Vloerenvoordelig.nl Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

We hebben een laminaatvloer laten leggen door Hofmans. Hier hadden we een prijs voor afgesproken. Deze heb ik betaald op de 1e dag van het leggen. Vervolgens komen ze dag 2 terug en betaald mijn man n... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Super tevreden over de service, klantgerichtheid medewerkers (Twan), mooie kwaliteit vloeren, veel keus, goede prijs! Na het leggen van de PVCvloer beneden viel hij in eerste instantie tegen tov de en... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer scherpe prijsstelling t.o.v. andere leveranciers. Prettig telefonisch contact gehad. De levering werd helaas een week verschoven door technische problemen bij de bezorgdienst aan de vrachtwagen.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ben uiterst tevreden...! Vorig jaar laminaat ed bestelt wat perfect verliep, dus dit jaar weer Vloerenvoordelig.nl benaderd en weer liep alles naar wens.... Goede service en goed geholpen wederom door... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Dagligstuemøbelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De beste kwaliteit laminaat voor de laagste prijs? Dan moet u bij vloerenvoordelig.nl zijn. Uitgebreid assortiment en goedkoop laminaat van topmerken. Vloerenvoordelig.nl is onderdeel van Hofmans at Home. Hofmans at Home exploiteert ook andere succesvolle webwinkels op het gebied van wonen zoals: zonweringvoordelig, kunstgrasvoordelig, deurmattenvoordelig en vloerkledenvoordelig.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Prachtige vloer

Prachtige vloer, erg tevreden over de prijs/kwaliteit/levering!

10. januar 2019

Beste Mirthe,

Bedankt voor uw positieve review.
Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben dan staan wij graag voor u klaar.

Vloerenvoordelig.nl

Klantvriendelijke medewerkers

Klantvriendelijke medewerkers. Bestelling zoals afgesproken geleverd en ligt perfect. Zeker aan te bevelen. Fijne dagen

27. december 2018

Beste Carmen,

Bedankt voor je positieve feedback.

Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen.

Nogmaals veel woonplezier toegewenst :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer klantgericht en uitstekende service

We hadden een PVC vloer laten leggen door Hofmans at Home en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding en zeer vriendelijke klantenservice ervaren. De vloer zelf is van goede kwaliteit en de afwerking ervan met bijbehorende plinten ziet er mooi uit. De algehele communicatie vanaf het opmaken van de offerte tot aan het leggen van de vloer ging heel vlot en we werden transparant op de hoogte gehouden van alle wijzigingen en planning. Na enkele problemen te hebben gehad als gevolg van het egaliseren heeft Hofmans at Home dat ondanks alle moeite en extra uren zonder enige twijfel willen herstellen. Wij vinden dat pure klasse en het eindresultaat mag er zeker wezen!

10. december 2018

Beste Joey,

Namens het hele team willen wij je bedanken voor je super leuke review :)

Hier doen wij het met zijn allen voor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie vloer voor een fijne prijs

Mooie vloer voor een fijne prijs!
Kwaliteit is super!

7. november 2018

Beste mevr. L.v.k.

Bedankt voor de positieve recensie namens het hele team :)

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Schandalige klantenservice

Bij de aankoop gaat alles goed. Tot het moment dat er een probleem is. Dan onttrekt Vloervoordeel zich van alle verantwoordelijkheid. Schandalig hoe ze met klanten omgaan. Een redelijk gesprek hebben we niet kunnen voeren. We waren verkeerd geadviseerd en zitten nu met een vloer die niet volledig gelegd kan worden. Schandalige service, zoiets maak je zelden mee. Goedkoop blijkt dus toch weer duurkoop helaas..

17. oktober 2018

Beste Linda Matser,

Allereerst vinden wij het zeer treurig om onderstaande recensie te lezen.

Nu hebben wij direct in ons systeem onder uw naam de order opgezocht, echter kunnen wij die helaas niet vinden.
Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om even contact met ons op te nemen zodat wij voor onszelf als voor u duidelijkheid te scheppen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte communicatie, late levering, verrassingskosten achteraf

Slechte communicatie, verkeerde vloeranalyse: alles goed beoordeeld, maar tijdens leggen bleek het toch anders en moest ondervloer worden aangeschaft. Maanden vooraf de kleur besteld, maar paar dagen voor levering bleek de kleur 6 weken levertijd te hebben omdat hij niet was besteld. Verder nog meer verrassingskosten. Geen aanrader.
Leggen is wel professioneel gebeurd.

17. oktober 2018

Beste B. Driessen,

Bedankt voor uw onderstaande review.

Wij hebben zoals telefonisch al meerdere malen aangegeven de spiegel voor ons gehouden en bieden nogmaals onze oprechte excuses aan voor de gehele situatie.
Er is intern vanalles misgelopen wat wij achteraf graag anders hadden gezien.

Uiteindelijk zijn wij wel blij dat het eindresultaat mooi is geworden.

Ondanks alles wensen wij u dan nogmaals veel woonplezier van de nieuwe vloer.

Prima advies

Prima advies, goede service, snelle levering.

29. september 2018

Hoi Rianne,

Wat leuk om je bericht te lezen, hartstikke bedankt daarvoor.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Begon goed, maar later werd het toch duur

Bestellen en contact was tijdens orientatie en koopproces goed.
Prijs nog klein beetje weten te onderhandelen.

We hadden 2 verschillende kleuren pvc besteld, we hebben plattegronden gestuurd en op basis daarvan kwam hij met aantal m2 en offerte.

Tijdens leggen bleek dat we van beide kleuren te kort kwamen.
Toen was bedrijf slecht bereikbaar, telefoon werd niet opgenomen en terugbellen op mijn verzoek gebeurde dag later ( we hadden haast, maar hele dag niemand te pakken gekregen ( gewoon op een woensdag .
Met spoed bijbesteld (2 werkdagen) en ergste voor 4 pakken pvc alleen verzendkosten al 58 euro.

De goedkope offerte werd dus al duurder omdat we 340 euro meer pvc nodig hadden en 2 x verzendkosten betaald plus leggers konden niet door....

Moraal reken na wat hij offereert.

25. september 2018

Fijn bedrijf!

Vooraf contact voor de levering. Keurig op tijd geleverd! Niet de eerste keer dat we hier besteld hebben en vast ook niet de laatste. Topservice voor een nette prijs!

15. september 2018

Duidelijke website

Duidelijke website. Goed dat we (gratis) proefstukjes konden ontvangen.

Snel en duidelijk geleverd (op afspraak).

20. august 2018

Beste heer / mevrouw Voorbrood,

Bedankt voor je compliment.

Veel woonplezier gewenst van de nieuwe Parador Laminaat vloer.

Zeer goede afhandeling

Zeer goede afhandeling,
Alles zoals besproken.
Prima service!!

9. august 2018

Beste heer / mevrouw Delancker,

Bedankt voor je compliment, leuk om te lezen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles goed voor elkaar en geleverd bij…

Alles goed voor elkaar en geleverd bij je thuis, dat scheelt een hoop werk.

11. juli 2018

Hoi Eline,

Bedankt voor je geschreven review.

Fijn dat je helemaal tevreden bent over onze service.
Daar doen wij dagelijks met het hele team ons best voor.

Veel woonplezier toegewenst.

goede service

De PVC vloer die we wilden bestellen was op dat moment niet meer leverbaar, we kregen snel een nieuwe offerte voor een alternatief, die vervolgens snel werd geleverd!

9. juli 2018

Beste van Keulen,

Bedankt voor de positieve feedback.

Fijn dat jullie helemaal tevreden zijn.

Nogmaals veel plezier van de nieuwe vloer.

Mooi bedrijf

Mooi bedrijf, vriendelijk personeel en lekkere koffie

26. juni 2018

Hoi Johan,

Dat zijn nog eens leuke berichten om te lezen.

Bedankt voor het vertrouwen.

Goede prijs kwaliteit

Producten snel ontvangen. Goede prijs kwaliteit.

18. juni 2018

Beste Steffen,

Bedankt voor je geschreven recensie.

Nogmaals veel woonplezier gewenst.

Goede prijsstelling

Goede prijsstelling, goed product ( Meister Silent Touch vloer) goede en snelle communicatie, dus ik ben zeer tevreden over zowel het product en de behandeling.
Alleen jammer dat de vervoerder het product niet even binnen wilde leggen waardoor mijn dochter dit alleen moest doen ( was net iets te zwaar ) en ik ook achter blijf met een pallet en houten plaat van 2 m2.
Misschien juist gehandeld volgens instructie maar je kunt ook inspelen op een situatie.

Nico Wijnacker

17. juni 2018

Beste Nico,

Allereerst fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de behandeling.

Wat betreft de aflevering nemen wij deze feedback intern mee voor verbetering, bedankt daarvoor.

Namens het hele team wensen wij je veel woonplezier van de nieuwe Meister vloer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Weer een mooie vloer keurig gelegd

Weer een mooie vloer keurig gelegd. Duurde wel wat langer dan gepland maar eindresultaat telt. Bijzonder compliment aan Gene ( weet niet of ik zijn naam goed schrijf) voor zijn geduld, vakmanschap en het harde werken. Zuinig zijn op deze medewerker!

15. juni 2018

Beste A.M. Wiechers,

Wat leuk om uw bericht te lezen, hartstikke bedankt voor de complimenten.

Wij wensen u veel woonplezier toe.

Team Vloerenvoordelig.nl, onderdeel van Hofmans at Home

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en kon al snel bezorgd…

Goede service en kon al snel bezorgd worden!

13. juni 2018

Hoi heer / mevrouw Hofman,

Bedankt voor je leuke review.

Veel woonplezier gewenst.

Zeer tevreden

Na telefonisch contact m.b.t. vragen over vloer, ondervloer en proefstukken, was ik zeer tevreden over de vraagstukken. Hierop heb ik de proefstukken opgevraagd. Echter deze kwamen niet binnen. Hierop heb ik per mail gevraagd waar ze bleven en bijna gelijk reactie ontvangen dat ze wederom proefstukken hadden aangevraagd. Deze kwamen twee dagen later. Na bestelling van de vloer en ondervloer werd ik binnen een half uur al gebeld wanneer ze konden leveren. Tijdens levering hebben ze keurig gebeld dat ze eraan kwamen. Ook de vloer en ondervloer zijn erg goed en een stuk goedkoper dan elders.

8. juni 2018

Hoi Mariska,

Wat leuk dat om je ervaring met ons te lezen. :)

Fijn dat je helemaal tevreden bent.

Wij wensen je nogmaals veel plezier van je nieuwe ondervloer + vloer.