Vordingborg Køkkenet Anmeldelser 4.151

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 445 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed, professionelle tilgang og evne til at lytte til ønsker og behov, hvilket skaber tryghed gennem hele processen. Mange fremhæver den gode rådgivning og de kreative løsninger, der har ført til drømmekøkkener, som lever op til forventningerne. Den samlede serviceoplevelse beskrives som fremragende, med effektivitet og god kommunikation fra start til slut, ofte med anbefalinger af dygtige håndværkere. Dog var nogle kunder utilfredse med produktkvaliteten, især med hvidevarer, der gik i stykker kort efter køb, og oplevede problemer med manglende reservedele eller forsinkede leverancer. Enkelte nævnte også fejl i opmålingen, manglende koordinering og uenigheder om ansvar for fejl, hvilket resulterede i ekstra omkostninger og en langvarig proces.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes hjælpsomhed,... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktet, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med deres nye... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange fremhæver professionel rådgivning, effektiv montering... Se mere

Quality

Kunder noterer tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor nogle roser køkkenets høje kvalitet og nemme... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle rapporterede om perfekt opmåling, levering... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi har haft et rigtig godt forløb med Flemming fra Vordingborg Køkken i Søborg. Vi ønskede os et nyt køkken, men havde ikke helt afklaret, hvilken stil vi gik efter. Flemming gav os tryghed fra... Se mere

Vi har fornyligt købt nyt køkken ved Vordingborg i Odense, vi fik en super god og kyndig vejledning af Kaiser A Khan også her efter montering er han god til at følge op så alt i alt vi er tilfredse... Se mere

Ved køb af køkken i Viborg afd. var det køkkenkonsulent Mikkel T. der på bedste vis gav rådgivning og tilbud, og lyttede til hvad mit ønske var, samt søgte råd ved kollega for at uden den bedste serv... Se mere

Efter længere tids overvejelse ang. nyt køkken,booke vi tid hos Vordingborg Odense afd. (Kaiser-konsulent). Efter nogle møder blev vi enige om model og design. Forløbet blev sat i gang,det blev lever... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik

Vordingborg Køkkenet er leverandør af køkkenluksus alle har råd til. Vores produkter fortjener at være i danskernes hjem, eller rettere; danskerne fortjener ordentlige, miljøvenlige køkkener i godt design, i god kvalitet, med masser af lækre detaljer, og uden de behøver koste en bondegård.

4,1

God

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Gør det ikke

Vordingborg køkkener horsens.

Hvor skal jeg starte , KØB IKKE KØKKEN HER i fortryder det .
hvis jeg kunne ville jeg ikke give dem nogle stjerner overhoved.

Sælger og selve dem der laver køkkenet arbejder ikke sammen og de sender ikke tingene sammen , så man venter længe på at få sine dele , der er der bestemt ingen servis .
Den tømmer de bruger kan bestemt heller ikke være stolt af det han laver, for han har været her 3 gange nu og vi har stadig ikke noget brugbart køkken , og vores køkken er kun 28 kvadratmeter.
Vores sælger kom ud for at se hvordan det så ud efter 2 gang tømreren var her , han troede han ville se et mere eller mindre færdig køkken som kun manglede små detaljer , det han så var et 1/4 færdig køkken 😳
Han havde bedt tømreren om at lave et køkken vi kunne bruge og det kunne han så konstatere at det havde han ikke gjort , så han ville havde en alvorlig snak med tømreren , for det var bare ikke iorden han var sjokeret sagde han og næste gang tømreren skulle komme ville sælger tage med og sørge for det blev gjort færdig.

Men de to er meget gode venner så alvors snakken blev glemt og han gav tømreren ret i alt hvad han foretog sig 😤
hvad fa.... er det for noget siger jeg bare .

Vores køkken er stadig ikke færdig og det er nu 2 måneder siden der skulle havde stået et nyt køkken i vores køkken, og de kommer først efter jul og gør det færdig siger de .
Er jeg gal ??? I kan eder mame tro jeg er rasende .

Vi skal havde huset fuld af gæster juleaften, det er bare fedt og ingen køkken.

12. december 2025

Kære Jeanette

Tak for din anmeldelse. Vi har efterspurgt oplysninger, da du ikke har opgivet nok oplysninger til, at vi kan undersøge din sag nærmere an. Vi vil meget gerne høre mere omkring din anmeldelse og sagen.

Super god oplevelse med VK og Mathias

Super god oplevelse med VK og Mathias. Meget hjælpsomme under hele processen og levering samt opsætning gik rigtig fint.

3. november 2025

Kære Per

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Mathias. Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Tak for det!

Vordingborg Køkkenet

Vi har købt nyt køkken i Esbjerg og har…

Vi har købt nyt køkken i Esbjerg og har haft Michele og Martin som kontaktpersoner. Det har været en god og behagelig oplevelse, og alt er gået perfekt 👍.
Også en stor ros til montøren Tage Petersen
Doris og Erik Schmidt

12. december 2025

Kære Doris og Erik

Tak for din fine tilbagemelding. Det er skønt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Michele og Martin.

Vi sætter stor pris på, at du deler det.

Vordingborg Køkkenet

Vi har fået en virkelig god behandling…

Vi har fået en virkelig god behandling og vejledning i Vordingborg Køkkenet Tilst. En særlig tak til Connie, som har givet en ekstraordinær service under hele forløbet. Det kan varmt anbefales :-)

1. oktober 2025

Kære Helle

Tusind tak for din anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at høre, når vores konsulenter bliver rost for deres arbejde. Vi ved, at Connie bliver meget glad for dine ord.

Jo køkkenet er flot...

Jo køkkenet er flot, det kan jeg sådan set ikke sætte en finger på, men selve processen var træls. Det nye køkken stod i 2/3 af min stue i en uge, hvor jeg var blevet lovet højst en weekend. Ønskede et hvidt gulv med marmorering, gulvmanden lagde et kulsort og jeg kunne godt ha fået lagt det om, men så blev det udskudt yderligere med at få sat køkkenet op. Vandhanen er ikke den jeg bestilte. Emhætten støjer rigtig meget på laveste niveau. Opvaskemaskinen larmer ad h til. Køleskabet var i restordre så da det kom stod det i min stue i en uge, da vi besluttede selv at sætte det ind i hullet og derved havde den i øvrigt rigtig flinke køkkenmand tid til de sidste detaljer, så efter 5 uger stod det helt færdigt

2. december 2025

Kære Maj-Brit

Vi beklager, at du ikke var tilfreds med den service, vi ydede. Vi tager din feedback seriøst og vil undersøge sagen nærmere. Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Så glad for vores Vordingborg Køkken

Så glad for vores Vordingborg Køkken.
Meget professionelt og dygtig sælger. Kommer og måler op .
Køkkenelementer kommer til tiden. Bliver sat op , også til tiden.
Alt passer perfekt sammen, meget tilfreds kunde 👍
Kan kun anbefale Peter Bastiansen
Vordingborg Køkken Hillerød, ...

Mvh Laila

17. december 2024

Kære Laila

Vi bliver utrolig glade over at læse din anmeldelse. Det er altid motiverende at høre, når vores konsulenter gør en positiv forskel. Mange tak for at dele, at Peter har givet dig en god oplevelse.

Vordingborg Køkkenet

Værste serviceoplevelse til dato – hold jer langt væk!

Hvis du ønsker dårlig kommunikation, manglende ansvar og en sælger der aldrig vender tilbage, så er Vordingborg Køkkenet i Glostrup et oplagt valg.

Vi købte et køkken inkl. montering, og forløbet har været ekstremt uprofessionelt. Der blev leveret et så dårligt stykke arbejde, at flere dele måtte laves om og udskiftes, da sælgeren bl.a. havde givet forkerte mål. Dette blev så først ''fikset'' 1 måned efter, hvorefter de igen efterlader sig spor af steder, som ikke er færdiggjort.

Herefter blev vi kastet ud i et forløb med ekstremt mangelfuld kommunikation. Man kan rykke igen og igen, uden at få svar. Den sælger, vi havde ude – den absolut dårligste vi nogensinde har mødt – tog intet ansvar, svarede ikke på henvendelser, havde den værste attitude og efterlod os konstant i uvished.

Der kommer aldrig en undskyldning eller en anderkendelse, eller mest af alt, eller et forsøg på at rette op på situationen. Det mindste man kunne gøre er da, at beklage for generne!

Nu står man her flere måneder efter, og mangler stadig at få monteret nogle ting. Det er langt fra acceptabelt, og det skyldes ene og alene deres manglende service.

Jeg kan på ingen måde anbefale Vordingborg Køkkenet i Glostrup. Vi har aldrig oplevet noget lignende, og jeg ville ønske, vi havde valgt et andet firma fra starten.

11. december 2025

Kære Casper

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse. Vi vil rigtig gerne undersøge sagen, men vi kan desværre ikke finde dig ud fra de oplysninger, der står her.

Du bedes derfor kontakte os direkte på tp@vordingborg.com

Vordingborg Køkkenet

Vi har netop handlet 2 nye badeværelser…

Vi har netop handlet 2 nye badeværelser samt i 2021 købt køkken via Vordingborg køkkenet i Horsens . Vores varmeste anbefalinger af Jette , Michael samt Nicklas. Man mærker virkelig et nærværende og løsningsorienteret personale. 5 store stjerner til jer alle 3 😃

11. december 2025

Kære Morten

Tusind tak for din anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at høre, når vores konsulenter bliver rost for deres arbejde. Vi ved, at Jette, Michael og Nicklas bliver meget glad for dine ord.

Michèle !!!!!!

Kære Mathias

Det varmer virkelig at høre din positive feedback. Vores team er taknemmelige for at høre om din tilfredshed!

Kæmpe anbefaling af VB Søborg afdeling

Jeg har fået leveret og monteret et køkken fra Vordingborg køkkens Søborg afdeling.

Trods små udfordringer i starten, må jeg sige at butikschef Jess har været fantastisk og været meget løsningsorienteret, så alt i sidste ende er blevet perfekt - og jeg er meget glad for mit nye køkken!

Køkkenet står snorlige og er i høj kvalitet og den montør der blev sendt ud, havde helt styr på sit arbejde så alt er blevet lavet lige efter bogen.

Kæmpe anbefaling herfra!

Kære Mathias

Tak for dine venlige ord. Det er en stor glæde for både os og Mathias, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din ros - det gør en forskel.

Kristian, Conni og Jack.

Conni , Kristian og Jack
Har gjort et super godt stykke arbejde så vi kan komme i mål med vores køkken
Så ta til vordingborg køkken i tilst. 👍👍👍

Kære Jesper

Mange tak for dine fine ord. Det er fantastisk at høre, at Connie, Kristian og Jack har givet dig en god og positiv oplevelse. Hele teamet sætter pris på din feedback.

Vordingborg Køkkenet

Køkkenet kom til tiden og med de…

Køkkenet kom til tiden og med de rigtige bestillinger

Kære kunde Bernt

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores team. Din tilfredshed er vores prioritet!

Vordingborg Køkkenet

Dårlig service men de fik rettet op på det

Vordingborg køkken har lavet en fejl med opmåling og 1 skab kunne ikke sættes op. Ingen plads.
Fejl kan ske og det er også fint nok, men vi har stadigvæk ikke fået en kreditnota vedr. denne skab.
Har rykket mange gange, men ikke fået et svar.
Total dårlig service at blive bare ignoreret.

De fik rettet op på det, så derfor 3 stjerner

16. september 2025

Kære Bettina

Vi er kede af, at i havde en dårlig oplevelse med os. Vi er trods alt mennesker, hvor fejl kan opstå ind i mellem. Men er vi glade for, at der blev rettet op på det - vi håber i bliver glad for jeres nye køkken.

Vordingborg Køkkenet på Vesterport

Super service, hvor Steen var med hele vejen og gav gode råd og vejledning ifm. udskiftningen af vort 15 år gamle Vordingborg køkken.
Alt forløb planmæssigt og stor ros til montørerne, der gjorde et godt stykke håndværk, da ikke alt var i plan i den gamle lejlighed.

4. december 2025

Kære Erik

Mange tak for din anmeldelse! At høre fra tilfredse kunder som dig motiverer os i vores daglige arbejde.

Vordingborg Køkkenet

Dårlig oplevelse med Vordingborg…

Dårlig oplevelse med Vordingborg Køkkener, og jeg ville ønske, vi havde valgt anderledes

Vores oplevelse med Vordingborg Køkkener har desværre været langt fra tilfredsstillende. Allerede i salgsprocessen følte vi os presset af sælgeren til at træffe en hurtig beslutning. Vi fik at vide, at vi skulle “slå til nu” for at få den gode pris, hvilket efterlod os med en oplevelse af, at timing var vigtigere for dem end vores behov og overvejelser.

Selve køkkenet har heller ikke levet op til vores forventninger. Bare 2,5 år efter montering ser flere af køkkenlågerne slidte ud, malingen på grebene skaller af, og armaturet begyndte at boble i overfladen. Da jeg forsøgte at reklamere over armaturet, fik jeg blot at vide, at reklamationsretten er 2 år og der var ingen vilje til at hjælpe eller tage ansvar selvom problemet opstod kort derefter.

Ud fra vores erfaring kan jeg kun sige: Hvis du forventer et køkken, der holder mere end et par år, eller et firma der tager ansvar efter 2-års grænsen, så ville jeg tænke mig om en ekstra gang. Vores forløb har i hvert fald været en skuffelse fra start til slut.

Tilføjelse 1. Februar: jeg har kontaktet Vordingborg igen, som de svarede jeg skulle. Det var dog spild af tid, da jeg blot fik svaret at reklamationen allerede var behandlet. Så et ligegyldigt svar fra Vordingborg her på Trustpilot, som blot bærer tydeligt præg af, at de gerne vil give udtryk for at være imødekommende og have vilje til at løse problemet med deres dårlige kvalitet. Så tak for ingenting.

9. december 2025

Kære Malene

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Vi har forsøgt at spørge efter flere oplysninger for at kunne undersøge din anmeldelse yderligere.

Kontakt os gerne gerne på tp@vordingborg.com, så vi kan undersøge sagen.

Vordingborg Køkkenet

Fra første kontakt i butikken i Vejle

Fra første kontakt i butikken i Vejle, hvor Andreas Nygaard guidede et forvirret par, der SKULLE finde et køkken:), har vi haft en god proces. Det som vi har spurgt til hen ad vejen er blevet løst. Vi blev overbeviste om , at Andreas “ så lyset” for et køkken i vores bolig 😉. Køkkenet blev monteret af Jan Mortensen, Tømmermester Mortensen fra Børkop, som ved, hvad han har med at gøre. Det var værd at vente på , at han kunne få tid til at montere køkkenet. Vi kan kun anbefale Jan og give 5 x 🤩.

9. december 2025

Kære Charlotte

Tålmodighed…

Jeg havde besøg af Søren 1 maj til opmåling af køkken, og 2 maj var jeg forbi butikken og se tegningen og betale for det nye køkken. 14 juni fik jeg det monteret, dog kunne emhætten ikke monteres pga en stikkontakt der sad i vejen.
Jeg fik elektrikeren til at lave en ny løsning til stikket, efter aftale med montøren - så emhætten kunne blive tilsluttet. Men da montøren så endelig kom, var han ikke tilfreds med løsningen. Nu kunne emhætten ikke monteres, fordi “skjulere” til emhætterrøret var for smal.
Så bliver jeg så glem, og der sker intet - indtil jeg kontakter dem igen.
Nu er vi så fremme ved 18 sep, hvor han kommer og skifter nogle låger - og emhætten kan stadig ikke monteres.
Søren kommer forbi 13 oktober, for at kigge på problemet - som han bare mener skal fixes. Jeg skal dog selv lige lave en kasse, der skal sættes oppe i loftet, hvor emhætte skjulere skal sætte op i. Jeg har godt nok betalt for en montering af et køkken, men jeg får da en til at lave en kasse.
Den 18 november, tænker jeg nu bliver det dagen hvor min emhætte endelig bliver monteret - men nej. Nu er der et stykke ledning der sider i vejen, og der kan ikke skæres hul bag emhætten pga motoren. Så nu skal jeg få ledningen ind i væggen, så den bliver skjult. Det får jeg så fixet, og venter nu på montøren som lovede at komme i uge 49 - men har stadig ikke set ham.
Da Søren var forbi i uge 42 fik han et teleskopudtræk med til ovnen, forbi det allerede var monteret i min ovn. Jeg kan så ikke få pengene retur, før der har været en chauffør fra firmaet forbi butikken og hente det. Ja det var da aldrig gået, hvis jeg skyldt jer penge - så havde jeg da fået flere rykker.
Men man skal have meget tålmodighed, hvis man ønsker at bruge Vordingborg køkken Hjørring ( indtil videre har jeg brugt 1/2 år på at få mit lille køkken færdigt)- det bliver desværre første og sidste gang for mig. Men både Søren og montøren er super flinke, og køkkenet er blevet rigtig flot, men det ville være endnu FLOTTERE med en emhætte. Ja garantien på emhætten er jo næsten halvt udløbet, så jeg håber da virkeligt den virker…….

1. maj 2025

Kære Carina

God professionel proces

God professionel proces frem mod valg af køkken, hvor vi på samme blev vejledt og udfordret, for så til at blive præsenteret for en løsning der sad lige i køkkenskabet.

1. november 2025

Kære Brian

Vordingborg Køkkenet

Super god service af Niklas fra Horsens…

Super god service af Niklas fra Horsens afdelingen af Vordingborg Køkkenet.
Fra start til slut har Niklas været en opmærksom og dygtig sælger - han var lydhør overfor mine ideer og ønsker - han prøvede aldrig at påtvinge mig noget jeg ikke ønskede.
Jeg sidder nu og skriver denne anmeldelse i mit DRØMME køkken.
Tak til Niklas 😊

23. september 2025

Kære Dorte

Stor tak for de pæne ord i din anmeldelse. Jeg har sendt den videre til konsulenten, og jeg tror på, at det vil glæde konsulenten meget at læse om din positive oplevelse.

Vordingborg Køkkenet

Står ikke ved deres fejl

Jeg købte i sommers køkken hos Vordingborg køkken i Randers. Selve processen med planlægning følte vi gik godt. Der blev lovet at hvis de kom ud og målte op, så hæftede de også for fejl. Men da køkkenet var modtaget, og sat op og vi opdagede den ene fejl efter den anden, SÅ ville Vordingborg køkkener ikke stå ved noget. Selve køkkenet var målt 35 cm forkert… der var blevet sagt da det blev bestilt at der ville være 20 cm fra skab til loft og derfor blev der bestilt ekstra plader det viste sig at være 2 cm… det nægter de at refundere. det affaldssystem vi bestilte passede ikke i skabene og der gik 7 uger før vi fik pengene retur. Der blev lovet et klik system til skufferne, det har vi aldrig fået, men fået at vide at vi selv må købe nye, det nægter vi når vi fik at vide det ville blive sendt til os. Når man kontakter dem får man intet svar. Og jeg har nu kontaktet dem op til flere gange de sidste mange måneder uden at få svar, fordi jeg ikke syntes det kan være rigtigt at man ikke står inde for de fejl man laver.
Derudover oplevede vi at få besked om at vores vare kom, men intet tidspunkt, og når vi ringede ind kunne vi ikke få fået på dem

30. august 2025

Kære Cf

Tak for din feedback. Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse med os – også når den ikke er positiv.