Bestilte Zassenhaus kværne og prof rivejern klokken ca 14.30 samme eftermiddag en mail på bekræftelse lidt senere samme eftermiddag en mail med at alle vores bestilte varer var afsendt. Levering da... Se mere
Vinimportøren kan KUN anbefales til alle. Fra vi trykkede bestil gik der 2 min, så kom bekræftigelsen, efter en halv time kom beskeden var er sendt, samt faktura. Næste formiddag stod postdan... Se mere
Jeg bestilte en Opinel kniv, og fik den leveret dagen efter. Opdagede så at det skulle have været en svampekniv, jeg havde simpelthen ikke set ordentlig efter. Mailede om problemet og om det var... Se mere
Helt suveræn.. bestilte søndag aften ved 18 tiden..... fik kort tid efter en bekræftelse på at det var pakket og klar til afsendelse..(der arbejdes søndage:-?) prisen på porto blev endda billigere, e... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Salg af kvalitesvine og redskaber der kan lette din madlavning.
Ellingvej 18A, 8600, Silkeborg
- +4561261551
- info@vinimportoren.dk
- www.vinimportoren.dk
Altid en fornøjelse at handle her
Altid en fornøjelse at handle her. :)
Fornem service
Min kæreste havde været længe om at ønske en gave til hendes fødselsdag. Ønsket blev dog et duftsæt til rødvin. Jeg bestilte onsdag og spurgte om de kunne ekspedere min ordre hurtigt da den gerne skulle leveres fredag eller lørdag. Fredag bliver jeg ringet op af vinimportøren. De var på vej til Hjørring og havde taget gaven med og pakket den ind, så hvis jeg var hjemme i Aalborg, ville de gerne køre forbi, sådan at gaven kunne leveres til ordentlig tid. Det var jo ikke til at vide med postvæsenet, sagde manden. Jeg er henrykt over denne service. Keep up the good work! Mvh Steven, Aalborg
Super Service
Jeg havde et par forespørgsler frem og tilbage...
Sjælden har jeg oplevet så god service.
Hurtig og effektiv ordrebehandling
Ordren blev leveret hurtigt og informationen om ordren undervejs var i top.
God vine og service
Har købt vin til julen hos den lokale "vin-dealer" og alt forløb i skønneste orden. Nu håber jeg bare at vinen er god, men det er der jo kun en måde af finde ud af det på :-)
Sjældent set så god kundeserivce.
Det var helt fantastisk oplevelse jeg havde med Vinimportøren. Her kommer jeg absolut tilbage!
Perfekt
Hurtig levering - intet at klage over. Jeg vil klart købe hos firmaet igen.
Super god betjening
Der er ikke meget mere at sige, end hurtig levering og god kvalitet. Kan helt klart anbefales :)
hurtig ekspedition
meget hurtig levering af det bestilte. tak det var et microplane rivejern der er udsolgt hos alle issenkræmmerne.
tak nu kan jeg lave marcipanmuffins.
Eminent ekspedition
Jeg bestilte en Opinel kniv, og fik den leveret dagen efter.
Mailede om problemet og om det var muligt at komme at bytte, da jeg arbejder i Silkeborg, hvor vinimporten ligger.
Jo det var muligt, men de skulle alligevel ud at køre, så de kom forbi og byttede, og eftersendte faktura.
Fantastisk service
Lige den behandling man ønsker sig
Hurtigt og effektivt. Ingen fejl.
Fin service og hurtig forsendelse
Handler helt sikkert igen hos Vinimportøren
God overskuelig hjemmeside og hurtig levering
Siden var meget overskuelig, og jeg fandt de bedste priser på de
produkter jeg manglede. Alt blev sendt samme dag og leveret dagen efter. God indpakning og super service. Jeg vil klart anbefale butikken til andre.
Ærlig og hurtig levering lige til døren 1 2 3
Sælger var ærlig og påpegede et par ganske små ridser på varen - så jeg havde valget mellem afslag i prisen eller en ny vare. Jeg tog varen med afslag i prisen ..
Nem bestilling og hurtig levering - kunne ikke være bedre.
god og hurtig betjening
Jeg har købt den hos vin importøren og det var nemt og der var hurtig ekspedition.
Fin pris og hurtig service
Vinimportøren er let at handle med. Jeg havde selv lavet en fejl i bestillingen, og de var klar til at rette det omgående. Det er god service.
Gode varer, fin service og hurtig forsendelse
Handler helt sikkert igen hos Vinimportøren.