Køb kun noget der ikke kan gå i stykker. Har mailet 4 gange over flere måneder, ingen svar. Har ringet 1 gang hvor der blev lovet svar og action på min reklamation, intet er sket. Min reklamationsret... Se mere
Jeg købte for over 3 mdr. siden en Danfoss Air Dial, som har vist sig at have en fejl, hvor den låser hele menustrukturen, når jeg vil indstille blæsertrinene manuelt. Jeg har nu henvendt mig telefo... Se mere
Den dårligste webside jeg nogensinde har bestilt fra. Har ventet i 14 dage nu mod en lovet levering på hjemmesiden der hed 1-3 dage. Og firmaet er umuligt at komme i kontakt med både på tlf , mo... Se mere
15 juni 2015 blev webshoppen VVS1.dk overtaget af ny ejer. Med knap 50 års erfaring i VVS-branchen byder vi nye, som gamle kunder velkommen i vores nye webshop, hvor vi vil gøre vores bedste får at I får en god oplevelse. Vi har et bredt sortiment af alt i VVS, KLOAK og EL artikler. VVS1.dk - bedst og billigst - køb dit næste gør-det-selv projekt hos os. Vores medarbejder team er klar til jeres ordre :0)
Vangen 6, 4500, Nykøbing Sj., Danmark
- kontakt@vvs1.dk
- www.vvs1.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
handel uden problemer
ingen problem med at bestille varer.
lev. til tiden, der var pakket forkert fra grosisten(ikke vvs1), men en telefon opringning og problemet var løst.
Mangler vare ved modtagelse
Jeg har handlet her 2 gange.
Den første var super til 5 stjerner.
Men den anden bestilling (15/01-12) mangler jeg en vare ved modtagelse. Jeg skrev til dem så snart jeg pakkede min pakke ud (22/01-12). Jeg skrev til dem samme dag, men har den 28/01-12 ikke hørt noget fra dem endnu.
Opdate:
Fik en mail fra dem 30/01-12 hvor de skrev at varen var blevet sendt samme dag (22/01-12), derfor havde de ikke skrevet til mig, men den er ikke kommet frem endnu. Snakkede med dem hvor de ville sende det jeg manglede igen i dag den 30/01-12 som pakke så den kunne trackes.
Alt virkede som det skulle
Har købt komplet 20 kW scotte. Der manglede et par dele men alt blev løst til fuld tilfredshed.
Super fint
De rigtige vare kommer som forventet og der bliver først hævet på kontoen efter leveringen. priser ok.
langsom
bestilt fredag leveret torsdag det ver lang tid at mangle varme midt om vinteren

Hurtigt, let og billigt
Har overhovedet ingen negative ting at sige, alt gik lige efter en snor. Super god betjening og leveret til tiden.
god oplevelse
Perfekt levering dagen efter varene var bestilt
Vare var sendt fejl første gang men en hendvendelse 1 gang var de rigtige vare dagen efter uden problemer
Men rigtigt godt til freds og en god oplevelse og vil anbefale andre til at handle
ok sted at handle
de får kn 4 stjerne da jeg selv skulle hene den men de sendte til i stedet, så kørte forgæves til skanderborg men jeg skulle i århus så ikke så stor en omvej men fik en fin behandling i butikken.
Plads til forbedring
Opgivet leveringstid: 1-2 dage
Faktisk leveringstid: 14 dage
Måtte selv ringe og følge op på status 2 gange. Begge gange får jeg at vide, at de vil vende tilbage med det samme, men intet sker. Måtte selv ringe og følge op og får så endelig besked om hvornår jeg kan forvente at få min vare.

De har noget at lære
Det skal nok blive et godt firma om nogle år når de får lidt mere
Hård på brystet.
Deres kunde betjening har de noget at lære.
Skriver man til dem på mail får man ikke lig svar.
Og skriver man om at man kan få en kopi af fakturaen ja så sker der ikke noget.
Og skriver man om hvornår resten af de vare man har bestil kommer ja
Så får vi ikke svar.
Så de har lidt at lære.
Men ellers en ok firma at handle med

Opløftende
Bestilte mine vare onsdag og de var fremme fredag, dog var en af to sæbehylder i rest uden nogen udsigt til hvornår jeg kunne forvente at modtage den, derfor kun 4 ud af 5 stjerner.
Den sidste sæbehylde lå så i postkassen mandag, så alt i alt en rigtig god oplevelse.
inden for 24 timer
bestilte om eftermiddagen, og dagen efter var det på min adresse.
usædvanligt!
VVS1 har været helt usædvanligt hjælpsomme med at finde reservedele og i det hele taget rådgivet rigtig godt. Det er trygt at vide at man altid kan ringe hvis man er i tvivl om det mindste og aldrig føler at man stiller dumme spørgsmål.
Jeg vil helt klart anbefale VVS1!
Gregers Wagner
Hurtig levering af vare fra dag til dag. Varen blev dog leveret i en kælderskakt af AO Centrallager, Rørvang 3; 2620 Albertslund, men en ærlig person fandt og afleverede den på min adresse. Muligheden for at påvise jeg ikke havde modtaget varen ville være lig nul, og kr. 570,00 ville være smidt ud af vinduet.

Besvarelse fra VVS1.dk
God rådgivning via mail korresondance
Jeg oplevede en rigtig god service og rådgivning via mail korrespondance. Alt i alt en god oplevelse.
Har bestilt en TH Kloakventil f. støbejern 100mm t. lang afl.skål., men desværre for det hele så strandede pakken på Københavns Postkontor og jeg fandt en anden løsning i mellemtiden (ikke vv1.dk's skyld) men da pakken ankom nægtede jeg blot modtagelsen og afventer nu kun mine penge retur.
Intet at klage over med den service !