Weekday Anmeldelser 669

1,5

Jeg købte en trøje til black friday 27.11 og modtog med det sammen en mail med bekræftelse fra paypal. Modtog aldrig trøjen og weekday siger ordren ikke er gået igennem. Pengene er trukket fra min ko... Se mere

Elendig retur service, pakken jeg sendte retur slut september er stadig ikke refunderet, muligvis modtog Weekday adrig pakken, men returlabel viste dem som afsender, så de skal stille Postord ansvar... Se mere

Magen til inkompetente ansatte, .køber en bluse værdi 350, den skal byttes til nummer størrer, den har de så ikke, b'er om at få mine penge retur, da jeg skal købe den andet sted, jeg kan ikke f... Se mere

1,5

Dårlig

Anden gang jeg får forkert vare – nu er jeg færdig med Weekday

Jeg plejer som regel ikke at blive irritabel over den slags fejl, men det her er anden gang, Weekday sender mig noget helt andet end det, jeg har bestilt. Denne gang var bukserne ikke engang samme mærke eller farve. Det er simpelthen for sløset.
Kundeservicen gjorde ikke situationen bedre. Den medarbejder jeg talte med virkede som om hun havde svært ved at kommunikere klart på engelsk, hvilket gjorde det endnu mere frustrerende at få løst problemet.
Ærligt talt: Efter to fejltagelser og en kundeserviceoplevelse der ikke hjalp, kommer jeg ikke til at handle hos Weekday igen.

26. november 2025

Bestilte en trøje

Bestilte en trøje, som jeg desværre måtte returnere pga for stor størrelse.
Der var lidt længere leveringstid end jeg forventede.
Retur gik sådan set ok, men der gik ca. en lille måned fra retur og til jeg fik pengene ind på kontoen.

15. oktober 2025

Jeg bestilte et par bukser og en hvid…

Jeg bestilte et par bukser og en hvid long sleeve, men begge dele var for store, så jeg returnerede dem med Budbee. I løbet af tre uger kontakter jeg Weekday tre gange – både via mail og telefon – uden at få noget svar. Til sidst skriver jeg til Budbee, da jeg mistænker, at pakken kan være blevet væk. Men nej, de bekræfter hurtigt, at pakken er leveret korrekt. Det venlige personale hos Budbee svarer mig inden for fem minutter og forsøger faktisk at hjælpe mig videre i sagen. De går endda så langt som til at sende en ny mail til Weekday på mine vegne. Alligevel har jeg en uge senere stadig ikke hørt noget.

Elendig kundeservice. Elendig virksomhed. HOLD JER VÆK! Det er langt mere værd at handle andre steder – Weekday ER RENT SCAM!!

13. september 2025

Sendte aldrig bukserne

Jeg bestilte den 14 aug to par bukser fra jer. På jeres hjemmeside står der at leveringen er 2-3 hver dage. Nu er det den 27 august og bukserne er stadig ikke sendt. Jeg kontaktede jeres chatbot og forklarede det hele hvor jeg bare fik afvide jeg skulle vente til den 26 august. Det er umuligt at kontakte dem, jeg er ligenu usikker på om jeg overhovedet får mine bukser eller mine penge tilbage. Vil ikke anbefale.

27. august 2025

unødvendige problemer

Min pakke var ikke sendt eller noget, alligevel ville jeg ikke kunne få en refundering? Hallo hvorfor skal jeg vente til jeg får pakken og så vente 20 dage på at få en refundering. Dette skaber bare klimabelastning en kunde der skal vente på penge og belastning af weekday arbejdere. Medarbejderen skal blot slette ordren og give mine penge tilbage.

20. juli 2025

Fusk!!!

Jeg har bestilt en trøje fra weekday for 2 uger siden og de har stadig ikke sendt min trøje og jeg har ingen mail fået om leveringen tager længere tid.

Og jeg har stadig ikke modtaget min trøje og man kan ikke få fat i deres mail😡😡😡
Fusk fusk fusk

10. juni 2025

Enormt dårlig kundeservice

Enormt dårlig kundeservice på deres webshop! Havde bestilt en pakke derfra, først stod der den kom den ene dag så den anden dag, og så lige pludselig om mandagen, altså 8 dage efter bestilling. Jeg får aldrig pakken leveret pakken, og hører intet fra weekday. Så tjekker jeg min PostNord app hvor der så står at pakken er blevet sendt retur.

Jeg tager så selv kontakt til weekday, som informerer mig om at pakken er blevet ødelagt under leveringen. Derfor er den nu sendt retur. De sender dog ikke en ny pakke. Men jeg får refunderet beløbet, dette tager så 14 dage siger de, hvorefter jeg så kan bestille en ny pakke og vente yderligere 8 dage på at få den leveret.

Totalt til grin. Køber aldrig fra weekday.com igen.

19. maj 2025

Forfærdelig kundeservice

Vi var inde i deres butik på Strøget lørdag den 10-5 ved en 13.30 tiden. Min datter på 11 år, skulle prøve et par bukser. Idet vi kommer ud af prøverummet bliver vi viftet væk af en meget ubehagelig og aggressiv kvindelig medarbejder. Hun ruller øjne af min datter som ingenting har gjort. Da vi er helt uforstående overfor ekspedientens opførsel henvender jeg mig til hende, for at hører hvad hendes problem er? Hun griner af mig og vender ryggen til mig mens hun går. Denne ekspedient burde slet ikke arbejde i servicfaget da hun tydeligvis ikke han håndterer stress, kunder og slet ikke er istand til at yde almen kundeservice.

10. maj 2025

Skuffende produktkvalitet og ikke…

Skuffende produktkvalitet og ikke mindst uprofessionel kundeservice.

Vi købte et par jeans fra Weekday, som desværre gik i stykker efter blot én gangs brug. Problemet blev anerkendt, og vi blev bedt om at returnere varen, men forløbet derefter var langt fra tilfredsstillende.

Vi blev bedt om at indsende diverse oplysninger. Oplysninger som de allerede havde og hver gang vi svarede, måtte vi rykke for svar, som resulterede i yderligere forespørgelse fra dem. På trods af at vi imødekom alle deres henvendelser, er kommunikationen nu helt ophørt. De svarer ikke længere på vores mail til trods for at vi skal have vores penge retur.

På baggrund af denne oplevelse, vil jeg ikke anbefale at handle hos Weekday.

5. maj 2025

For travlt med at tjene penge - ingen service!

Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg gøre det.
Min søn fik et par bukser i fødselsdagsgave. Vi ville blot bytte dem til en anden størrelse, men det kunne vi ikke få lov til at gøre i butikken. Selvom det er samme firma drives det som to - mega dårlig service!!! Andre lignende virksomheder der også har online og fysisk kan man bytte i de fysiske butikker.

Når man så ringer til deres servicecenter er det personale der er ansat engelsktalende - ikke dansk, og engelsk er bestemt IKKE deres modersmål, så man må ofte virkelig gætte på hvad der bliver sagt 😡
Igen uprofessionelt

Medarbejderne i servicentret har slet ingen beføjelser - så det eneste de kan sige er "I am so sorry mam". Talte med flere medarbejdere, men de sagde næsten ordret det samme. Sagde også at alle kender deres betingelser, men min søn havde jo netop fået det i gave, så det gjorde vi bestemt ikke.

Kan virkelig ikke finde på at købe online hos weekday igen. Det er bare en salgsmaskine der ikke tager deres kunder seriøst.

10. april 2025

Virkelig dårlig kvalitet

Jeg har købt et par brune/blå fløjls bukser fra butikken i Malmø d 26/2. Da jeg har gået med dem et par gange begynde stoffet at gå i stykker og ryge af. Jeg har haft dem i en måned og har brugt dem lidt, men stoffet er fuldstændig ødelagt. Jeg betalte 600; for dem og er helt vildt nederen over at have brugt så mange penge på så dårlig kvalitet.

20. marts 2025

Købte et par bukser

Købte et par bukser, og det hele var egentlig fint indtil jeg fik bukserne. Bukserne var forskellige længder i buksebenene. Endte med at købe et par nye, der viser sig så, at der er huller i begge lommer og stort hul bagpå

6. marts 2025

Annullerer ordre og beholder pengene

Weekday annullerede tilbage i januar min ordre og har aldrig betalt pengene tilbage. Selv efter jeg fire gange har kontaktet dem, har jeg endnu ikke set mine penge, og jeg bliver fortsat fortalt, at jeg vil modtage en opfølgende mail. Hvad weekday foretager sig er er fuldstændig uacceptabelt. De annullerer en ordre, mens de tilbageholder betalingen. Hvis der ikke sker fremskridt i dag, har jeg meddelt dem, at jeg mig nødsaget til at tage retslige skridt.

18. februar 2025

Virkelig virkelig ringe customer service

Jeg bestilte for næsten 2000kr med hjemmelevering og bor i aalborg, jeg skrev min adresse og den stod til at blive leveret på den korrekte adresse. På forventet leveringsdag modtager jeg en sms fra postnord om at min pakke var forsøgt leveret på samme adresse, men i København. Jeg ringer til weekday og de kan intet gøre fordi pakkerne har forladt varehuset. Jeg ringer 5 dage senere til dem igen og bliver mødt af en mand der er meget svær at forstå i telefonen, han læser tydeligvis op fra et stykke papir og vil ikke hjælpe eller forstå hvad problemet drejer sig om. Han henviser mig med det samme til deres "email-department", men han ved ikke hvor lang tid der går før de svarer, da de ikke er "allowed" til at spørge. Han giver mig intet nyttigt information og sætter mig konstant på hold for at tjekke ting. Da jeg spørger ham, om han læser op fra et stykke papir og om han ikke kan prøve at hjælpe mig i stedet for, smækker han røret på. Virkelig virkelig ringe customer service og sidder nu med tøj for 2000 kr jeg ikke har mulighed for at hente, da det er leveret i den anden ende af landet. Første og sidste gang jeg bestiller herfra

27. januar 2025

Svindel firma!!!!

Svindel firma!!!!!

Jeg har returneret en vare, som Weekday har modtaget d. 7/1. Jeg har endnu ikke modtaget pengene, og når jeg endelig får hul igennem til dem, er det et latterligt robotsvar.
Jeg melder Weekday til politiet, hvis jeg ikke ser mine penge seneste i morgen. Dette er Weekday orienteret omkring.
Svindel!!!!

21. januar 2025