Elendig vejrstation -Ventus W820
Har fået en Ventus W820 i julegave 2019. Mage til SKAMMEL skal man godt nok lede længe efter. Den virkede fint nok ved opsætning. Men ak, har siden fundet ud af, at regnmåleren ikke kan tåle vand, for så kortslutter elektronikken i den udvendige del, så den sender konstant til basestation. og da den bruger samme frekvens som fjernbetjeningen til centrallåsen på vores bil, kan vi hverken låse eller låse bilen op på hjemmeadressen. Dette problem blev løst ved at sætte tape over knapper og indikatorlys oven på regnmåleren. Men ak, det var en stakket frist, for varme og sol kan uv-indikator heller ikke tåle. Det fik igen senderen til at sende hele tiden med samme resultat som med regnmåleren. I øvrigt kan basestationen heller ikke vise noget som helst fra den udendørs station, når denne sender konstant.
Så min konkrete bedømmelse af Ventus W820 er: Den er ikke fem kroner værd, når den hverken kan tåle vand eller sol, HVAD F. SKAL MAN SÅ BRUGE DEN TIL ! Den kan i øvrigt heller ikke kommunikere med min telefon`s bluetooth efter denne blev opdateret!
Den kan i øvrigt heller ikke tåle, at vi bruger et af vore tv. Det får stationen til at gå fuldstændig amok, så det hele bimler og bamler! ALTSÅ - NOGET SKAMMEL !