EFFEKTIV OG GRUNDIG
EFFEKTIV OG GRUNDIG - INGEN TVIVL OM STOR VIDEN.
Vi har mere end 20 år erfaring med IT - både i store netværk og mindre virksomheder og ikke mindst også almindelig private - så driller dit netværk, printer, computer eller andet IT-udstyr, så kan Stenkilde IT hjælpe dig. VI sætter en ære i at overholde det vi aftaler, og dermed giver dig den tryghed som du har brug for,når du løber ind i små problemer. Det er vores ønske og mål at være tæt på DIG, så du kan mærke at det er dit problem eller opgave der er i centrum hos os.
Skovsbyvej 6, 5492, Vissenbjerg, Danmark
EFFEKTIV OG GRUNDIG - INGEN TVIVL OM STOR VIDEN.
Det bedste support der findes, altid klar til hjælp når der er noget der driller.

Besvarelse fra Stenkilde IT
Tonny er altid så hjælpsom og det er vigtigt for ham at vi er tilfredse når han forlader en opgave, hans smil og gemyt er super og der er både professionalisme ig humor i hverdagen.

Besvarelse fra Stenkilde IT
Altid hjælpsom med at træde til med det samme i næsten hvert eneste umulige problem og i 99% løser Stenkilde IT problemet <3

Besvarelse fra Stenkilde IT
Stenkilde IT er uundværlig hvis der opstår problemer med computer og printer. Altid hurtig og venlig ekspedition…og yderst rimelige priser.

Besvarelse fra Stenkilde IT
Dette firma er for alle almindelige computer nørder , men ka godt gå i stå , Hva betyder det for mig som henvises til på skærmen , et opkald til Stenkilde IT “” hel rolig jeg åbner min skærm og fluks er spørgsmålet løst udfra “ Team view, og man kan arbejde videre , hver for sig ,,, 🦾🎩 Perfect service

Besvarelse fra Stenkilde IT
Har kendt Stenkilde IT siden Vollsmose, fandt hurtigt både service og fed kemi :). Finder altid en personlig løsning. God vind fremover.

Besvarelse fra Stenkilde IT
Stenkilde IT.. Butik i Vollsmose. Over en Kop kaffe blev vi Dus.. Købte udstyr- Pc.. osv. Fagligt-- meget højt. En Nørd der altid er i baghånden. Vi skriver nu 2021. Vi har gennem årene købt alle vores it via.. Stenkilde it. Og altid med høj personligt / fagligt levering... Og ikke mindst personlige ønsker til ens Egen Personlige Pc. Som Stenkilde IT-- Hver gang har indfriet.
Jeg skrev.. En Nørd der er altid er i baghånden. OG han er der hver gang.. Når noget går galt.. Også når det gælder ældre systemer. Bedste anbefalinger fra vores familie.. Og det gælder alle PC´er med deres egen tilgang.

Besvarelse fra Stenkilde IT
Stenkilde er altid klar til at hjælpe, og humøret er altid højt, ville meget nødig undvære min IT mand, der altid sørger for mine pc'er er i orden.

Besvarelse fra Stenkilde IT
Altid god og hurtig service, er til at stole på.
Kan virkelig anbefales.

Bedre end fremragende
ALTID fantastisk og meget ærlig hjælp. Du reagerer hurtigt når vi henvender os. De største stjerner til Stenkilde IT

Besvarelse fra Stenkilde IT
Stenkilde IT står altid klar til og hjælpe.
Han giver god og grundig service. og forklarer tingene så man kan forstå det :-D

Besvarelse fra Stenkilde IT
Jeg købte en brugt bærbar pc, til fair pris. Havde efterfølgende brug for pc assistance, 2 gange. Fik hurtig, og effektiv hjælp. Uden beregning. Jeg kan varmt anbefale Stenkilde IT.
Har købt hos dem en enkelt gang, hvilket var en meget rar oplevelse. Produktet var lidt lang tid om at ankomme, men fik allerede at vide fra start af, at det var på fjernlager, så det kan jeg jo ikke klage over.
Samme produkt gik i stykker halvandet her, halvandet år senere, og uden videre spørgsmål fik jeg tilsendt et nyt, og med intet mindre end fantastisk service med på vejen. Kan klart anbefale!
Jeg vil til hver en tid anbefale de ikke så tekniske personer, at kigge efter en mand som Tonny. (Stenkilde IT.)
Han er god til at forklare tingene, selv for dem som forstår hat og briller. Hans priser er rimelige i forhold til mange andre. Jeg klager skam ikke. Jeg købte nede i butikken og skulle dog vente på at han fik det hjem. Og da det var lige op til weekend. Var det desværre først mandag, jeg kunne hente de bestilte vare. Men jeg blev skam ikke skuffet. Som sagt, gode priser med god service.
Det er et super godt sted, vi fik min bærbar repareret super billigt derovre, Kun 200,- hvis vi gik til et andet sted ville det koste 600,-
Et godt sted der kan anbefales pga. Prisen
altid en god service og gode produkter,kan varmt anbefalder at handle her og altid leveret til tiden
Hilsen Etta
Super flotte produkter mange valg mulig heder
Det er næsten ligemeget hvad du mangler kan man finde det her
Servicen er i top klassen hurtig respons på sine spørgsmål
Hurtig leveringen
Kanon firma at handle i