Vi har haft et rigtig godt forløb med Flemming fra Vordingborg Køkken i Søborg. Vi ønskede os et nyt køkken, men havde ikke helt afklaret, hvilken stil vi gik efter. Flemming gav os tryghed fra... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vordingborg Køkkenet er leverandør af køkkenluksus alle har råd til. Vores produkter fortjener at være i danskernes hjem, eller rettere; danskerne fortjener ordentlige, miljøvenlige køkkener i godt design, i god kvalitet, med masser af lækre detaljer, og uden de behøver koste en bondegård.
Langøvej 7-9, 4760, Vordingborg, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg har valgt mit køkken hos Vordingborg Køkkenet i Glostrup, og jeg er meget glad og tilfreds med resultatet.
Louise og hendes kollegaer har været hjælpsomme og professionelle gennem hele processen og har lyttet til mine ønsker og behov hele vejen igennem.
Jeg har følt mig i trygge hænder fra start til slut, og jeg kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker et flot køkken og en god oplevelse.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Har haft et planlægnings møde med Anders fra Vordingborg køkkenet i Esbjerg hvor vi tegnede vores nye køkken. Anders kom med gode råd og erfaringer ang deres produkter. Vi landede med et lækkert køkken til en fair pris. Tak til Anders for god service og rådgivning samt chefen Martin for råd og vejledning 👍 vi glæder os. Kan varmt anbefale Vordingborg køkkenet i Esbjerg

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Kan bestemt ikke anbefale Vordingborg Køkkenet i Herning.
Vi bestilte og betalte for et køkken til vores sommerhus i okt. og først 4 mdr senere kom de i mål med opgaven som blev ved med at trække ud grundet forsinkelser på leveringen, selvom vi blev lovet noget andet. Da det så endelig kom 2 dage før jul, manglede der så nogle elementer som vi måtte vente yderligere 1 mdr på og dernæst skulle vi vente på en montør.
Vi har i perioden haft megen korrespondance, eller forsøgt, for at få styr på hængepartier, men vi stod tilbage med følelsen af det pludselig var os selv, der skulle koordinere processen.
Vi måtte ydermere ejerspærre sommerhuset 2 1/2 mdr ekstra uden de gav nogen form for kompensation.
Så kan på ingen måde anbefale Vordingborg køkkenet.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Jeg har haft den store fornøjelse at købe to køkkener fra Vordingborg Køkkenet, og begge gange har jeg haft Martin Dirch Brodersen som rådgiver, og jeg kan ikke sige andet end, at det har været en helt fantastisk oplevelse fra start til slut.
Martin er utrolig servicemindet, altid hurtig til at svare, og han går virkelig op i, at alt bliver præcist, funktionelt og æstetisk gennemført. Han har en imponerende sans for detaljer, og det mærkes tydeligt, at han brænder for sit arbejde og for at sikre, at kunden får det bedst mulige resultat.
Hele processen har været nem, professionel og tryg, lige fra den første snak til den færdige montering. Martin har altid stået klar med gode idéer, kreative løsninger og kyndig vejledning, så vi har fået to køkkener, der både er utrolig smukke og fungerer perfekt i hverdagen.
Jeg kan varmt anbefale Vordingborg Køkkenet, og især Martin Dirch Brodersen til alle, der ønsker en topklasse oplevelse, fremragende service og et fantastisk resultat.

Hej Hans fra Esbjerg afd og Mohamed
Jeg vil rette en meget stor tak til jer for alt.
Jeg har fået et så dejligt og meget flot køkken og tak til jeres dygtige håndværkere.
Mange tak for jeres venlighed.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
KØB ALDRIG ET VORDINGBORG KØKKEN !!!
Der kunne desværre ikke gives 0 stjerner, for det havde de fortjent fuld ud
Jeg er ikke en kunde med en underbo, som fik en vandskade, fra en håndværker fra Glostrup afdeling, som skulle skifte et køkken hos min overbo.
Jeg nåede at få vandskade, flydende nivaleringsmasse, mere vand, skidt og møg ned i mit køkken som underbo, selv om, konsulenten blev adskellige gange gjort opmærksom på at han skulle informere sine håndværker, men det blev aldrig gjort.
Konsulenten har efter adskellige gange lovet at der ville komme rengøring af mit køkken samt en kompatation for svige og smerte, da han ikke kunne styre sine håndværker. Men gang på gang sker der ikke en skid.
3 mdr. I det rene h...... med en konsulent som ikke kan holde sine aftaler/ ord. Vandskade, Skidt, støv, snavs, mere vand, flydende nivaleringsmasse, skadeservice håndværker, affugter som larmede,
JEG KAN KUN SIGE: BRUG/ KØB ALDRIG ET VORDINGBORG KØKKEN, de har ikke styr på en skid. De lover og lover men holder ikke deres aftaler.
SVAR RETUR ANG. VK´s SVAR:
Jeg kan ikke genkende jeres udlægning af sagen.
Jeg har aldrig modtaget en løbende dialog.
Jeg har altid selv skulle rykke for et svar, for at der skulle ske noget.
I har aldrig overholdet det I har lovet
Jeg kan blive ved med at komme med eksemler på at der aldrig har været taget ansvar og en dialog
Man kan jo altid skrive noget i sit svar til kunden som kunden ikke kan svare retur på.
Vær voksen og stå ved jeres ansvar og det I lover
I kunne osse ringet til mig for at rette op på tingende
I har min mail og mobil nr.
Jeg ved ikke hvem jeg skal ringe til, da den konsulent jeg har nummeret har skabt problemmerne

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
vi har lige fået vores nye køkken på plads og er super glade og tilfredse. alt har fungeret lige fra det første besøg i Herning.
Ole fra Vordingborg køkkenet kom ud til os og kom med mange gode ideer, virkelig en professionel , behagelig og dygtig sælger.
Alt det aftalte blev overholdt, perfekt udført
tak for et godt forløb.

Luksus i særklasse!
Andreas fra Vordingborg køkkener i Vejle har fra start til slut været meget omhyggelig med at inspirere og guide os trygt i processen med nyt køkken. Han har været meget lydhør, respektfuld og altid til at komme i kontakt med.
Vordingborg køkkener i Vejle har stort udvalg og mange lækre muligheder. Oplevelsen toppede da tømrerfirmaet v. Jan Mortensen kom i hjemmet og fik samlet køkkenet og sat det op. Tømrerfirmaets medarbejdere bidrog med meget smarte løsninger, god stemning, omhyggelighed og yderst veludført arbejde - med Jan som kaptajn. De varmeste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Vi fik købt et Vordingborg køkken hos Glostrup afdeling hvor Anders Schæffer hjalp os fra start til slut og mere til, han kom med gode løsninger og ideer til vores lille Nørrebro køkken, vi er yderst tilfredse og næste gang vi skal handle køkken så bliver der gennem Anders igen.
Tusind Tak Anders Schæffer
Vh Enver

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Jeg har for nylig købt et køkken hos Vordingborg Køkkenet i Aalborg, og hele processen fra start til slut har været en virkelig god oplevelse.
Stor ros til Lasse, som var enormt imødekommende, professionel og lydhør gennem hele forløbet. Han var god til at forstå mine behov og ønsker under opmålingen og det hele flaskede sig virkelig godt til mødet, hvor Lasse havde designet køkkenet, som virkelig faldt i god jord hos mig. Lasse gav en stor tryghed og havde vi havde en god kommunikation hele vejen igennem og som førstegangskøber, hjalp det virkelig til min beslutning om at jeg skulle vælge at købe køkken hos vordingborg køkkenet.
Jeg vil klart anbefale at tage et smut forbi vordingborg køkkenet i Aalborg og tage fat i Lasse med den service der bliver lagt for dagen.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Efter kun 3 år må jeg konstatere, at kvaliteten af vores køkken fra Vordingborg er en joke. Vi har allerede haft alt for mange problemer, hvor flere af skuffefronterne er blevet fugtskadede og er svulmet op i overfladen. Derudover er to af vores indvendige skuffer knækket i samlingerne, selvom de ikke engang hænger sammen med de ydre fronter.
Da vi købte køkkenet, demonstrerede sælgeren holdbarheden ved at hoppe i en skuffe for at vise, hvor robuste de var. Det klinger derfor utroligt hult nu, hvor vores skuffer knækker ved almindelig daglig brug - herunder en bestikskuffe, hvor vægten på ingen måde kan være problemet.
Da jeg reklamerede over fejlene, fik vi udskiftet de fugtskadede fronter, men kundeservice nægter at dække de knækkede skuffer under garantien...

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Jeg vil på det kraftigste give mine anbefalinger til Vordingborg køkken på Vesterport, og sige en stor TAK til Glenn og hans team for et virkelig flot køkken, processen med design, bestilling og monteringen har været helt i top fra start til slut! :-)
Vores køkken er uden tvivl blevet det vi drømte om og mere til, og med unikke løsninger som passer ind i vores lidt skæve lejlighed.
Vi blev mødt i butikken med stor varme og utrolig tålmodighed, både fra Glenn og hans kollegaer efter utallige forsinkelser i processen fra vores side, var det stor smil og flexibilitet!
Deres køkkenmontør skal have en kæmpe ros for at lave den smukkeste løsning, som jeg ved var en svær opgave både med lodrettet rør, tilpasning af en bordplade og efterlod alt i den pæneste stand.
Så står du og mangler et køkken og ønsker en bekymringsfri proces vil jeg 100% anbefale jer at række ud til Glenn i Vordingborg køkken på Vesterport :-)

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Købt nyt køkken i Aalborg butikken. Rigtig godt forløb, hvor Lasse Rosengren styrede processen kompetent. Han var meget lydhør overfor vores ønsker og behov og forsøgte aldrig at oversælge produkter til os. De varmeste anbefalinger.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Topkarakter til Vordingborg samarbejdet i Tilst! Vi har haft det bedste oplevelse og forløb af køkken, bryggers og bad køb hos dem, især samarbejdet med Matheos og Jack.
Det har været en fornøjelse at købe hos dem.
Stærk anbefaling.

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Super god service, havde Rasmus fra Herning og han forstod virkelig hvad ens ønsker og behov var 👍🏽

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Kunne have ønsket bedre kundeservice.
Første besøg af Konsulent d.4/8-25 og slut 2/2-26.
Alt for lang tid, jeg var i gang med køkken.
Mit køkken blev næsten som jeg ønskede.
Derfor kan jeg ikke anbefale dette firma

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Vi var lige købt et køkken hos Vordingborg køkkenet i Herning, hvor vi blev vejledt af Rasmus til vores drømme køkken🙌. Han tog os gennem hele forløbet proffesionelt, hvor han var rigtig god til at lytte til vores ideer og fører dem til virkelighed, samt det kom han med rigtig gode indputs til hvad der var godt til vores budget, og mega fedt at han kunne hjælpe os trods de lidt skæve tider vi kom med;)
Kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Vi har haft den bedste oplevelse ved køb af køkken. Vi har købt vores første hus, og skulle have køkken, og vi har haft den bedste oplevelse inde ved Rasmus i Herning. Vi har følt os forstået og forklaret så godt, hele vejen igennem. Han har været super i kommunikationen og vi har virkelig haft en god oplevelse med ham, og fortryder intet. Vi har lige færdiggjort og underskrevet på vores nye køkken, og vi er ikke det mindste i tvivl om at vi har valgt det rette ved at vælge Vordingborg. Helt trygge. Han kunne forstå vores vision og ønsker om køkkenet, at vi føler han virkelig har hørt os når vi har haft snakke omkring, hvad vores ønsker og forventninger til køkkenet var. Kun en super god oplevelse, hele vejen igennem 😄👍🏻

Besvarelse fra Vordingborg Køkkenet
Gode køkkener men elendig opfølgning
I 2017 skulle vi have nyt køkken, vi valgte et Vordingborg køkken hvor vi selv foretog opmåling og opsætning. Vi var meget glade for køkkenet på grund af kvaliteten. I 2025 flyttede vi og skulle igen have nyt køkken.
Da vi havde været så glade for det Vordingborg køkken v havde købt tidligere, så faldt valget helt automatisk på Vordingborg køkken igen. Denne gang foretog vi ikke selv opmåling, det lod vi Vordingborg køkken om. Vi valgte også at tilkøbe opsætning af køkkenet hos Vordingborg.
Køkkenet skulle opsættes d. 10/3-2025 og de skulle bruge 2 dage på det. Da vi kommer til huset for at se vores nyopsatte køkken kan vi konstatere at pakkemateriale står inde i stuen, der var aftalt og betalt for, at dette blev fjernet. Sælgeren hos Vordingborg blev kontaktet og han fik kontakt til montøren som dog først kunne fjerne materialet samme dag som vi skulle flytte ind.
Dagen før indflytning har vi en gennemgang af køkkenet med Vordingborgs sælger og her kan vi konstatere at cargoskuffer i et højskab ikke kan trækkes ud da de går imod skabslågen. Årsagen er, at håndtaget på skabslågen rammer dørkarmen. Der er foretaget forkert opmåling. Der skal findes en anden løsning. Denne løsning bliver en låge som ikke har håndtag, men som i stedet åbnes ved at trykke på den. Vi får at vide, at sælger bestiller denne låge og sørger for, at montøren opsætter den.
Under rengøring af køkkenet inden indflytning opdager vi, at en låge som åbnes ved at løfte den op rammer imod loftet. Vordingborg bliver igen kontaktet og montøren skal rette på det.
Vi hører i lang tid intet til hverken låge, Vordingborg eller montør. I juni sender vi en reklamation hvor sælger bliver bedt om, at kontakte os. Det bliver august inden montøren kommer for at sætte den nye låge på, som vi forventer han har med. Men han forventede den var hos os. Det var den ikke, den var aldrig blevet bestilt.
Vi fik endnu engang fat i sælgeren og lågen blev langt om længe bestilt med leveringsdato d. 4/11-2025. Siden da har vi forgæves forsøgt at få kontakt til sælger og her et år efter er køkkenet endnu ikke færdigt.
Så du kan godt vælge et Vordingborg køkken på grund af kvaliteten på selve køkkenet, men opfølgning og god montage kan du kigge langt efter.
Gode køkkener – men elendig opfølgning
I 2017 købte vi vores første Vordingborg Køkken. Vi stod selv for opmåling og montering, og vi var meget tilfredse med kvaliteten. Da vi i 2025 flyttede og igen skulle have nyt køkken, var valget derfor oplagt: endnu et Vordingborg Køkken.
Denne gang valgte vi både opmåling og montering gennem Vordingborg. Køkkenet skulle opsættes den 10/3-2025 over to dage. Da vi kom for at se det færdige resultat, stod alt pakkemateriale stadig i stuen – på trods af, at vi havde betalt for bortkørsel. Sælgeren fik fat i montøren, men materialet kunne først fjernes samme dag, som vi skulle flytte ind.
Ved gennemgangen dagen før indflytning opdager vi, at cargoskufferne i et højskab ikke kan trækkes ud, fordi håndtaget på skabslågen rammer dørkarmen. Der er simpelthen målt forkert. Løsningen bliver en ny låge uden håndtag, som skal åbnes med push-funktion. Sælgeren lover at bestille lågen og sørge for montering.
Under rengøringen opdager vi yderligere en fejl: en opadgående låge rammer loftet. Igen må Vordingborg kontaktes, og montøren skal rette det.
Herefter hører vi intet. I juni sender vi en reklamation og beder om kontakt. Først i august dukker montøren op – uden den nye låge, som han troede, vi havde modtaget. Det viser sig, at lågen aldrig er blevet bestilt.
Efter endnu en runde kontakt til sælgeren bliver lågen endelig bestilt med levering den 4/11-2025. Siden da har vi forgæves forsøgt at få fat i sælgeren, og her et år senere er køkkenet stadig ikke færdigt.
Konklusion: Kvaliteten af selve køkkenet er god – det kan vi ikke klage over. Men opfølgning, kommunikation og montage er langt under forventet niveau. Hvis du vælger Vordingborg Køkken, skal du være forberedt på at kæmpe for at få fejl udbedret.