Har været meget glad for at handle ved Vikleliv. Varerne bliver sendt afsted hurtigt og 2. gang jeg handlede fik jeg endda en personlig hilsen fra Rikke om at mine varer var sendt afsted. Dejligt pers... Se mere

Rigtig behagelig oplevelse! Jeg fik anbefalet Vikleliv i mødregrupppen, og bestilte ret hurtigt en bæresele. Bestilte søndag aften og pakken var allerede fremme tirsdag morgen - skøn og hurtig... Se mere

Det er første gang, at jeg har fået lyst til at anmelde en virksomhed. Jeg bestiller min vikle om morgenen, og et par timer efter modtager jeg en sms med billede af pakken og med besked om, at... Se mere

Alt i alt en FANTASTISK oplevelse 😊 Kan kun anbefale at købe vikler mm. fra denne side. Jeg bestilte en slynge om aftnen og den efterfølgende morgen fik jeg en personlig SMS fra ejeren om, at h... Se mere

1. Babyudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Vikle Liv sælger jeg vikler, slynger, bæreseler og tilbehør til forældre, der bærer sine børn, mens de er små. Derudover tilbyder jeg online og fysisk slyngevejledning, hvor man som kunde får styr på ergonomi og sikkerhed for forældre og barn. Jeg har mulighed for at køre ud til konsultationer, men har også et lokale her i Herning med bløde gulve samt løbebånd, hvor du kan mærke den følelse og støtte, viklen giver dig, når du går tur. Det er også i det lokale, vores showroom er – og det er her, vi viser et blandet sortiment af vikler, slynger og seler, som alle er mulige at afprøve inden evt. køb.

4,5

Svarer typisk inden for 24 timer

God kundepleje

Nemt at bestille.
Hurtig levering og bæredygtig emballage.
Man får en sød, håndskrevet besked med i pakken.
Vikle liv kan klart anbefales.

7. november 2023

Kære Sara,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse, det varmer på en kold og våd onsdag at læse :-)

Vanvittig flot service!!!!

Vanvittig flot service!!!!
Bæresele købt som julegave til jul 2022 går i stykker primo oktober 2023. Min datter (som fik gaven) kontakter Vikleliv - og dagen efter modtager vi en ny bæresele. Vanvittig flot service - og så kan en håndskrevet besked bare noget helt specielt…!!!

7. oktober 2023

Kære Jesper,
Tusind tak for de flotte ord - det betyder bare alting at en uheldig situation (som at et redskab man elsker at bruge pludselig er ubrugelig) alligevel ender positivt, tak!

Rigtig god service!

Rigtig god service!

Jeg takker mange gange for den søde og hurtige service, jeg handler helt sikkert hos jer snart igen :)

30. august 2023

Kære Josephine,
Tusind tak for de flotte ord, det betyder alverden for os!

Virkelig fint produkt

Virkelig fint produkt - helt som forventet. Gode forklaringer på hvordan den kan bruges.
Hurtig levering. God service.
Vil klart anbefale andre at bestille fra vikleliv.

10. juni 2023

Hej Janni,

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af os herinde også, det betyder bare så meget!

Vikle-Kram Rikke.

Havde en reklamation på en bæresele, der hurtigt blev fundet en løsning på.
Super sød, hurtig og fantastisk service af Rikke.

12. april 2023

Hej Christina,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give mig en anmeldelse herinde, det betyder alverden at din oplevelse - trods fejl på selen - var positiv <3

Vikle-Kram Rikke.

Super service. Jeg vidste ikke så meget om vikler men hjemmesiden er meget informativ og Rikke har nogle super vejledningsvideoer.
Jeg bestilte to vikler og en bærejakke fredag eftermiddag og mandag fik jeg en sms med et billede af min aktuelle pakke, klar til afsending.
Der var hurtig levering og da jeg skrev til hende på sms, med et par spørgsmål vedr. mine køb svarede hun næsten med det samme. Hun er så hjælpsom og serviceminded. Her kan man trygt handle, og det er ikke sidste gang jeg handler her.

26. januar 2023

Kære Josephine Amalie,
Wow, tusind tak for den flotte anmeldelse - det varmer på en blæsende fredag at læse dine ord <3

Tak for en fin vikle

20. december 2022

Hej Johannes,
Først og fremmest glædelig Jul!
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder bare SÅ meget!
Godt Nytår.

Fantastisk service!
Modtog sms da pakken forlod butikken - tilføjet et billede af pakken. Og der var en fin lille håndskrevet besked.
Man kan tydeligt mærke kærligheden i den lille forretning.

15. november 2022

Kære Henriette,
Wow - tusind tak for de flotte ord, de varmer på en kold og våd mandag :-)
TAK!

fantastisk!!

Hurtig levering og dejlig personlig service! En sjældent helt igennem super oplevelse. Tak Rikke!

10. november 2022

Hej Melody,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at finde os og anmelde os herinde, det betyder SÅ meget!
Vikle-Kram Rikke.

Den hurtigste levering nogensinde og…

Den hurtigste levering nogensinde og pakken kom i rigtig fin stand! Dejlig oplevelse.

6. september 2022

Kære Camilla,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at gå herind og anmelde os, det betyder bare så meget!

Fantastisk guiden, hjælp og service. Er SÅ glad for den vikle jeg endte med 😊

28. august 2022

Kære Camilla,
Tusind tak for den hjertevarme anmeldelse - det gav et ekstra nøk på smilebåndet <3
Vikle-Kram Rikke.

Virkelig god og hurtig service ❤️

Jeg bestilte om morgenen og fik kort efter en sms om at min ringslynge var pakket samt et link til guides til vikler og slynger. Virkelig god service og dejligt for en nybegynder som mig! Allerede dagen efter kunne jeg hente min ringslynge som er af virkelig lækker kvalitet og som jeg glæder mig super meget til at tage i brug når lillebror melder sin ankomst ❤️

26. august 2022

Kære Sandra,
WOW! Tusind tak - hvor er du sød at bruge tid på en så dejlig og positiv anmeldelse!

Super

Super hurtig levering. Bedste service jeg længe har fået fra Rikke. Havde et spørgsmål som hun lynhurtigt besvarede.

12. august 2022

Hej Cille,
Wow, tusind tak - er så stolt og glad for at få sådan en feedback! +10cm til mig på en i forvejen dejlig mandag :-)

Fantastisk side for bæreredskaber

Fantastisk side for bæreredskaber. Jeg var i tvivl om jeg skylle vælge en sele eller vikle. Og om det sku være stræk eller fastvikle. Virkelig gode videoer til forskellige vikler/seler og rigtig god vejledning for hvilken slags der vil passe til dig. Herefter købte jeg en strækvikle t-shirt som er fantastisk nem at bruge og i dejlig let stof. Perfekt til min nyfødte
Super fan

30. juni 2022

Hej Rikke,
Tusind tak for at du tog dig tid til at anmelde os og vores produkter herinde, det betyder så meget at høre at du har været glad for oplevelsen og er endt med det rette produkt for jer <3
God sommer!

Skønt med hurtig ekspedition

Skønt med hurtig ekspedition, når man glæder sig til at modtage sin bestilling.

25. juni 2022

Hej Trine,
Tusind tak for din anmeldelse, jeg er så glad for at du har fået en god oplevelse her hos os.
Rigtig god sommer.
Vikle-Kram Rikke.

De varmeste anbefalinger herfra :-) Gav en fantastisk service også selvom jeg skulle have hjælp til, at bære en hund i slyngen. Slyngen er god, nem at bruge og modstår endda de barske hundepoter. Gizmo er glad for, at han nu bliver båret, tæt på mig, når hans dårlige ben ikke kan mere. Den eneste ulempe er, at han måske ligger for godt og nyder det for meget :-)

16. juni 2022

Hej Karina,
Tusind tak for de flotte ord, og hvor er jeg glad for det lykkedes os at finde det rette redskab til lille Gizmo <3

Anbefalelsesværdig!

Megagodt udvalg, bred viden og altid klar til at hjælpe!

21. maj 2022

Hej Anne Kirstine,
Tusind tak for dine skønne ord - det betyder alverden for mig at du tog dig tid til at dele din mening <3
Vikle-Kram Rikke.

Nok det bedste sted jeg har handlet

Nok det bedste sted jeg har handlet!
Aldrig har jeg oplevet kundeservice i så høj kvalitet.
Jeg var skrevet op til en bæresele og blev taget med i processen, og fik sendt billeder da den var klar til at blive sendt.
Iøvrigt fik jeg tilsendt videoer og råd til min nye bæresele og Rikke var klar til at svare på spørgsmål.
Det er helt klart anbefalelsesværdigt!

11. maj 2022

Kære Louise,
WOW - tusind tak, det varmer virkelig meget at du har taget dig tid til at skrive herinde og de meget flotte ord gør det ikke mindre fantastisk!