Beste lekker ergens anders je telefoonzaken regelen. Hier hebben ze 1. Geen communicatie 2. Als je dan zelf contact opneemt moet je een code doorgeven die pas 2 dagen later via de SMS binnekomt du... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mooie actie door de neus geboord Abonnement verlengt telefonisch, Gevraagd om samsung galaxy s26 +unlimited start ivm met de gratis kaarten voor f1. Meneer van vodafone zegt dat hij een bete... Se mere
Virksomheden har svaret
Telefoon (iphone 17 pro max) snel gekocht en prettig geholpen in de winkel. Vanwege drukte kon dit langer duren, dit was ook zo (ong 2 weken). Vervolgens lukt het niet om de sim te activeren. Alle... Se mere
Virksomheden har svaret
24/7 hulp via Chat, Facebook en X
Of bel 0800 - 0094
Kontaktoplysninger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
terrible
When you are almost done with your contract with Vodafone, they try so hard to call you every day and offer discounts to extend your contract together with a phone. Afterwards, you don't get more information; they leave you hanging about delivery. Every agent has their own excuses and story. What a shame!
Pas op voor de actie Samsung S26 icm racetickets
Bestelling geplaatst op 2 maart voor de Samsung S26 Ultra icm gratis racetickets. De bezorgdatum zou op 6 maart zijn. Na verstrijken van de datum heb ik contact gehad met Vodafone. Er werd gezegd dat het toestel op voorraad is en dat het alsnog bezorgd zou worden.
Op 16 maart weer contact gehad omdat de telefoon nog niet is ontvangen. Toen werd er gezegd dat het toch langer zou duren en dat het uiterlijk 21 maart wordt bezorgd. Wel raar voor een telefoon op voorraad.
Vandaag 23 maart nog steeds geen telefoon ontvangen. Dus opnieuw contact opgenomen.
Nu wordt er opeens gezegd dat er wat verkeerd is gegaan met de bestelling. Ik kon de hele bestelling annuleren en opnieuw een bestelling doen. Ik had de vorige telefoon volledig betaald en moest nu nogmaals het volledige bedrag betalen. En dan zou ik het eerste bedrag binnen 5 dagen terug krijgen. Er wordt veel beloofd, maar waarmaken laat te wensen over.
Ik heb het idee dat ze problemen hebben met de levering van de S26 Ultra en dat ze je aan de lijn proberen te houden. Elke keer als je ze belt zeggen ze dat de telefoon op voorraad is, maar elke keer wordt er niks geleverd. Dus wees gewaarschuwd als jullie gebruik willen maken van deze actie.
Ik heb er geen vertrouwen meer in, dus heb de hele bestelling geannuleerd. Nu maar hopen dat ik het geld binnen 5 dagen terug krijg.
Pre order samsung s26
Beste lekker ergens anders je telefoonzaken regelen.
Hier hebben ze 1. Geen communicatie 2. Als je dan zelf contact opneemt moet je een code doorgeven die pas 2 dagen later via de SMS binnekomt dus je word vrijwel altijd doorverwezen naar een fysieke winkel.
3. Pre order hier nooit je telefoon want die lage score hebben ze inderdaad niet voor niks, wat een slecht bedrijf zeg.
Op 1 Maart mijn telefoon besteld en tot op heden nog niet eens een track en trace ontvangen, mijn hoesjes van Ali express zijn al binnen!!!!!
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Asociale niet Nederlands sprekende klantenservice
3x in de wacht om iets uit te zoeken, 3x verbinding zomaar verbroken.
Onder valse beloftes een telefoon gekocht, 22:00 = morgen in huis staat op de site. Is veranderd naar tussen 16 -21 maart. Nu staat er sinds afgelopen vrijdag, tussen 3-5 werkdagen op de site. Op maandag 9 Maart besteld, nog steeds niks binnen. Geen updates niks. — Over de klantenservice ben ik al helemaal niet te spreken. De werknemers kunnen al geen fatsoenlijk Nederlands spreken, laat staan iets uitleggen, best gek voor een Nederlands bedrijf. Ze praten met je alsof je een vriend ben, en zijn vooral heel asociaal en druk met andere dingen. Daarbij ben ik 3x in de wacht gezet, en 3x is de verbinden verbroken na een paar minuten.
Het gaat om de iphone 17 pro (blauw).
Wanneer ik op maandag 23 Maart nog geen bevestiging dan wel update heb, annuleer ik heel de bende.

Besvarelse fra Vodafone NL
Schandalige service, valse beloftes en censuur op social media
UPDATE (Zaterdag):
Het toestel is eindelijk geleverd door Dynalogic. Na een week vol tegenstrijdige informatie en vertragingen heb ik de Samsung S26 Ultra in goede orde ontvangen. De levering heeft veel langer geduurd dan beloofd, maar het toestel is er nu gelukkig wel. Case closed.
UPDATE (Vrijdagavond):
Nog steeds geen Track & Trace ontvangen. Hoewel Vodafone hierboven beweert dat het probleem bij de bezorger ligt, staat mijn status in het systeem nog steeds op "Je bestelling wordt momenteel ingepakt".
Dit betekent dat het pakket jullie magazijn nog niet eens heeft verlaten. Hoe kan het dan de schuld van de bezorger zijn? Het is erg misleidend om publiekelijk naar een ander bedrijf te wijzen, terwijl de vertraging overduidelijk in jullie eigen proces zit. Ik heb inmiddels wel een welkomstmail gekregen, maar na een week nog steeds geen toestel. Wanneer stopt de verwarring en komt er een echte oplossing?
Mijn ervaring met Vodafone is een opeenstapeling van onprofessionaliteit en misleidende marketing. Op de website beloven ze "vóór 22:00 besteld, morgen in huis". De werkelijkheid?
Bestelling: Geplaatst op 14 maart.
Levering: Op 18 maart (vlak voor de geplande tijd) geannuleerd en verplaatst naar 21 maart. Een week vertraging voor een product dat "op voorraad" zou zijn.
Klantenservice: Ik heb drie verschillende chats gehad. De medewerkers wisten niet welk koeriersbedrijf was gebruikt (ze vroegen het aan MIJ!), gaven Samsung de schuld, of claimden simpelweg dat ze niets konden doen. Zodra ik om een oplossing of compensatie vroeg, werd de chatverbinding door Vodafone verbroken.
Censuur: Wanneer ik mijn beklag doe op hun Facebook-pagina, worden mijn berichten binnen korte tijd verwijderd in plaats van dat er een oplossing wordt geboden.
Vodafone incasseert graag je geld voor een nieuw abonnement, maar zodra er geleverd moet worden of er problemen ontstaan, geven ze niet thuis. Ik raad iedereen af om hier een contract af te sluiten. Onbetrouwbare levering en een klantenservice die de naam niet mag dragen.

Mooie actie door de neus geboord
Mooie actie door de neus geboord
Abonnement verlengt telefonisch,
Meneer van vodafone zegt dat hij een betere deal kan aanbieden andere variant ben je goedkoper uit zegt ie.
Nou prima .
Blijkt later dat we dan geen recht meer hebben op de gratis kaarten.
Geen probleem even het abbonement upgraden zeggen ze.
Dit kan alleen door het hele abnonement te annuleren telefoon weer terug te sturen en alles weer op nieuw aan te vragen .
Belachelijke service zwaar teleurgesteld in deze overijverige meneer en de starre houding van vodafone .
Hele gezin al 20 jaar klant en dan dit.

Besvarelse fra Vodafone NL
Terribly poor new onboarding experience
Extremely terrible experience as a new customer. Their number transferring service is broken. Initial request was rejected. Since then No updates, email link does not work. The customer support is extremely incapable, unfriendly. It is just not working. I will never use Vodafone mobile EVER!

Zijn oplichters. Beloven veel. Komt niks
Beloven een behoorlijke korting in november. 22.50 red onlimitit. Dan in maart weer 35 euro van mijn rekening. En heel vaak storing. Licht natuurlijk aan de klant... Dan na heel vaak ophangen een man die dat inderdaad alles begreep en contrakt ook vind en zegt dan als u nu vervangt 20 euro. Ik zeg fat doe ik dan morgen stuur maar contrakt. Doet die. Ik moest wel vandaag bellen dat doe ik. Nu moet ik opeen 27 betalen. Is niet veel maar wel voor dat slechte internet met wekelijkse storing. Die altijd aan de klant liggen. Wat raar is en onzin. Meeste abbos lopen via kpn en is nooit wat. Deze ene fodafoon hadden we gehouden omdat hij oud was en dus goed koop. Gaat nu wel naar kpn onlimitit. Dit is echt schandalige omgang van Vodafone. Een ster is veel te veel er is hier in makkum gewoon bijna nooit bereik.

Besvarelse fra Vodafone NL
Ik wilde een net gekochte telefoon terugbrengen
Ik wilde een net gekochte telefoon terugbrengen, dus ruimschoots binnen de termijn van 14 dagen waarin dat kan. De winkel weigerde dat, omdat het doosje waarin de telefoon geleverd wordt beschadigd was: ik had er de aankoopdatum op geschreven. Zo'n doosje is niet uniek, er staan geen nummers op of iets dergelijks. Ze moeten duizenden van dergelijke doosjes in voorraad hebben. Die weigeringsgrond voor teruggave is dus niet serieus. De winkel raadde mij aan telefonisch een klacht in de te dienen. Dat deed ik op 7 maart; ik kreeg geen referentie; er zou binnen 5 tot 7 dagen contact worden opgenomen. Omdat ik niks hoorde heb ik op 18 maart zelf gebeld: ik werd terug verwezen naar de winkel: ik geef het dus op.

Dieven!
Na 20 jaar overgestapt naar een andere provider en ik kom nooit meer terug! Je loyaliteit wordt niet gewaardeerd. Je wordt als klant niet serieus genomen. Ze beweren dat je data hebt gebruikt in het buitenland, terwijl dat 100% niet zo is. Twee keer meegemaakt. Vaker gehoord van mensen die hetzelfde mee hebben gemaakt. Daarbij ook nog veruit het slechtste bereik van de 3 netwerken en niet de beste deals. Knettergek als je voor Vodafone kiest. KPN en Odido zijn veel beter!

Besvarelse fra Vodafone NL
Ongeloofelijk verhaal m.b.t. contractverlenging.
Ik probeer al weken om mijn zakelijke Vodafone abonnement te verlengen. Omdat mijn KvK nummer en btw nummer per 2-1 zijn gewijzigd kon ik niet zomaar verlengen. Ik moest eerst een contractomzetting regelen. Veel formulieren, copien van KvK, bankpas en legitimatie. Formulieren ingevuld en alles gemaild. 10 dagen geleden een bevestiging ontvangen, alles was geregeld. Kan nog steeds niet verlengen, oude gegevens staan nog in het systeem. Medewerker zakelijke helpdesk gaat mijn zaak "escaleren". Adviseert mij om naar de Vodafone winkel te gaan om het daar om te laten zetten omdat daar alles geverifieerd kan worden. Hij kan dat niet! Hoezo Vodafone heeft alles binnen en bevestigd dat het allemaal regereld is. Ik ga de geschiedenis in als de zakelijke klant die een abonnement van € 43,50 p/mnd probeert te verlengen door de provider te achtervolgen. Er worden tonnen uitgegeven om nieuwe klanten te winnen maar de bestaande klanten worden aan hun lot overgelaten. Vodafone Zakelijk je moet je schamen!
UPDATE:
Standaard reactie van Vodafone waarin ze aangeven dat ik contact op kan nemen met “zakelijk”. Mijn review blijkbaar niet gelezen! Ik had contact met “zakelijk”. Ik wordt “geëscaleerd”. Kan ook naar de winkel. Blijkbaar kan het niet meteen opgelost worden terwijl alle benodigde gegevens en formulieren aanwezig zijn. Mijn refnummer is 17096093, 10 dagen geleden aangemaakt. Ondertussen loopt mijn huidige contract wat tot 15 maart liep door onder een verkeerde rechtsvorm, KvK en btw-id nummer. Vodafone regel het vandaag met voorrang! Mijn klantnummer is 510210341
UPDATE:
2 dagen verder, helemaal niets vernomen van Vodafone Zakelijk. Dodelijke stilte en het huidige abonnement loopt vrolijk door zonder rechtsgeldige KVK en BTW-id nummer. Misschien moet ik naar de Ombudsman, als die er zich mee bemoeid gebeurt er wellicht wat. Maar ik denk dat ik het er maar bij laat. Ik geef het op, heb mijn best gedaan en meer.

Slechte (Klanten)service
Sinds 27 feb ben ik een klant bij vodafone en tot nu toe bijna alleen maar slechte ervaringen. Om te beginnen had Ik een toestel gekocht die over als leverbaar stond opgegeven. Moest met urgentie een telefoon hebben en het zal er met één werkdag zijn uiteindelijk zijn het er 6 geworden. Niemand kon in de tussen tijd achterhalen waarom het zo lang duurde. Daarnaast had ik een voorgaande bestelling geanuleerd waar ik tot heden nog geen rooie cent van heb ontvangen. Raad iedereen af om hier een aankoop te doen!!!!

Prutsers
Verkeerde abonnement gegeven.2 keer over gebeld.
Klantenservice totaal maar ook echt totaal geen verstand van zaken.
Abonnement geannuleerd.
Prutsers.

Besvarelse fra Vodafone NL
Aanbieding Vodafone via mobiele telefoon …
Via mijn mobiele telefoon kreeg ik een bericht van Vodafone waarin staat we hebben je gebeld over een exclusief aanbod . Nieuwsgierig geworden neem contact op :
Dat heb ik gedaan en de aanbieding was dat mijn abonnement ipv 36,46 euro per maand verhoogd wordt naar 37,50 euro per maand en als ik niets doe blijft het abonnement staan op 36,46 euro. Ronduit schandalig gewoon maar als ik de meeste reviews op trustpilot bekijk zijn jullie jezelf aan het afbreken . Nu vlug een andere aanbieder gezocht . De dame aan de andere kant deed zich steeds verontschuldigen maar Vodafone jullie veroorzaken deze wantoestanden van zulke AANBIEDINGEN !!

Totaal onbereikbaar.
Aanbieding op website wijkt af van voorwaarden contract. Wijzigingen van abonnementen worden niet verwerkt, en je krijgt alleen een sms met bevestiging. Geen mail, geen paper trail en service totaal onbereikbaar. Geen mail, geen chat. Praktisch onmogelijk om iets voor elkaar te krijgen.
Onbestaanbaar slecht.

Leugens!
Vorige week mijn abonnement verlengd. Gevraagd om een abbo met meer gb en onbeperkt bellen.
Dit kon en kreeg een bedrag te horen. Nog tot 2x aan toe nagevraagd of dit echt inclusief onbeperkt bellen was. (op de site stond namelijk met 150 minuten) En kreeg beide keren te horen dat er gewoon bij in zat. Toen ik mijn nieuwe contract kreeg stond het onbeperkt bellen er niet bij en heb ik meteen contact gezocht. Weer zei de medewerker dat het er bij zat en ik gewoon op akkoord kon klikken en het dan zag staan. Dus dit gedaan (waardoor ik dus meteen aan mn nieuwe abonement vast zat) en toen bleek het onbeperkt bellen er niet bij te zitten en mij €2,50 per maand extra te kosten. De medewerker zei meteen dat ze hier niets aan kon doen. Dit vond ik dus belachelijk want het is toch over 2 jaar gezien een bedrag van €60,- waar over gelogen is door de medewerkers. Toen ik aandrong dat ik wilde dat ze er toch wel wat mee ging doen gaf ze aan een case aan te maken en zou ik snel wat horen. Nu is de herroepingsrecht bijna voorbij en krijg ik zojuist te horen dat ik over werkdagen 10 dagen het antwoord kan verwachten.
Dan weet ik wel wat het antwoord gaat zijn…. Aangezien je dan toch niet meer onder je contract uit kunt.

Besvarelse fra Vodafone NL
Ga niet met Vodafone in zee!
Update 13 mrt 26: we zijn in gesprek om er toch samen uit te komen wat betreft onderstaande.
Ga niet met Vodafone in zee! Ik heb mijn toestel voor reparatie ingestuurd maar krijg hem met totaal kapot scherm 'ongerepareerd' terug van Dynafix, terwijl ik hem ingestuurd had voor een snel leeglopende batterij en crashes. Het scherm deed het bij insturen nog prima. Ze willen het scherm niet vervangen. Ga niet met Vodafone in zee!

Besvarelse fra Vodafone NL
Slechte helpdesk ervaring medewerkester…
Slechte helpdesk ervaring medewerkester vandaag 11-03-2026 om 17:30 gebeld medewerker heeft de Hoorn zomaar neergelegd vindt niks bereikbaarheid is slecht van Amstelveen naar Amsterdam netwerk veranderd moest altijd mijn telefoon op vliegtuig modus zetten daarna weer zo doe ik deze bij elke stad om een netwerk te krijgen ik ben erg blij weggaan bij deze provider ook ze schrijven maandelijks abonnement kosten meer dat je het verwacht

Besvarelse fra Vodafone NL
Heb net ingelogd om mijn prepaid op te…
Heb net ingelogd om mijn prepaid op te waarderen. Daarna wilde ik direct mijn data bundel opwaarderen. Geen probleem, doorgestuurd naar een keuze menu maar dan moest ik opnieuw inloggen (terwijl ik al ingelogd was). Opnieuw inloggen blijkt niet meer mogelijk te zijn dus kan niet opwaarderen. Heel slecht en zonder van mijn tijd.

Besvarelse fra Vodafone NL
Nog nooit zoiets slecht mee gemaakt
Nog nooit zoiets slecht mee gemaakt, raad het niemand aan!
Ze kunnen niks voor je betekenen tot je alle abonnementen wilt opzeggen.
1 grote circus!

Besvarelse fra Vodafone NL
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.