Sæbe dispensere til over 1000 kr. Har 4 de holder ca 2 år så rustner de. De kan holde til påvirkning af vand siger de. Til grin. Ja de har skiftet dem før og siger jo alt om kvaliteten - håbløst liges... Se mere
Tilslutter mig koret af de dårlige anmeldelser af sæbedispenseren. Vi har måttet skifte pumper på vores 2 dispensere flere gange, de knækker/går fra hinanden. Selve beholderne får rust. Vi har prø... Se mere
Jeg ville ønske, at jeg havde læst anmeldelserne, inden jeg købte et komplet Vipp-sæt til mit badeværelse. Nu 3 år senere er sæbedispenseren rustet under tuden og coatingen er slidt af beholderen øver... Se mere
Service og reservedele herunder hastigheden levering/korrigerende handling er under al kritik. Det fremgår generelt er jeres bedømmelse på Trustpilot. Det er simpelthen vanvittig dårligt. Husk p... Se mere
Det begyndte som en kærlighedshistorie Nogle gange fører den store lottogevinst til mere end bare midlertidig glæde. Da grundlæggeren af Vipp, Holger Nielsen, vandt en bil på sin billet til det lokale fodboldstadion i 1932, blev det begyndelsen på Vipp. Han vidste det bare ikke. Han solgte bilen, købte en metalpresser og få år senere, da hans kone Marie havde brug for en spand til sin frisørsalon, gik han ud i sit værksted og fremstillede det, der i dag er kendt som Vipp pedalspanden. Holger kunne ikke have forestillet sig, at den spand, han designede i 1939, ville så frøet til et designunivers med møbler og køkkener. Heller ikke, at hans spand ville blive katalysator for et nyt hotelkoncept. Vipp er stadig et familieejet, uafhængigt dansk designfirma, der drives af Holgers datter, Jette Egelund, hendes to børn Kasper og Sofie og 45 ansatte i København. Uanset om det er at fremstille en pedalspand, gentænke det modulære, fritstående køkken, udvikle en møbelkollektion eller skabe Vipp Hotel, måler vi kvaliteten af produkter og koncepter på deres langsigtede evne til at give en oplevelse ud over det sædvanlige.
Snorresgade 22, 2300, København S, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Har en bruseskraber hvor elastikhanken desværre knækkede. Skrev til Vipp kundeservice om den kunne udskiftes - og vupti - dagen efter lå der et nyt håndtag i min postkasse, fra søde Janni fra Vipp. Super service - langt over forventning - tak for det:-)

Besvarelse fra Vipp
Vipp viskestykker hvor gummistropperne enten knækker eller løsner sig og falder af efter nogle gange vask
Men alt i alt synes jeg ikke kvaliteten følger det ellers flotte design og den kvalitet firmaet selv mener produkterne bør leve op til.

Besvarelse fra Vipp
Jeg har lige fået Vipp Sæbedispenser og allerede ved 2 ugers brug begynder den at ruste. Dårlig produkt til prisen. Jeg kan ikke anbefale produktet til andre. Min bror har samme problem med hans.

Besvarelse fra Vipp
Bedre service skal man virkelig lede længe efter i dag .!
Jeg har to gage haft brug for en hjælp/service fra vipp og har været langt over forventningen.

Besvarelse fra Vipp
Havde problemer med en Vipp sæbedispenser til bruseren. Vi gik forbi Vipp i København hvor ekspedienten straks forstod vores udfordring og hurtigt fik afhjulpet problemet med en reservedel.
En exceptionel god service.

Besvarelse fra Vipp
Vi har købt et dyrt dyrt spisebord fra Vipp af(25.000) som vi nu indenfor reklamationsretten opdager en revne i den ellers “modstandsdygtig og slidstærke keramiske overflade”. Forhandleren vil spise os af med 25% på en ny bordplade, som vi så skal betale 8.000-9000,- for. Og Vipp mener at sagen er lukket. Dette er den ringeste service vi nogensinde har fået - og så på sådan et dyrt bord!!! Desuden krummer stellet, hvorfor med garanti derfor at revnen er opstået.
Vi har ellers altid købt meget i Vipp - både hylder, skraldespande osv, men det fortsætter vi nok ikke med!

Besvarelse fra Vipp
Den 7.aug.købte vi en Vipp Chimney sofa. Vi var virkelig glade for den. Glæden var kort. Ca en uge efter var der store mærker (fordybninger) i sædehynderne. Vi har sendt billeder til forhandler, som godt kan se problemet, og har lovet, at der skal komme en fra Vipp, og se på sagen. Der sker bare intet. Der skal siges at vi har andre produkter fra Vipp, som vi er fuldstændig tilfredse med. Kjeld J.

Besvarelse fra Vipp
Jeg kan se, at vi ikke er de eneste der har problemer med produkter fra Vipp, hvor materialekvaliteten er en udfordring. Vi har i mange år bøvlet med løget på vores Vipp17 spand, hvor stangen der skal løfte låget bøjer. Vi har deværre levet med det og garantien er udløbet. Vipp anbefaler, at vi blot bøjer stangen på plads. Det kan vi så gøre efter hver gang vi har åbnet den. Tror at vi i stedet bare åbner låget, eller køber en
Ikea, MJÖSA Pedalspand fra IKEA der fungerer, men er 80% billigere. Tilsvarende problemer har vi haft med sæbedispenserne, som er blevet byttet 3 gange, da pumpen knækker eller låget ikke slutter helt tæt.
Heldigvis er det det eneste danske designfirma vi har haft problemer med.

Hej Vipp,
Har lige købt en Vipp 9 sæbedispenser.
Hvilken sæbe anbefaler I at anvende?
Er både alm flydende håndsæbe og skum anvendeligt?
Mvh
Jesper

Besvarelse fra Vipp
Havde problemer med lidt ældre sæbedispenser. En opringning til vipp medførte gode råd og en hel exceptionel god service, med bl.a. tilsendelse af nødvendige reservedele. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Vipp
Sender en Mali i weekenden, straks svar mandag morgen. Hvor de ønsker flere billeder af min pedalspand som er gået i stykker efter 15 år.
Hvor Janni straks løser mit problemet
Har en knap 1 år Vipp spand og toiletbørste, der nu har fået nogle pletter som ikke bare kan tørres af, men ser ud som ætsen på begge låg. Vipp har oplyst at vand, urin mm. skal tørres af omgående ellers vil der være varige pletter. Jeg står ikke med en klud på mit toilet og tørrer af, når eks. en gæst har været på toilettet. Mener også at en spand og børste der er beregnet til toiletter, skal kunne klare diverse stænk

Besvarelse fra Vipp
Super service, jeg skrev til kundeservice vedr. en reklamation.
Fik svar samme dag og dagen efter modtog jeg en ombytning.

Hej
Jeg er glad for min store/høje pedalspanf, som er nogle år gammel, men låget sidder nu hele tiden fast. Det er mildest takt træls, særligt i denne tid, hvor vi helst ikke rører ting.
Der er ingen hjælp at finde i manualen på nettet. Har I et råd?
Mange hilsner Elsebeth

Fantastisk service.
Jeg har for længe siden købt en Vipp pedalspand og her forleden knækker hængslet så. Jeg ringer ind til kunde service og hun fortæller at jeg bare skal sende et mail med adresse og billede af selve hængslet. To dage efter står jeg med den knækkede del. Det kalder jeg god service.
Jeg fik en sæbedispenser i gave efter kort tid blev den desværre utæt i pumpen. Jeg sendte et billede til Vipp søndag og mandag formiddag fik jeg mail hvor jeg skulle oplyse adresse. Tirsdag middag blev der leveret et nyt pumpehoved det kalder jeg god og hurtig service

Besvarelse fra Vipp
Havde lidt problemer med pumpen til vores sæbedispenser og kontaktede vipp😊 aldrig har jeg oplevet så god en service 💓 mails blev besvaret med det samme og der blev os sendt en ny pumpe med det samme... Det er det man kalder god kundeservice 💓

Besvarelse fra Vipp
Jeg har lige fået sat vores nye hylde op i køkkenet (Vipp model 921) og må sige at jeg er imponeret over kvaliteten.
Der er tale om en hylde udført i pulverlakeret massivt aluminium dvs. den kan holde evigt.
Ikke nok med at selve hylden er af bedste kvalitet, så medfølger der også en skabelon så man er sikker på at få boret korrekt.
De medfølgende ophæng, plugs og skruer er også kvalitetsprodukter, det er rart at se at der ikke er sparet på den slags, da det betyder meget for produktet som helhed.

Fantastisk service. TAK.
Vi har en del Vipp produkter. De er smukke og så er de funktionelle. Vi oplevede dog at vores bruseskrabers gummiestrop knækker. Jeg kontakter derfor Vipp for at høre hvor jeg evt kan købe en ny.
Den sender de helt gratis til os og vi har nu en næste ny bruseskraber. Så tak for god service

Besvarelse fra Vipp
Jeg har købt et spisebord 972. Det er et rimelige dyrt bord. Da jeg fik det føreste kunne bordbene ikke gå på boret og der manglet skruer til og spænde bene fast, Og nogen af skruer under bord var ikke spændt . Det er virkelige dårligt når boret koster 25000kr
Jeg får så leveret et nyt, hvor bene igen ikke kan gå på det er sku ALT for dårlige af de ikke tester sådan noget på et så dyrt spisebord.