VVS1.dk Anmeldelser 148

1,2

Jeg købte for over 3 mdr. siden en Danfoss Air Dial, som har vist sig at have en fejl, hvor den låser hele menustrukturen, når jeg vil indstille blæsertrinene manuelt. Jeg har nu henvendt mig telefo... Se mere

Hurtig levering af vare fra dag til dag. Varen blev dog leveret i en kælderskakt af AO Centrallager, Rørvang 3; 2620 Albertslund, men en ærlig person fandt og afleverede den på min adresse. Muligheden... Se mere

1. Events og underholdning

15 juni 2015 blev webshoppen VVS1.dk overtaget af ny ejer. Med knap 50 års erfaring i VVS-branchen byder vi nye, som gamle kunder velkommen i vores nye webshop, hvor vi vil gøre vores bedste får at I får en god oplevelse. Vi har et bredt sortiment af alt i VVS, KLOAK og EL artikler. VVS1.dk - bedst og billigst - køb dit næste gør-det-selv projekt hos os. Vores medarbejder team er klar til jeres ordre :0)

1,2

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Dårlig service - Ingen svar på mails & telefon

Varer kommer dumpende I forskellige forsendelser, vise ting er ikke dukket op 14 dage efter bestilling.
Ingen reaktion på mails & telefonopkald.
En skam, idet jeg for nogle år siden handlede med VVS1, og der havde jeg kun gode erfaringer...
At VVS1 ikke har telefonsupport er et stort minus...

8. juni 2015

Hurtig levering, god service efter lille fejl

Jeg havde bestilt materiale til at lave en faskine (regnvandskassette, geotekstil og masser kloakrør bøjninger) på søndag. Indenfor 3 dage blev alle varen undtagen geotekstil leveret i tre portioner. Då der var helligdage troede jeg at tekstilen var forsinket i posten i starten. Efter kontakt via mail med VVS1 skulle en ny pakke være på vej. Den fik jeg heller ikke og så skrev jeg igen. De sendte igen en ny pakke som endte med at jeg fik til sidst afleveret to pakker med geotekstil. Da jeg skulle vente så lange på det fik jeg den ene gratis. Jeg synes det er service! Jeg vil bestille her igen hvis jeg havde brug for VVS materiale!

28. maj 2015

Hold jer langt væk

Den dårligste webside jeg nogensinde har bestilt fra. Har ventet i 14 dage nu mod en lovet levering på hjemmesiden der hed 1-3 dage. Og firmaet er umuligt at komme i kontakt med både på tlf , mobil og mail.

Lave priser ja men hjælper ikke så meget når man ikke modtager sine ting. Og ved kontakt til Lindab som er en af leverandørerne ifølge hjemmesiden var svaret. Ham kender vi ikke.

Ville ønske trustpilot ville indføre mulighed for minus stjerner.

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

22. maj 2015

Svare ikke på mail og opkald

I forbindelse med total renovering af hus skulle vi have nyt badekar. Vi skulle bruge det til om fredagen så jeg bestilte det mandagen inden. Og VVS1 har 1-3 dages levering. Nu har vi mandagen efter og jeg har stadig ikke fået leveret noget badekar, Jeg har selv taget kontakt til AO (den leverandør han bruger) og har fundet ud af at Badekaret er i restordre.
Jeg kontaktede VVS1 pr mail da jeg ikke havde fået badekaret om onsdagen, fik da også svar på mail om at det nok kom dagen efter. Jeg har efterfølgende skrevet flere Mails og ringet til ejeren privat. Han hverken skriver tilbage eller svare på mails.
Mit råd
BLIV VÆK FRA DENNE BUTIK DET, ER EN STOR AMATØR RODEKASSE

11. maj 2015

Vælg en anden leverandør!

Utrolig man kan drive virksomhed på de betingelser. På hjemmesiden står telefonnummer, men ingen tager den, oplyser blot det er udenfor telefontid. Svartid på mailen på hjemmesiden er 2 timer, på telefonsvaren er det 24 timer, men selv ikke det kan de overholde. Først da jeg truer med at afbestille ordren kommer et enkelt svar. Da jeg bestilte kunne de skaffe flere vare som ikke var beskrevet på hjemmesiden, nu 18 dage efter bestilling kan de kun levere dem på hjemmesiden. Leveringstid på hjemmesiden er 1-3 dage, efter bestilling kommer en mail med en ændring til 14 dage, men 18 dage efter kender jeg stadig ikke leveringsdato. Derfor har jeg måtte annullere ordren og bestille den et andet sted. Nu har håndværkerne ventes længe nok.

10. maj 2015

Snydt

Det er jo let nok at have billige priser når man ikke kan levere varen, de skyder skylden på deres leverandør, det var bedre at de havde en webshop som var opdateret og troværdig.

9. april 2015

Hej Carsten.
Det er selvfølgeligt beklageligt, at den vare du havde bestilt er udgået fra vores leverandørs sortiment. Det sker desværre en gang i mellem, at vi har en vare i vores webshop, som er udgået hos vores leverandør, dette kan være svært at undgå, da vi ikke selv er lagerførende, men er 100% afhængige af de datafiler vi får tilsendt fra vores leverandør. Så det har ikke noget med prisen at gøre som du skriver, men udelukkende fordi, at varen ikke længere er til rådighed for os.

Vi beklager meget, at denne fejl er sket.

mvh. vvs1.dk

VVS1 giver en god service, der var lidt problemer med leveringen, da det blev sendt med post danmark, og leveringsadressen er et nyt hus uden postkasse osv. så post danmark sendte varene retur til VVS1 2 gange, men VVS1 endte med at levere pakken personligt på vores anden adresse, uden merbetaling. Synes det er god service, så kan varmt anbefale VVS1, de er i øvrigt også billigere end de øvrige internet forhandlere.

1. marts 2015

Ikke korrekt varebeskrivese

Købte et Pressalit toiletsæde, som efter varebeskrivelsen var med Quickrelease/Lift-off beslag (BN2), modtog et sæde med standard-beslag (BN8). Varebeskrivelsen skal bare være i orden hvis man vil gøre sig i handel over internettet, det var en afgørende faktor da vi lagde vores køb hos vvs1.dk.

Varen blev leveret inden for leveringsfristen, men uden omdeling, det burde vare et valg som kunden foretager, ikke afsenderen.

22. januar 2015

Besvarelse fra VVS1.dk

Hej Stig, jeg beklager at varens beskrivelse ikke var korrekt i forhold til det leverede produkt. Vi har rettet fejlen. Med hensyn til leveringen har vi netop haft en overgangsfase hvor de forskellige leveringsmetoder er ændret så man selv kan vælge hvodan man ønsker varen leveret, jeg beklager meget at du ikke havde denne mulighed ved dit køb.

Vvs1.dk

Hvor bliver min faktura af ?!

Igen og igen har jeg efterspurgt på min faktura og den er stadig ikke dukket op på mail. Det er meget uheldigt, men ellers gode priser.

21. januar 2015

Besvarelse fra VVS1.dk

Hej Morten - Jeg beklager at du ikke har modtaget fakturaen tidligere, jeg kan se der er sendt en ny kopi til dig og håber du har modtaget den? Vi beklager fejlen mange gange og håber du ellers havde en god oplevelse med handlen.

Mvh. Thomas
Vvs1.dk Kundeservice

Useriøs håndtering af reklamationer

Jeg har nu henvendt mig telefonisk to gange og skriftligt via hjemmesidens reklamationsservice to gange. Første gang var forklaringen, at der "måske" var noget med en ferieafløser, som ikke havde reageret og anden gang har der ikke været respons.

4. september 2014

Besvarelse fra VVS1.dk

Hej Thomas, jeg beklager at du har fået den oplevelse af din reklamation. Der var desværre sket en fejl i første omgang, men efter en telefonisk samtale blev der aftalt at varen skulle retur til reklamation. Varen er dog aldrig dukket op hos Vvs1.dk og vi har derfor ikke haft mulighed for at gøre mere.

Du er stadig velkommen til at sende varen retur til reklamation, så vi kan få sagen afsluttet.

Vvs1.dk

Meget kyndig rådgivning og gode leveringstider

Har købt nyt sanitet til mit badeværelse og fik meget kyndig rådgivning, så jeg kunne finde det, der passer bedst til mine ønsker. Levering sket fuldstændig som lovet, så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her. De har styr på, hvad de laver!

14. januar 2014

Utrolig dårlig kundeservice ved reklamation af en ordre.

Køb kun noget der ikke kan gå i stykker. Har mailet 4 gange over flere måneder, ingen svar. Har ringet 1 gang hvor der blev lovet svar og action på min reklamation, intet er sket. Min reklamationsret udløber om få dage, så forventer ikke der sker noget ved min reklamation.
På hjemmesiden står der man kan forvente svar på reklamation 1-3 dage, det burde måske revideres. Syntes ellers vvs1 virker seriøs og hurtig ved ordrelevering.

10. januar 2014

Super service - Hurtig levering - God vejledning

Jeg vil gerne takke Anders fra kundeservice, for en meget venlig og utrolig kundeorienteret service. Jeg stod og manglede en vare torsdag morgen og den blev leveret under 24 timer efter bestilling. Samtidig var Anders utrolig god til at vejlede mig om det rette køb, og alt er forløbet præcis som forventet. Tusind tak.

15. november 2013

Super!

- Super god og hurtig kundeservice.
- Fantastiske lave priser.
- Varerne blev leveret lynhurtigt og levede op til forventningerne.

Selvfølgelig 5 stjerner herfra...

15. oktober 2013

Nemt og hurtigt

Utrolig god kundeservice der tager sig tid til at sætte sig ind i dine behov og giver en god vejledning.

Utrolig hurtig levering, 2 dage efter bestilling blev varerne leveret.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos VVS1.dk

15. oktober 2013