Intet mindre end fantastisk service! Vi har fået super vejledning og råd til indkøb af udstyr til produktfotos hele vejen igennem. Ydermere da vi i dag for første gang skulle prøve og bruge udsty... Se mere
Har købt et Pentax kamera hos webfoto.dk og blev behandlet super fra start til slut. Der skete fejl undervejs, som på ingen måde kan henføres til firmaet, og det blev effektivt og hurtigt løst. Prismæ... Se mere
Da jeg tidligere er blevet snydt med kameraer på nettet, var jeg til at starte med lidt på vagt over for den lave pris webfoto havde - 700 kr. under billigste på edbpriser.dk - men efter at hav... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Digitalkamera, videokamera, fototilbehør, kikkert, fremkaldelse af billeder, digitalkamera online - altid billig
Frederiks Allé 98, 8000, Aarhus C., Danmark
- info@webfoto.dk
- www.webfoto.dk
Levering!?
Jeg har bestilt et Canon EOS 1000D samt taske og stativ. Jeg ved godt, at der er leveringstid på op til 3 uger på kameraet, men der ér gået 3 uger.. Det er altså bare ikke godt nok, og de skulle jo gerne overholde leveringstider, hvis de vil beholde deres e-mærke.
Jeg har derfor også skrevet en mail til dem, og håber at jeg kan få mine varer denne uge. Hvis jeg skal vente en uge mere, kontakter jeg altså forbrugerklagenævnet.
Jeg laver en opfølgning på denne anmeldelse, når jeg har modtaget mine varer.
OPFØLGNING: Nu har jeg modtaget min pakke, og jeg er meget tilfreds med kameraet, tasken og stativet! Og det var rart at webfoto besvarede mine henvendelser. De får en stjerne mindre, fordi leveringen var lidt længere end de lovede.
Susanne Kristiansen, Svaneke
Har haft en helt igennem positiv oplevelse med webfoto.dk
Udsøgt service i forbindelse med både køb og bytte. Ikke mindst den personlige kontakt i telefonen har været guld værd. Kompetent og imødekommende betjening. Dejligt, at det findes!!!
Meget fin betjening
Jeg bestilte et brugt Nikon-objektiv 12. august om eftermiddagen. Tirsdag d. 17. august ringede de til mig fordi der var en lille misvisende i beskrivelsen af objektivet, og de ville være sikre på at jeg stadig ville købe det. Meget fin og venlig betjening. Onsdag d. 18. august modtog jeg så pakken med DHL - meget fint.
express
klokken 14.19 bestiller jeg en vare, 14.38 får jeg en mail at varen er afsendt.
Dagen efter er posten her med det bestilte... Det er bare iorden... første gang ved webfoto, men helt sikkert ikke sidste gang...
Venlig betjening. God service og hurtig levering
Jeg købte et Olympus Tough 8010 og et 4 gb SD card.
jeg Bor på grønland og der gik kun 4 dage efter jeg bestilte til kameraet blev leveret på posthuset.
denne webside kan kun anbefales..
venlig hilsen jannick
Sådan, kan ikke gøres bedre
Hej Webfoto
Har bare lyst til at rose jer
for jeres service:
ringede i mandags vedr et Canon objektiv 18x2oo
samt en linse, snakkede først med palle der
lige skulle finde ud af str. på linsen lovede
at ringe tilbage, det gjorde han inden for 5 min.
bestilte på nettet sidst mandag eftermiddag, palle
lovede at det ville blive sendt næste dag, tirsdag.
Onsdag til middag kom posten med pakken.
næste gang jeg/vi skal bruge noget foto udstyr
er jeg ikke i tvivl om hvor jeg skal bestille.
Tommy (en meget tilfreds kunde)
Webfoto.dk leverede en super service, da vi bestilte et Nikon kamera hos dem. Vi havde ved en fejl kun bestilt huset til kameraet + div. tilbehør. 1/2 time efter bestillingen ringede en medarbejder fra firmaet for at høre om det var en fejl. Hvilket det jo var. Efterfølgende hjalp han os med at købe den manglende linse, ved at guide os igennem deres sider. Vejledningen omkring hvilken linse vi kunne/skulle bruge i forhold til vores krav til kvalitet af billeder var også helt i top.
Vi valgte bevidst at handle med et dansk firma, der var konkurrencedygtigt på kameraområdet, i tilfælde af problemer. Det viste sig at være et godt valg.
Kameraet blev sendt samme dag og vi modtog det dagen efter.
lang ventetid på både vare og kontakt
to uger er for længe at vente på en helt almindelig vare som to hukommelses kort. kontaktet firmaet online efter en uge og modtog svar samme dag som varen efter endnu en uge. det er ikke godt nok syntes jeg. jeg gider i hver fald ikke handler der igen
God oplevelse
Hejsa
jeg bor i Spanien, men valgte at bestille mit kamera "long distance" via webfoto.dk. Alt gik som aftalt og jeg modtog mine varer til tiden.
God og kompetent service og rådgivning. Det er ikke sidste gang jeg "klikker" forbi webfoto.dk....
Gracias
Peter Fingo
Super god Service.
Købte Sony video kamera 22dec. blev leveret den 23. dec. som lovet ved vores dør. Havde efterfølgende nogle spørgsmål, blev besvaret til punkt og prikke meget Proff.
Canon EOS 5 markll
Super service og levering som aftalt og så endda til konkurrencedygtige priser.
Den webshop vil jeg holde lidt øje med.
Hurtigt og effektivt
Super hurtig og "smertefri" handel og levering. Jeg har absolut intet at klage på.
En sjov ting - Det hele kom i en Amanda torskerogn papkasse:-)
Hurtig venlig
Super kundeservice- fin opfølgning vedr. udgåede varer. Erstatnings vare med omgående levering.
Lige efter bogen...
Købte et 1 stk. Sigma 8mm 3,5 EX DG Fisheye og sagde at det skulle leveres næste dag - som sagt så gjort ! Aftalen blev overholdt til punkt og prikke,
Hurtige. Venlige. Omhyggelige. Dejigt med sådan en betjening.
1 stk. Nikon D3000 m. 18-105VR og 1 stk. SanDisk Ultra II SD 2GB.
Meget omhyggeligt indpakket, alt var ok og kom til tiden.
Det viste sig at min gamle fototaske var for lille, jeg sendet en mail om Nikon SLR taske kit m. 2GB Ultra II kort (7340028200284) á 399,00 - Ialt: DKK 399,00 kunne bruges til det købte kamera, der var meget kort svartid, svaret var præsic og jeg har modtaget tasken der sarer til min forventning og der var også et godt hukommelseskor med i prisen, som jeg syntes var atraktiv for mig
God service og fornuftige priser!
Er meget glad for min Nikon D-3000.
Professionelt samarbejde.
Har fået leveret Olympus kamera til tid og pris! Igen har jeg fået en positiv oplevelse ved at handle med Webfoto.
Gode priser og god service
Jeg har fine erfaringer med webfoto.dk og deres fysiske butik - Contrast Photo i Aalborg. Det er rart at koble en person/et ansigt på netbutikken og smart, at man kan afhente varen i butikken.
Gamle anmeldelser...!
Der er et eller andet ved Webfoto. De har mistet sit E-mærke og alle deres gode anmeldelser er fra 2007.......?