1. Leverandør af byggematerialer

Strøjer Tegl fremstilles på Vedstaarup Teglværk A/S, som foruden murstenproduktion også har et produktionsanlæg til spændarmerede overliggere og teglbjælker samt kirketegl og TerraCotta fliser. Vedstaarup Teglværk råder i dag over et fuldautomatisk ...

2,4

Under middel

Forventning og levering til grin

Jeg bestilte sten fra Strøjer ud fra referencer jeg havde set i eksisterende huse. De sten jeg fik leveret var slet ikke i nærheden af hvad jeg forventede. Strøjer sten glattede det af med at brændingen altid var forskellig. Lad være med at købe sten herfra som du har forventning til.

1. september 2022

Undgå dette firma

Undgå dette firma, vores leika sten mister farve og firmaet påstår at det er grundet vejr, altså køb ikke denne sten da den ikke kan holde til at almindelige vejr forhold uden at midste sin farve, magen til arrogant og useriøst firma der frasiger sig ansvaret for fejl i deres produkter.

10. juli 2022

Dårlig udstilling på Sjælland.

På deres hjemmeside reklamerer de med fine udstillinger øst og vest for storebælt. Og med flotte billeder. Vi kørte så til den i Brøndby, hvor vi blev vildt skuffet. Der ligger nogle få sten på jorden, uden fuge og uden navn på sten. Det er godt nok useriøst. Det mindske man kan gøre er da at få en mure til at sætte den ovenpå hinanden og sætte et skilt på. Det er jo godt nok mange penge man skal bruge på mursten.

17. januar 2021

Sørgeligt..

Vi har bygget nyt hus for 1 år siden nu, med et typehus firma. Strøjer tegl var leverandør af mursten. Vi begyndte/har fået en rigtig grim side med mursten på 2-3 meter mod øst. De er blevet meget gulige i overfladen til trods for at stenene er sand/mørklys i farven.
Strøjertegl blev kontaktet, og fik tilsendt billeder.

Meldingen tilbage fra strøjer tegl var de nu havde set billederne (de mødte ikke op visuelt) og forklarede at dette skyldes naturlige vejrligsfacader. Det der undre mig er at hele øst væggen nok er 25 meter lang, men kun 2-3 meter er ramt.

Pas på strøjertegl, de frasiger sig alt. Synd.

26. august 2020

Efter et kig på Strøjer tegls…

Efter et kig på Strøjer tegls hjemmeside, fik vi et kig på hvordan Merkur sten ser ud. Den mursten vi så har fået er meget grimmere og med mange fejl (afslået kanter). De skriver at der er variationer på stenen, men så meget er ikke acceptabelt! Det ligner mest af alt en genbrugssten med alle de kanter og hjørner der mangler farve. Øv! Stol ikke på de billede I ser på deres hjemmeside.

30. juli 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (8 anmeldelser)