God service. Havde bestilt en betjeningsplade sammen med et dusch-toilet. Dusch-toilet kom straks, men betjeningspladen havde leveringstid. Da jeg desværre ikke kunne vente på den denne, tilbyder de a... Se mere

Jeg købte et Duravit-toilet til 4.500 kr. Desværre havde toilettet en produktionsfejl som gjorde, at sædet ikke kunne monteres. Efter en masse bøvl frem og tilbage, fik jeg til sidst tilsendt nogle ko... Se mere

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med denne virksomhed. Min reklamation blev afvist med henvisning til, at en revne i vasken kun kan være opstået ved fysisk påvirkning, fx hvis en genstan... Se mere

Vi skulle bruge møbler og div. armaturer til to nye badeværelser, i Holstebro afdelingen fik en uovertruffen service. Mange af tingene kommer løbende med posten, men vi fik kun en faktura da den sids... Se mere

1. Badeværelsesrenovering
  2. Kedel- og opvarmningstjeneste
  3. VVS-installatør

Om VVS Comfort A/S

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

VVS Comfort er en kæde bestående af Danmarks dygtigste autoriserede VVS-installatører. Vi har over 400 entusiastiske medarbejdere fordelt over hele landet, som hver dag arbejder for at opfylde vores kunders badeværelsesdrømme. Besøg en af vores 11 udstillinger, hvor du kan lade dig inspirere, føle materialerne og opleve kvaliteten på første hånd. Du kan også lade dig inspirere på vores hjemmeside, hvor vi har et stort udvalg af kvalitetsprodukter, som kan bestilles online.

Se månedens kampagne

Svarer typisk inden for 24 timer

God og hurtig ekspedition

13. december 2017

Hej Inger

Tak for dine pæne ord og din gode anmeldelse.
Glædelig jul :-)

Hurtigt og presis levering

5. december 2017

Hej Stiig

Dejligt du har været tilfreds med handlen og dine varer kom hurtigt. Vi bestræber os altid på, at alle får en god oplevelse, når de handler hos os.

VVS Comfort

Hurtig levering og hurtig svar på …

Hurtig levering og hurtig svar på spørgsmål jeg havde til produktet

4. december 2017

Hej Marianne

VVS Comfort

Gode priser og god kvalitet

Gode priser og god kvalitet. Hurtig levering og returnering ved fejl på produktet 👌

1. december 2017

Hej

Tak for dine pæne ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, ved at handle hos os og vil glæde os til at byde dig velkommen en anden god gang.

God oplevelse

God oplevelse, gode priser. Anbefaler gerne til andre

11. november 2017

Hej Rita

Tak for dine flotte ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, ved at handle hos os og vil glæde os til at byde dig velkommen en anden god gang.

Yderst konkurrence dygtige priser

Yderst konkurrence dygtige priser, god service og hurtig levering og endda rigtig god reklamations behandling på garanti sag. Køber helt sikkert hos VVS Comfort igen

26. oktober 2017

Hej Michael

Tusinde tak for de venlige ord, Vi vægter altid eventuelle reklamationer lige så højt som vores ordre.

VVS Comfort, kundeservice afd.

Hurtig levering. Bestilte vare kom dagen efter.
God kunde service

18. oktober 2017

Hej Jan

Alt perfekt

Alt perfekt, takker

13. oktober 2017

Hej Benny

Dejligt du er tilfreds med handlen. Vi håber, at vi kan hjælpe dig en anden gang.

Perfekt levering

12. oktober 2017

Hej BS

VVS Comfort

Fantastisk service og virkelig …

Fantastisk service og virkelig kompetente medarbejdere. Jeg bestilte mine varer på webshop og fik dem tilsendt allerede dagen efter. Tilsvarende virksomheder skulle bruge 5-10 hverdage på samme ordre. Inden de tog imod ordre sikrede de sig, at leverandøren kunne afsende varen samme dag. Jeg vil helt sikkert benytte dette firma igen.

11. oktober 2017

Hej Pia

Vi er glade for at kunne hjælpe dig og perfekt, at varen kom dagen efter, så I kunne komme videre med håndværkeren :-)
Vi vil meget gerne byde dig velkommen en anden god gang.

Charlotte / VVS Comfort

godkendt og iorden

9. oktober 2017

Hej Poul

Dejligt du er tilfreds med handlen. Vi håber, at kunne hjælpe dig en anden gang.

Ingen problemer

Ingen problemer, lynlevering og varen placeret præcis efter anvisningen på bestillingen

25. september 2017

Hej Anne

Dejligt at du er tilfreds med handlen. Vi håber, at vi kan hjælpe dig en anden gang.

VVS Comfort

God tilbud og hurtig levering

God tilbud, fri fragt for bestilling over 500kr. og hurtig levering. Fem stjerner!

18. september 2017

Hej Nicolas

Mange tak for din fine anmeldelse - skønt med tilfredse kunder.

Hurtig og perfekt levering

Hurtig og perfekt levering,
Vi bestilte onsdag aften og fik leveret fredag morgen før vi stod op.

17. september 2017

Hej Bent

Vi er glade for at det gik hurtig og perfekt - sådan skal det bare være.

Fin service

Fin service , venlige medarbejder og fair priser.
Famlien Tahhan

8. september 2017

Hej Lisbeth

Tak for din fine anmeldelse, vi håber at vi kan hjælpe dig en anden gang.

VVS Comfort

Det er lidt uforståeligt at det skal …

Det er lidt uforståeligt at det skal tage 6 dage for firmaet at putte et skilt til toiletdøren i en kuvert - at det så tager lidt tid for postnord at finde os er hvad det er.

28. august 2017

Hej Elleb

Vi er kede af, at du har haft en så dårlig oplevelse med at handle hos os.

Toiletskiltet var en skaffevare som vi først skulle bestille hos vores svenske leverandør. Endvidere var toiletskiltet slet ikke en del af vores varesortiment, vi oprettede varen til dig og vi oplyste dig, at der ville være en leveringstid på 4-6 hverdage.

Du bestilte toiletskiltet fredag den 18/8 og får leveret det fredag den 25/8 - altså efter 5 hverdage, hvilket stemte overens med det vi havde oplyst dig.

VVS Comfort

Fair priser og hurtig levering.

25. august 2017

Hej JNI

Altid dejligt når det hele går nemt og hurtigt. Vi håber du vil handle hos os en anden gang:-)