Vloerenvoordelig.nl Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

We hebben een laminaatvloer laten leggen door Hofmans. Hier hadden we een prijs voor afgesproken. Deze heb ik betaald op de 1e dag van het leggen. Vervolgens komen ze dag 2 terug en betaald mijn man n... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Super tevreden over de service, klantgerichtheid medewerkers (Twan), mooie kwaliteit vloeren, veel keus, goede prijs! Na het leggen van de PVCvloer beneden viel hij in eerste instantie tegen tov de en... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer scherpe prijsstelling t.o.v. andere leveranciers. Prettig telefonisch contact gehad. De levering werd helaas een week verschoven door technische problemen bij de bezorgdienst aan de vrachtwagen.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ben uiterst tevreden...! Vorig jaar laminaat ed bestelt wat perfect verliep, dus dit jaar weer Vloerenvoordelig.nl benaderd en weer liep alles naar wens.... Goede service en goed geholpen wederom door... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Dagligstuemøbelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De beste kwaliteit laminaat voor de laagste prijs? Dan moet u bij vloerenvoordelig.nl zijn. Uitgebreid assortiment en goedkoop laminaat van topmerken. Vloerenvoordelig.nl is onderdeel van Hofmans at Home. Hofmans at Home exploiteert ook andere succesvolle webwinkels op het gebied van wonen zoals: zonweringvoordelig, kunstgrasvoordelig, deurmattenvoordelig en vloerkledenvoordelig.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Goede prijzen

Goede prijzen, prima contact over de levering en vlotte bezorging, wat wil je nog meer!!
Een aanrader!

9. maj 2018

Beste Jim,

Bedankt voor je compliment.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg blij met de stalen PVC

Erg blij met de stalen PVC! Hier kunnen we wat mee en hoop binnenkort de keuze te maken! :-)

30. april 2018

Hoi Marlijn,

Goed om te lezen dat je al blij bent met de stalen.
Wij hopen je binnenkort ook blij te kunnen maken met een nieuwe vloer.

Goede en vriendelijke service

Goede en vriendelijke service, goede prijs voor de hoge kwaliteit. Hele verloopproces zit goed in elkaar.
Enig nadeel is dat er op zaterdag geen verkopers van vloerenvoordelig op de locatie aanwezig zijn.

25. april 2018

Goedemorgen Maarten,

Bedankt voor je geschreven feedback :)

Wij hebben goed nieuws, sinds deze maand hebben wij iedere zaterdag productspecialisten van vloerenvoordelig.nl in de winkel aanwezig.

Wij wensen je nogmaals veel woonplezier van je nieuwe vloer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

heb een staal aangevraagd voor een…

heb een staal aangevraagd voor een laminaat vloer en ik kreeg deze vandaag al binnen,het was een hele plank van de vloer.super goed en snelle service,kan nu ook gaan kijken bij mijn nieuwe meubels of de vloer past.top bedankt hiervoor.

17. april 2018

Goedemiddag Theo,

Bedankt voor je leuke reactie op de staalaanvraag.

Wij wensen je veel succes met het maken van de keuze.

Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan vernemen wij dat graag.

Ben erg klantvriendelijk behandeld

Ben erg klantvriendelijk behandeld, na een felle teleurstelling bij een ander bedrijf. Goede communicatie en presiesie. De kleur van de pvc bleek na controle niet de juiste kleur te zijn, dit hebben ze netjes gemeld naar mij toe en met de mededeling dat de bestelling drie dagen later zou komen. Zo gezegd zo gedaan. Prima bedrijf, zeker aan te raden.

4. april 2018

Beste M Petit,

Wij willen je namens het hele team bedanken voor je lovende review :)
Dagelijks doen wij hier met zijn allen ons best voor.

Veel plezier van de nieuwe vloer.

21. marts 2018

Beste Warbout,

Bedankt voor je compliment :)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Alle afspraken netjes nagekomen en de…

Alle afspraken netjes nagekomen en de produkten zijn keurig verpakt afgeleverd.

1. marts 2018

Beste Ron,

Bedankt voor je positieve reactie.

En veel woon plezier met je nieuwe vloer.

Offerte gekregen voor laminaat

Offerte gekregen voor laminaat, deze prijs was enkele dagen geldig zo werd gezegd.
Na die termijn bleek de laminaat nog dezelfde prijs te hebben.
Laagste prijs garantie blijkt dus alleen te gelden voordat je besteld.
Ik heb ze het advies gegeven om daar duidelijker over te zijn op de website.

1. marts 2018

Beste Marga,

Bedankt voor je beoordeling.

Als je bij ons op de site kijkt zie je dat we zeker iets met je advies hebben gedaan:

Nogmaals veel woonplezier met je nieuwe vloer.

Prima service.

Prima service. Alles volgens afspraak geregeld,alleen jammer dat we bijna een week moesten wachten omdat alleen op woensdag route noord gereden werd.

26. februar 2018

Hoi heer / mevrouw de Graaf,

Bedankt voor je feedback.

Wij zijn intern druk bezig om onze leverdagen in het Noorden van Nederland uit te breiden.

Ondanks dit wensen wij je veel woonplezier.

Goede communicatie

Goede communicatie. Is erg belangrijk.
Perfect afgeleverd.
Achteraf bleek dat ik veel te veel had betaald voor de bijpassende ondervloer. Dat is prima geregeld door teruggave van het teveel betaalde.

23. februar 2018

Beste heer Oroh,

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in vloerenvoordelig.nl.
Veel woonplezier gewenst namens het hele team.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en goede wil om de klant…

Goede service en goede wil om de klant tevreden te houden en te helpen

15. februar 2018

Beste heer / mevrouw Bierhof,

Ons hele team heeft de doelstelling om de klant tevreden te stellen.
Fijn dat dit zo gewaardeerd wordt.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Al eerder een laminaat vloer en plinten besteld bij vloerenvoordelig.nl.
Ik had nu extra plinten nodig, deze werden netjes op tijd bezorgd.
Goede service.

15. februar 2018

Hoi Petra,

Leuk om te lezen dat alles wederom naar wens was, dank je.

Top service!

10. februar 2018

Beste Keller,

Top Service! = Top review :)

Dankjewel daarvoor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede communicatie en snelle service.

Goede communicatie en snelle service.
Al meerdere keren besteld via Vloerenvoordelig en iedere keer dik tevreden.

5. februar 2018

Hoi EPAB,

Bedankt voor jullie leuke comment.

Veel plezier wederom van de nieuwe vloer.

Wij vinden het mooi

Wij vinden het mooi, en iedereen die komt kijken vindt het mooi en gewaagd!

1. februar 2018

Hoi Carla Bellemans,

Wat leuk om je bericht te lezen.

Wij wensen je nogmaals veel woonplezier van de nieuwe laminaatvloer.

25. januar 2018

Beste FR,

Leuk om te horen dat de snelle levering zo gewaardeerd wordt.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Van tevreden naar ontevreden klant

In eerste instantie waren wij blij met onze order bij Vloerenvoordelig. Een laminaatvloer besteld die vele malen goedkoper was dan in de winkel. Alles leek zeer goed verlopen, tot we merkten dat de vloerplintjes verkeerd waren (donkerbruin ipv wit). We gaven dit aan en men zou ons nieuwe sturen. Vervolgens kregen we 2 keer (!!) andere foute plintjes: 1 keer met marmerprint ipv houtprint (waarbij men leek te hopen dat we het niet zouden merken), 1 keer volledig witte. Er werd niet eerlijk gezegd dat men de plintjes van de site niet kon leveren, dus het leek er op dat ze ons op die manier toch probeerden tevreden te stellen. Uiteindelijk hebben ze nog een laatste poging gedaan met een stukje plint wat ook niet geheel passend was. Een belletje naar een andere leverancier gaf al snel een artikelnummer, maar vloerenvoordelig zegt dit niet aan ons te kunnen leveren. Van in het begin is men niet eerlijk geweest tegen ons. Ze hebben simpelweg niet het artikel wat ze op de site verkopen. De vloer ligt inmiddels al enkele weken maar we hebben nu dus nog steeds geen plintjes!

17. januar 2018

Hoi C. Theunissen,

We hebben de afgelopen week veel contact gehad zowel telefonisch als via de mail.

Onze excuses dat de vloerplinten verkeerd geleverd zijn, helaas hebben jullie een vloer gekocht waarbij veel verschillende soorten kleur in voorkomen. Wij vermelden bij ons op de site dat wij bij elke vloer de kleur plint passend zoeken. Ik heb je een aantal foto's toegestuurd via de mail van de plinten die het dichtstbijzijnde kleurde ook heb ik je nog een staal opgestuurd via de post. Helaas was deze kleur ook niet passend volgens jullie. Het gene wat op de website staat verkopen wij wel degelijk, we verkopen namelijk veel laminaat/pvc vloeren incl. de kleurende plinten per week. Na mijn inzien heb ik je hierbij toch goed proberen te helpen alleen heeft dit tot geen resultaat geleid, we zullen dan ook de 4 plinten crediteren.

Veel plezier met de vloer,

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs en levering netjes je wordt van te voren gebeld wanneer de levering plaats vindt. Wel zo handig!

16. januar 2018

Hoi Tom S,

Bedankt voor de positieve feedback :).

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Komt de leverafspraak niet na

Komt de leverafspraak niet na, na gebeld te hebben liegen ze weer dat t afgestuurd is. Wederom gebeld, lag nog daar, dus zelf opgehaald.

12. januar 2018

Beste Toon,

Allereerst nogmaals onze excuses voor de gehele situatie.

Helaas kunnen wij de situatie niet meer terug draaien.

Wij vinden het zeer vervelend hoe het is gelopen, dit heeft interne oorzaken gehad.

Ondanks alles wensen wij u veel plezier van de nieuwe vloer.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Netjes te woord gestaan en snel …

Netjes te woord gestaan en snel geholpen. Echter bleek de vloer na een week niet meer te leveren welke wel was betaald in de webshop. Andere vloer aangeboden gekregen voor dezelfde prijs echter bleek deze de volgende dag een dode mus. Economisch gezien wel logisch maar niet zo handig...

3. januar 2018

Beste Orangevending,

Bedankt voor uw geschreven review.

Fijn dat u het qua klantvriendelijkheid als prettig heeft ervaren.

Onverwacht had de leverancier het niet meer voorradig waardoor wij u hebben moeten teleurstellen.

Mochten wij u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan horen wij het graag.

Team vloerenvoordelig.nl

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.