Vordingborg Køkkenet Anmeldelser 4.151

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 445 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed, professionelle tilgang og evne til at lytte til ønsker og behov, hvilket skaber tryghed gennem hele processen. Mange fremhæver den gode rådgivning og de kreative løsninger, der har ført til drømmekøkkener, som lever op til forventningerne. Den samlede serviceoplevelse beskrives som fremragende, med effektivitet og god kommunikation fra start til slut, ofte med anbefalinger af dygtige håndværkere. Dog var nogle kunder utilfredse med produktkvaliteten, især med hvidevarer, der gik i stykker kort efter køb, og oplevede problemer med manglende reservedele eller forsinkede leverancer. Enkelte nævnte også fejl i opmålingen, manglende koordinering og uenigheder om ansvar for fejl, hvilket resulterede i ekstra omkostninger og en langvarig proces.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes hjælpsomhed,... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktet, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med deres nye... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange fremhæver professionel rådgivning, effektiv montering... Se mere

Quality

Kunder noterer tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor nogle roser køkkenets høje kvalitet og nemme... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle rapporterede om perfekt opmåling, levering... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi har haft et rigtig godt forløb med Flemming fra Vordingborg Køkken i Søborg. Vi ønskede os et nyt køkken, men havde ikke helt afklaret, hvilken stil vi gik efter. Flemming gav os tryghed fra... Se mere

Vi har fornyligt købt nyt køkken ved Vordingborg i Odense, vi fik en super god og kyndig vejledning af Kaiser A Khan også her efter montering er han god til at følge op så alt i alt vi er tilfredse... Se mere

Efter længere tids overvejelse ang. nyt køkken,booke vi tid hos Vordingborg Odense afd. (Kaiser-konsulent). Efter nogle møder blev vi enige om model og design. Forløbet blev sat i gang,det blev lever... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik

Vordingborg Køkkenet er leverandør af køkkenluksus alle har råd til. Vores produkter fortjener at være i danskernes hjem, eller rettere; danskerne fortjener ordentlige, miljøvenlige køkkener i godt design, i god kvalitet, med masser af lækre detaljer, og uden de behøver koste en bondegård.

4,1

God

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Fremragende service og høj kvalitet hos Vordingborg Køkkenet

Jeg vil varmt anbefale Vordingborg Køkkenet i Næstved samt deres dygtige medarbejdere og chef, Lars Scheel.
Fantastisk service hele vejen igennem og et meget højt professionelt niveau.
De er meget opmærksomme på kunderne og udviser en høj grad af gæstfrihed.
Teamet er løsningsorienteret og leverer professionel og kompetent rådgivning.
Vi oplever hver gang god vejledning, hurtig respons og løsninger, der fuldt ud lever op til vores forventninger.
Alt bliver håndteret effektivt og med stor sans for kvalitet.

10. april 2026

Kære Irina

Mange tak for din anmeldelse! At høre fra tilfredse kunder som dig motiverer os i vores daglige arbejde.

Vordingborg Køkkenet

Bestilt køkken hos Connie i tilst

Vi har nu bestilt køkken til levering i juni ( selvvalgt i forbindelse med renovering)

Vi kan varmt anbefale Connie Mortensen i Tilst.. hun er så dygtig, pålidelig og har sans for detaljen, og hjælper gerne i mål med alle de spørgsmål man har i forbindelse med nyt køkken..
Vi har nydt den sparring der har været, bl.a. i forbindelse med både valg af låger, bordplader osv.
Vores varmeste anbefalinger går til Connie i denne opstartsfase.
Vi glæder os til at komme i mål i juni/ juli hvor vi modtager køkken.
Per & Lonni

1. april 2026

Kære Lonni

Det varmer virkelig at høre din positive feedback. Vores team er taknemmelige for at høre om din tilfredshed!

Vordingborg Køkkenet

Vi har haft en virkelig god oplevelse…

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Vordingborg Køkkenet i Slagelse – fra start til slut 👏

Særligt Rasmus Findshøj fortjener ros. Han var utrolig imødekommende og virkelig god til at lytte til vores ønsker og behov, hvilket gjorde hele processen både tryg og personlig.

Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og vi har ærligt talt ikke oplevet nogen problemer undervejs. Det er sjældent, man oplever så gnidningsfrit et forløb – både før, under og efter købet.

Vi kan varmt anbefale Vordingborg Køkkenet i Slagelse til andre, der ønsker kvalitet, god service og en rigtig positiv oplevelse hele vejen igennem 🙌

24. november 2025

Kære Camillia

Tak for din positive anmeldelse. Vi stræber altid efter at levere den bedste service, og det glæder os at høre, at vi levede op til forventningerne.

Personlig og engageret service

Købte køkken i den Færøske afdeling, hvor jeg fik virkelig service af en meget serviceorienteret og engageret salgsperson. Nu køkkenet er kommet op i vores sommerhus, er vi også super tilfredse

6. november 2025

Kære Christina

Vordingborg Køkkenet

Er blevet rigtig glad for mit nye…

Er blevet rigtig glad for mit nye køkken.Og undervejs i processen med at få det opført, har køkken konsulent Jesper kvols Odense afd. bistået med faglig og kyndig vejledning. Han har endda mødt op på min private adresse flere gange for at se om alt var, som det skulle være.
Et køkken hvor man får noget for pengene.
En stor anbefaling herfra til Vordingborg Køkkenet

9. april 2026

Kære Steen

Vordingborg Køkkenet

Lækre produkter og super service i Tórshavn

Vi har fået god vejledning, super service og stor hjælp i hele processen. Samtidig har vi fået nogle lækre produkter til en konkurrencedygtig pris.

15. marts 2026

Kære David

Vordingborg Køkkenet

Ved køb af køkken i Viborg afd

Ved køb af køkken i Viborg afd. var det køkkenkonsulent Mikkel T. der på bedste vis gav rådgivning og tilbud, og lyttede til hvad mit ønske var, samt søgte råd ved kollega for at uden den bedste service selv om han er forholdsvis ny i branchen. Fint montage arbejde - så tilfredshed herfra.

6. marts 2026

Kære Åse

Vordingborg Køkkenet

Vi havde en super oplevelse

Vi havde en super oplevelse i afdelingen i Slagelse med sælger Sofie Berner Johnesen, som lige var startet som sælger,hun gjorde det rigtig godt, så vi glæder os til at modtage køkkenet

23. februar 2026

Kære Carsten

Tak for din fine tilbagemelding. Det er skønt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Sofie.

Vordingborg Køkkenet

Super god oplevelse ved køb af køkken

Jeg skulle have et nyt køkken op til mit sommerhus. Fra det øjeblik jeg trådte ind i butikken, kom der en ung smilende sælger mig i møde. Han fik mig fra start til at føle mig tryg og var god til at vejlede mig.
Sælgeren MIKKEL fra Viborg afdeling, var to gange oppe i mit sommerhus for at tage mål for at være sikker på at elementerne passede ind.
Jeg har fået det fedeste køkken og er super glad for det! Jeg har i hele forløbet haft en rigtig god kommunikation med MIKKEL så derfor får han mine varmeste anbefalinger.

3. marts 2026

Kære Helle

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse med Mikkel. Vi sætter stor pris på, at du deler din ros. Det bringer os virkelig glæde hos os og Mikkel.

Tak, fordi du valgte Vordingborg Køkkenet.

Hej Alexander

Hej Alexander, i Herning😀.
Mange tak, du gjorde et fint arbejde da vi lige før jul fik problemer med den leverede opvaskemaskine, mindre end 2år gammel skulle have montør for 3.gang. Vi fik pengene tilbage via din hjælp, og kunne selv købe en ny til vores Vordingborg køkken. Kan bare anbefale sælgerne/konsulenterne i Herning!
GO PÅSKE! Mvh Frank og Irma i Videbæk.

5. december 2025

Kære Irma

Tak for din fine tilbagemelding. Det er skønt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Alexander.

Vi sætter stor pris på, at du deler det - din ros bliver naturligvis givet videre.

Vordingborg Køkkenet

Fødselsdags tilbud med montering blev…

Fødselsdags tilbud med montering blev en dyr løsning !
Vi bestilte og betalte det fulde beløb d. 24/10-2025 for et køkken samt garderobe skabe med montering til vores udlejnings sommerhus. Forventet levering slut november. Slut februar stod vi stadig med et ikke færdig køkken og dette projekt kostede os lige 3 mdr.s tabt udlejning.
Firmaet kom selv ud og målte op og det hele blev sat i produktion. Men en uge inden forventet levering opdager vi selv da vi tager det gamle køkken ned at løsningen ikke har taget højde for et afløb i gulvet og får straks ændret på tegningen. Dermed udsættes levering med knap en måned . Undervejs kommer der pludselig 438 kr retur og firmaet kontakter os at der er govet rabat et forkert sted i deres system og om jeg lige kan indbetale de 438 kr inden leveringen sættes i gang . Her var vi sikre på at køkkenet var bestilt og på vej. Levering bliver først d. 18/12 og med juleferie d 19/12 afblæser vi alle juleplaner for at blive færdige med projektet da huset er udlejet hen over nytår. Vi bestiller elektriker og vvs med ekstra tillæg pga juleferie men da køkkenet leveres d. 18/12 er det hele ikke med og et skab er beskadiget. Herfra må vi vente til uge 5 med at få leveret det sidste og derud over vente yderlige et par uger på at få det sidste monteret. Vi må annullere bookingen henover nytår samt januar og februar - da de sidste ting først skal produceres i Tyskland og vi må vente på det bliver vores tur. Foreslog selv at hente de skabe som manglede i deres udstilling men dette kunne ikke lade sig gøre. Vordingborg køkkener skriver i deres købs betingelser at de ikke kan gøres ansvarlige for en hver forsinkelse og det kostede så 3 mdr.s udlejning af boligen samt en masse besvær med at få bookingerne omplaceret.
Vi vil i aldrig som i aldrig vælge eller anbefale Vordingborg køkkener til andre !

28. november 2025

Kære Vinni

Tak for din feedback. Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse med os – også når den ikke er positiv.

Vordingborg Køkkenet

Jeg købte et køkken hos Vordingborg…

Jeg købte et køkken hos Vordingborg Køkkenet for cirka et år siden. Nu er to hængsler på en låge (easy lock) gået i stykker.

Jeg har indsendt en reklamation, og svaret jeg får, er, at der er op til 8 ugers leveringstid på to små hængsler.

Det er simpelthen ikke i orden. Når man køber et helt køkken, må man kunne forvente, at reservedele til en almindelig låge kan skaffes inden for rimelig tid – især når det er en reklamation.

Det efterlader mig med et defekt køkken i en unødvendig lang periode.

Min oplevelse er desværre meget dårlig, og jeg kan ikke anbefale dem, hvis service og hurtig håndtering betyder noget for dig.

2. marts 2026

Kære Sankt Peter Almind

Vi undskylder for de udfordringer, du oplevede med produktets kvalitet og holdbarhed. Dit input er værdifuldt, da det hjælper os med at forbedre os.

I "ghoster" utilfredse kunder

Kunne jeg give nul stjerner, valgte jeg det.

Den 23.3 skriver I følgende til min anmeldelse af jeres reklamationshåndtering;

"Kære Liv
Vi beklager, at du ikke var tilfreds med den service, vi ydede. Vi tager din feedback seriøst og vil undersøge sagen nærmere. Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Vordingborg Køkkenet"

Herefter sker der intet fra jeres side i forhold til denne sag.
Om jeres taktik er at lyde som om I tager kritikken alvorligt og lyde som om, I vil handle på denne eller om det er en bevidst strategi I bruger - at indikere at I vil kigge nærmere på sagen, for derefter intet yderligere at gøre, ved jeg ikke.

Men det er helt uacceptabelt at I intet gør, når I har frustrerede kunder, hvor man som kunde fuldstændigt ignoreres og på ingen måde behandles ordentligt.

31. marts 2026

Kære Liv

Vi beklager, at vores service ikke har levet op til dine forventninger. Vi arbejder konstant på at forbedre os.

Super god service

Vi købte inventar til et helt sommerhus ved Michèle i Esbjerg afdelingen. Det har været en rigtig fin proces, hvor vi har været meget tilfredse. Prisen var god, og servicen har været eminent. Michèle (og resten af holdet) har gjort et stort stykke arbejde med at hjælpe os bedst muligt, ikke mindst med at visualisere hvordan de forskellige ting ville komme til at se ud.
Der var en enkelt fragtskade, og et enkelt greb, som manglede. Begge dele blev ombyttet/bestilt hurtigt og uden problemer.
Selve køkkenet ser så fin ud, og vi var glade for den hjælp vi fik til at vælge en praktisk bordplade. Alt i alt et super godt forløb.
Mvh. Sabina og Thomas

30. november 2025

Kære Sabina

Vi bliver utrolig glade over at læse din anmeldelse. Det er altid motiverende at høre, når vores konsulenter gør en positiv forskel. Mange tak for at dele, at Michéle har givet dig en god oplevelse.

Vordingborg Køkkenet

En tryg og professionel køkkenoplevelse

Vi har haft et rigtig godt forløb med Flemming fra Vordingborg Køkken i Søborg.

Vi ønskede os et nyt køkken, men havde ikke helt afklaret, hvilken stil vi gik efter. Flemming gav os tryghed fra starten og hjalp os med at træffe nogle store beslutninger. Han tog sig god tid til os og ventede, til vi var helt klar til at gå i gang.

Derudover fik vi anbefalet et dygtigt, professionelt og effektivt håndværkerteam, hvilket gjorde processen både nemmere og hurtigere. Eventuelle forsinkelser i projektet skyldtes vores egen side.

Alt i alt har vi haft en rigtig god oplevelse hos Flemming i Vordingborg Køkken, og vi er meget glade for vores nye, flotte køkken.

12. februar 2026

Kære Gisele

Det er fantastisk at høre, at du havde en positiv oplevelse ved din henvendelse til os. En stor tak for, at du brugte tid på at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.

Vordingborg Køkkenet

Super service af Alexander fra…

Super service af Alexander fra Vordingborg køkken i Hillerød og knaldgodt tilbud på et køkken alt leveret til tiden og sat op af en dygtig tømrer dagen efter levering.alt i alt en positiv oplevelse

4. marts 2026

Kære Find

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Alexander. Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Tak for det!

Kvik service i Glostrup

Vordingborg Køkkenet i Glostrup
Louise hjalp mig med at finde de rigtige hængsler til mit køkken. Først en rar telefonsamtale og dernæst hurtig respons på mail. Herligt.

28. marts 2026

Kære AKK

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores team. Din tilfredshed er vores prioritet!

Vordingborg Køkkenet

Morten fra Vordingborg Køkkenet Odense…

Morten fra Vordingborg Køkkenet Odense lavede et fremragende stykke arbejde.
Flot præsentation i deres udstilling og gode foreslag til indretning.
Levering til tiden og god information undervejs.
Vi brugte de håndværker de anbefalede og alt kørte på skinner.
Vi kan kun anbefale Morten og han team på det varmeste.
Vi nyder vores køkken hver dag…🤗

13. oktober 2025

Kære Ulrik

Tak for din anmeldelse! Den sætter vores team stor pris på, det er altid dejligt at høre, når vores indsats gør en forskel. Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vordingborg Køkkenet

Rigtig god oplevelse - hele vejen igennem

Vi har købt et nyt og flot køkken i Vordingborg Køkken, Næstved. Det har været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Fra første besøg hos Lars S, med kompetent rådgivning, god kaffe og et smil på læben, til nedtagning, og opsætning af det nye køkken, hvor Benjamin har været både effektiv og kompetent, med sans for detaljen. Tak for et rigtig vellykket bekendtskab - vi vender tilbage ✨

17. marts 2026

Kære Steen

Tak for dine venlige ord. Det er en stor glæde for både os og Lars, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din ros - det gør en forskel.

Vordingborg Køkkenet

Professionel og tryg rådgivning hos Vordingborg Køkkenet i Slagelse.

Vi havde en rigtig god oplevelse med Sofie B. Johnesen som køkkenkonsulent hos Vordingborg Køkkenet i Slagelse. Hun var imødekommende, venlig og meget professionel gennem hele forløbet.

Sofie var god til at lytte til vores behov og ønsker, og hun formåede at omsætte dem til en løsning, der passede perfekt til os. Hun var omhyggelig i sit arbejde og gav os kompetent og ærlig vejledning undervejs, hvilket gav os stor tryghed i processen.

Derudover var hun god til at følge op på aftaler.

Vi kan varmt anbefale Sofie til andre, der ønsker god service, høj kvalitet og en konsulent, der virkelig sætter kunden i centrum.

12. marts 2026

Kære Kristina

Vi bliver utrolig glade over at læse din anmeldelse. Det er altid motiverende at høre, når vores konsulenter gør en positiv forskel. Mange tak for at dele, at Sofie har givet dig en god oplevelse.