Pernille Damgaard Optik Anmeldelser 11

4,4

4,4

Virkelig god service og rådgivning

Vi startede med at komme hos Pernille Damgaard da vores søn på knap 3 år skulle have briller. Det var en virkelig fantastisk oplevelse, og det er nu 10 år siden. I dag køber hele familien briller og linser hos Pernille, og det er altid en professionel og meget kompetent rådgivning og service vi oplever. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Pernille Damgaard Optik til både børn og voksne.

14. oktober 2024

Professionel og venlig

Er den oplevelse hele vores familie har og har haft de sidste 10 år hvor vi er kommet i butikken.
Vi bliver altid modtaget med smil og en kyndig vejledning om det drejer sig om nye briller eller linser eller bare hjælp til at få rettet til.
Kan helt klart anbefale Pernille Damgaard Optik

5. oktober 2024

Bedste service og smukkeste briller.

Bedste service og smukkeste briller.
Jeg bliver ved med at vende tilbage til Pernille Damgaaard optik, da Pernille og Marlene er så enormt dygtige professionelt, og derudover altid behagelige og hjælpsomme.
I butikken føres der desuden mærker, som ikke findes hos øvrige optikere i Roskilde. Blandt andet brillemærker, som har en enorm holdbarhed, elegance og er europæisk produceret. Denne kvalitet og bæredygtighed tiltaler mig.
Jeg ville til hver en tid anbefale Pernille Damgaard Optik, både når brillen skal findes til voksne og børn.

26. september 2024

Professionel og fantastisk kundeservice

Har har købt briller hos Pernille igennem de sidste 15 år og har endnu engang oplevet en meget professionel service i forbindelse med skift af brilleglas i solbriller.
Jeg oplever altid en fantastisk kundeservice og dejlig stemning i butikken. Kan varmt anbefale Pernille Damgaard Optik.

21. september 2024

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Pernilles forretning. Jeg får altid den mest varme, professionelle og ikke mindst hjertelige betjening i hendes butik. De giver sig altid tid til at rådgive mig og så er det et KÆMPE STORT PLUS, at de selv kan skifte glassene i ens eksisterende brille (når det er tid til at man skal have ændret styrke), imens man venter. Det tager under en time og man sidder imens i sofaen med en god kop kaffe.

5. januar 2024

Fantastisk kunderservice !

Var på udkig efter et par nye solbriller i et bestemt mærke. Fandt Pernille Damgaard Optik på nettet. Tog afsted til deres butik i Roskilde. Fint udvalg, følte rent faktisk den ansatte var der for at rådgive og ikke for at sælge mig "et eller andet".
God gammeldags kundeservice - som der går længe i mellem, at man ellers støder på.
5 stjerner til jer fra en glad kunde!

31. maj 2023

God personlig service

Hele vores familie køber briller hos pernille Damgaard optik.
Vi har fået tilrettet briller, skiftet næsedutter, strammet skruer osv - og de er altid super serviceminded og imødekommende.

Det er ikke lav-pris tilgengæld bestiller de briller hjem uden forpligtelse, og det føles som god gammeldags kundeservice tilpasset dine personlige behov.

Vi har været faste kunder i mange år.

30. august 2022

Fuldstændig fantastisk kundeservice

Fuldstændig fantastisk kundeservice, interesse og indsigt i mennesker og de forskellige tilgange til behov.

Her får du alting ekstra:

Interesse
Nysgerrig
Faglighed
Menneskelighed

Jeg har brugt andre optikere, men kommer kun til at benytte Damgaard Optik fra nu af🙌.

21. februar 2022

Den bedste optiker ever

Den bedste optiker ever, med et personligt kundetække ud over det sædvanlige.
Altid glade og imødekommende og med et bredt udvalg af særligt udvalgte briller.
Som kunde i mange år, vil jeg klart anbefale at handle hos Pernille og hendes skønne personale.
Mærk stemningen og passionen for kunder og briller.
Bh. Anedorte

28. juni 2021

Hvis det var muligt skulle de kun ha 0…

Hvis det var muligt skulle de kun ha 0 stjerner
Købte originale Rayban solbriller, og måtte ned med dem 4 gange fordi glas røg ud.
Efter mange diskutioner fik jeg endelig nye glas så de virkede. Men så kom det en stor plet på brillen og så afsted til butik igen.
Så spørger de mig sgu om de har ligger i solen….. ja selvfølgelig, det er solbriller….
De er desværre 2 år så vi dækker ikke
MEGA dårlig,arrogant og dårlig “kundeservice”
Vil aldrig anbefale dem
Har efterfølgende opdaget at det ikke er Rayban glas dr er i, fra en anden optikker, men det fortalte de mig det var
O Stjerner

24. juni 2021

Nyt syn, nyt liv...

Pernille - tusind tak for din hjælp.

Din rådgivning om mine "nye" briller har været fantastisk. Endnu sjovere var det at du fortalte mig om min såkaldt bygningsfejl, jeg ikke vidste jeg havde. LOL.

Du er professionel hele vejen gennem og det eneste jeg har at sætte en finger på (hvis man skal sige noget mindre godt), så er det at du ikke altid er så hurtig til at svare, men det fylder ikke nok til at du mister 1 stjerne hos mig.

Du byder velkommen med et smil når man træder ind i din forretning og solbrillerne med styrke, spiller bare max - især i disse tider hvor solen (forhåbentlig) begynder at kigge frem...

13. maj 2014

Er dette din virksomhed?