Jeg fik leveret forkerte varer. Kunne ikke få fat i firmaet som ikke undskyldte men sagde, at de var midt i en "indkøringsperiode". Fik efter meget lang tid de rigtige varer. Selv om jeg havde betalt... Se mere
Jeg bestilte et par ting hvor jeg skulle bruge en faktura til mit regnskab. Efter talrige opkald og mail har jeg endnu aldrig hørt tilbage fra virksomheden, og dette må betegnes som værende vi... Se mere
Jeg bestilte tebreve og bekræftelse på , at ordren var modtaget. På hjemmesiden står der. Levering i løbet af 1 -2 dage. Ringede til firmaet efter 14 dage. Ingen svarede i telefonen. Skrev mail et... Se mere
Bestilte et whiteboard og diverse småting til kontoret i sidste uge. Varerne kom hurtigere end lovet og der fulgte ekstra gaver med i form af bolcher og chokolade. Før bestillingen havde jeg no... Se mere
Om Vi er grønne - Din grønne kontorforsyning
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Og hvis du ikke kan finde det du leder efter, så bare skriv en mail eller ring til vores personlige kundeservice, så finder vi det for dig, og sparer dig for både tid og penge.
Kongevej 1, 8752, Østbirk, Danmark
- +45 77 34 08 97
- rune@viergroenne.dk
- www.viergroenne.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Fantastisk service!
Vi er grønne leverede en fantastisk service og havde noget super fornuftige priser! Klart 5 stjerner herfra...
Kanon service og hurtig levering!!
Viergrønne leverer en kanon service og ekstrem hurtig levering til nogle fantastisk lave priser. Kan ikke sætte en finger på noget, og deres kundeservice er virkelig behjælpelig med alle de spørgsmål man måtte have.
De har nogle af de bedste priser på lommeregnere, som jo er et must til studiestart og min kom fluks med posten. Vil gerne anbefale alle at handle hos dem, og jeg ved helt sikkert hvor jeg skal købe mapper, plastiklommer, clipse osv. til mine studier.
Levering til tiden & god kundeservice!
Jeg skulle have en ny taske til en god pris. Jeg havde før fået anbefalet viergrønne af en ven, som havde gjort et godt køb. Jeg besøgte derfor deres webshop. Som forventet købte jeg en dejlig taske og fik den leveret lige til døren dagen efter. Jeg fik god vejledning af viergrønne kundeservice. Der er nu ikke noget som at få en glad medarbejder i røret :-)
Viergrønne kan varmt anbefales, til andre der er på udkig efter et godt køb - gode priser, god kundeservice og brugervenlig hjemmeside.
Topkarakter!!
Rigtig god service og rigtig hurtig levering!
Jeg er kun blevet overrasket positivt ved at handle hos "Vi er grønne"! Gode produkter til billige priser.
Nem og overskuelig webshop - Lige til at gå til, også for nybegyndere!
Kan varmt anbefales til andre !
Super nemt!
Bestilte en TI-89 og allerede dagen efter bankede postbudet på døren med pakken til mig. Priserne derinde er rigtig dejlige, også for folk som mig på SU
Hurtig levering, billig pris.
Printerpapir - svarer fint til beskrivelsen - var endda leveret før beløbet blev trukket, det har jeg ikke prøvet andre steder.
Fantastisk personlig service!
Vi er netop flyttet i nye lokaler pga. en del nyansættelser, og havde derfor brug for en god omgang kontorartikler, som hver ansat får som "start-kit" - alt lige fra skriveunderlag, post-it notes, kuglepenne, stoleunderlag og skraldespande. Søgte lidt rundt på nettet, og fandt hurtigt frem til viergroenne.dk hvor der var flest penge at spare. Havde enkelte spørgsmål inden ordreafgivelsen og ringede derfor til virksomheden. De tog telefonen med det samme! Fik kort og præcist svar på mine spørgsmål og afgav derefter ordrer. Varerne kom dagen efter! Vi handler helt sikkert hos jer igen - det er bare nemt, hurtigt og billigst.
Nye whiteboards - upåklagelig service og hurtig levering
Vi bestilte i mandags nye whiteboards til kontoret, de kom dagen efter. Helt som lovet og varerne er helt perfekte. Venlig kundesupport, så kan kun anbefales herfra.
Bedste pris og hurtig levering
Havde spg. omkring lagervare på bestilte, hvilket ikke fremgik klart af bekræftelsen. Hurtig og god betjening. Bestilte vare kl 13.45 og fik det hele leveret dagen efter, rigtig dejligt.

Besvarelse fra Vi er grønne - Din grønne kontorforsyning
SUPER GOD SERVICE
Viergroenne er super billige.
har lige bestilt en stak brevordnere - og de har super god kunderservice til sine kunder.
leveringen fik jeg dagen efter!
Fin netside for kontorartikler
Købte 2 stk. stoleunderlag. Billigste pris jeg kunne finde på både nettet og i butikker. Fin info. vedr. ordren og kanon hurtig levering. Super:-)