We hebben een laminaatvloer laten leggen door Hofmans. Hier hadden we een prijs voor afgesproken. Deze heb ik betaald op de 1e dag van het leggen. Vervolgens komen ze dag 2 terug en betaald mijn man n... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Super tevreden over de service, klantgerichtheid medewerkers (Twan), mooie kwaliteit vloeren, veel keus, goede prijs! Na het leggen van de PVCvloer beneden viel hij in eerste instantie tegen tov de en... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer scherpe prijsstelling t.o.v. andere leveranciers. Prettig telefonisch contact gehad. De levering werd helaas een week verschoven door technische problemen bij de bezorgdienst aan de vrachtwagen.... Se mere
Virksomheden har svaret
Ben uiterst tevreden...! Vorig jaar laminaat ed bestelt wat perfect verliep, dus dit jaar weer Vloerenvoordelig.nl benaderd en weer liep alles naar wens.... Goede service en goed geholpen wederom door... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
De beste kwaliteit laminaat voor de laagste prijs? Dan moet u bij vloerenvoordelig.nl zijn. Uitgebreid assortiment en goedkoop laminaat van topmerken. Vloerenvoordelig.nl is onderdeel van Hofmans at Home. Hofmans at Home exploiteert ook andere succesvolle webwinkels op het gebied van wonen zoals: zonweringvoordelig, kunstgrasvoordelig, deurmattenvoordelig en vloerkledenvoordelig.
Kontaktoplysninger
Beerseweg 10a, 5431LC, Cuijk, Holland
- 0858888075
- support@vloerenvoordelig.nl
- www.vloerenvoordelig.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prachtige vloer
Prachtige vloer, erg tevreden over de prijs/kwaliteit/levering!

Klantvriendelijke medewerkers
Klantvriendelijke medewerkers. Bestelling zoals afgesproken geleverd en ligt perfect. Zeker aan te bevelen. Fijne dagen

Besvarelse fra Vloerenvoordelig.nl
Zeer klantgericht en uitstekende service
We hadden een PVC vloer laten leggen door Hofmans at Home en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding en zeer vriendelijke klantenservice ervaren. De vloer zelf is van goede kwaliteit en de afwerking ervan met bijbehorende plinten ziet er mooi uit. De algehele communicatie vanaf het opmaken van de offerte tot aan het leggen van de vloer ging heel vlot en we werden transparant op de hoogte gehouden van alle wijzigingen en planning. Na enkele problemen te hebben gehad als gevolg van het egaliseren heeft Hofmans at Home dat ondanks alle moeite en extra uren zonder enige twijfel willen herstellen. Wij vinden dat pure klasse en het eindresultaat mag er zeker wezen!

Besvarelse fra Vloerenvoordelig.nl
Mooie vloer voor een fijne prijs
Mooie vloer voor een fijne prijs!
Kwaliteit is super!

Schandalige klantenservice
Bij de aankoop gaat alles goed. Tot het moment dat er een probleem is. Dan onttrekt Vloervoordeel zich van alle verantwoordelijkheid. Schandalig hoe ze met klanten omgaan. Een redelijk gesprek hebben we niet kunnen voeren. We waren verkeerd geadviseerd en zitten nu met een vloer die niet volledig gelegd kan worden. Schandalige service, zoiets maak je zelden mee. Goedkoop blijkt dus toch weer duurkoop helaas..

Besvarelse fra Vloerenvoordelig.nl
Slechte communicatie, late levering, verrassingskosten achteraf
Slechte communicatie, verkeerde vloeranalyse: alles goed beoordeeld, maar tijdens leggen bleek het toch anders en moest ondervloer worden aangeschaft. Maanden vooraf de kleur besteld, maar paar dagen voor levering bleek de kleur 6 weken levertijd te hebben omdat hij niet was besteld. Verder nog meer verrassingskosten. Geen aanrader.
Leggen is wel professioneel gebeurd.

Besvarelse fra Vloerenvoordelig.nl
Begon goed, maar later werd het toch duur
Bestellen en contact was tijdens orientatie en koopproces goed.
Prijs nog klein beetje weten te onderhandelen.
We hadden 2 verschillende kleuren pvc besteld, we hebben plattegronden gestuurd en op basis daarvan kwam hij met aantal m2 en offerte.
Tijdens leggen bleek dat we van beide kleuren te kort kwamen.
Toen was bedrijf slecht bereikbaar, telefoon werd niet opgenomen en terugbellen op mijn verzoek gebeurde dag later ( we hadden haast, maar hele dag niemand te pakken gekregen ( gewoon op een woensdag .
Met spoed bijbesteld (2 werkdagen) en ergste voor 4 pakken pvc alleen verzendkosten al 58 euro.
De goedkope offerte werd dus al duurder omdat we 340 euro meer pvc nodig hadden en 2 x verzendkosten betaald plus leggers konden niet door....
Moraal reken na wat hij offereert.
Fijn bedrijf!
Vooraf contact voor de levering. Keurig op tijd geleverd! Niet de eerste keer dat we hier besteld hebben en vast ook niet de laatste. Topservice voor een nette prijs!
Mooie kwaliteits vloeren en klantvriendelijk bedrijf
Hadden een vloer gezien in een andere winkel en deze uiteindelijk online bij Vloerenvoordeling / Hofmans at Home besteld. Mooie kwaliteit vloer en erg klantvriendelijk. Zeker een aanrader!
Duidelijke website
Duidelijke website. Goed dat we (gratis) proefstukjes konden ontvangen.
Snel en duidelijk geleverd (op afspraak).

Zeer goede afhandeling
Zeer goede afhandeling,
Alles zoals besproken.
Prima service!!

Besvarelse fra Vloerenvoordelig.nl
Alles goed voor elkaar en geleverd bij…
Alles goed voor elkaar en geleverd bij je thuis, dat scheelt een hoop werk.

goede service
De PVC vloer die we wilden bestellen was op dat moment niet meer leverbaar, we kregen snel een nieuwe offerte voor een alternatief, die vervolgens snel werd geleverd!

Goede prijs kwaliteit
Producten snel ontvangen. Goede prijs kwaliteit.

Goede prijsstelling
Goede prijsstelling, goed product ( Meister Silent Touch vloer) goede en snelle communicatie, dus ik ben zeer tevreden over zowel het product en de behandeling.
Alleen jammer dat de vervoerder het product niet even binnen wilde leggen waardoor mijn dochter dit alleen moest doen ( was net iets te zwaar ) en ik ook achter blijf met een pallet en houten plaat van 2 m2.
Misschien juist gehandeld volgens instructie maar je kunt ook inspelen op een situatie.
Nico Wijnacker

Besvarelse fra Vloerenvoordelig.nl
Weer een mooie vloer keurig gelegd
Weer een mooie vloer keurig gelegd. Duurde wel wat langer dan gepland maar eindresultaat telt. Bijzonder compliment aan Gene ( weet niet of ik zijn naam goed schrijf) voor zijn geduld, vakmanschap en het harde werken. Zuinig zijn op deze medewerker!

Besvarelse fra Vloerenvoordelig.nl
Goede service en kon al snel bezorgd…
Goede service en kon al snel bezorgd worden!

Zeer tevreden
Na telefonisch contact m.b.t. vragen over vloer, ondervloer en proefstukken, was ik zeer tevreden over de vraagstukken. Hierop heb ik de proefstukken opgevraagd. Echter deze kwamen niet binnen. Hierop heb ik per mail gevraagd waar ze bleven en bijna gelijk reactie ontvangen dat ze wederom proefstukken hadden aangevraagd. Deze kwamen twee dagen later. Na bestelling van de vloer en ondervloer werd ik binnen een half uur al gebeld wanneer ze konden leveren. Tijdens levering hebben ze keurig gebeld dat ze eraan kwamen. Ook de vloer en ondervloer zijn erg goed en een stuk goedkoper dan elders.