www.want2move.dk

Want2Move var skyld i en totalt kaotisk flytning, da de simpelthen valgte ikke at møde op! Talte i telefon med en person der lød som om han havde tømmermænd og ikke gad... Fire timer forsinket kom no... Se mere

Meget hurtig flytteservice, som jeg varmt kan anbefale. Ringede på dagen med akut behov for flytte hjælp, som de sagtens kunne hjælpe med. To effektive friske flyttemænd flyttede alle møblerne til... Se mere

Jeg benyttede Want2Move til at afhente ting, have dem i opmagasinering og dernæst at komme tilbage med dem, og anbringe dem i mit kælderrum. De var utroligt effektive, høflige og behagelige. Isæ... Se mere

1. Rederi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Want2move har mange års erfaring i at flytte stort såvel som småt. Denne ekspertise gør det muligt for os at sikre dig en hurtig, effektiv og sikker flytning. Vi har specialredskaber til at flytte alle tænkelige objekter både for erhverv og private personer. Vores professionelle flyttemænd har alle en grundlæggende respekt for andres ejendom og ejendele. Samtidig har de fået en grundig oplæring, hvilket bl.a. indebærer en omhyggelig instruktion i håndtering af skrøbeligt udstyr. Således kan vores kunder altid føle sig trygge ved vores services. Vi har flyttet inventar, møbler, udstyr, diverse mm. for adskillige virksomheder såvel som for privatpersoner. Vi er kendetegnet ved en høj service uanset flytningstype – og omstændighed. Denne professionalisme er forbeholdt alle vores kunder. Vores omhyggelige service har givet os adskillige tilfredse kunder – både i erhverv og privat – som vi kontinuerligt hører positive tilbagemeldinger fra. Kundetilfredsheden er vores virksomheds drivkraft, og derfor ser vi den høje tilfredshed som en sejr og et bevis på vores duelighed.

hurtig og fleksible

blev anbefalet af cozyliving.dk at bruge jer og det har abselut ikke fortrukket
fik lagt min transport sammen med en anden kørsel fra samme butik så det blev lidt billiger
der var heller ingen problemer med at levere mit 100kg bord til første sal hvor det skulle stå, og ikke bare ved kantsten som mange andre gør :-)

6. oktober 2016

skøn oplevelse

har i går haft den fornøjelse at have 2 mand til at køre et reolsystem for mig og må sige at jeg er fuldt ud tilfreds med kørsel og pris
takker endnu engang for at i kunne hjælpe mig
Knus Mie

3. september 2016

Pålidelig og hurtig flytning

Vi havde Want2Move til at stå for vores flytning.
De stillede med to venlige og meget effektivtive flyttemænd.

Alt gik fuldstændig som aftalt og vi har allerede anbefalet dem til nogle andre og ville gøre det igen 😊

Jakob

15. august 2016

Kan anbefales

Jeg har to gange benyttede want2move, begge gange med gode resultater. Flyttemændene er flinke og yderst arbejdsomme. Jeg har ingen forbehold, og vil selv benytte want2move en tredje gang hvis der skulle opstå et behov. Jeg kan derfor kun give fem stjerner.

10. juli 2016

Super flyttefirma

En super flytning, lige fra bud på hvad det ville koste til afhentning af de sidste flyttekasser. Super flinke, hurtige og hyggelige flyttemænd der gjorde et flot stykke arbejde.
Jeg ville absolut vælge Want2move igen!

4. januar 2016

Pålideligt flyttefirma i Kbh!

De var utroligt effektive, høflige og behagelige.
Især vil jeg give stor ros og tak til Asani på kontoret, som ikke blot var venlig men også hjalp med at få løst mine problemer med opmagasinering på en super professionel måde.
Jeg har benyttet mange flyttefirmaer i København igennem årene, men Want2Move har klart været de rareste at have med at gøre. Jeg kan varmt anbefale at bruge dem.

24. november 2015

Super service, særdeles arbejdsomme og effektive. Kan i høj grad anbefale at benytte Want2move.

11. oktober 2015

Kanon oplevelse!

Kan helt klart anbefale Want2Move flyttefirma.
Jeg regnede med min flytningen skulle varer 5-6 timer, men nej. Want2Move klarede opgaven på hele 3 timer og 20 minutter! Jeg sparede en del penge! De startede først tiden da de begyndte med at løfte den første genstand :-) og spar jer for de startstillæg som andre firmaer tager som fx 3x34. De ville opkræve mig for startstillæg! Want2Move skal helt klart bruges næste gang! Tusind tak drenge!

21. september 2015

Hold nu op en service

Fantastiske drenge som klarede min flytning. Venlige, smilende, hurtige og stærke. Lige hvad man har brug for til en hård flytning man ikke selv kan klare. Kære Want2move - tak for en god flytteoplevelse.

Louise M.

2. februar 2015

Sjovt at flytte

Havde virkelig en god og sjov oplevelse med flyttemændende fra Want2Move. Der var så meget humor i disse drenge, at man ikke kunne lade være med at grine. Det skal så også lige siges, at det ikke kun var sjovt. De skal have ros for den service de gav mig og den omsorg mine møbler fik. 1000 tak til jer W2M - ses med garanti næste gang jeg flytter :)

31. januar 2015

Effektive og professionelle

Har virkelig haft en god oplevelse med want2move. Kom til tiden, arbejdede hurtigt og virkelig professionelt. Man kunne se, at det var erfarne flyttemænd. Deres samarbejde, flyttemændene imellem, skinnede igennem under hele flytningen. Anbefaler want2move til alle andre.

28. januar 2015

Positivt overrasket

Valgte dette flyttefirma, da de var det første som kom frem på google og det lød billigt. Jeg skulle have flyttet to sofaer og to elevationssenge. Fik et tilbud på 850kr. Så at de arbejdede hurtigt men stadig forsigtigt. Fik en positiv overraskelse over deres service selvom prisen var lav.

25. januar 2015