Man kender først sin udlejer på dagen, hvor man skal flytte. I flytteopgørelsen var WE yderst rimelige og jeg endte med at få en stor del af depositum tilbage. Igennem udlejningen har alt været smerte... Se mere
Generelt har min oplevelse af Wagner ejendomme egentlig været OK. Jeg har boet i min lejlighed i et lille års tid og de har været behjælpelige når jeg har kontaktet dem. Men nu har vi de sidste 2,5 må... Se mere
Vi har boede i lejemålet i næsten to år. Alle medarbejder var altid meget sød, professionel og fandt en løsning med det samme hvis der skulle være noget. Vi fik svar samme dag hvis vi sendte en mail o... Se mere
Svarer typisk inden for 1 uge
Ingen problemer. Pedel og andre jeg havde kontakt med hos wagner har været venlige og hjælpsomme. Ved fraflytning blev der gennemgået og vurderet hvor meget maling og andet ville koste af depositum sammen med mig. Det passede også med hvad jeg endte med at få tilbage i depositum.
I forbindelse med min fraflytning fra et lejemål administreret af Wagner Ejendomme er det på sin plads at give min bedømmelse:
Fra start til slut i forløbet som gik over tre måneder har man fra Wagner Ejendomme udvist både forståelse og samarbejdsvilje med hensyn til min situation. Man har løbende underrettet mig om alt der var relevant og har stået til rådighed under hele forløbet.
Alt i alt skal Wagner Ejendomme have et stort "thumbs up" for den professionelle og gode behandling man har udvist.
Jeg har de seneste 4 år (og mange flere fremover) boet til leje hos Wagner Ejendomme og det er virkelig en fornøjelse. Der er altid styr på tingene og hjælp at hente. Jeg har kun gode erfaringer - også med fraflytningssyn fra min tidligere lejlighed, hvor de var yderst fair. Wagner Ejendomme og deres fantastiske ansatte får 5 store stjerner og mine varmeste anbefalinger.
Det er næsten ikke nødvendigt at skrive, da man bare kan kigge på de øvrige anmeldelser her på siden vedr. fraflytningssynet.
Som følge af en ældre lejekontrakt havde vi helt ekstraordinær mulighed for selv at sætte lejligheden i stand hvis vi ville (et faktum Wagner ejendomme bestemt ikke brød sig om) Selv med “konkurrencedygtige priser” fandt de så mange små fejl og mangler, at det endte med at koste os 27.000 kr., bl.a mente de, at et 6 år gammelt træ gulv skulle have 3 x lak. De 27.000 er i øvrigt uden ekstra rengøring, som de jo ellers varslede os de ville sende en regning på, men som vi selv udførte, fordi de så åbenlyst forsøger at tjene penge på at folk flytter ud. En rengøring vi i øvrigt blev “truet” med skulle leve op til standarden for et rengøringsfirma, ellers ville de alligevel sende en ekstra regning på rengøring. En rengøring som i øvrigt blev foretaget før de skulle slibe hele gulvet ned. Jeg kan derfor kun forestille mig vores rengøring har været lige ud af vinduet med al den støv som det skaber at slibe gulve.
Pr. 1/7 2020 overtog jeg min nye lejlighed. Fremvisningen tilbage i Maj måned var rigtig fin. Britta var rigtig flink og imødekommende. Ved overdragelsen af nøglen møder jeg Per første gang, han er iøvrigt rigtig flink, og vi gennemgår lejligheden sammen. 14 dage efter indflytning kommer Per og ordner de småting jeg har noteret ned. Alt bliver bliver bragt iorden, selv et par ekstra ting, som jeg desværre ikke nåede at få noteret på listen.
Alt i alt er min oplevelse af Wagner Ejendomme meget positiv.
Jeg har i over fem år boet i et lejemål i centrum af Aalborg, mens jeg har studeret. Det var en perfekt lille et-værelses, som passede til mit behov. I løbet af de fem år har jeg kun haft positive oplevelser med Wagner Ejendomme. Bl.a. deres ejendomsfunktionære har altid været behjælpelige. Derudover har Helene fra kontoret altid været meget venlig ved diverse henvendelser.
Også meget behageligt (og rimeligt) flyttesyn, hvor jeg følte mig fair behandlet.
Alt i alt kan jeg kun anbefale, at vælge en af Wagner Ejendommes lejemål.
Tak for et rigtig behageligt indflytningssyn og modtagelse som ny lejer hos Wagner Ejendomme.
Vi har 1.5 fået nøglerne til vores fremtidige bolig. Vi blev rigtig godt modtaget af Per og Allan, som var med os rundt i lejligheden.
Afslappet og dejligt - god forståelse for de småting, der umiddelbart var at se.
En rigtig god oplevelse for os, som vi håber varer ved.
Vi glæder os til det fremtidige samarbejde.
Hilsen
Mette og Finn
Vi har endnu engang haft en rigtig god oplevelse med Wagner Ejendomme! Altid søde, hjælpsomme, hurtige og reelle. Vi har siden 2016 boet i en af Wagner Ejendommes lejligheder i Aalborg centrum og har kun roser tilovers for alt personale hos Wagner, som vi har stiftet bekendtskab med indtil nu.
Vi har boet i en nybygget lejlighed gennem Wagner Ejendomme og har i årene, vi har boet der, været rigtig glade for det. Vi ser os desværre særdeles skuffede over vores fraflytningssyn.
En mand fra Wagner Ejendomme kom til fraflytningssynet og gik straks i gang. Det viste sig hurtigt at blive et mindre mareridt, som slet ikke mindede om behandlingen vi blev lovet ved indflytningssynet, og som slet ikke minder om andre fraflytningssyn vi har haft ved andre boligselskaber. Han gennemlyste alt med lommelygte, lagde sig sågar ned på gulvet flere gange. Flabet, som den anden anmeldelse påpeger, var han også. Henviste også til en rengøringsmanual, som vi også modtog inden fraflytningen, men som særdeleshed ikke levede op til hans strengere og arbitrere krav - og som heller ikke passede til inventaret i vores lejlighed.
Vi har rengjort lejligheden ret grundigt efter egen opfattelse, men alligevel kunne han finde adskillige punkter, som et rengøringsfirma skulle ud og gøre efter. Han ledte decideret efter ting, han kunne notere, og vi følte, han blev ved, indtil han fandt noget i alle dele af lejligheden. Det var modbydeligt at stå at se på.
Vi diskuterede nogle af disse punkter med ham længe, og der var slet ikke noget at gøre, for "det var ikke hans job". Heller ikke, selvom vi pegede på vores fejl- og mangelliste, og viste at vi faktisk havde noteret nogle af tingene på den ved indflytning. Dette ville han ikke høre. Vi havde f.eks. et punkt, hvor vi til en lille (< 1 m2) bordplade på badeværelset, havde skrevet "Adskillige ridser og skrammer i bordpladen". Disse fandt han med sin trofaste lommelygte (efter at ligge hovedet på bordpladen og kigge langs den), og sagde "I har jo sikkert selv lavet nogle flere ridser end dem I havde noteret". Vi blev forklaret, vi skulle have udmålt placeringerne og længderne af ridserne og skrevet dem i fejl- og mangellisten. Denne behandling var ret gennemgående til hele flyttesynet.
Efterfølgende rettede vi henvendelse til kontoret, som dog efter flere dages frem-og-tilbage gav os medhold i et enkelt punkt (ridserne i bordpladen). På trods af det, skulle vi alligevel have et rengøringsfirma ud - deres "eget" firma. De har også "egen" maler og gulvsliber. De indhenter ikke tilbud - og deres maler skulle have omtrent 7000 kr for sølle 60 m2. Vær opmærksom på dette.
De skal dog have ros for at lade os aflevere den ene nøgle til lejligheden 2 timer senere på deres kontor - vi havde nemlig glemt den ene nøgle i vores nye lejlighed.
En stjerne er endda for meget - de gør alt for at tage r***n på dig!
Wagner Ejendomme Aps overtog min lejlighed fra et andet selskab, mens jeg boede der. Jeg finder ikke Wagner Ejendommes tilgang ved mit fraflytningssyn som værende normal kutyme, da manden, der foretog det, gik til værks på en måde, der fraveg utrolig meget fra, hvordan forrige udlejer gjorde under mit indflytningssyn. Trods der i alt var brugt omtrent 10-11 timer på rengøring i lejligheden, fandt Wagner Ejendomme alligevel petitesser. Manden fra Wagner Ejendomme var til tider ret flabet. Han sagde, at jeg havde fået tilsendt en rengøringsmanual ved min opsigelse, som jeg skulle gå efter. Blandt andet blev der påpeget, at jeg skulle have skruet risten af radiatorerne i lejligheden og rengjort disse indvendigt, hvilket jeg finder jeg uhørt - det var ikke engang gjort ved min indflytning. Desuden stod der intet i deres rengøringsmanual om, at jeg skulle gøre dette indvendigt også, og i min kontrakt med forrige udlejer, stod der ingenting under den vedhæftdede rengøringsvejledning om rengøring af radiatorer. Også ved toilettet blev det påpeget, at rengøringen af dette indvendigt ikke var tilstrækkelig. Toilettet er gammelt, og sådan så det også ud ved indflytningen, men Wagner Ejendomme mente, at det sagtens kunne blive rent ved anvendelse af slibesten. Der står IKKE i den vedhæftede mail vedrørende hovedrengøring ved fraflytning, jeg modtog i forbindelse med min opsigelse af lejligheden, at man skulle benytte sig af slibesten, når toilettet skulle rengøres. Desuden vil anvendelse af slibestenen blot medføre, at glasuren deri vil blive ødelagt, hvorfor det ikke er godt at anvende derpå. De finder altså små ting undervejs, såsom at amaraturet er "en smule fedtet", og så længe han kunne fjerne det med fingeren, skulle der gøres noget ved det. Sådan fortsatte han, og da jeg kun havde boet i lejligheden i knap 10,5 måneder, kan jeg ikke have forårsaget de skader, han fotograferede - det er som følge af slid og ælde, da lejligheden ikke ligefrem er ny. Til slut siger han, at de har deres eget rengøringsfirma, som de altid benytter sig af.
At rengøringsfirmaet, Din Rengøringspartner ApS, er "deres eget", kan man tydeligt mærke, eftersom de har skrevet på fakturaen, at det har taget dem 10 timer at rengøre små overflader på sammenlagt 10-15 m2, hvilket de har taget omkring 3.500 for. Det er kun 500 kr. mindre, end gulvmanden skulle have for at slibe og lakere SAMTLIGE 58 m2, hvilket ikke kan være rigtigt. Jeg har henvendt mig til flere rengøringsfirmaer, som vurderer, at de højest ville bruge 5 timer, og at emhætten og ovnen ville tage dem længst tid. Hertil kommer, at ovnen stort set var så ren, som den kunne blive, men da der lå få krummer dernede, hvor man ikke kunne nå ned, skulle denne altså også rengøres. Det kan dog ikke passe, at rengøringen af de små overflader koster omtrent det samme som gulvet, når badeværelset og køkkenet MAKSIMALT er 10-15 m2, og at det LANGT FRA var alt på disse kvadratmeter, som skulle rengøres!!!
Hold Jer fra dette selskab, medmindre I vil have, at de stort set franarrer Jer hele jeres depositum.
Hvis de kunne få 0 stjerne fik de det.
Vi boede til leje ved dette firma, og inden den beslutning blev truffet, var der lovet at der ingen renovering af lejligheder ville ske før et senere tidspunkt og at vi oveni ville få besked 3 måneder før, så vi kunne flytte, hvis vi ønskede det. Dette løfte var afgørende for, at vi ville bo der - dog begyndte de langt før tid, uden advarsel og stort set hver weekend.
De er ikke til at snakke med og det var umuligt at bo der - det endte med alle fraflyttede ejendommen.
Derudover gør de alt for at få så mange penge af ens depositum...