www.want2move.dk

Want2Move var skyld i en totalt kaotisk flytning, da de simpelthen valgte ikke at møde op! Talte i telefon med en person der lød som om han havde tømmermænd og ikke gad... Fire timer forsinket kom no... Se mere

Meget hurtig flytteservice, som jeg varmt kan anbefale. Ringede på dagen med akut behov for flytte hjælp, som de sagtens kunne hjælpe med. To effektive friske flyttemænd flyttede alle møblerne til... Se mere

Jeg benyttede Want2Move til at afhente ting, have dem i opmagasinering og dernæst at komme tilbage med dem, og anbringe dem i mit kælderrum. De var utroligt effektive, høflige og behagelige. Isæ... Se mere

Jeg har to gange benyttede want2move, begge gange med gode resultater. Flyttemændene er flinke og yderst arbejdsomme. Jeg har ingen forbehold, og vil selv benytte want2move en tredje gang hvis der sku... Se mere

1. Rederi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Want2move har mange års erfaring i at flytte stort såvel som småt. Denne ekspertise gør det muligt for os at sikre dig en hurtig, effektiv og sikker flytning. Vi har specialredskaber til at flytte alle tænkelige objekter både for erhverv og private personer. Vores professionelle flyttemænd har alle en grundlæggende respekt for andres ejendom og ejendele. Samtidig har de fået en grundig oplæring, hvilket bl.a. indebærer en omhyggelig instruktion i håndtering af skrøbeligt udstyr. Således kan vores kunder altid føle sig trygge ved vores services. Vi har flyttet inventar, møbler, udstyr, diverse mm. for adskillige virksomheder såvel som for privatpersoner. Vi er kendetegnet ved en høj service uanset flytningstype – og omstændighed. Denne professionalisme er forbeholdt alle vores kunder. Vores omhyggelige service har givet os adskillige tilfredse kunder – både i erhverv og privat – som vi kontinuerligt hører positive tilbagemeldinger fra. Kundetilfredsheden er vores virksomheds drivkraft, og derfor ser vi den høje tilfredshed som en sejr og et bevis på vores duelighed.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtigere flyttemænd findes ikke

Jeg flyttede med want2move i sidste uge og lovede dem en anmeldelse. Jeg var rigtig glad for dem - og forstår simpelthen ikke hvordan de gang på gang bare løb op og ned af trapperne, helt op til 3. sal. De må godt nok have en god kondi :)
Men kan kun anbefale dem.. Så 5 stjerner herfra.

24. januar 2015

Super lækkert og billigt!

Drengene fortjener en kæmpe applaus for en god omgang flytning.
Bli' endelig ved med det!

Jeg skulle flytte fra Herlev til Hvidovre og jeg havde nogle tunge ting som de løftede uden nogle problemer overhovedet. Jeg var imponeret over tiden og der var ikke de mindste indvendinger hver gang at jeg lige bad om at få det stillet her fra for der og så der frem for her. Tusind tak WANT2MOVE <3

2. december 2014

stabil flyttevirksomhed med hjertet på det rigtige sted

Det at drengene fra Want2Move kom lidt før tid skal ikke trække dem ned til 3 stjerner for jeg fik præcis hvad jeg ønskede med min flytning.
Ingen ødelagte inventarer og en fornuftig pris.
Det virkede til at de har prøvet det før.
Stabile og professionelle.

John x)

28. november 2014

Et fancy navn som jeg vil huske!

Jeg har to ting at sige om dette firma:
1. Jeg frygter hver gang at mine ting bliver beskadiget når andre end mig selv skal rode med det. Især når jeg har brugt det hvide ud af øjnene på det. Der må jeg sige at want2move kunne finde ud af at håndtere mine ting med omhyggelighed og de kom helskindet igennem alle døre helt ind til mit nye hjem! :)

2. Deres priser har simpelthen gjort at alle andre flyttefirmaer kan pakke deres egne ting og flytte til en ny branche! Super billigt til den slags service der bliver ydet! Anbefales varmt herfra!!

Ciao

28. november 2014

Tiptop flyttevirksomhed

Jeg er superglad for min flytning og det synes jeg helt klart skal komme på trustpilot. Drengene var ivrige og de var hårdtarbejdende.

Billigt
Professionelt
Perfekt.

God stil want2move :)

26. november 2014

Dansk service når det er bedst!

Hej medborgere.
Vil blot føje nogle ord (da det ikke er alt som får mig på tasterne:-) ) til dette flyttefirma som i særdeleshed har ydet en mægtig service med smilende og ekstra omhyggelige medarbejdere.
Jeg finder det især tiltalende når man betaler for en service men at servicen bliver udført som var det til en nær ven eller nært familiemedlem.
Jeg håber at se flere af sådanne anbefalinger på siden (trustpilot) af andre firmaer i andre brancher så jeg roligt kan bede om hjælp når der er brug for det indenfor andre arbejdsområder.

23. november 2014

Super godt flyttefirma!

Hejsa
Søgte efter flyttefirmaer og fandt et lidt anderledes navn end de fleste - Want2move.dk
Straks så jeg på hjemmesiden at de kørte en kampagne; jeg kunne få 2 flyttemænd med vogn i en time for 749kr. Jeg udfyldte en formular så jeg fik et uforpligtende tilbud. Jeg fik et rigtig godt tilbud som jeg herefter bekræftede over mail. Så kom dagen hvor vi skulle flytte, og der dukkede to glade og imødekommende fyre op på adressen til den aftalte tid. Med det samme startede de med at flytte vores ting ned i flyttebilen. Man kunne virkelig se at de var påpasselige med vores møbler og vores vægge, døre og dørkamme slap også for ridser og skrammer :) flytningen foregik effektivt og hurtigt og vi var virkelig glade for den service de ydede. Alt i alt en virkelig god service hele vejen igennem - fra bestilling til at flytningen var færdig. Alt i alt en virkelig glad og tilfreds kunde. Kan kun anbefale dem. Ved hvem jeg skal have fat i næste gang!

23. november 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (50 anmeldelser)