Bestilte Zassenhaus kværne og prof rivejern klokken ca 14.30 samme eftermiddag en mail på bekræftelse lidt senere samme eftermiddag en mail med at alle vores bestilte varer var afsendt. Levering da... Se mere
Vinimportøren kan KUN anbefales til alle. Fra vi trykkede bestil gik der 2 min, så kom bekræftigelsen, efter en halv time kom beskeden var er sendt, samt faktura. Næste formiddag stod postdan... Se mere
Jeg bestilte en Opinel kniv, og fik den leveret dagen efter. Opdagede så at det skulle have været en svampekniv, jeg havde simpelthen ikke set ordentlig efter. Mailede om problemet og om det var... Se mere
Helt suveræn.. bestilte søndag aften ved 18 tiden..... fik kort tid efter en bekræftelse på at det var pakket og klar til afsendelse..(der arbejdes søndage:-?) prisen på porto blev endda billigere, e... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Salg af kvalitesvine og redskaber der kan lette din madlavning.
Ellingvej 18A, 8600, Silkeborg
- +4561261551
- info@vinimportoren.dk
- www.vinimportoren.dk
Enkel og hurtig betjening - super
Det var enkelt at let at bestille og jeg fik varen hurtigt. Jeg har ingen klagepunkter.
Topkarakter!
Tak for hurtigt levering, samt den service at I stiller vinen der, hvor I som vinspecialister råder os til, at det er bedst at opbevare den leverede produkt.
Kvik og hurtig levering :)
Glad og tilfreds kunde. Nemt at bestille varer og derefter var der kvik levering. Et ekstra plus var den fragtfrie weekend :)
Lige til, god levering
Bestilte vin her onsdag eftermiddag før påske. Leveret langfredag morgen (da vi bor i Silkeborg). Enkelte vine var udsolgte med bedre alternativer er blev tilbudt og leveret uden meromkostninger. En god oplevelse.
nemt og hurtigt
Det var en nem og overskuelig hjemmeside.
Varen kom efter et par dage.
hurtig og rigtig god betjening :)
Jeg bestilte en svampekniv hos vinimportøren i silkeborg, Der gik kun 2 dage fra jeg bestilte varen, til jeg havde den..... varen er i super fin kvalitet :) .....Jeg kan kun anbefale andre at handle der :)
Velfungerende netbutik
Hurtig og præcis ekspedition, god orientering om forløbet undervejs.
Meget tilfreds
Varen kom meget hurtigt og var fint pakket ind, så der var ingen transport problemer. Rigtig god service.
God service, hurtig levering
Ingen problemer med denne side. Jeg fik hvad jeg betalte for, hurtigt og ordentligt.
Fin service hurtig levering
Intet at udsætte, handlen foregik som forventet: hurtig levering i sikker embalage. Meget fint
God service og infoniveau
Info om leveringstidspunkt pr. email, leveret til lovede tidspunkt og varen levede op til forventningerne
Service i top
Hurtig og præcis levering. Her handler jeg gerne igen
Hurtig levering og svar på email
Jeg bestilte tirsdag tidligt om morgenen nogle microplane rivejern, som var nedsatte, ja det er jo ikke ligefrem det sted, man regner med at finde dem, når butikken hedder Vinimportøren, så jeg var lidt skeptisk over for det. Men jeg satsede.
Jeg hørte ikke noget og skrev så tilbage, for der stod, man skulle give dem besked, hvis man skal bruge varerne på en bestemt dag, og det skulle jeg, det var til gave om lørdagen og det var vigtigt det blev leveret om fredagen på mit arbejde. Så det skrev jeg, og jeg fik at vide, de havde prøvet at ringe, men af en eller anden årsag var det ene ciffer fra mit nr. forsvundet. Pyt, vi klarede det via mail, da der var et af rivejernene, der ikke kunne skaffes (restlager), så jeg valgte blot en anden type, og pakken blev sendt med det samme (onsdag) - ankom tidligt torsdag.
God og effektiv betjening
Denne krydderurtehakker er bare helt fantastisk. Alle burde investerer i sådan én.