Sæbe dispensere til over 1000 kr. Har 4 de holder ca 2 år så rustner de. De kan holde til påvirkning af vand siger de. Til grin. Ja de har skiftet dem før og siger jo alt om kvaliteten - håbløst liges... Se mere

Tilslutter mig koret af de dårlige anmeldelser af sæbedispenseren. Vi har måttet skifte pumper på vores 2 dispensere flere gange, de knækker/går fra hinanden. Selve beholderne får rust. Vi har prø... Se mere

Jeg ville ønske, at jeg havde læst anmeldelserne, inden jeg købte et komplet Vipp-sæt til mit badeværelse. Nu 3 år senere er sæbedispenseren rustet under tuden og coatingen er slidt af beholderen øver... Se mere

Service og reservedele herunder hastigheden levering/korrigerende handling er under al kritik. Det fremgår generelt er jeres bedømmelse på Trustpilot. Det er simpelthen vanvittig dårligt. Husk p... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Det begyndte som en kærlighedshistorie Nogle gange fører den store lottogevinst til mere end bare midlertidig glæde. Da grundlæggeren af Vipp, Holger Nielsen, vandt en bil på sin billet til det lokale fodboldstadion i 1932, blev det begyndelsen på Vipp. Han vidste det bare ikke. Han solgte bilen, købte en metalpresser og få år senere, da hans kone Marie havde brug for en spand til sin frisørsalon, gik han ud i sit værksted og fremstillede det, der i dag er kendt som Vipp pedalspanden. Holger kunne ikke have forestillet sig, at den spand, han designede i 1939, ville så frøet til et designunivers med møbler og køkkener. Heller ikke, at hans spand ville blive katalysator for et nyt hotelkoncept. Vipp er stadig et familieejet, uafhængigt dansk designfirma, der drives af Holgers datter, Jette Egelund, hendes to børn Kasper og Sofie og 45 ansatte i København. Uanset om det er at fremstille en pedalspand, gentænke det modulære, fritstående køkken, udvikle en møbelkollektion eller skabe Vipp Hotel, måler vi kvaliteten af produkter og koncepter på deres langsigtede evne til at give en oplevelse ud over det sædvanlige.

2,4

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Jeg har 2 store spande hvor nitterne er…

Jeg har 2 store spande hvor nitterne er gået, Jeg har selv prøvet at lave dem men forgæves, Er der nogle steder man kan få dem lavet, Det er mange penge at smide ud, De har nogle år på bagen, Men er rigtig tilfrede med prudoktet ellers
Mvh Doris Brockmann Frederiksberg

14. december 2019

Hej Doris

Jeg tror faktisk, du kan komme forbi kontoret på Snorresgade 22, så kan vi fikse det her. Jeg er dog ikke sikker, så ring gerne inden, men vi har et lille værksted herude.

Sæbedispenser

Frygteligt produkt! Har to hvide sæbedispensere, hvor begge ruster i både top og bund .. jeg kan gøre dem rene igen og igen, men rusten kommer tilbage med det samme. Har tidligere klaget til både Salling (hvor de er købt) og Vipp, men ingen vil gøre noget ved det, da det åbenbart er forventeligt at de ruster hm ..

Har købt nye hoveder/pumper fire gange og lige meget hjælper det. Og de nye pumper sidder så løste på beholderen at de skruer sig selv af, når man pumper en enkelt gang - det er under al kritik!

Har andre Vipp produkter som jeg er rigtig tilfredse med og som intet fejler, så synes det er ærgerligt at sæbedispenserne er så dårlige og der ingen hjælp er at hente når man først har smidt de mange mange penge for dem.

12. oktober 2019

Hej Rikke

Det er for dårligt og noteret. Selvom det bliver en gentagelse herfra, så er det faktisk noget, vi arbejder konstant på. Er glad for, at de andre produkter lever op til forventningerne.

Vh Jakob

Bedste service nogensinde.

Bedste service jeg nogensinde har oplevet! Og jeg er ikke en robot.
Jeg har et par år gammelt køkkenarmatur, hvor det er begyndt at sive lidt vand op igennem ikke så meget at sige til med alt det kalk der er i vandet. Jeg skriver ind i håb om jeg kan købe en ny o-ring eller lignede til at afhjælpe det problem der nu er.
Vipp beder om et par billeder, dem sender jeg gerne og Vipp svarer, hvad min adresse er og sender en hel ny mixer til mig kvit og frit.
Det er service på aller højeste plan!

2. oktober 2019

Pumpen på min sæbedispencer virkede…

Pumpen på min sæbedispencer virkede ikke mere så vi gik til en forhandler for at købe en ny kr. 75,-.
Nu viser det sig at pumpen ikke passer på min beholder,der er ændret noget så den ny ikke kan skrues på.
Beholderen er ca. 10 år en fejler ikke noget, nu kan de bare ikke bruges mere,
Jeg køber ALDRIG mere noget fra Vip, det er for dårligt for jeg er garanteret ikke den eneste der har prøvet det.

12. september 2019

Hej Else

Det er jeg ked af at høre. Det er rigtigt, at de nye pumper ikke passer til de helt gamle dispensere. Selvom de nyere sæbedispensere ligner de gamle, så forsøger vi hele tiden at forbedre designet, hvilket betyder, at der er forskel på de forskellige modeller. Jeg mener, det er dispensere fra før 2010, hvor pumpehovedet ikke passer.

Sæbedispenser ruster

Ekstremt dårligt produkt.
Sæbedispenser ruster efter blot 3 mdr !!!
Jeg har nu fået den byttet 3 gange og forstår ikke problemet fortsætter.

18. august 2019

Hej Katrine

Det er for dårligt, og det beklager vi dybt. Håber, den næste version holder.

køb ikke sæbedispenseren!

Jeg er ret glad for deres badeværelses serie!
Men deres sæbedispenser til 849kr skulle de skamme sig over! Den bliver på ingen tid grim og ser beskidt ud, de er klar over problemet, da man før i tiden kunne få en ny top uden beregning, men det er ovre nu! En ny koster 149kr... sådan en har jeg købt et par gange. Men nu er emaljen krakeleret med bobelrust... det kan man jo ikke have stående! Og kundeservice vender selvfølgelig ikke tilbage! Så er det for dyrt!

3. august 2019

Hej Christina

Først, tak for de pæne ord. Dernæst er jeg ked af at høre om dispenseren, men en ny pumper koster 69 kr og ikke 149 kr.: https://vipp.com/da/products/s%C3%A6bedispenser-pumpe

Vh, Jakob

Vi købte i september 2018 en Vipp…

Vi købte i september 2018 en Vipp toiletbørste hos Salling i Århus.
Efter få måneder begyndte det rustfrie toiletbørstelåg at ruste. Ved henvendelse til Salling, hvor vi havde købt børsten, blev vi oplyst, at det ofte skete. De kunne lade en sælger fra Vipp se på sagen. Efter få dage ringede Salling, at disse rustpletter ikke var reklamationsberettigede.
Jf. Vipp vedligeholdelsesvejledning, må man forvente rustpletter som følge af stænk fra toilet og lign. Hvis disse Ikke omgående fjernes.
Jeg synes, det det er under al kritik, at man køber en toiletbørste til 1.495,00 kr, og den så ikke er egnet til at stå på et toilet.
Det er absolut sidste gang, jeg køber et Vipp produkt. Desværre er jeg også ejer at både vasketøjskurv og
Sæbedispenser. Nu frygter jeg det værste.
Jeg valgte Vipp, da jeg troede det var et dansk kvalitetsprodukt. Men sådan var det ikke👎

24. juli 2019

Hej Marianne

Det er altid ærgerligt, men også værdifuldt, at få disse kommentarer, da de kun hjælper os til at blive bedre. Det hjælper os til at se, hvor fejlene ved vores produkter er. Det, du oplever, er dog ikke noget vi ser tit. Faktisk tror jeg ikke, vi har fået en sådan henvendelse herinde, men det er rigtigt, at det kan forekomme ved stænk fra toilet og lign. Det bedste man kan gøre er at tørre overfladen af regelmæssigt. Jeg håber, de andre Vipp produkter vil leve op til dine (og vores) forventninger.

Vh, Jakob

Pedal knækket af pedalstang på min…

Pedal knækket af pedalstang på min Vippspand i rustfri stål.
1.Det er tilsyneladende ikke muligt at finde en ny pedal/pedalstang under div. reservedele.
2. Skulle det modsatte være tilfældet, er det tilsyneladende heller ikke muligt at skifte stangen, da denne fæstnet med popnittelignende stålnitter, der skal slibes af. Hvorfor dælen er der ikke brugt en bolt/møtrik på et ellers godt produkt?

4. juni 2019

Hej Olav

Tak for din besked. Skriv til os på info@vipp.com eller ring på 45 88 88 00. Vi burde have både pedal og evnerne til at montere den.

Porøse glas 😔

Jeg har altid været begejstret for VIPP design og stort det alle produkter.

Jeg er dog blevet svært skuffet denne gang. Jeg fik 12 VIPP 33 cl drikkeglas til min fødselsdag. Meget flotte glas.

Uheldigvis er glassene ekstremt tynde og meget porøse. Dette har desværre betydet at 2 glas allerede er gået itu. Da det første glas gik i stykker, troede jeg der måtte være en fejl i dette glas. Men når et glas går i stykker ved at det bliver sat i opvaskemaskinen, vel at mærke, uden berøring med andre glas. Ja så er der jo tale om ringe kvalitet.

Jeg håber nu at mine sidste 10 glas, kan holde lidt længere end de 14 dage, de to første glas holdt. Ellers må jeg sige det har været et dyrt og mindre positivt bekendtskab.

Et godt råd, ville være at lave glas, som kan tåle at blive brugt. Ikke kun glas, som er pæne at se på !

8. maj 2019

Jeg kan se jeg har samme problem som…

Jeg kan se jeg har samme problem som andre med mine sæbedispensere. Jeg en hvid 2 år gammel og en sort lidt ældre - de er begge efter kort tids brug lige dårlige. Man kan ikke pumpe sæbe op og de ruster. Virkelig dårligt til den pris!

9. marts 2019

Hej Birgitte

Det er jeg ked af at høre. Du skal kontakte os på cph@vipp.com (med billeder) eller ringe på 45 88 88 00, så kan vi hjælpe dig. Vi har haft nogle problemer med produktet, men billedet bliver desværre lidt forvrænget herinde, da de de tusindvis af tilfredse ejere ikke skriver om deres oplevelser, så der vil tegne sig et negativt billede af produktet.

Vh, Jakob

Jeg er VIPP kunde igennem mange år

Jeg er VIPP kunde igennem mange år, og er glad og tilfreds med mine indkøbte produkter.

Dog har sæbedispenseren altid været et “problem barn”.
Jeg har været med fra starten da VIPP lanceret VIPP sæbedispenseren for første gang.
Jeg har fået ombyttet mange sæbedispenseren igennem tiden, pga knækket pump-system, eller rust.

Engang ydet VIPP en meget elegant service, med en ny sæbedispenser og et lille VIPP håndklæde som “undskyld ulejligheden”.

Det er dog mange år siden VIPP udførte denne service.

Som VIPP jo nok godt ved, er der rigtig mange utilfredse VIPP kunder, og vi står alle utilfredse med deres sæbedispenser.

Jeg står selv i den situation at jeg simpelthen ikke magter VIPP sæbedispenseren mere.
Jeg har 3 stk, der er nye pumper på dem alle, så det er ikke det der er problemet lige pt, men det er rusten der både er inde i sæbedispenseren, i lukningen på toppe af sæbedispenseren, og rusten løber ned i sæben inde i sæbedispenseren, og uden på
sæbedispenseren.

Jeg har i dag igen igen igen, vasket mine
sæbedispensere, og igen igen igen hældt alt sæben ud af sæbedispenseren.

Jeg vil ikke have mine sæbedispenseren mere, derfor har jeg prøvet at få kontakt til VIPP 3 gange pr. mail uden VIPP henvender sig tilbage.

6. september 2018

Kære Ann Lee

Som altid ærgrer det os, når vi hører om disse episoder, men vi ved også, at jeres kommentarer er med til at gøre os bedre. Derfor tak. Du burde have fået svar på dine henvendelser, men det kan være, de er havnet i din spam-mappe. Vi oplever det nogle gange, når vi sender til Gmail. Har du Gmail, ligger spammappen nederst i venstre side. Du skal måske udvide fanen ved at klikke på en lille pil. Håber, det giver svar på problemet.

Vh, Jakob

Lækre produkter er ikke alt

Købte badmodul med alt tilbehør til en samlet udsalgpris på over 40.000.

Elektrikeren havde problemer med lampernes funktion, ringede ind - men det skal være køberen som ringer?! Måtte søge hjælp andet sted for at få løst det.

Vandhanen sprøjter ud over håndvasken allerede ved 50% åbning. Kunne være løst i installationen hvis man vidste det. Svært efter montering når rør går i væggen.

Montagevejledning til badmodul er sparsom med oplysningerne og det viste sig efter montering at blandingsbatteri og afløb sad 2 cm til højre for center i modulet. Ærgerligt når flisesamlinger var tilpasset og afløb lagt i væggen.

Vipp giver medhold i at de burde have hjulpet elektrikeren og monteringsvejledningen var mangelfuld... beklager oplevelsen og sender en vandspare-dims til vandhanen - og så var den sag slut :(

Lækre produkter hjælper ikke når arrogant og ligeglad kundeservice ødelægger den samlede oplevelse.

15. august 2018

Hej K. Eriksen

Det er en ærgerlig sag. Jeg har talt med mine kollegaer, og ved, at både kundeservice og ingenginører har været inde over den. Det ændrer selvfølgelig ikke ved skuffelsen, men jeg kan ikke gøre mere herfra.

Vh, Jakob

Jeg har to sæbedispenser fra Vipp som…

Jeg har to sæbedispenser fra Vipp som er gået i stykker. Den ene pumpe er udskiftet en gang tidligere. De nye pumper passer ikke længere på den model jeg har. Jeg har kontaktet Vipp kundeservice, og fik af vide, at der desværre ikke var noget at gøre ved det.
Er super ærgerligt over at skulle smide 2 så dyre sæbedispensere ud, når de stadig sælges i butikkerne.

8. august 2018

Meget fin kundeservice:-)

Tak til Janni og Vipp for fremragende og meget venlig kundeservice ved ombytning af min Vipp pedalspand.

5. august 2018

Hej Anne-Grethe

Tusind tak for de venlige ord. Og ja, Janni er en knag.

Vh, Jakob

Alle de glade kunder klager ikke.

Jeg har nu 2 hele badeværelse med vipp fra top til tå
2 gange amatur,hylder vasketøjs kurv glas osv.

Jeg oplever kun sublim kvalitet samt service fra vipp.

Mails der bliver svaret inden for 15 min samt helt i orden kundeservice.

I gør det godt!

Hilsen Hassan.

7. juni 2018

Hej Hassan

Tusind tak for de pæne ord. Det glæder os at høre.

Tilslutter mig koret.

Tilslutter mig koret af de dårlige anmeldelser af sæbedispenseren.
Selve beholderne får rust.
Vi har prøvet at kontakte kundeservice men de virker ligeglade. Vi har ikke kvitteringer på dem.
De får 2 stjerner for godt design. Vi har også andre produkter fra VIPP som vi ikke har haft problemer med.

15. april 2018

Hej Maria

Det som næsten ærgrer mig mest er, at du føler vores folk er ligeglade med din henvendelse. Hvem har du kontaktet - kontor eller butik? Næsten unødvendigt at nævne, at det selvfølgelig er utilfredsstillende med de defekte produktet. Vi arbejder på at ændre det!

Jakob

Pumpe går i stykker

Jeg har to Vipp-sæbedispensere. Pumpen er i stykker i dem begge. Vi har 4 vennepar, hvor tilfældet er det samme.
Dén søforklaring med, at det kun er et fåtal af dispenserne/pumperne, der er bøvl med, holder simpelthen ikke.
Har ikke bonnerne - fik dem i gave. Ærgerligt for mig - og for Vipp.
Det kan naturligvis sagtens gøres bedre, hvis man vil.

2. april 2018

Hej Lise

Som ved de andre tilfælde, er vi kede af at høre om oplevelserne med sæbedispenseren. Selvom du ikke har kvitteringen længere, synes jeg, du skal kontakte vores kundeservice på +45 45 88 88 00 eller cph@vipp.com. De kan hjælpe dig, og måske passer din dispenser til vores reservedele.

Dårlig kundeservice!

Jeg synes IKKE det er god service, at vipp ikke vil ombytte sæbepumpe, fordi jeg ikke har kvittering. Pumpen er defekt! Jeg har tidligere fået ombyttet pumpen - men nu er den service åbenbart ophørt. Det er dårlig stil.

19. februar 2018

Jeg er rigtig skuffet.....

Hvis man kunne give minus stjerner, havde VIPP fået det.....
Kan bestemt ikke anbefale deres sæbedispenser, som ruster efter ganske kort tid.
For flere år siden købte vi deres sæbedispenser og har siden fået byttet denne 4 GANGE. Hver gang med rust i sæbehovedet. (Nu også rust på selve beholderen)
Hver gang fik vi lovet, at nu var fejlen udbedret og at vi NU kunne regne med den kvalitet, som vi havde fået lovet, første gang vi købte produktet.
Men nej igen og igen har vi fået byttet produktet hos Johannes Fog i Lyngby og uden problemer.
INDTIL NU, hvor VIPP har besluttet, at alle reklamationer skal gå igennem deres kundeservice.
En fin beslutning, hvis de så valgte at give deres kunder en ordentlig kundeservice. Men desværre blev jeg også der skuffet....

Jeg kontaktede dem og forventede, at de ville ombytte sæbedispenseren, da de jo kender til problemet med sæbehovedet og også har erkendt det i mailen. Men NEJ... de krævede en kvittering, til trods for, at jeg i flere mails har skrevet til dem, at vi IKKE har fået en ny kvittering ved de foregående reklamationer.

Når man nu ved, at produktets kvalitet IKKE er i orden, hvorfor begynder man så at diskutere med kunden - det forstår jeg simpel hen ikke?? Nu får de bare en masse dårlig omtale og jeg vil selvfølgelig derudover, dele min dårlige oplevelse med kollegaer, familie og venner. Øv
Tænk at et gammelt og velrenommeret firma som VIPP, tør risikere det, når de havde mulighed for at vende hele sagen til en positiv oplevelse....Jeg er rigtig skuffet.

8. februar 2018