Vintagebyfoss Anmeldelser 22

4,6

Kompetent service samt glade mennesker som lytter i butikken. Unik butik som kan byde på solbriller og briller som skiller sig lidt ud fra mængden ift. til andre butikker, her kommer vi fremadrette... Se mere

Købte speciellavet glas til mine skydebriller. Servicen var helt i top. Følte mig super godt behandlet igennem helt forløbet. Prisen var også dejlig lav i forhold til de andre steder jeg har købt sk... Se mere

1. Optiker

Optiker der fokuserer på alt det de andre ikke gør! Vi elsker at genbruge og istandsætte

4,6

Kompetent service samt glade mennesker…

Kompetent service samt glade mennesker som lytter i butikken.
Unik butik som kan byde på solbriller og briller som skiller sig lidt ud fra mængden ift. til andre butikker, her kommer vi fremadrettet 🙌
Ole & Jennie

15. december 2025

Besvarelse fra Vintagebyfoss

At vi samler på søde og positive mennesker der har hjertet på rette sted det er i to et godt bevis på! Tusinde tak for jeres støtte og opbakning og for jeres gode energi i har når i besøger os! På gensyn i 2026!
3xFoss

Service i verdensklasse

Tak for en fantastisk god og kompetent service. Jeg lavede et fejlvalg ved bestilling af brillerne, men fik byttet dem uden beregning, det kalder jeg ekstrem god service, langt ud over hvad man kan forvente. Brillerne er super gode !

20. oktober 2025

Win Win Win - What’s not to like….

Det er bare en rigtig god oplevelse at få lavet briller her. Ud over at de er vanvittig kompetente hos Vintage By Voss er det bare Win Win Win.

Win Win Win -
uanset om du møder Daniel, Hanne eller Pia.
Win Win Win
- på kompetence, faglighed og engageret vejledning.
Win Win Win
- på udvalg, priser og kvalitet.
- på Design, Retro eller Top moderne

Og så har de bare en vidunderlig slags knald i låget, der er så inspirerende og hjertevarm….
Så Tak Tak Tak

25. juni 2025

Besvarelse fra Vintagebyfoss

Jeg bliver helt glad indeni Marianne. Af hjertet tak for de meget fine ord og for jeres besøg! Det er en stor fornøjelse at have Jer begge fordi!
Tusinde tak!
Daniel Foss

Mine bedste anbefalinger ✨

Efter at have besøgt Vintage by Foss køber jeg aldrig hverken briller eller solbriller andre steder. Atmosfæren er skøn, ejerne er dedikeret og yder service på højt plan, udvalget er spændende og anderledes, og i det hele taget er butikken helt unik ⭐️⭐️ jeg vil anbefale alle på min vej, at besøge butikken. Det bliver pludselig en helt særlig oplevelse, som man ikke oplever hos andre optikere. Tak for skøn behandling! 🙏🏼

2. december 2024

Kære Nadia
Hvor er det bare en dejlig anmeldelse! Kæmpe tak!
Vi syntes alle skal føle sig hjemme i butikken, og at du også føler udvalget passer dig er bare fantastisk. Tak for besøg og vi ses forhåbentlig igen.
Kh Team Foss

Fantastisk totaloplevelse

Bare det at gå ind i butikken. Så er man solgt! Man møder en varme, godt humør og tip top service, og de har et helt specielt udvalg af brillestel. Vejledning med stor kompetence, høj faglig ekspertise gør, at teamet her får den varmeste anbefaling.
Min mand og jeg købte nye stel og fik renoveret et gammelt.
Vi kommer helt sikkert igen.

18. oktober 2024

Besvarelse fra Vintagebyfoss

Kære Hanne, tak for et dejligt besøg af Jer begge. Vi kom i mål trods lidt udfordringer med glas undervejs, og i skal have tak for at være tålmodige i den forbindelse. Vi vil glæde os til at se Jer igen når i kommer til Roskilde igen.
Team Vintage by Foss

Skøn butik med fantastisk service

Skøn butik med fantastisk service.
Butikken har både nye og vintage stel, et personale ud over det sædvanlige og meget fair priser.
Stemningen er behagelig, uformel og samtidig er fagligheden helt i top.
Vil anbefale butikken til alle!

19. oktober 2024

Kære Line
Vi er virkelig taknemmelige for din anmeldelse! Tusinde tak. Vi er glade for der er overenstemmelse med pris og service, da det er en af vores kærne værdier du har fat i der! Tak for tilliden og håber vi ses igen.

Ny ynglings optiker

Deres service, udvalg og atmosfære er helt i top, og de er nu min foretrukne optiker! Udvalget af briller er langt mere interessant end hos andre optikere, jeg har besøgt. Jeg fik en grundig synstest og lærte noget nyt om mine øjne, som ingen andre optikere tidligere har nævnt.

Jeg fik også lov til at prøve maskinen der sliber glassene, så jeg selv kunne hjælpe lidt med mine nye briller. Det var sådan en hyggelig lille oplevelse

19. oktober 2024

Kære Oliver
Tusinde tak for se søde ord! Vi er taknemmelige for du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er også glade for du syntes om udvalget og den stil vi har valgt. Håber vi ses igen.

Helt igennem unik oplevelse

Helt igennem unik oplevelse. Fik lavet en grundig synstest, som Pia synes en øjenlæge skal se videre på idet at jeg har haft en hjernerystelse og har svært ved at fokusere på det ene øje.
Jeg fik lov at låne brillestel med hjem, den første dag jeg var der.
Da jeg kom igen, havde jeg valgt et stel og derfra blev jeg guidet med brillen, så jeg har valgt abonnement, så jeg kan få ændret mit glas hvis det skal korrigeres efter min tur hos øjenlæge.
Jeg har fået et par briller med lidt farve i glasset, da jeg også er blevet lidt lysfølsom og igen var Pia så dygtig at guide mig, så jeg ikke bare fik en mørk brille. Hun var go' til at fortælle om alle de muligheder der er for at få det helt rigtige.
Jeg er ufattelig glad for mine "rockstar" brille og er fan af vintage by Foss

27. maj 2024

Kanon service!

Var nede igår 1/9, og få lavet et par solbriller og jeg fik den bedste service man kunne ønske sig😁
Så derfor 5 stjerner herfra

1. september 2023

Tusinde tak Peter🙏🙏

Det er en helt særlig brillebutik og…

Det er en helt særlig brillebutik og optiker - og Daniel, Hanne og Pia er verdens mest kompetente brillenørder 🙏🏼😍 Jeg har været kunde siden åbningen og kunne aldrig drømme om at kigge andre veje. Sublim service. Butikken i containerstriben på Musicon OSER af personlighed og personlig tilgang til alle, der træder ind - børn som voksne. Jeg lokker gerne venner og familie med derud og er vist nok skyldig i, at der er kommet flere kunder i kartoteket. Tak for jer! Alle burde have en Vintage by Foss i nærheden 😎🤓🤩😍

7. juni 2023

Fænomenal service

Hvilken imødekommenhed og professionalisme, det har været så positiv en oplevelse at besøge Vintage by Foss. Jeg var så uheldig at knække min brillestang, og her godt en måned før jul, tænkte jeg, at økonomien godt kunne ende op med at være lidt presset. Jeg havde et ekstra stel, men hvem vil skifte glas til et stel fra en anden virksomhed? Det ville Vintage by Foss! Deres forståelse var en lettelse og deres assistance var perfekt. Selvom stellet drillede, og det endte op med, at den venlige ekspedient måtte bruge længere tid end forventet på at få glassene i, så sendte de mig afsted med stor tilfredshed. Tusind tak, der er ingen tvivl om at næste gang, at jeg skal have nye briller, så skal jeg hen til Vintage by Foss hyggelige butik ved Musicon.

17. november 2022

Kære Helle
Tusinde tak for de flotte ord. Vi er så glade for du oplever vores service som vi ønsker den skal opleves. Tusinde tak fordi du valgte os, vi skal sørge for din oplevelse er 5 stjerner værd igen næste gang.

Optikerne Foss

Daniel og hans team er fantastiske…

Daniel og hans team er fantastiske ildsjæle, der altid er super venlige og hjælper en med at finde lige præcis det/de par brille(r) der passer til dig. Altid en oplevelse og komme forbi til suveræn service og smil fra dem.

4. november 2022

Besvarelse fra Vintagebyfoss

Hvor er vi glade for dine søde ord. Det er dejligt når det vi ønsker at give er det du oplever. Tusinde tak Morten, og på gensyn når som helst.
Kh Team Foss

Simpelthen formidabel

Meget stilsikre, kompetente og behjælpelige - og samtidig mega søde mennesker. Meget fair priser
Den bedste brille butik, jeg har været i!

19. maj 2022

Tusind tak Klaus!!
Og tak fordi du var med på legen og turde kaste dig ud i noget nyt. Det har været en fornøjelse at lave briller til dig og din hustru, og altid hyggeligt med jeres besøg.

Kan anbefales!

Fik sat glas i mit eget stel mens jeg ventede. Billigere end hos de store optikerkæder. Venligt personale. Kan klart anbefales 👍🏻😊

12. marts 2022

Besvarelse fra Vintagebyfoss

Tusinde tak for den dejlige anbefaling! Den varmer, og tak fordi du deler vores service med glas montering mens man venter. På glædelig gensyn.

Daniel Frank Foss
Ejer

Ualmindelig god service og ualmindelig…

Ualmindelig god service og ualmindelig fede briller.
Jeg har købt 3 par briller og jeg er virkelig kritisk med både stel og glas. Vintage by Foss leverede de fedeste briller med uovertrufne glas - og servicen har jeg sjældent oplevet så god. Den bedste anbefaling herfra.

16. februar 2022

Besvarelse fra Vintagebyfoss

Og der er da ikke noget federe end gæster, der har høje forventninger til kvalitet, cool stil og er med på at lege.
Tusind tak for din anbefaling. Vi er taknemmelig for din tid til at dele oplevelsen!
Håber vi ses igen snart til fotosession :)

Hanne & Daniel

Super oplevelse

Det er den mest behagelige og gennemførte kundeoplevelse.
Daniel er serviceminded, nærværende og enormt fagligt dygtig. De største anbefalinger herfra.

18. januar 2022

Besvarelse fra Vintagebyfoss

Tusinde tak for de flotte ord! Og tak for at give os fede opgaver. En stor fornøjelse med besøg, selvom vi bor langt fra hinanden. Det er meget værdsat

Bedste og mest kundefokuseret oplevelse…

Bedste og mest kundefokuseret oplevelse - nogensinde. Har virkelig haft problemer med at finde briller og så gå dem. Det klarede Daniel med bravur. Endelig fandt jeg en optiker, der forstod mine behov - både arbejdsmæssigt og til fritidsbrug. Et så fint eksempel på Service Marketing Management, at det burde indgå på de højere læreanstalter som obligatorisk case. De varmeste anbefalinger herfra. Markering.....

28. august 2021

Kære Thomas

Det var mig en stor glæde at se dig lege med på valg af stel! Jeg er taknemmelig for du kom forbi, og glæder mig til at levere og leve op til de flotte ord🙏 Tusinde tak for det!

Daniel Foss

Bedste optiker jeg har mødt

Jeg hørte om Daniels butik første gang, da han havde doneret et gavekort til velgørenhed. Jeg har mødt ham efterfølgende flere gange, og blev nysgerrig omkring hans brille butik. For nylig var jeg forbi og ville bestille nye solbriller med styrke, og hold da op, det har jeg bestemt ikke fortrudt!!
Magen til super service, skøn atmosfære og tryg følelse ved at lade Daniel undersøge brillestyrke, justere stel til ens ansigt har jeg aldrig mødt før i en brillebutik. Personligheden Daniel og hans søster tilføjer til butikken gør at man har lyst til at komme forbi, blot for at hilse. Og se alle hans fede brillestel.
Det er bestemt ikke sidste gang at jeg køber solbriller hos Foss. Og det bliver også der jeg køber mine næste briller 👍

5. maj 2021

Besvarelse fra Vintagebyfoss

Tusinde tak for de flotte ord. Det betyder meget for både mig og min søster at få en anmeldelse som denne. Vi vil glæde os til næste besøg og måske også til næste velgørenheds projekt.
Bedste hilsener
Daniel og Hanne

Fantastisk Brille forretning

Fantastisk Brille forretning.
Var forbi i går for at få taget synstest til nye briller. Hyggeligt lille sted ved Musicon i Roskilde. Super personale der virkelig tog sig tid til en, og hjælper dig igennem hele forløbet. Glæder mig til at komme tilbage om 8-10 dag for at få min briller. Kan kun anbefale Vintage by Foss. Det er helt sikkert et besøg værd.

19. februar 2021

Kære Henrik
Af hjertet tak for de søde ord! Vi syntes bare det var hyggeligt med dit besøg, og ser frem til at du får dine briller. Vi vil glæde os til at se dig snart igen.
Daniel Frank Foss
Ejer