Vi har haft et rigtig godt forløb med Flemming fra Vordingborg Køkken i Søborg. Vi ønskede os et nyt køkken, men havde ikke helt afklaret, hvilken stil vi gik efter. Flemming gav os tryghed fra... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vordingborg Køkkenet er leverandør af køkkenluksus alle har råd til. Vores produkter fortjener at være i danskernes hjem, eller rettere; danskerne fortjener ordentlige, miljøvenlige køkkener i godt design, i god kvalitet, med masser af lækre detaljer, og uden de behøver koste en bondegård.
Langøvej 7-9, 4760, Vordingborg, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg er rigtig godt tilfreds med den hjælp jeg fik til valg af nyt køkken. Meget proffesionelt. Tak til Rasmus fra Aalborg afdelingen.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
det var en rigtig god betjening fra sælgerens side hvor vi fik en god gennemgang.
ved efterfølgende spørgsmål blev vi altid taget godt imod samt de var altid meget behjælpelige med løsninger

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
At tingene ikke bliver gjort færdigt. Bestilte et køkken til min mor d 2/9-2025 og det går også fint nok. Det bliver sat op. Der er nogle fejl leveringer men det bliver hurtigt rettet. Nu står vi så i januar måned og stadig har en enkelt låge som ikke fungere. Har ringet og rykket sælger flere gange uden at der sker noget. Og de vender heller ikke tilbage med status på sagen. Jeg tror aldrig de kommer og fikser lågen.
Jeg har selv brugt vordingborg glostrup til mig eget køkken og det gik helt op i hat og briller. Havde lovet mig selv at dem skulle jeg / vi holde os fra. Faldt desværre i igen men denne gang Vesterport afdelingen.
Det er så ærgeligt at de ikke kan gøre tingene færdigt. Skal man troppe op i butikken og vise sin utilfredshed før der reelt sker noget eller er de bare ligeglade?
Nu har jeg altså 2 eksempler med vordingborg køkken som desværre ikke kan finde ud af at afslutte et projektet, men de er hurtige til at rage pengene til sig.
Anbefalinger herfra ?? Nej tak. Denne gang er det slut.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Rigtig god oplevelse hos Vordingborg køkken ved Vesterport med personlig betjening fra Steen og besøg hjemme at hjælpe ved lidt skuffelse for en skabe der er målet til vores behov fra en standardmodel. Meget fint pris og flotte stil.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Claus Hyttel er en særdeles dygtig sælger med stor forståelse for kundens behov. Han er imødekommende, velforberedt og meget professionel i sin tilgang. Det mærkes tydeligt, at han har stor erfaring, og han formår at skabe tillid fra start til slut. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Vi har haft en meget utilfredsstillende oplevelse med både køkken og montering fra Vordingborg Køkkenet.
Vi købte et køkken til ca. 153.000 kr. og betalte yderligere 14.000 kr. for montering. Allerede ved levering var ét skab beskadiget. Montørerne vurderede, at det var uden betydning, og vi accepterede dette på deres anbefaling. Senere viste det sig, at skabet står skævt, og soft close ikke fungerer korrekt.
Efter monteringen opdagede vi flere fejl og mangler: løse dele, skævheder og en køkkenø, som ikke var ordentligt fastgjort. Der manglede også tre skuffer, som først blev leveret uger senere. Da montøren kom igen, blev der kun lavet en meget overfladisk gennemgang.
Efterfølgende opdagede vi en stor ridse i bordpladen, som havde været skjult bag en hylde. Vordingborg anerkendte fejlen og udskiftede bordpladen, men trods gentagne beskeder om, at vi ikke ønskede samme montør igen, blev han sendt på ny.
Efter udskiftningen er der opstået yderligere problemer:
• En integreret oplader (til over 3.000 kr.) er monteret forkert og kan ikke bruges korrekt
• Der er kommet markante skrammer i skabet under
• Der drypper nu vand ned i skabet
• Vasken har fået et stort hak efter almindelig brug, hvilket ikke burde ske i et køkken i denne prisklasse
Der har været reklamation undervejs, men processen har været meget besværlig. Vi måtte gentagne gange selv følge op og kæmpe for, at fejlene overhovedet blev taget alvorligt, og vi oplevede, at Vordingborg Køkkenet ikke tog ansvar for fejlene eller de følgeskader, der opstod.
Der er desuden ikke ydet nogen form for kompensation for det omfattende forløb, de gentagne fejl, eller de mange timer, vi selv måtte bruge på dialog, opfølgning og koordinering.
Samlet set står vi med et køkken, der ikke matcher prisen, kvaliteten eller de forventninger, Vordingborg Køkkenet selv markedsfører. Oplevelsen har været præget af gentagne fejl, mangelfuld montering og mangelfuld kundehåndtering.
Vi kan desværre ikke anbefale Vordingborg Køkkenet på baggrund af vores forløb.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Købte et køkken i Holbæk afd.jeg handlede med Thomas det er nok den mest friske sælger jeg har mødt,det var virkelig sjov at handle der,jeg fik en håndvask der var bukket et hjørne på og nogle forkerte håndtag men det blev byttet uden problemer,efter en månedstid fik jeg en mail om alt var som det skulle være,det synes jeg var kanon,jeg vil helt sikkert anbefale Vordingborg Køkken

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Efter et 4 måneders langt forløb omkring køb af nyt køkken, kommer her min samlede vurdering.
Start september, fin dialog, god salgsproces, fine løsninger, justeringer til ordre. Vi er på en 5'er.
Så var der lang leveringstid på køleskab (2 måneder), kogepladen kunne ikke skaffes, så vi måtte købe den selv, og trækker fra i ordren.
Køkken blev købt MED montering, og her var jeg af den overbevisning, at jeg betalte mig fra, ikke at skulle røre en finger! Denne opfattelse skulle snart ændres.
Netop monteringen - herunder vask, em-hætte, strøm osv. var vigtigt for mig, for jeg ville gerne betale mig fra, ikke at skulle "røre en finger".
Jeg kan forstå, at konceptet "med montering" er mere eller mindre ens, og dækker kun opsætning, når ALT er fjernet, herunder stik kontakter i væggen, vvs osv. dernæst betyder montering, at vasken og opvaskemaskinen IKKE er sluttet til, det samme gælder med ovne, em-hætte og belysning.
Montering er UDEN el-arbejde og uden VVS-arbejde. Forklaringen omkring at det er forsikrings-relateret accepterer jeg, men jeg havde ønsket, at jeg havde dette fulde overblik - da jeg købte køkkenet. Jeg følte mig en smule bondefanget, og at jeg nu stod med både VVS og El-udgift oveni.
Køkkenet blevet leveret og monteret - fin proces hvor tømrer virksomheden der stod for det, virkelig var og er gode.
Opmåling til bordplade og bagplader blev udført kort tid efter, men en fejl på den ene bagplade gjorde, at jeg kunne forhandle mig frem til at jeg fik sat udtræk på min em-hætte, uden at jeg selv skulle stå for dette. Ellers stod den uden strøm, og uden aftræk.
Heldigvis fik jeg selv klaret el-delen, og det sidste vvs omkring vask og opvaskemaskine.
Selve køkken står fint, ser godt ud, fungerer som det skal - det er malede fronter, og vi er glade for det.
Her 4 måneder efter købet, mangler vi stadig at få skiftet bagbeklædning på et overskab, som var ødelagt ved levering, samt påsat en front på vores opvaskemaskine. Dette forløb trækker naturligvis ned.
Salg er vigtigt - men opfølgning og hastighed efterfølgende har trukket ned.
Jeg insisterede på, at få deponeret noget af købssummen, så disse sidste midler først blev udbetalt når køkkenet var færdigt installeret - jeg har frigivet midlerne, men afventer tømrer i det nye år til de sidste 2 ting.
Vores sælger var en god repræsentant for VK og vi fik en god oplevelse, men som sagt, fandt vi ikke at vi var blevet klædt 100% på, da vi skrev under.
4 måneder og stadig ikke helt færdigt køkken trækker ned, men kvaliteten af køkkenet trækker op.
Min kone og jeg kan desværre kun give 3 ud af 5 i karakter, da hoved på sømmet for os var, at vi IKKE kunne betale os "fra det praktiske", og selv efter underskrift havde vi denne forventning.
At sælge et køkken MED montering er at snyde uvidende som jeg - Man skal gå efter "med installation" også - det har jeg lært nu. Havde vi fået det med, var køkkenet blevet langt dyrere - åbenbart, og vi lander derfor med et køkken som vi havde ønsket var installeret af professionelle.
Så fint køkken, lang proces, og slut resultat ikke som forventet.
Det sagt så er prisen konkurrence dygtig, og et besøg hos HTH viste hurtigt, at det var ikke vejen at gå. Så vi vil gerne anbefale VK, men sørg for, at få dialogen omkring processen og ikke mindst INSTALLATION på plads.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Efter at have købt et køkken incl opsætning hos Vordingborg i Randers gik så meget galt. Et par skabe havde en skade da de ankom men det blev anmeldt og nye bestilt. En montør kom for at sætte køkkenet op. Målene var forkerte så han måtte save af benene, en plade til enden af et skab passer ikke, bordpladen har forkerte mål. Altså blev montøren ikke færdig denne dag. Alle former for kommunikation med Randers afdelingen er stort set umulig da de skifter medarbejdere fra gang til gang og ingen kan se hvad de tidligere har lavet af aftaler. Ingen ringer tilbage eller svarer på mails. Her 2 måneder efter første besøg af montør fik vi endelig fat i en der fortalte at vi kan få vores køkken gjort færdig slut februar... Måske. Vi er endt med selv at få en til at lave køkkenet næsten færdigt så det er brugbart. En medarbejder fra Tilst afdelingen ringer og endelig bliver vi hørt. Samme dag - i går - kom DAMO service & Montage og gjorde køkkenet færdigt. Det var god service fra Jack fra Tilst afdelingen og DAMO , men desværre ikke nok til at ville anbefale andre at købe køkken her.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
De varmeste anbefalinger til Vordingborg Køkken Odense, og især til medarbejderen Martin Ditlevsen.
Vi har fået den absolut bedste hjælp gennem hele processen med vores køkken køb, og det er i høj grad takket være Martin. Han er dygtig til at vejlede, give grundig og forståelig information og tage sig tid til at lytte til vores ønsker og behov.
Vi har følt os trygge helt fra start til slut, og resultatet af vores drømmekøkken er vi er mere end tilfredse med! alt sammen takket være Martins hjælp, engagement og store viden.
Vi kan på det varmeste anbefale både Vordingborg Køkken Odense deres service og især Martin Ditlevsen.
Så tak for alt, og tak for jeres tid!

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Jeg anbefaler Aldrig Vordingborg og slet ikke deres afdeling i Esbjerg. De snyder meget og de holde ikke deres aftaler. Levering kommer sent.
Jeg har købt et køkken som pakke inkluderet bundstykke/ vindueskarme og desværre har jeg spurgt mange gange, at hvor er bundstykke.så svarede de, at det skulle komme denne gange men fik vi ikke til idag 😒. Jeg har skrevet mange gange til dem for, at finde løsningen fordi de har glemt at tilføje bundstykke til orden.
Men, sidst fik jeg den dårligt besked, at jeg skal betale 3500 kr for at købe en bundstykke. Selvom man selv køber fra andre butikker, koster det ca. 1600 kr hvilket jeg har tjekket på nettet som kvalitative har Vordingborg.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Her er min oplevelse hos vordingborg køkken. 8/10/25 købt et køkken af sælger A og aftalt levering d. 10/12/25.
3/11/25 blev ringet op af sælger B. "jeg overtager da sælger A er sagt op og der er 3 fejler der skal rettes op"
Sælger A hævede lavet min ordre i to forskellige farver, forkert induktions plade og grebene skulle laves om (grebene var ikke hans skyld). Rettes op på de fejl, jeg spørger om hvornår jeg skal betale resten. "der kommer en email når fuld beløbet skal betales. Er tilfreds med sælger B og var heldig hun så de fejler af sælger A.
28/11/25 modtage jeg en mail med min regning til resten jeg skulle betale. Sidste betalings dato er dagen efter. Synes det er lidt kort varsel men betalt med det samme.
Weekenden inden d. 10/12 smider jeg mit gammelt køkken ud og gøre klar til modtagelse af mit nyt. Dagen før levering har jeg ikke hørt hvornår om dagen de kommer så ringer til sælger B. Kan ikke komme i kontakt. Jeg ringer til afdelingens tlf nr. Sælger B er også sagt op og jeg finder ud at der er en fejl og nogen har glemt at sende mailen med min regning (derfor var der kort varsel tror jeg) og at køkkenet er først bestilt ved fuld betaling og leveres 6 uger derefter så nu kommer mit køkken 7/1/26. Spørg om at tale med butikkens chef... Han er også sagt op og den ny en starter i januar!!!
Jeg ringer til hovedkontoret. Blev ringet op af en distriktschef. Han beklager meget og forklare at det er kaos i den afdeling lige nu men køkkenet er i Tyskland og kan ikke leveres tidligere så skal vi snakke om en form af erstatning da jeg nu står uden et køkken eller håndvask så kan ikke lave mad og jeg skulle har haft gæster til jul og nu er det hele ødelagt. Vi skriver frem og tilbage og han tager meget lang tid til besvar hver gang (trækker tiden). Han sender et svar til mig at tilbudet skal godkendes Højer op men han nu tager på ferie så bliver det først i januar vi snakker igen... Når jeg skal tage imod køkkenet mærkeligt nok. Nu har jeg fået nok så imorgen køre jeg ud til deres afdeling og aflyse det hele efter købeloven.

Rigtig god oplevelse hos Vordingborg Køkken Odense
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Vordingborg Køkken. Fra start til slut har processen været professionel og tryg, og kvaliteten lever helt op til forventningerne.
En særlig tak skal lyde til Martin, som har ydet en fremragende service hele vejen igennem. Martin har været utrolig imødekommende, lyttende og dygtig til at vejlede os, så vi endte med en løsning, der passer perfekt til vores behov. Der blev taget god tid til rådgivning, og vi følte os i trygge hænder gennem hele forløbet.
Vi kan varmt anbefale Vordingborg Køkken – især hvis man får fornøjelsen af at blive hjulpet af Martin 💫

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Vi bestilte tilbage i November månede vores nye køkken hos Vordingborg i Sønderborg, vores sælger hed Thomas, en meget meget sympatisk mand, som tog vores ønsker seriøse, og kunne holde vores budget med næsten alt Vi ønskede!
Thomas kom med rigtig mange fede inputs, som Vi ikke selv havde tænkt over, og i dag står Vi med vores DRØMMEKØKKEN!!! :)
Aftalen gik på at hvis Vi bestilte køkken hos ham, så var det færdigt inden jul, den aftale blev også overholdt til punkt og prikke, den 8.dec ankom køkkenet med vognmanden, den 9 stod der en montør klar til opsætning, og den 12. Stod køkkenet helt færdigt, så her er der absolut intet at komme efter, der har været minimale bump på vejen, og dem der var har Thomas fået løst på ganske få minutter!!!
Vores oplevelse har været helt igennem fantastisk, og når vores bryggers skal laves, så ved Vi ihvertfald med 100% sikkerhed hvem Vi vælger :)
Tusind tak for en super oplevelse, og tusind tak til Thomas fra Vordingborg Sønderborg for en fantastisk behandling, samt de fedeste inputs til køkkenet, Vi er bare så glade for køkkenet :)
Køkken Ø’en skal dog have en ny bordplade på reklamation, men den er også bestilt og reklamationen godkendt!
Med Venlig Hilsen
René & Malene Hockerup Poulsen

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Vi har haft fornøjelsen af at have handlet med Sebastian Aabech Vordingborg Køkkenet Holbæk.
Vi skulle have et helt nyt køkken bygget op fra bunden, og Sebastian kom ud og tog mål, designede et køkken, som vi godkendte efter vi havde set det hele i Holbæk. Fin kvalitet og service, som der lever helt op til forventningerne, og det vi har set i Holbæk.
Montøren Palle ankom på klokkeslet som aftalt, og satte køkkenet op på 2 dage, total professionelt arbejde selvom der var lidt udfordringer da vores hus er et træhus som gennem tiden har slået sig lidt på målene, men alt blev monteret og sat op så det passer 100% ind. Fuldstændig tilfredshed herfra på alle parametre.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Vores oplevelse med Vordingborg Køkkenet har været markant dårligere end det, der blev lovet. Forløbet har været præget af sjusk, fejl og manglende ansvarlighed. Efter 19 fejl og 5 montagebesøg står vi stadig uden et korrekt monteret køkken og har selv måtte tage sagen videre og søge kompensation gennem flere måneder.
Det leverede køkken stemmer ikke overens med det, vi blev præsenteret ved køb, hverken i kvalitet, udførelse eller aftaleoverholdelse.
Fejl og mangler (uddrag):
• Skæve og flossede skæringer med synlige ujævnheder
• Skæve samlinger og hjørner, bl.a. ved opvaskemaskine og køkkenø
• Forkert opmåling af køkkenø, som blev rykket ca. 30 cm uden aftale (synlige gulvskader)
• Ridser og mærker på synlige fronter
• Låger og fronter, der ikke flugter
• Huller i modulskabe og upræcise udskæringer under vask
• Limede elementer i stedet for korrekt montering
• Efterladt byggeaffald (7 sække)
• Gentagne montagebesøg uden reel udbedring af fejl
Projektet skulle have været færdigt i juni 2025 – vi står nu i slutningen af året, 2025 uden et færdigt resultat, og uden den kvalitet, der blev lovet. Vi har brugt utallige timer på dokumentation, koordinering og opfølgning.
Vores anbefaling:
Vær meget opmærksom, før I indgår aftale. Vi har ikke oplevet den professionalisme, kvalitet eller aftaleoverholdelse, man bør kunne forvente af et køkkenfirma i denne prisklasse. Vi vil aldrig igen bruge eller anbefale Vordingborg Køkkenet!!!

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Aldrig køb hårde hvidevarer hos Vordingborg Køkken.
Aldrig underskriv deres kontrakt i butikken men tag den med hjem og gennemlæs den - også selv om sælgeren lyder troværdig, og firmaet er stort og burde være ordentligt.
Vær kritisk til oplysningerne, der fremgår af kontrakten, herunder fx energimærke.
Optag samtalen med sælgeren i butikken, for de kan pludselig ikke huske, hvad de har 'solgt' jer.
Vores oplevelse i korte træk:
Vi køber et køkken. Vi stoler på sælgeren. Vi 'gennemgår' det tilbudt (halvanden meter fra skærmen med en meget lille skrifttype). Vi sælges en løgn med, at vores hårde hvidevarer er energiklasse A. Vi underskriver.
Da køkkenet er sat op, konstaterer vi, at energimærket er Energimærke E. Vi konstaterer også, at opvaskemaskinen ikke har lys nedenunder, som vi bad om og aftalte mundtligt i butikken.
Vi klager. Vi får stukket en løgn.
Vi ringer og klager igen. Og som samtalen går, skifter sælgeren pludselig historie og påstår, at vi aldrig har talt om energimærker. Skide ærgerligt for ham, at vi har optaget samtalen.
Ville aldrig anbefale nogen at købe hårde hvidevarer fra Vordingborg Køkken. Og vil aldrig anbefale nogen at købe et køkken derfra uden at optage samtalerne med dem.
Vær samtidig opmærksom på, at de ikke skriver de korrekte energimærker i kontrakten (De oplyser de gamle energimærker fra før 2021, så deres produkter fremstår bedre).
To stjerner er givet, så du læser anmeldelsen og bliver kritisk til dette firma.
Nå ja, og ovnen virker ikke fra dag ét. Afventer ekstern reparatør (reklamation).
Opdatering:
De har nu skrevet, at de vil undersøge sagen nærmere. Gjorde de også sidste gang... Og der skete ikke en dyt. Flotte ord men ingen handling.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Vi har købt køkken i Vejle og har haft en rigtig god oplevelse fra første dag i butikken og traf Lars Aagård. Han var service mindet og fortalte grundigt om skabe, skuffer og det hele. Vi har selv sat køkkenet op. Men opvaskemaskine og køleskab larmer lidt meget . Vi var heldige at få køkken en uge før lovet
Tak for det. Helt igennem en behageligt proces.
Martha og Carsten

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Rigtigt godt oplevelse med Stefan Egeskov fra Kolding, Køkkenet er lavet af kvalitet materiale og prisen var tilfredsstillende, hilsen Adrian

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Fantastisk service og en meget dygtig montør. Kan klart anbefales.