-24
Bukserne har jeg aldrig modtaget.
Jeg har forsøgt at kontakte jer telefonisk og på mail mange gange.
Jeg får besked på at I ikke kan genkende min mail, til trods for jeg kan fremvise en ordrebekræftelse på samme mail.
Noget tyder på at I absolut ikke har styr på jeres online handel.
Jeg står stadig uden mine penge og bukser efter 1,5 måned.
Det betragtes som svindel

30. september 2024

Havde købt et par hvide bukser for fire…

Havde købt et par hvide bukser for fire dage siden, som blev totalt spættede efter vask! Desværre havde jeg smidt kvitteringen ud, så jeg var dårligt stillet, da jeg mødte op i Frederiksberg Centret for at reklamere. Men en utroligt sød og hjælpsom ekspedient fandt kvitteringen frem i kassesystemet ud fra mine betalingsoplysninger, og jeg fik uden problemer pengene retur. Mega god service 😊

19. oktober 2024

Umuligt at annullerer

Bestiller en jakke, de skriver ikke at de først kan leverer den 1 uger efter min bestilling. Jeg prøver at annullere, men de kan kun annullere en ordre hvis man annullerer “15 minutter efter” man har bestilt. De har ikke sendt varen.. men kan ikke annullerer. Utrolig dårligt system, så skal vente 14 dage på en vare når jeg bare kunne hente den i deres butik. Som jeg forsøgte at forklare dem

13. oktober 2024

Kæmpe øv herfra!

Kæmpe øv herfra!
I går var der rabat ved køb at 2 T-shirts, men købet kunne ikke gennemføres. Jeg var tæt på flere gange, men i lige inden sidste "ok" fik jeg at vide, at en anden desværre havde købt varen. Tilbage til start, lægge i kurv og næsten frem til mål - og så forfra igen!
I dag hvor rabatten er udløbet er der overhovedet ingen problemer med at købe læssevis at den selvsamme T-shirt.
Virkelig dårlig stil og fremover får mine børn at vide, at hvis de ønsker sig noget fra Weekday, må de købe det selv. Jeg vil ikke handle med dem igen.

11. december 2023

Fået forkerte par bukser - (åbenbart mit eget problem)

Min far var inde i butikken for at hente et par bukser til mig. Han oplyser alle oplysninger på buksen og det lykkedes dem alligevel at give ham den forkerte buks med hjem. Vi bor meget langt væk fra nærmeste weekday butik og ringer derfor for at spørge om de kan sende mig de bukser som der var blevet bedt om.
Jeg får så at vide at det kan ikke lade sig gøre og det var mit problem... Nå, så spørger jeg dem og de så kan ligge bukserne til sidde, men det kan så heller ikke lade sig gøre.
Mega dårlig kundeservice og fik ingen hjælp i sagen.
Nu skal jeg køre 1,5 time for at rette op på en medarbejders fejl.

21. november 2023

Bestilte en halskæde

Bestilte en halskæde - som var mere end 14 dage undervejs, havde fat i kundeservice flere gange uden noget svar der kunne bruges til noget - tilsidst skriver de til mig pakken er gået tabt men jeg vil få refunderet pengene for varen- men pengene for levering får jeg så ikke??? Det forstår jeg ikke- det er vel deres fejl min pakke ikke når frem- det er virkelig dårlig service jeg skal betale for det synes jeg— ja altså 35kr for ingenting!? Hvorfor det? Der handler jeg ihvertfald aldrig igen ….

19. november 2023

Er dette din virksomhed?