Jeg fik leveret forkerte varer. Kunne ikke få fat i firmaet som ikke undskyldte men sagde, at de var midt i en "indkøringsperiode". Fik efter meget lang tid de rigtige varer. Selv om jeg havde betalt... Se mere
Jeg bestilte et par ting hvor jeg skulle bruge en faktura til mit regnskab. Efter talrige opkald og mail har jeg endnu aldrig hørt tilbage fra virksomheden, og dette må betegnes som værende vi... Se mere
Jeg bestilte tebreve og bekræftelse på , at ordren var modtaget. På hjemmesiden står der. Levering i løbet af 1 -2 dage. Ringede til firmaet efter 14 dage. Ingen svarede i telefonen. Skrev mail et... Se mere
Bestilte et whiteboard og diverse småting til kontoret i sidste uge. Varerne kom hurtigere end lovet og der fulgte ekstra gaver med i form af bolcher og chokolade. Før bestillingen havde jeg no... Se mere
Om Vi er grønne - Din grønne kontorforsyning
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Og hvis du ikke kan finde det du leder efter, så bare skriv en mail eller ring til vores personlige kundeservice, så finder vi det for dig, og sparer dig for både tid og penge.
Kongevej 1, 8752, Østbirk, Danmark
- +45 77 34 08 97
- rune@viergroenne.dk
- www.viergroenne.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Super oplevelse og billigste whiteboard
Jeg bestemte mig for at købe et whiteboard en sen fredag aften, og efter en hurtig Googling fandt jeg frem til Viergroenne.dk - prisen var lavere trods 120x180 størrelsen end andre muligheder, og at snipe tuscher og en renser med var super nemt.
Glimrende webshop. Jeg glæder mig til næste gang. :-)
Fungere fint
Har efter at have læst en artikel om dem, prøvet at handle hos dem og det fungere som forventede, ordrebekræftelse kom automatisk og levering 2 dage efter, så ingen klager herfra.
Måtte rykke for afsendelse; virksomheden ændrede i ordren, samt ændrede betalingsmetoden, og sendte derefter en rykker
Den 21. oktober bestiller jeg 3 brevbakker af mærket Bantex Vision, en tilhørende holder i metal, samt 3 registre til at sætte i ringbind. Så langt så godt. Jeg vælger at betale med mit vanlige visa-dankort. Kort tid efter modtager jeg en ordrebekræftelse, som ser korrekt ud.
Den 24. oktober modtager jeg en mail fra "Vi er Grønne" om, at en af de farver brevbakker, jeg har valgt, kun kan købes i minimum 10 stk. ad gangen. Det fremgik dog ikke af deres webshop, da jeg bestilte, og ordren blev også tilladt gennemført.
Virksomheden tilbyder at jeg kan få en standard hvid i stedet, hvilket jeg naturligvis er lidt irriteret over, men accepterer det dog.
Nu går der en uge, hvor jeg intet hører eller ser til min ordre.
Den 1. november rykker jeg for ordren, hvorefter jeg modtager svar om, at de har glemt den og undskylder.
Nogle dage derefter ankommer pakken på modtageradressen (som ikke er hos mig). Så langt så godt. Jeg antog, at det var det. Det var det bare ikke.
Den 24. november modtager jeg en rykker for manglende betaling. Det undrer mig, da jeg havde valgt at betale med visa-dankort, og intet havde fået af vide om, at betalingsmetoden skulle være blevet ændret til bankoverførsel!
Jeg har valgt at betale rykkeren, fordi jeg simpelthen ikke gider det bøvl. Men en ting er sikkert; jeg handler aldrig mere hos "Vi er grønne" pga. den sløvhed og manglende kommunikation, som i sidste ende har pålagt mig unødige udgifter både i form af penge og tid.
Jeg kan ikke anbefale at handle her til nogen andre.
Hurtigste levering
Jeg bestilte på nettet om eftermiddagen, og fik varen leveret næste dag. Det kalder jeg service.
Fremragende service!
Har nu bestilt flere gange – jeg har aldrig oplevet noget man kan sætte sin ”sure-finger” på.
Alt er i top – de holder hvad de lover.
Kvalitet og priser stemmer overens!
– rigtig god hjemmeside!
Jeg vil klart anbefale virksomheden til andre.
De har svært ved at levere i rigtig kvalitet
Vi købte to magnettavler, men trods mange rykkere har de ikke kunnet finde ud af at fremsende to manglende pennbakker, som burde have været med.
Fantastisk god service og kort leveringstid
I forhold til mange andre har jeg netop oplevet, at en leverandør kan levere hele ordren inden for 3 dage.
Kan ikke blive bedre - næsten
Bestilte hvad jeg skulle bruge. OK priser, dog er fragten noget dyr.
Kom til aftalt tid - dagen efter.
Fantastisk Service samt produkter !
Ringede til Vi er grønne, for at høre om afsendelses tiden, samt produkterne, og Rune som jeg talte med var meget professionel og hjælpsom. Jeg skulle indrette et nyt kontor, og købte en del kontorartikler igennem Vi er Grønne. Produkterne var i top kvalitet samt prisen var fantastisk. Så med andre ord er der kun at sige "5 Stjerner".
Service, Service og kontorartikler + det løse
God service i Viergroenne.dk!
Derudover et stort varekardotek. Gode priser.
Ikke så meget slinger dér :-)
God service over telefonen
Jensen og Jensen Marketing har kun godt at sige om "VI Er Grønne"
Rune jeg talte med over telefonen er en sympatisk og hjælpsom mand.
Produkterne vi købte ankom dagen efter og er et super køb til prisen.
God, effektiv og hurtig.
Jeg føler, at virksomheden gør et meget godt stykke effektivt arbejde, svarede hurtigt på mit spørgsmål til leverancen, og man agerer yderst konkurrencedygtigt.
Har endnu ikke modtaget noget!?
Har fået annuleret min ordre - tak for det!
Mvh. Ebbe

Besvarelse fra Vi er grønne - Din grønne kontorforsyning
Hurtig levering men sen besvarelse pr. mail
Jeg har været yderst tilfreds med pris og levering. Dog har jeg skulle væbne mig med MEGET tålmodighed, før jeg har fået svar pr. mail. Jeg fik leveret en forkert vare, og efter 1,5 mdr. er det stadig ikke gået i orden.

Besvarelse fra Vi er grønne - Din grønne kontorforsyning
Torben Møller
Det var nemt, hurtigt og billigt...
Og så har jeg oven i købet en god grøn samvittighed.
Hurtig levering !!
Jeg modtog varene dagen efter. Sådan skal det bare gøres ! c",)
Hurtig levering, rimelige portoomkostninger, fin opfølgning
Jeg bestiller normalt ikke selv varer direkte hos leverandører, men lige den var jeg skulle have var ikke i vores sædvanlige 'sortiment'.
Jeg valgte Vi Er Grønne, dels fordi de havde den rigtige vare til den rigtige pris, dels fordi deres portoomkostninger var rimelige. Jeg blev holdt pænt i hånden, sådan rent virtuelt, da jeg ikke kunne bruge mit firmakort. Vare blev fremsendt med faktura.
Hurtig levering. Alt i pakken var som forventet.
Vi har sammenlignet deres priser med vores tidligere leverandør i 2010 på samtlige indkøb. Vi sparer i snit 17% på vores skifte.
...og så er deres tiltag med plantning af træer sympatisk, hvorfor jeg gerne bruger tid på denne anbefaling.
Kanon service!
Fantastisk service må man sige, jeg havde et par spørgsmål vedr. et par produkter og ringede til dem.
Fik en rigtig venlig service, og tilmeld en ekspertise forklaring på hver af de enkelte spørgsmål jeg stillede.
Gik derefter ind og bestilte de varer jeg skulle bruge, og modtog dem herefter dagen efter!
Har kun godt at sige og viergronne.dk og kan kun anbefale dem til andre!